Νέα

Ναι ή Όχι στις εκτρώσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolaras19
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είστε υπέρ ή κατά των εκτρώσεων;

• Κατά. Εκτρωση = φόνος!

Ψήφοι: 9 19,6%
  • Υπέρ, υπό προυποθέσεις (λόγοι υγείας, ανωτέρας βίας π.χ. βιασμός κλπ)

Ψήφοι: 8 17,4%
  • Υπέρ, εφ' όσον αυτό επιθυμεί η έγγυος!

Ψήφοι: 20 43,5%
  • Κατά! Ας πρόσεχαν να μην γκαστρωθεί!

Ψήφοι: 1 2,2%
  • Στ' αρχίδια μου, εγώ γαμάω ΜΟΝΟ κώλο!

Ψήφοι: 8 17,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    46

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Κάθε έκτρωση είναι δολοφονία ! Και τώρα μάλιστα που στην Ελλάδα έχουμε σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας (όποιος πει ότι το λύνουν οι αλλοδαποί είναι βλάκας), απλά σκεφτείτε και το ευρύτερο συμφέρον, την διαιώνυση της φυλής, αλλά και το ατομικό. Θα σας άρεζε να μην υπήρχατε; Ούτως ή άλλως κάποτε θα πάψετε να υπάρχετε, αλλά μέχρι τότε, πριν γυρίσετε στην άβυσσο, σας δώθηκε η ευκαιρία να γνωρίσετε αυτό τον κόσμο και κάτι να προσφέρετε στην ανθρωπότητα. Αυτά τα έμβρυα όμως, αυτά τα μελλοντικά παιδιά, που αντί να γεννηθούν καταλήγουν στην χωματερή, δεν θα το κάνουν.
Τι θα πει ότι δεν έχεις όρεξη να γίνεις μπαμπάς, στενόμυαλε αστέ ; Τι θα πει ότι βαριέσε να γεννήσεις, γύναιο ; Θα μου πεις ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις δέκα παιδιά σε αυτό το σύστημα. Τότε πολέμα το και άλλαξέ το! Δεν φταίει σε τίποτα το αγέννητο παιδί επειδή είσαι δειλός!

edit_Duracell: Αλλαγή τίτλου & δημιουργία ψηφοφορίας, ώστε να γίνει γόνιμος διάλογος καλύπτοντας όλες τις απόψεις...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
αυνανισθεις επιτελους κ σου ηρθε ο οιστρος?

πιες: τωρα ειδα το αβαταρ σου κλπ... αντε να μιλησεις με τον λακης.. αντε

Επισκέπτης
Ειμαι σαφως υπερ των εκτρωσεων,ΕΙΔΙΚΑ σε περιπτωσεις που ο προγεννητικος ελεγχος βγαζει προβλημα στο εμβρυο.
Καθε συσχετιση του παραπανω επιχειρηματος με τυπους οπως ο Psolaras19 ειναι τελειως συμπτωματικη...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ειμαι σαφως υπερ των εκτρωσεων,ΕΙΔΙΚΑ σε περιπτωσεις που ο προγεννητικος ελεγχος βγαζει προβλημα στο εμβρυο.
Θα το έλεγα αλλιώς.
"Ειμαι σαφως υπερ των εκτρωσεων,ΜΟΝΟ σε περιπτωσεις που ο προγεννητικος ελεγχος βγαζει προβλημα στο εμβρυο"
Σε άλλες περιπτώσεις ΕΚΤΡΩΣΗ = ΦΟΝΟΣ!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Καθε συσχετιση του παραπανω επιχειρηματος με τυπους οπως ο Psolaras19 ειναι τελειως συμπτωματικη...

αυτο
ειμαι υπερ για συγκεκριμενες περιπτωσεις

OP
OP
P

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Το 90 % των εκτρώσεων όμως , γίνοντε γιατί οι γονείς δεν θέλουν το παιδί και όχι γιατί έχει πρόβλημα . Μία συμμαθητριά μου πριν αποφοιτήσω από το Λύκειο είχε μείνει έγκυος , συνέχισε το σχολείο και μεγαλώνει το παιδί της . Και άλλες το ρίχνουν . 250.000 εκτρώσεις γίνοντε στην Ελλάδα ετησίως .

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Θα το έλεγα αλλιώς.
"Ειμαι σαφως υπερ των εκτρωσεων,ΜΟΝΟ σε περιπτωσεις που ο προγεννητικος ελεγχος βγαζει προβλημα στο εμβρυο"
γι αυτο το λογο η εκκλησια απιτρεπει την αμβλωση(σε περιπτωση αρρωστιας στο εμβρυο) κ θεωρει φονο την εκτρωση.. :-

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η εκκλησια σας θεωρει κ το σεξ προ γαμου αμαρτια
αμαρτωλοι ολοι σας! :P

:P :P :P :P :P

αυτο ελειπε.. να μιλαγα μονο οταν με ρωταγανε *P *P *P

αυτο εχει ξανασυζητηθει μπαι δε γουει

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το 90 % των εκτρώσεων όμως , γίνοντε γιατί οι γονείς δεν θέλουν το παιδί και όχι γιατί έχει πρόβλημα . Μία συμμαθητριά μου πριν αποφοιτήσω από το Λύκειο είχε μείνει έγκυος , συνέχισε το σχολείο και μεγαλώνει το παιδί της . Και άλλες το ρίχνουν . 250.000 εκτρώσεις γίνοντε στην Ελλάδα ετησίως .

Δηλαδή 684 την ημέρα? Πας καλά? Δεν γίνονται τόσες επεμβάσεις, πόσο μάλλον εκτρώσεις.

Ακόμα trolling εδώ κάνεις? Αφού σου είπα, σε τσακώσαμε, μπρε!

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η έκτρωση (όπως και η βλασφημία, για να καλύψω και έναν προηγούμενο poster) είναι ένα έγκλημα χωρίς θύμα.

Άντε ζήτω!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κάθε έκτρωση είναι δολοφονία ! Και τώρα μάλιστα που στην Ελλάδα έχουμε σοβαρό πρόβλημα υπογεννητικότητας ( όποιος πει ότι το λύνουν οι αλλοδαποί είναι βλάκας ) , απλά σκεφτείτε και το ευρύτερο συμφέρον , την διαιώνυση της φυλής , αλλά και το ατομικό . Θα σας άρεζε να μην υπήρχατε ; Ούτως ή άλλως κάποτε θα πάψετε να υπάρχετε , αλλά μέχρι τότε , πριν γυρίσετε στην άβυσσο , σας δώθηκε η ευκαιρία να γνωρίσετε αυτό τον κόσμο και κάτι να προσφέρετε στην ανθρωπότητα . Αυτά τα έμβρυα όμως , αυτά τα μελλοντικά παιδιά , που αντί να γεννηθούν καταλήγουν στην χωματερή , δεν θα το κάνουν .
Τι θα πει ότι δεν έχεις όρεξη να γίνεις μπαμπάς , στενόμυαλε αστέ ; Τι θα πει ότι βαριέσε να γεννήσεις , γύναιο ; Θα μου πεις ότι δεν μπορείς να μεγαλ΄βσεις δέκα παιδιά σε αυτό το σύστημα . Τότε πολέμα το και κατεστρεψέ το ! Δεν φταίει σε τίποτα το αγέννητο παιδί επειδή είσαι δειλός !
σωστος,για αυτο γαμαω μονο κωλο

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
γι αυτο το λογο η εκκλησια απιτρεπει την αμβλωση(σε περιπτωση αρρωστιας στο εμβρυο) κ θεωρει φονο την εκτρωση.. :-

Μόνο και μόνο ότι η εκκλησία το καταδικάζει, εγώ είμαι ΥΠΕΡ !!!

Επισκέπτης
Οσοι ειστε κατα των εκτρωσεων, να πηγαινετε με τραβελια. Δεν κινδυνευτε να τις γκαστρωσετε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Θα το έλεγα αλλιώς.
και εγω το ιδιο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Με καλύπτει απόλυτα η ελληνική νομοθεσία...
Δηλαδή ελεύθερη έκτρωση μέχρι τη 12η βδομάδα και υπό αυστηρές προϋποθέσεις μέχρι και την 24η βδομάδα...
Δηλαδή, αν είναι να την κάνεις κάνε την άμεσα για να υποφέρει όσο το δυνατόν λιγότερο το έμβρυο (το οποίο είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ και όχι παρωνυχίδα ή σκωληκοειδής απόφυση όπως λένε οι γαμώσταυρες φεμινίστριες) και εσύ ή τουλάχιστον φρόντισε να έχεις πολύ καλό λόγο να την κάνεις, αν την κάνεις αργότερα...

Πάντως έχετε παρατηρήσει ένα παράδοξο;
Οι οπαδοί της έκτρωσης είναι κατά κανόνα κατά της θανατικής ποινής και οι πολέμιοί της, υπέρ!
Όλοι έχουν ως επιχείρημα το πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή...
Μύλος...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
ψηφισε ο ευρωβουλευτης κυμπουροπουλος κατα του δικαιωματος των εκτρωσεων και βλεπω μερικες σκασμενες να μη το βουλωνουν...

κανουμε οτι θελουμε με τα σωματα μας (τι και αν αφαιρουμε με το ετσι θελω μια ζωη) κλπ... (δεν ειμαι της εκκλησιας αλλα οταν μιλαμε για εμβρυο με καρδια και εγκεφαλο μιλαμε πια για ζωη)

δηλαδη οκ η γυναικα αμα θελει κραταει το παιδι ( και σε κανει με το ζορι πατερα και υποχρεωμενο) αλλα αμα δε θελει, δικο της ειναι το σωμα τι και αν θες εσυ να γινεις πατερας το ριχνει... μονα ζυγα δικα τους πια. αν ειναι δικο τους το σωμα, τοτε εγω θελω να μπορω να αρνηθω την κυηση και να κανω "εκτρωση" τις υποχρεωσεις , που θελει να μου φορτωσει... και εγω κανω οτι θελω με το σωμα μου και εκανα σεξ, οχι για λογους τεκνοποιησης.

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
1) Ναι στις εκτρώσεις υπό προϋποθέσεις (λόγοι υγείας, ,ανωτέρας βίας π.χ. βιασμός κλπ).

Στην περίπτωση διαφωνίας μεταξύ του ζευγαριού (λόγω ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης), στην περίπτωση που η γυναίκα θέλει να το κρατήσει ενώ ο άντρας όχι, τότε η ευθύνη και οι υποχρεώσεις θα πρέπει να βαρύνουν μόνο την ίδια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
Στο Τεξας τεθηκε προταση προς ψηφιση νομου για θανατικη ποινη οσων γυναικων προβαινουν σε εκτρωση,δηλαδη δολοφονια των ιδιων τους των παιδιων.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Τι θα πει ότι δεν έχεις όρεξη να γίνεις μπαμπάς, στενόμυαλε αστέ ; Τι θα πει ότι βαριέσε να γεννήσεις, γύναιο ; Θα μου πεις ότι δεν μπορείς να μεγαλώσεις δέκα παιδιά σε αυτό το σύστημα. Τότε πολέμα το και άλλαξέ το! Δεν φταίει σε τίποτα το αγέννητο παιδί επειδή είσαι δειλός!
φίλε ν ανοίξω πόλεμο εννοείς να γραφτώ ΣΥΡΙΖΑ ; ή να γίνω μουσουλμάνος ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom