Νέα

Νάνσυ από Βουλιαγμένης 83/Φραντζή 47

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Χθες 00:30 εξόρμιση στο Σπ. Πάτση 27 όπου το πρόγραμμα έλεγε ότι δούλευε η Αγάπη. Η επιγραφη στο δρόμο με το «27» ήταν φωτισμένη, η πόρτα ξεκλείδωτη έτσι τρούπωσα....πουθενά φως στη σκάλα, θα κάηκε η λάμπα σκέφτηκα και ανέβηκα προσεκτικά με συντροφιά τον αναπτήρα μου. Ειδα φως κάτω απ΄ την είσοδο και έτσι χτύπησα το κουδούνι. Παπαρια μέντολες... δεν άνοιξαν ποτέ αν και κάτι ακούστηκε μέσα.  :jerking:
Πέρασμα από τα ιδρύματα της Κασσάνδρας, όπου πρέπει να γίνονταν λαικό προσκύνημα από συναγωνιστές –άντε να περιμένεις 10-20 λεπτά για να δεις την κάθε μια- και έτσι δεν κατέβηκα. Ανηφόρισα την Πειραιώς για Ομόνοια και τις πουτανόπιατσες.
3ης Σεπτεμβρίου στην γωνία του Λιτό, 3 απ΄τις συνήθεις Αλβανίδες μια ξανθιά με τα μπούτια έξω και 2 μελαχροινές. Οι μαύρες που κυκλοφορούν την ημέρα, απούσες.
Γωνία Καποδιστρίου και Σωκράτους 2 τεμάχια, μια πολύ αδύνατη με ποστίς και μια με τζιν και αθλητικά. 5 μέτρα αριστερά απ το φανάρι ένα ζάκι μες στην μαστούρα κοιμόταν όρθιο. Πλ. Βάθης δεν πρέπει να είχε τίποτα. Βεραντζέρου κ  Σωκράτους άλλα δύο τεμάχια, το ένα πετίτ με ασχημόφατσα και το άλλο εξίσου μέτριο. Τον πούλο.

Στην επιστροφή είπα να σταματήσω στο Βουλιαγμένης 83. Εμφανίστηκε η Νάνσυ, μέτριο ύψος που όμως που ακροβατούσε πάνω σε κάτι 15ποντά, με ένα σετ μαύρα εσώρουχα, ξανθό ίσιο μαλλί, παστομένη με 2 κιλά μεικ απ, τούμπανιασμένα βυζιά, καλό λεπτο κορμί με συμπαθητικό πατούρι. Αν και το μπουρδελοένστικτό μου έλεγε να την κάνω με ελαφρά εν τούτοις οι κάβλες και η ανάγκη να αδειάσω με έκαναν να μείνω.
Τι το ήθελα? Ενα από τα μεγαλύτερα παλτά... Κρυόκολη, ψυχρή επαγγελματίας.
Χαιρετισμός – Καπότα με το καλημέρα – Πίπα – «Πως με θέλεις?» - Ετσι – Ξανά, «Πως με θέλεις?» - Αλλιώς – Μετα βίας άδειασμα, αν και πριν μπω κόντευαν να μου βγουν το φλόκια από την μύτη. Αυτά είναι... :tickedoff:
Λιγά λεπτά μετά την αξέχαστη αυτή συνεύρεση, το κάτω κεφάλι έφαγε ένα κάρο μπινελίκια απ’ το πάνω κεφάλι. Το κάτω κεφάλι είναι πλέον σε καραντίνα μέχρι νεοτέρας για να μάθει να πέρνει πρωτοβουλίες...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:   

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Λιγά λεπτά μετά την αξέχαστη αυτή συνεύρεση, το κάτω κεφάλι έφαγε ένα κάρο μπινελίκια απ’ το πάνω κεφάλι. Το κάτω κεφάλι είναι πλέον σε καραντίνα μέχρι νεοτέρας για να μάθει να πέρνει πρωτοβουλίες...  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:   
:2funny: :2funny:
Τί έγινε ? Έληξε η καραντίνα από τότε ?

primalgreek

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μακρια παιδες απο αυτην. Δεν αξιζει ουτε 20€. Δεν βαζουνε προφυλακτικο σε χαλαρο πέος...και δεν το ξερει ή καλύτερα κάνει πως δεν το ξερει.

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
:s&m_3: μπουκοτάζ ΤΩΡΑ!!!  :2funny:  :rockon:

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
από νανσυ ζίνα...να δουμε μετα ποιο θα ειναι το επόμενο καλλιτεχνικό ονομα για να γλιτωσει απτο κακο ονομα...
κοπέλα μου γυρνα στα στριπτιζ...δε κανεις για τη δουλεια όταν δε τιμάς τα λεφτα των πελατων σου
ενταξει εισαι τουμπανο αλλα μη τη βλεπεις κιολας γιατι η αγορά εχει γίνει ΠΟΛΥ ανταγωνιστικη...
τι??αυτη ειναι η ζινα?  :o

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η Νάνσυ έγινε Ζίνα
σε λίγο και Κατίνα
ονόματα αλλάζει
αλλά μυαλό δε βάζει

Να μπεί σε καραντίνα
η Νάνσυ που είναι Ζίνα
μέχρι που να αλλάξει
να ξηγηθεί εντάξει

πράμα που δεν νομίζω
όσο κι αν το ελπίζω
πουτάνα είν΄ απο σπόντα
των μαγαζιών η τσόντα

:grin: 

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Η Νάνσυ έγινε Ζίνα
σε λίγο και Κατίνα
ονόματα αλλάζει
αλλά μυαλό δε βάζει

Να μπεί σε καραντίνα
η Νάνσυ που είναι Ζίνα
μέχρι που να αλλάξει
να ξηγηθεί εντάξει

πράμα που δεν νομίζω
όσο κι αν το ελπίζω
πουτάνα είν΄ απο σπόντα
των μαγαζιών η τσόντα

:grin:  

θεός! να κάνω μια ''διασκευή΄΄

η νάνσυ έγινε ζίνα
και την είδε πέγκυ ζήνα

στο σαλόνι καρδαμώνει
(με βυζί τουμπανο...)
και μουφα σιλικόνη

και σε πεσμένη την ψωλή
μάταια το προσπαθει

εκεί όμως αυτή...

τη καπότα να σου εφορέσει για να στον ετσιμπουκωσει
και φυσικά χωρίς πρώτα να κάνει κατι τοις...να σου τον εκαυλώσει

τσιμπουκιε δεν ''τοχω'' όπως εσυ με τα ποιητικά αλλά προσπαθώ... :rockon:

primalgreek

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
λιγο αργοπορημενα και ζητω συγνωμη γιατι διαβαζοντας εδω μεσα απεφευγα τις παγιδες και διαλεγα αναλογα. Δεν μπορεσα ομως να αποφυγω την χειροτερη εμπειρια που ειχα με αυτην τη Νανσυ. Μεσα Ιουλιου, δεν ειχα διαβασει τιποτα για αυτην αλλα βλεποντας τις φωτο καταλαβαινετε... Την επισκεφτηκα σε ενα ιδρυμα , δεν θα πω ποιο γιατι η συμπεριφορα της τσατσας ηταν αψογη. Την περιμενω που λετε στο δωματιο και πριν ερθει εντοπιζω μια κατσαριδα. (ενταξει κατσαριδα μπορει να εμφανστει ακομα και στο σπιτι μας. Δεν σημαινει οτι ειναι βρωμικο) Οποτε δεν λεω τιποτα και περιμενω. Με το που ερχεται στεκετε απο πανω μου, το εργαλειο δεν ελεγε να σηκωθει. Ακουμπαω λιγο στηθος...αλλα τιποτα το εργαλειο. Με τη μια βγαζει καποτα και παει να μου τη βαλει. Της λεω περιμενε δεν μπαινει ετσι. Μου λεει "ασε με ξερω τι κανω" και επιμενει. Σηκωνομαι, της λεω αστο μετανιωσα. Χωρις γιατι..μου απανταει: Λεφτα δεν περνεις πισω. Οριστε; Δεν φτανει που εχω την κατσαριδα απεναντι κτλ. Τιποτα αυτη. Παω στην τσατσα της λεω μετανιωσα, θα μου δωσετε τα 50 πισω. Ναι μου λεει αμεσως, και τρεχει να μου τα δωσει. Φωναζει η κρυοκωλη απο το δωματιο "μην δωσεις τιποτα πισω". Τελικα μετα απο φωνες και κακο, αυτη να χτυπαει πορτες, μου λεει περιμενε να ερθει το αφεντικο να στα δωσει αυτος. Εκει λεω αι σιχτιρ φατα (μην ερθουν και τιποτα μπραβοι) και σκωθηκα και εφυγα. Απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει σε κανενα στουντιο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
ου από μένα.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
λιγο αργοπορημενα και ζητω συγνωμη γιατι διαβαζοντας εδω μεσα απεφευγα τις παγιδες και διαλεγα αναλογα. Δεν μπορεσα ομως να αποφυγω την χειροτερη εμπειρια που ειχα με αυτην τη Νανσυ. Μεσα Ιουλιου, δεν ειχα διαβασει τιποτα για αυτην αλλα βλεποντας τις φωτο καταλαβαινετε... Την επισκεφτηκα σε ενα ιδρυμα , δεν θα πω ποιο γιατι η συμπεριφορα της τσατσας ηταν αψογη. Την περιμενω που λετε στο δωματιο και πριν ερθει εντοπιζω μια κατσαριδα. (ενταξει κατσαριδα μπορει να εμφανστει ακομα και στο σπιτι μας. Δεν σημαινει οτι ειναι βρωμικο) Οποτε δεν λεω τιποτα και περιμενω. Με το που ερχεται στεκετε απο πανω μου, το εργαλειο δεν ελεγε να σηκωθει. Ακουμπαω λιγο στηθος...αλλα τιποτα το εργαλειο. Με τη μια βγαζει καποτα και παει να μου τη βαλει. Της λεω περιμενε δεν μπαινει ετσι. Μου λεει "ασε με ξερω τι κανω" και επιμενει. Σηκωνομαι, της λεω αστο μετανιωσα. Χωρις γιατι..μου απανταει: Λεφτα δεν περνεις πισω. Οριστε; Δεν φτανει που εχω την κατσαριδα απεναντι κτλ. Τιποτα αυτη. Παω στην τσατσα της λεω μετανιωσα, θα μου δωσετε τα 50 πισω. Ναι μου λεει αμεσως, και τρεχει να μου τα δωσει. Φωναζει η κρυοκωλη απο το δωματιο "μην δωσεις τιποτα πισω". Τελικα μετα απο φωνες και κακο, αυτη να χτυπαει πορτες, μου λεει περιμενε να ερθει το αφεντικο να στα δωσει αυτος. Εκει λεω αι σιχτιρ φατα (μην ερθουν και τιποτα μπραβοι) και σκωθηκα και εφυγα. Απο τοτε δεν εχω ξαναπατησει σε κανενα στουντιο.
Μου φαινεται οτι θελει τον Jocker της η Νανσουλα για να στρωσει!!! :2funny: Δεν κανω πλακα καθολου γιατρε μου!!!!
Ακου εκει να φωναξει το αφεντικο της!!!Επρεπε να της πεις ναι φωναξε τον να μου τα δωσει.....

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Μου φαινεται οτι θελει τον Jocker της η Νανσουλα για να στρωσει!!! :2funny: Δεν κανω πλακα καθολου γιατρε μου!!!!
Ακου εκει να φωναξει το αφεντικο της!!!Επρεπε να της πεις ναι φωναξε τον να μου τα δωσει.....

επρεπε να γινεις και εσυ μαλακας να παρεις τους μπατσους μπροστα τους και θα σουλεγα εγω για ποτε θα εβγαιναν τα πενηνταρικα

μαυρο μωρη καργια :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
επρεπε οντως να πεις να ερθει το αφεντικο και να του ελεγες μπροστα της τι εγινε στο δωματιο.
νομιζεις οτι το αφεντικο δεν θα εχει εστω και την παραμικρη ιδεα για την συμπεριφορα!

για αυτο κλαει μετα...  ;)

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
πουτανεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom