Νέα

Νάνσυ από Βουλιαγμένης 83/Φραντζή 47

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
καλώς την  super Νανσυ :kissass: :kissass: :2funny: :2funny:
Kάνεις διακοπές??

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Εχεις κανει και απο Βριλλησου 42? Αυτη η μασκα με φτιαχνει απιστευτα για "παιχνιδια" περιεργα...Κανεις?

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ποια ειναι αυτη η νανσυ με της Photos Που λετε?

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Νανσυ δεν ξερω αν το κατεχεις, απο παιχνιδια υποταγης πως πας?

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εγινε φιλε..........καλο................ειναι........... :rockon: :rockon: :rockon:

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα νανσουλα τι κανεις?? :think:

anemosrt

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Νάνσυ αυτη την εβδομάδα δουλεύες κάπου?? Μέχρι και την Τετάρτη δεν σε βλέπω στο πρόγραμμα του 83 η του 47. Αν ναι γράψε εδω πότε μήπως καταφέρουμε να προγραμματίσουμε επίσκεψη.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
συναγωνιστες η νανσυ αξιζει μονο στις φωτογραφιες πουθενα αλλου

dragon32

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Δηλαδη ρε παιδεσ ειναι καλο κοματι γιατι μπερδευομαι καμια φορα μ αυτα που διαβαζω
ρε φιλε μην περιμενεις απαντηση σε αυτο.
διαβασε τις κριτικες, βγαλε μια γνωμη και κρινε αναλογα.
μπορει καποιος να περασε χαλια και εσυ να περασεις τελεια... :)

απο εμφανιση παντως που μπορω να κρινω ειναι σουπερ!  ;)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Πωπω τι κακοί άνθρωποι υπάρχουν να τολμούν να ισχυρίζονται πως ποιός?άκουσον άκουσον ο ΚΟΜΑΝΤΟ έχει υπό την προστασία του μαγαζί της Βριλλησσού (εκτός από το 55) ή ακόμα χειρότερα θα μπορούσε ειδικά για το Βουλιαγμένης 83?
Επίσης ντροπή του οποιουδήποτε τολμήσει και ξεστομίσει πως ο ΚΟΜΑΝΤΟ προμοτάρει συγκεκριμένες κοπέλες από συγκεκριμένα μαγαζιά!
Πιπέρι στο στόμα του,θα του βάλω!Ακούς εκει προστάτης ο ΚΟΜΑΝΤΟ σε μαγαζιά και σε κοπέλες!
  :o :o

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
αγαπητε spoon παντα δινω δευτερη ευκαιρια στην καθε κοπελα αλλα παλι τα ιδια .Αυτο που μου την δινει ειναι η αδιαφορια .Η τελευταια φορα που την πηρα ηταν πριν ενα μηνα. Αν αλαξε τοσο γρηγορα να την ξανατιμησω γιατι μου αρεσει αυτο το στυλ

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
αγαπητε spoon παντα δινω δευτερη ευκαιρια στην καθε κοπελα αλλα παλι τα ιδια .Αυτο που μου την δινει ειναι η αδιαφορια .Η τελευταια φορα που την πηρα ηταν πριν ενα μηνα. Αν αλαξε τοσο γρηγορα να την ξανατιμησω γιατι μου αρεσει αυτο το στυλ
Γι'αυτο ρωταω για να μαθω και εγω που δεν την εχω παρει!!!
Αν ειναι "παλι τα ιδια" και αυτα γινανε πριν ενα μηνα, με την επιστροφη της δλδ, τοτε κακο του κεφαλιου της για αλλη μια φορα οπως ειχα γραψει και στις αρχες τις!!!
Και εγω να σου πω την αληθεια ηλπιζα να εχει στρωσει, απ'οτι ειχα ακουσει κιολας, γιατι με τετοια εμφανιση ειχα σκοπο να την παρω!!!

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
370
Πόντοι
2.027
οπως προειπα την βλεπεις και κατι παθαινεις ειναι εντυπωσιακη αλλα αδιαφορη.προτιμω αλινα απο βουρβαχη 19 που εμφανισιακα καμια σχεση αλλα συμπεριφορα -συμμετοχη αστα να πανε

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Πριν καποιους μηνες ειχα πετυχει μια Νανσυ σε αυτο το στυλ στο Βριλλησου 55 η 57 και ειχα "περασει". Αν ειναι η ιδια, διοτε απο τοτε δεν την ξαναειδα, ηταν παγερα αδιαφορη μεσα στο δωματιο. Μου ειχε πει τοτε οτι ηταν στριπτιτζου. Επομενως μαλλον για την ιδια μιλαμε. Δεν ξερω αν εκτοτε εφτιαξε την αποδοση της αλλα οπως λεει και ο suncity τι να το κανεις αν η αλλη ειναι μοντελο και μεσα στο δωματιο παγερα αδιαφορη? Τζαμπα παει το 50ρι.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
χάλια η πλαστική στο βυζόμπαλο...σόρρυ κιόλας....
φαίνεται εντελώς αφύσικο....

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
από νανσυ ζίνα...να δουμε μετα ποιο θα ειναι το επόμενο καλλιτεχνικό ονομα για να γλιτωσει απτο κακο ονομα...
κοπέλα μου γυρνα στα στριπτιζ...δε κανεις για τη δουλεια όταν δε τιμάς τα λεφτα των πελατων σου
ενταξει εισαι τουμπανο αλλα μη τη βλεπεις κιολας γιατι η αγορά εχει γίνει ΠΟΛΥ ανταγωνιστικη...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom