NansyMasaz
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα!!Προσφέρω μυοχαλαρωτικό-αισθησιακο-ερωτικό μασάζ.Εχω πληροφορίες και φωτογραφίες μου στο προφίλ μου.
πορνοτσακαλα των αθηνων,η κυρια ειναι νεα στο κουρμπετι η παλεας κοπης?Καλησπέρα!!Προσφέρω μυοχαλαρωτικό-αισθησιακο-ερωτικό μασάζ.Εχω πληροφορίες και φωτογραφίες μου στο προφίλ μου.
Θιτσα ειναι , το χει μηδενίσει το κοντέρ , 1.000.000km
Πάλι καλά που έβαλε φωτογραφίες και δεν χάσαμε πάνω από 10σεκ της πορνο-ζωής μας.. :S
Αντι να βγαινουν οι νέες βγαίνουν οι σιτεμένεςΠάλι καλά που έβαλε φωτογραφίες και δεν χάσαμε πάνω από 10σεκ της πορνο-ζωής μας.. :S
με λίγο Photoshop θα τη βλέπεις 18αρα φίλεΑντι να βγαινουν οι νέες βγαίνουν οι σιτεμένες
Και με 3-4 ουισκακια μια χαρά θα είναι..με λίγο Photoshop θα τη βλέπεις 18αρα φίλε
Σας περιμενω στο χωρο σας ???????????Καλησπερα σε ολους..Λεγομαι Νανσυ και προσφερω μυοχαλαρωτικο αισθησιακο ερωτικο μασαζ στο χωρο σας η σε ξενοδοχειο..Ειμαι ελληνιδα εμφανισιμη και πολυ προθυμη να σας ικανοποιησω με ολοκληρωμενο χαλαρωτικο αισθησιακο προγραμμα..Τιμη 50 ευρω για μια ωρα..Σας περιμενω στο χωρο σας για μια τελεια εμπειρια..!!
Σας περιμενω στο χωρο σας ???????????
τι δεν καταλαβες ρε φίλε η κοπέλα σας περιμένει στο σπίτι σας. Για φαντάσου να είναι εκεί πριν από σένα και να υπάρχει γυναίκα στο σπίτι ή παιδιά και να τη ρωτήσουν τι ακριβώς κάνετε εσείς εδώ και να απαντήσει περιμένω τον μπαμπα σας ή τον σύζυγό σας για να γαμιόμαστεΓιατί όχι ρε φίλε, και αν κάποιος έχει φαντασία να το κάνει με τη διαρρηκτρια του σπιτιού του; Να μη το κανει