Νέα

Νάνσυ – Η αδύνατη μελαχρινούλα που θα σε τρελάνει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexinasi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αμοιβαίος ο σεβασμός Zadren!Το "μακρυνέ" τα λέει όλα!Εξάλλου αυτό το σύστημα υπάρχει όχι για αντιπαραθέσεις αλλά για ενημέρωση με τις εμπειρίες του κάθε φίλου,όποιες και άν είναι...Κανένας δεν υποχρεώνεται να ακολουθήσει,αλλά εκτιμάει,αποφασίζει,δοκιμάζει και εάν θέλει καταθέτει την γνώμη του.
:thumbsup: :thumbsup:

Capt.Bligh

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2013
Κριτικές
8
Like
28
Πόντοι
16
Αμοιβαίος ο σεβασμός Zadren!Το "μακρυνέ" τα λέει όλα!Εξάλλου αυτό το σύστημα υπάρχει όχι για αντιπαραθέσεις αλλά για ενημέρωση με τις εμπειρίες του κάθε φίλου,όποιες και άν είναι...Κανένας δεν υποχρεώνεται να ακολουθήσει,αλλά εκτιμάει,αποφασίζει,δοκιμάζει και εάν θέλει καταθέτει την γνώμη του.

σε μια γραμμη ολο του ζουμακι που λενε και στο χωριο μου
respect!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
respect!
Ευχαριστουμε καπετανιο που μας δινεις παντα μια σαφη καθοδηγηση για να βρουμε πιο ευκολα την αδελφη ψυχη μας. Αμην!  :priest:

anton55

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2010
Κριτικές
8
Like
189
Πόντοι
16
respect!
Απλή λογική Capt Bligh...Μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας εφόσον είμαστε σε αυτό το σύστημα για να περνάμε καλά και όχι για να κάνουμε αντιπαραθέσεις!Στο κάτω κάτω αόλα τα κορίτσια είναι για όλους και όχι ατομικές ...

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Αυτη η φωτο ξυπναει την τρελη φαντασιωση ολων(οι περισσοτεροι χαμογελατε πονηρα τωρα) ανδρων του μπου να τελειωσουν σ αυτο το μαλλι!!!!!!(φυσικα και εγω μεσα σ αυτους) η κοπελα ειναι πανεμορφη οντως!την ειδαμε στο παρτυ.το μονο  μειον δεν κανει outcall αλλιως θα την ειχα ΗΔΗ παρει.θα επισκεφτω το μερος με ποιον αλλον παρεα φυσικα.....andreasfairways ακους....????????????????

Επισκέπτης
Αυτη η φωτο ξυπναει την τρελη φαντασιωση ολων(οι περισσοτεροι χαμογελατε πονηρα τωρα) ανδρων του μπου να τελειωσουν σ αυτο το μαλλι!!!!!!(φυσικα και εγω μεσα σ αυτους) η κοπελα ειναι πανεμορφη οντως!την ειδαμε στο παρτυ.το μονο  μειον δεν κανει outcall αλλιως θα την ειχα ΗΔΗ παρει.θα επισκεφτω το μερος με ποιον αλλον παρεα φυσικα.....andreasfairways ακους....????????????????

Το απόλυτο μείον!

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
OP
OP
sexinasi

sexinasi

Call-Girl
Εγγρ.
3 Μαρ 2017
Like
2
καλημέρα σε όλα τα αγόρια είμαι εδώ και σας περιμένω  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
γειά σου ρε καύλα Νάνσι!!!!

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Και εσυ το ιδιο??????εχω ενα θεματακι να πηγαινω εγω σε χωρους.ΚΑΘΑΡΑ προσωπικο η κοπελα ειναι κουκλαρα με πολυ καλες υπηρεσιες....αλλιως  :knockinb:
θες να σε παω εγω?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Αααα ζήλεψα ... θέλω και εγώ ...
Α ρε Νανσυ τι σου ετοιμαζω...ετοιμασε παντοφλες και πετσετες....Ερχονται φουρτουνες στα νότια!

Αντε...δηλωστε συμμετοχη οσοι θελετε να παμε μαζι μια επισκεψη στην Νανσυ (με ΠΜ παρακαλω)...Η πουτανοφορα χωραει μεχρι 8 ατομα....

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Α ρε Νανσυ τι σου ετοιμαζω...ετοιμασε παντοφλες και πετσετες....Ερχονται φουρτουνες στα νότια!

Αντε...δηλωστε συμμετοχη οσοι θελετε να παμε μαζι μια επισκεψη στην Νανσυ (με ΠΜ παρακαλω)...Η πουτανοφορα χωραει μεχρι 8 ατομα....
Λοιπόν σοβαρά τώρα για να παω σε χώρο θέλω παρέα. Αν ψηνεστε να πάμε το ρυθμιζουμε όπως είπε ο Zad. Andreasfairways που είσαι????? Λαμβάνεις?

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.555
Πόντοι
2.756
Λοιπόν σοβαρά τώρα για να παω σε χώρο θέλω παρέα. Αν ψηνεστε να πάμε το ρυθμιζουμε όπως είπε ο Zad. Andreasfairways που είσαι????? Λαμβάνεις?
Ειμαστε μονο τρεις...Αλλος?

makmak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
1.893
Πόντοι
206

Συνημμένα

• tumblr_odvrkdN9cd1uo6ay9o1_400.gif
    tumblr_odvrkdN9cd1uo6ay9o1_400.gif
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 40
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom