Νέα

Νάνσυ από Βουλιαγμένης 83/Φραντζή 47

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΟΜΑΝΤΟ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
889
Πόντοι
6.755
δεν το εχω διαβασει οντως να σου πω την αληθεια. απλα με ειχε βιδωσει πολυ τοτε με την αλεξια. τεσπα ας κανει οπου θελει το προμοταρισμα του. δεν ειναι και ο μονος
Αγαπητε Μaster Ioanis υπαρχουμε και εμεις που γραφουμε το σιγουρο ειναι οτι οι κοπελες που αξιζουν ειτε στα μπουρδελα ειτε στα STUDIO εχουν παντα δουλεια respect :rockon:

nikolas80

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
σωστος ο ανοιχτομυαλος.ειπαμε η γυναικα ειναι πανεμορφη αλλα απο μυαλο για τα μπαζα.οπως εχω γραψει και σε σχετικη κριτικη η κοπελα με το που μπηκε στο δωματιο αρχισε να με ρωταει για το αν ξερω το σαιτ και τετοια.εγω βεβαια εκανα τον ανηξερο γιατσι ετσι ειναι το σωστο.δε θα χρησιμοποιουσα ποτε την υπαρξη του σαιτ γιαμια καλυτερη πιπα η ενα καλυτερο 10λεπτο γαμισι το θεωρω ξεφτυλα.πληρωνω που πληρωνω στο ελλαδισταν δε νομιζω οτι χ5ρειαζεται να εχω και μεσο για να γαμησω.κι οταν σε ενα αμιγως αντρικων θεματων σαιτ διαβαζω πολλους απο εσας να ανοπιγεται εδω μεσα διαλογουσ με τισ εκδιδομενες και αγκαλιτσες και φιλακια εικονικα τρελενομαι.πλυσου ντυσου ξυρισου κι9 ελα να με γαμησεις στο ταδε μπουρδελο του ελεγε η αλλη ενος εδω μεσα.ελεοσσσσσ.να κανω τσατ με καποια που θα την πληρωσω εγω και αλλοι 1000 παει πολυ.θελω να πω εμεις προκαλουμε συμπεριφορες σαν και της νανσυ που ειπε στον φιλο τωρα που γαμηθηκαμε καλα ξερεις τι περιμενω απο εσενα...Η ιδια κοπελα μου ειχε πει οτι ειναι ελληνιδα και σα τις ελληνιδες οσο και να ψαξεις δε θα βρεις σε αλλη φυλη.Ναι ε?

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.305
Πόντοι
5.595
+1 στην κριτικη του ανοικτομυαλου..
Η κοπελα περα απο την ομορφια της..δεν προσφερει τιποτα αλο..
Μεγαλο μειον...μολις μπαινει μεσα..κατευθειαν σκουφι... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Μαυρο και απο εμενα στο πορνιδιο..

OP
OP
ΚΟΜΑΝΤΟ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
ας τα διαβασει αυτα ο komanto που εχει παρει υπο την προστασια του τα μαγαζακια της βριλησσου και ας θυμηθει τοτε που μιλαγε για λογαριασμο της αλεξιας. ενα μεγαλο μπραβο στο ανοιχτομυαλο :rockon: :rockon:
1. Δεν εχω παρει κανενα μαγαζακι της Βριλησσου υπο την προστασια μου φιλαρακι και να προσεχεις σε παρακαλω τι λες για το ατομο μου.
2. Την Αλεξια που αναφερεις ουτε την γνωριζω την κοπελα. Ποτε μιλαγα για λογαριασμο της και δεν το θυμαμαι?

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ANOIXTOMYALO
4:00 - 4:20 πμ)
Αγαπητη Νανσυ,
οπως μου ζητησες(!!!!!) εντεχνως γραφω αυτο το review για σενα.
Λοιπον, αφου ειχα κανει την καθιερωμενη βολτα απο τα ιδρυματα της Βριλλησου και επελεξα αρχικα μια αλλη κοπελα(!) η δευτερη επιλογη μου ησουν εσυ. Η ευγενεστατη τσα με εβαλε σε ενα μικρο δωματιακι και σε περιμενα. Ζητησα το προγραμμα των 60€. Μπαινεις μεσα και βλεπω εσενα, μια ενυπωσιακη ομορφη κοπελα με κορμι καλο και πολυ καλο στηθος. Το προσωπο σου απο babyface πολυ ευκολα μετατρεπεται σε μια προστυχη φατσουλα για πολλα χυσηματα. Στο δια ταυτα τωρα. Μπαινεις μεσα και ενω το μαγαζι ηταν αδειο η πρωτη σου κινηση ηταν να βαλεις το προφυλακτικο. Καλο το PR σου δεν λεω αλλα μονο για τον φουτσο μου. Εμενα δεν μου αρεσε αυτο και σκεψου οτι για να ερθει εκει ξανα ο φουτσος μου πρεπει να σου τον φερω εγω. ξεκινας με πιπα η οποια ηταν πολυ καλη. Το εχεις. Ατιμουλικο!!!! Σου ζητησα το 69 το οποιο πληρωσα και διαπιστωσα κρεμουλα. Μου ειπες οτι η τσα δεν σε ενημερωσε και πηγες κατευθειαν και πλυθηκες το οποιο και βρηκα πολυ υπερ σου. Μετα το 69 με ρωτας τι σταση να κανουμε και σου λεω οτι θες και πεφτεις κατευθειαν στα 4... Εμενα μου φανηκε οτι ηθελες να με ξεπεταξεις οπως τον προηγουμενο, που με περιφανεια μου δηλωσες στο δωματιο οτι τον ξεπεταξες σε 6 λεπτα... Τελος παντων συνεχιζουμε και με πολυ χαβαλε και πλακα που με εκανε να περασω σουπερ στη διαρκεια, ηρθε και η ωρα να τελειωσω. Αντεξες τις πολλες στασεις, ησουν υπομονετικη μαζι μου και σε ευχαριστω γι αυτο. Εκει που μου τα χαλασες στο τελος ηταν οταν μου ειπες "ξερεις τι θελω τωρα απο σενα ε?". Στην αρχη δεν καταλαβα απο την μετακαβλωτικη φαση που ημουν αλλα μετα καταλαβα οτι ηθελες καλο review στο site. Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο με χαλασε αυτο που μου ειπες. Κατεστρεψες το υπεροχο οικοδομημα ηδονης που φτιαξαμε για 20 λεπτα στο δωματιο. Εδωσες την εντυπωση οτι τα εκανες ολα για ενα καλο review. Σου λεω λοιπον οτι κοριτσια σαν και σενα με την εμφανηση αυτη και τις επιδωσεις υπαρχουν. Αυτο που δεν υπαρχει ειναι η ψευδεστηση οτι δεν βιαζεσαι οτι εκεινο το 20 λεπτο εισαι με τον πελατη και δεν εχεις το μυαλο σου ουτε εξω ουτε στο τι review θα σου γραψει ο καθε πελατης στο bourdela.tvΕξαλλου δεν χρειαζεσαι το review μου, εισαι πολυ πετυχημενη σ αυτο που κανεις και δικαιως κιολας.
Θελω τελος να σου πω οτι δεν ειμαι αυστηρος μαζι σου, απλα εκανα αυτο που μου ζητησες. Εγραψα οτι εγινε. Ελπιζω να φανηκα ανταξιος των προσδοκιων σου. Με εκτιμηση anoixtomyalos.
Παιδια δεν ξερω αν θα την ξανατιμησω, ισως αλλη μια φορα για να δω αν αλλαξε κατι στην αυρα της. ΑΥΤΑ
Παρε ενα ΜΑΥΡΟ ΕΛΛΗΝΙΔΟΜΟΥΝΑΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΡΙΛΛΗΣΟΥ  :tickedoff: :tickedoff:
Απο εμενα και πολλους αλλους το εχεις φαει προ πολλου!!Αλλα φαινεται δεν βαζεις μυαλο με τιποτα...κι ουτε προκειται να βαλεις... εχεις κωλοχαρακτηρα Νανσουλα!!

Respect ANOIXTOMYALE :rockon: :rockon: :rockon:
[size=15pt]Mega RESPECT[/size] στον ANOIXTOMYALO!!!!!!

Σημειώνω ότι είναι μέγα ξεπέτα η γκόμενα...με ρολόι 5-10 λεπτά το πολύ σε κάθε δωμάτιο!!! Στιγνή επαγγελματίας!

zagorirace

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
1. Δεν εχω παρει κανενα μαγαζακι της Βριλησσου υπο την προστασια μου φιλαρακι και να προσεχεις σε παρακαλω τι λες για το ατομο μου.

Πωπω τι κακοί άνθρωποι υπάρχουν να τολμούν να ισχυρίζονται πως ποιός?άκουσον άκουσον ο ΚΟΜΑΝΤΟ έχει υπό την προστασία του μαγαζί της Βριλλησσού (εκτός από το 55) ή ακόμα χειρότερα θα μπορούσε ειδικά για το Βουλιαγμένης 83?
Επίσης ντροπή του οποιουδήποτε τολμήσει και ξεστομίσει πως ο ΚΟΜΑΝΤΟ προμοτάρει συγκεκριμένες κοπέλες από συγκεκριμένα μαγαζιά!
Πιπέρι στο στόμα του,θα του βάλω!Ακούς εκει προστάτης ο ΚΟΜΑΝΤΟ σε μαγαζιά και σε κοπέλες!

Επισκέπτης

Σημειώνω ότι είναι μέγα ξεπέτα η γκόμενα...με ρολόι 5-10 λεπτά το πολύ σε κάθε δωμάτιο!!! Στιγνή επαγγελματίας!

Ἐ αὐτὴ δὲν εἶναι συμπεριφορὰ ἐπαγγελματίου. Συμπεριφορὰ τυχαρπάστου ἐρασιτέχνιδος εἶναι. Ἡ ἐμφάνισὶς της εἶναι ἐντυπωσιακὴ, ἀλλὰ πόσαι καὶ πόσαι μὲ ἐντυπωσιακὴν ἐμφάνισιν ἔχουν καταλήξει εἰς τὸν κάλαθον τῶν ἀχρήστων...

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Σόρρυ που παρεμβαίνω, αλλά..απλώς να εκφράσω την απορία μου:κατηγορείτε μια πόρνη γιατί...ζήτησε αντάλλαγμα για το καλό γαμίσι που προσέφερε;Και ακόμη: την κατηγορείτε επειδή είναι..."στυγνή επαγγελματίας"??????
Κάνει βάρος, ρε μάγκες, ή εγώ βαρυέμαι????Ρε παιδιά, έχετε παρεξηγήσει κάτι; Δεν καταλαβαίνετε τι επάγγελμα κάνει ακριβώς το κορίτσι;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αγαπητοί συναγωνιστές
γιατί προκαλεί τόση κουβέντα και τόση έκπληξη που άλλη μία Ελληνίς εργαζόμενη θέλει να πάιρνει όσο πιό πολλά γίνεται, δίνοντας όσο πιό λίγα μπορεί ! ???
Ετσι δε κάνουν κα οι περισσότεροι ? Αυτή δεν είναι η νοοτροπία που κυκλοφοράει στην Ελλάδα ?
Αρα δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα περισσότερα αγόρια που γράφουν εδώ μέσα έχουν εκφράσει τη προτίμησή τους καθαρά και ξάστερα για τις Ανατολικές που το δουλεύουν και το ιδρώνουν το παντεσπάνι που τις ταίζουμε !!!
Ευτυχώς για μένα και άλλους πολλούς που υπάρχουν και άυτά τα κορίτσια (Του  πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας), που με τη ψυχή τους και το κορμί τους αδειάζουν τα πορτοφόλια μας !
Ευτυχώς !

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σόρρυ που παρεμβαίνω, αλλά..απλώς να εκφράσω την απορία μου:κατηγορείτε μια πόρνη γιατί...ζήτησε αντάλλαγμα για το καλό γαμίσι που προσέφερε;Και ακόμη: την κατηγορείτε επειδή είναι..."στυγνή επαγγελματίας"??????
Κάνει βάρος, ρε μάγκες, ή εγώ βαρυέμαι????Ρε παιδιά, έχετε παρεξηγήσει κάτι; Δεν καταλαβαίνετε τι επάγγελμα κάνει ακριβώς το κορίτσι;
Το οτι ζητησε ανταλλαγμα για τις υπηρεσιες που προσεφερε δεν το πιασα?Τα 50..70..100 ευρω που δινει ο πελατης ειναι η δεν ειναι ανταλλαγμα??Απο την στιγμη που ο καθενας μας πληρωνει τετοια λεφτα ουσιαστικα αγοραζει τον χρονο της κοπελας και κατα δευτερον τις οποιες υπηρεσιες της!Δεν ξεραμε να της στηναμε και αγαλμα της κυρα Νανσυς επειδη εχει ωραιο κωλο!!Εμεις μαγκιτη δεν εχουμε παρεξηγησει τιποτα απολυτως...εμεις την αποψη μας γραφουμε ωστε να προφυλακτουν καποιοι μελλοντικοι πελατες της απο την ομολογουμενως πανεμορφη Νανσυ και να ξερουν τι τους περιμενει στα ενδωτερα!!Θελω να ελπιζω οτι διαβαζοντας και μαθαινοντας δυο τρια πραγματακια που γραφονται για αυτην η εν λογω κυρια θα αλλαξει κατι ως προς την συμπεριφορα της...αν και χλωμο το βλεπω για την συγκεκριμενη...κατι που θα ναι θετικο και για εμας αλλα και γι αυτην!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
χαιρετω ολα τα μελη.περιληπτικα για να μην σαs κουρασω,θα κατσω να γραψω κατι,αν και δεν το συνηθιζω.σαν παρα πολυ παλιοs(οχι βεβαια στο σιτε),προτεινω να βρουμε καποια λυση καποιοι απο μαs,για ολουs μαs.Οι χρονοι και οι υπηρεσιεs στα STUDIO ειναι στα αρνητικα.Παλια ηταν πιο χαλαρα.Κατι πρεπει να γινει.Λαμβανονταs ομωs υπ 'οψη οτι 1) Οι κοπελλεs κανουν δυσκολη δουλεια.2)Ζουμε στην Ελλαδα που ολα ειναι μια απατη.3)Ολεs κανουν οτι τουs εχουν μαθει(πολλα χρηματα σε λιγο χρονο).Ισωs πρεπει να μαθαινουν και επαγγελματικο προσανατολισμο.4)Σημαντικο ρολο παιζει και ο χαρακτηραs τουs.5)Oταν καποιεs τα οικονομησουν,δεν μαs εχουν αναγκη πια(Εξαιρεση για μενα πχ η γνωστη Αλινα-Ισαμπελλα και η κορυφαια για μενα,σε συμπεριφορα η Νταρια.)6)Αλλεs παλι δεν ξεκινουν καλα και μετα απο καποιεs κριτικεs,καπωs στρωνουν(πχ Μαντυ-Αλεξια απο βριλησσου)7)Καποιεs αλλεs ξεκινουν καλα και μετα χαλανε.(πχ Εμμανουελα - Αλινα απο Κεφαλληνιαs)8)Τωρα τελευταια πιεζονται απο αφεντικα και τσατσαδεs,περισσοτερο,για μεγαλυτερα κερδη.9)Η Νανσυ δεν εκανε τιποτε κακο.Απλα ηθελε να διαφημιστει μεσω του site,οπωs και ολεs τουs θελουν.Ισωs δεν το χειριστηκε σωστα ,ισωs δεν επεσε και στο καταλληλο προσωπο.10)Θελουμε να μαs συμπεριφερονται σαν γκομενεs.Αυτο δεν γινεται,αφου η δουλεια τουs ειναι ΑΛΛΗ.Τελοs προτεινω να συναντηθουμε καποιοι και να δουμε,αν μπορουμε κατι να αλλαξουμε.Θα μιλησω και με τον PIATSA.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
χαιρετω ολα τα μελη.περιληπτικα για να μην σαs κουρασω,θα κατσω να γραψω κατι,αν και δεν το συνηθιζω.σαν παρα πολυ παλιοs(οχι βεβαια στο σιτε),προτεινω να βρουμε καποια λυση καποιοι απο μαs,για ολουs μαs.Οι χρονοι και οι υπηρεσιεs στα STUDIO ειναι στα αρνητικα.Παλια ηταν πιο χαλαρα.Κατι πρεπει να γινει.Λαμβανονταs ομωs υπ 'οψη οτι 1) Οι κοπελλεs κανουν δυσκολη δουλεια.2)Ζουμε στην Ελλαδα που ολα ειναι μια απατη.3)Ολεs κανουν οτι τουs εχουν μαθει(πολλα χρηματα σε λιγο χρονο).Ισωs πρεπει να μαθαινουν και επαγγελματικο προσανατολισμο.4)Σημαντικο ρολο παιζει και ο χαρακτηραs τουs.5)Oταν καποιεs τα οικονομησουν,δεν μαs εχουν αναγκη πια(Εξαιρεση για μενα πχ η γνωστη Αλινα-Ισαμπελλα και η κορυφαια για μενα,σε συμπεριφορα η Νταρια.)6)Αλλεs παλι δεν ξεκινουν καλα και μετα απο καποιεs κριτικεs,καπωs στρωνουν(πχ Μαντυ-Αλεξια απο βριλησσου)7)Καποιεs αλλεs ξεκινουν καλα και μετα χαλανε.(πχ Εμμανουελα - Αλινα απο Κεφαλληνιαs)8)Τωρα τελευταια πιεζονται απο αφεντικα και τσατσαδεs,περισσοτερο,για μεγαλυτερα κερδη.9)Η Νανσυ δεν εκανε τιποτε κακο.Απλα ηθελε να διαφημιστει μεσω του site,οπωs και ολεs τουs θελουν.Ισωs δεν το χειριστηκε σωστα ,ισωs δεν επεσε και στο καταλληλο προσωπο.10)Θελουμε να μαs συμπεριφερονται σαν γκομενεs.Αυτο δεν γινεται,αφου η δουλεια τουs ειναι ΑΛΛΗ.Τελοs προτεινω να συναντηθουμε καποιοι και να δουμε,αν μπορουμε κατι να αλλαξουμε.Θα μιλησω και με τον PIATSA.

Respect φίλε!!!Ετσι όπως τα λές.
Ήθελα να γράψω και εγώ αλλα με πρόλαβες. Την έχω δοκιμάσει και γώ και η κοπέλλα είναι πρώτη σε όλα!
΄Αν για κάποιες έχουν μπεί 8άρια 9άρια και βάλε η συγκεκριμένη αδικείται.
Όπως με αυτά που γράφτηκαν για την συγκεκριμένη τι θα έπρεπε να γραφτεί  για κάποιες άλλες που δεν τους αξίζουν -κατα την γνώμημου πάντοτε- οι περγαμηνές που πήραν εδώ μέσα.
Μήν είμαστε άδικοι...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Συμφωνω και στα 10 σημεια που ανεφερες!!Η μονη δυναμη που εχουμε σαν πελατες ωστε να αλλαχτουν καποια πραγματα ειναι αυτο το site!Και να σαι σιγουρος πως ολοι μας διαβαζουν και παιρνουν υποψη αυτα που γραφονται...απο μαγαζατορες μεχρι τις υπηρεσιες και τις κοπελες..και απο στουντιο και απο ντελα!Κι εχω δει τρανταχτα παραδειγματα απο κοπελες ακομα και απο την Φυλης που τις αλλαξανε ποστα και σπιτια μπας και ξεγελασουν κι αλλους πελατες μιας και μεσα απο το site καηκανε λογω των κακιστων υπηρεσιων τους και στιγματιστηκανε τα σπιτια στα οποια δουλευανε!

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
)Θελουμε να μαs συμπεριφερονται σαν γκομενεs.Αυτο δεν γινεται,αφου η δουλεια τουs ειναι ΑΛΛΗ.                                 
Κι όμως...υπήρχαν κάποιες που το κατάφεραν . Αυτές μάζεψαν όλο το μαρούλι... Και αυτό είναι το μυστικό της δουλειάς αυτής. Τόσο απλό και τόσο δύσκολο!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Οι χρονοι και οι υπηρεσιεs στα STUDIO ειναι στα αρνητικα.Παλια ηταν πιο χαλαρα.                                                        

....μια  απο τις λυσεις ειναι η επιστροφη στα μπουρδελα......υπαρχουν διαμαντια εκει αν ψαξεις.......με τετοια κριση , μονο μαλακες ή παιδακια που τα βρισκουν ετοιμα απο τον μπαμπα θα πηγαινουν στα στουντιο με τιμη εναρξης τα 50 Ε για  μετριοτατες υπηρεσιες......αποψη μου ειναι οτι θα κλεισουν στο μελλον πολλα στουντιο.....αλλα οι αστοιχειωτοι ιδιοκτητες μπουρδελων δεν εχουν ιδεα απο marketing  πχ για να αναβαθμισουν λιγο τους χωρους τους , να  κανουν targeting στους Ελληνες  και να καλυψουν αυτο το κενο της αγορας που θα δημιουργηθει.....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
....μια  απο τις λυσεις ειναι η επιστροφη στα μπουρδελα......υπαρχουν διαμαντια εκει αν ψαξεις.......με τετοια κριση , μονο μαλακες ή παιδακια που τα βρισκουν ετοιμα απο τον μπαμπα θα πηγαινουν στα στουντιο με τιμη εναρξης τα 50 Ε για  μετριοτατες υπηρεσιες......αποψη μου ειναι οτι θα κλεισουν στο μελλον πολλα στουντιο.....αλλα οι αστοιχειωτοι ιδιοκτητες μπουρδελων δεν εχουν ιδεα απο marketing  πχ για να αναβαθμισουν λιγο τους χωρους τους , να  κανουν targeting στους Ελληνες  και να καλυψουν αυτο το κενο της αγορας που θα δημιουργηθει.....
ΠΡΟΣΚΥΝΩ! Δε θα μπορούσες να περιγράψεις την όλη κατάσταση καλύτερα. Οι τιμές στα στούντιο παραείναι υψηλές. Είναι δυνατόν το ισπανικό να χρεώνεται ??? Έλεος! Μπράβο στο στούντιο της Άντζελας που το 69 παραμένει στα 50 ευρώ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ΠΡΟΣΚΥΝΩ! Δε θα μπορούσες να περιγράψεις την όλη κατάσταση καλύτερα. Οι τιμές στα στούντιο παραείναι υψηλές. Είναι δυνατόν το ισπανικό να χρεώνεται ??? Έλεος! Μπράβο στο στούντιο της Άντζελας που το 69 παραμένει στα 50 ευρώ
Σίγουρα αρκετές απο τα μπου του 20άρικου μετακόμισαν στα στου του 50άρικου.
Δε λέω πιο καθαρά, και πιό ανθρώπινα αλλα μας γαμάνε το πρτοφόλι με κάτι σπεσιαλ ειδικά....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Επαγγελματίας ως προς τί, πιτσιρίκε;
Εδώ δεν είναι η δουλειά τους να διεκπεραιώνουν τίποτα έγγραφα, αλλά να υποκαθιστούν, έστω και παραμύθι, τη σεξουαλική επαφή...

Στην περίπτωση αυτή, μόνο επαγγελματισμός δε λέγεται αυτό...
Και τα 50 ευρώ μόνο λίγα δεν είναι...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Φιλαράκι, εσένα σου εύχομαι στο εξής με το καλό να σε ξεπετάνε και στο τρίλεπτο..Και πού 'σαι, δίνε και κανά εξτραδάκι, λειτούργημα επιτελούν τα κορίτσια...  :boobies:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Επαγγελματίας ως προς τί, πιτσιρίκε;
Εδώ δεν είναι η δουλειά τους να διεκπεραιώνουν τίποτα έγγραφα, αλλά να υποκαθιστούν, έστω και παραμύθι, τη σεξουαλική επαφή...

Στην περίπτωση αυτή, μόνο επαγγελματισμός δε λέγεται αυτό...
Και τα 50 ευρώ μόνο λίγα δεν είναι...
50 ευρώ για 5-10 λεπτά? αυτή από μένα χαρακτηρίζεται στιγνή επαγγελματίας που δεν σέβεται ότι τα 50 ευρώ βγαίνουν με κόπο! ούτε στα ρδελα με 20 ευρώ δεν κάνουν έτσι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom