NansyMasaz
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα!!Προσφέρω μυοχαλαρωτικό-αισθησιακο-ερωτικό μασάζ.Εχω πληροφορίες και φωτογραφίες μου στο προφίλ μου.
πορνοτσακαλα των αθηνων,η κυρια ειναι νεα στο κουρμπετι η παλεας κοπης?Καλησπέρα!!Προσφέρω μυοχαλαρωτικό-αισθησιακο-ερωτικό μασάζ.Εχω πληροφορίες και φωτογραφίες μου στο προφίλ μου.
Θιτσα ειναι , το χει μηδενίσει το κοντέρ , 1.000.000km
Πάλι καλά που έβαλε φωτογραφίες και δεν χάσαμε πάνω από 10σεκ της πορνο-ζωής μας.. :S
Αντι να βγαινουν οι νέες βγαίνουν οι σιτεμένεςΠάλι καλά που έβαλε φωτογραφίες και δεν χάσαμε πάνω από 10σεκ της πορνο-ζωής μας.. :S
με λίγο Photoshop θα τη βλέπεις 18αρα φίλεΑντι να βγαινουν οι νέες βγαίνουν οι σιτεμένες
Και με 3-4 ουισκακια μια χαρά θα είναι..με λίγο Photoshop θα τη βλέπεις 18αρα φίλε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλησπερα σε ολους..Λεγομαι Νανσυ και προσφερω μυοχαλαρωτικο αισθησιακο ερωτικο μασαζ στο χωρο σας η σε ξενοδοχειο..Ειμαι ελληνιδα εμφανισιμη και πολυ προθυμη να σας ικανοποιησω με ολοκληρωμενο χαλαρωτικο αισθησιακο προγραμμα..Τιμη 50 ευρω για μια ωρα..Σας περιμενω στο χωρο σας για μια τελεια εμπειρια..!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας περιμενω στο χωρο σας ???????????
τι δεν καταλαβες ρε φίλε η κοπέλα σας περιμένει στο σπίτι σας. Για φαντάσου να είναι εκεί πριν από σένα και να υπάρχει γυναίκα στο σπίτι ή παιδιά και να τη ρωτήσουν τι ακριβώς κάνετε εσείς εδώ και να απαντήσει περιμένω τον μπαμπα σας ή τον σύζυγό σας για να γαμιόμαστεΓιατί όχι ρε φίλε, και αν κάποιος έχει φαντασία να το κάνει με τη διαρρηκτρια του σπιτιού του; Να μη το κανει