observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
σαφέστατο...
σαφέστατο...
Οπως θα επρεπε !!!Επέτρεψέ μου να προσθέσω, "λιτό και περιεκτικό"!
KALIMERA ME GIANNH THA HTHELA ENA RADEBOY MAZI!
KALIMERA ME GIANNH THA HTHELA ENA RADEBOY MAZI!
καλημερα με λενε γιαννη και θα ηθελα να κλεισω ενα ραντεβου μαζι σου!!!!!!!!
μεταφραση επεξεργασια κειμενου ΛΑΡΥ.
με το γιαννη θες ραντεβου η με τη ναντια? γιατι σ'αυτο το νημα κλεινουμε ραντεβου με τη ναντια, για το γιαννη θα πας σε αλλο θρεντ, χαχαχα
Η προσφορα αυξηθηκε, ενω η ζητηση μειωνεται !!! ;)
Αφου κανουμε εισαγωγες και οχι εξαγωγες, οι καρτελονταβαδες, κανουν οτι θελουν, αφου και εμειςΕνώ οι τιμές δεν μειώνονται αντιστοίχως. Το επάγγελμα είναι ελεύθερο. Άρα? Υπάρχει λέτε καρτέλ? Θα κάνω μία επαφή με Επιτροπή Ανταγωνισμού. Να την δώ να ασχολείται με εναρμονισμένες πρακτικές μεταξύ γραφείων ..............
μην στεναχωριέσαι ρε Νάντια. όλοι σε έναν πόλεμο ζούμε.
50 χρονών δεν είσαι εσύ?,,σύγουρα να υπάρχει καρτελ. εγω που προσθέρω καλες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τίμες, αρχίσανε βρόμικα παιχνίδια πίσω απο τη πλάτι μου. αναμενόμενο ήταν.
καρτελ υπάρχουν σε ολους τους βιομιχανίες.
Μαλιστα...ειμαι τόσο 50 όσο εσυ 70!
τη μαλακίες ειναι αυτες!! τη αλλο να ακουσω εδω μέσα!
ειμαι τόσο 50 όσο εσυ 70!
τη μαλακίες ειναι αυτες!! τη αλλο να ακουσω εδω μέσα!
,,σύγουρα να υπάρχει καρτελ. εγω που προσθέρω καλες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τίμες, αρχίσανε βρόμικα παιχνίδια πίσω απο τη πλάτι μου. αναμενόμενο ήταν.
καρτελ υπάρχουν σε ολους τους βιομιχανίες.
δεν είδα πουθενά να γράφω για νοημοσύνη, απάντησα μόνο σε σενα που γράφεις κάτι χωρίς να μπείς καν σε κόπο να κοιτάξεις εστω στη υπογραφη μου απο κάτω που λεει ξεκάθαρα την ηλικία μου. όταν μου προσθέτεις 13 χρόνια επιπλέον τη απάντηση περιμένεις??? και τη με νιάζει πόσο πέρνουν 20-ες? καλά κάνουν και πέρνουν, κάθε μία έχει το κοινό της.Μαλιστα...
Το ιδιο με την απαντηση σου οτι παιζουμε βρωμικα παιχνιδια πισω απο την πλατη σου...
Τί θες και τα λες, παιζεις με την νοημοσυνη τοσων ατομων εδω μεσα και θα βγεις κι αδικημενη που οι 20χρονες παιρνουν περισσοτερα λεφτα απο σενα.
αυτό είπα? δεν είχε παράπονο κανένας, αλλα αμα δεν σου αρέσει κάτι στις υπηρεσίες μου και θες να το πεις, πες το.δηλαδή αν δεν μ αρέσουν οι υπηρεσίες που προσφέρεις να μην το γράψω ?
ναι αυτό λεςαυτό είπα?