Νέα

Να βγει ο στρατός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 372
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΧΑ να βαλουν μυαλο με το κακο...εφοσον με το καλο δεν γουσταρουν οι πολιτικοι !!!! εκτος και αν υπαρχει αλλη λυση που δεν κοβω να υπαρχει κατι στον οριζοντα ......

δεν εχω δει ομως ρε φιλε να κυνηγανε κανα αλβανο

ή κανα ρωσσο, γεωργιανο, ρουμανο

μονο κλωτσες σε παγκους πακισταναριων και αφρικανων ριχνουν

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
...ΠΑΡΕ τα 3 ΝΟΥΜΕΡΑ που σε ειπα αμεσως...1-6-6....για το καλο σου ...
"Κουνιάδα και πεθερά σκότωσαν τον υπαρχιφύλακα....Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, τον άτυχο υπαρχιφύλακα σκότωσαν η 42χρονη κουνιάδα του, η οποία είχε βρεθεί στο χώρο της ανθρωποκτονίας τραυματισμένη στο κεφάλι, καθώς και η 60χρονη μητέρα της, πεθερά του θύματος....και αυτες απο τον ουτσεκα κομμαντα????...ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΠΟΥ ΨΟΦΑΤΕ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ... ΠΑΝΗΓΥΡΤΖΗΔΕΣ !!!

Σε εντελώς διαφορετικό περιστατικό αναφέρεσαι..  :headbang: :headbang: :headbang:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
   Έμαθα για τον χαμό του αστυνομικού από αυτά τα καθάρματα.

Ενας πατέρας 2 παιδιών, που το τρίτο του παιδάκι δεν θα γνωρίσει την πατρική στοργή.

Γαμό την ψευτοελευθερία μας.

Να γίνουν ειδικές μονάδες βαρέως οπλισμένων ανδρών και ειδικά εκπαιδευμενων για τετοιες καταστάσεις, όπως τα SWAT.

Κι όποιος τολμήσει να βγαλει όπλο να πυροβολείται επί τόπου.

Εχουν γαμήσει την αστυνομία με τα ΜΗ και τα ΔΕΝ.

Αει σιχτίρ επιτέλους.
Η ΕΚΑΜ τι ειναι δηλαδη;

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
   Έμαθα για τον χαμό του αστυνομικού από αυτά τα καθάρματα.

Ενας πατέρας 2 παιδιών, που το τρίτο του παιδάκι δεν θα γνωρίσει την πατρική στοργή.

Γαμό την ψευτοελευθερία μας.

πες τα ρε τυπε. Αυτα τους λεω και μερικοι το γυρνανε στη δεξια και την αριστερα.
Λες και παιζει ρολο αν ο δολοφονημενος ηταν χουντικος ή κομμουνιστης  :headbang:
Εδω μιλαμε για ανορθοδοξο πολεμο με πολεμικα οπλα που δεν μπορει να αντιμετωπισει ο μεσος ελληνας αστυνομικος.
Η απορια μου ηταν γιατι να μην συνδραμουν στην καταδιωξη 2 - 3 επιλεκτες ομαδες του στρατου (πχ καταδρομεις)

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Η απορια μου ηταν γιατι να μην συνδραμουν στην καταδιωξη 2 - 3 επιλεκτες ομαδες του στρατου (πχ καταδρομεις)

Έκαστος εφ' ω ετάχθη.. Ας είναι ο Στρατός για την Εθνική Άμυνα. Αρκετά του έχουν βάλει στο κεφάλι του, από φωτιές και πλημμύρες μέχρι αναδασώσεις. Αυτό έλειπε τώρα να κυνηγάνε και δραπέτες στα βουνά.

Να εξοπλίσουν και να εκπαιδεύσουν σωστή Αστυνομία. Είναι αρκετό..

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα σκέφτεσαι και έχεις παθει καταθλιψη ρε αβραμη? Νταξ απο ολους μας υπαρχουν καλυτεροι (προσοχη αυτο δεν ισχυει για τον αχαχουχα ομως) χωνεψε το και μην αργεις τραβα ετοιμασου γιατι σε περιμενει ο λαγουδακης να σε πάει παρκάδα.  :grin:

καταθλιψη λεγεται αυτο?

εγω εννοουσα εξαρτηση απο το internet, αγαπητε ανηλικε...

Υ/Γ

θα σου δωσω να καταλαβεις οτι με προσχημα εναν τυπο που προφανως σε εχει ενοχλησει, απορριπτεις το νοημα αυτων που σου γραφω (προσεξε, νομιζω σε αντιθεση με ολους τους αλλους που σε λοιδωρουν εδω μεσα και σε ανακηρυξαν πρωταθλητη μαλακιας, δεν εισαι εκουσια κακος...κατι καλο θα υπαρχει θαμμενο βαθεια μεσα σου, αρκει να ανοιξεις μαστορα τα αυτια και τα ματια σου, οταν και αν το θελησεις):

Ειμαι user απο το 2008...

Αν μπεις στα στατιστικα, ποτε δεν εχω δωσει, ουτε μια ψηφο σε καμια ψηφοφορια...

αν ημουν ο ¨φιλος¨ σου, που δεν γνωριζω τί εχετε να μοιρασετε απο το παρελθον σας εδω μεσα, δεν θα σε ειχα ψηφισει Mr Μαλακα 2012?

βαλ'το να στροφαρει λιγο, βλαξ!

Σ.Σ

επιμενω παντως, οτι χρειαζεσαι βοηθεια και οχι χλευασμο.

και οι ανηλικοι ειναι το μελλον αυτης της χωρας!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καταθλιψη λεγεται αυτο?

εγω εννοουσα εξαρτηση απο το internet, αγαπητε ανηλικε...

Υ/Γ

θα σου δωσω να καταλαβεις οτι με προσχημα εναν τυπο που προφανως σε εχει ενοχλησει, απορριπτεις το νοημα αυτων που σου γραφω (προσεξε, νομιζω σε αντιθεση με ολους τους αλλους που σε λοιδωρουν εδω μεσα και σε ανακηρυξαν πρωταθλητη μαλακιας, δεν εισαι εκουσια κακος...κατι καλο θα υπαρχει θαμμενο βαθεια μεσα σου, αρκει να ανοιξεις μαστορα τα αυτια και τα ματια σου, οταν και αν το θελησεις):

Ειμαι user απο το 2008...

Αν μπεις στα στατιστικα, ποτε δεν εχω δωσει, ουτε μια ψηφο σε καμια ψηφοφορια...

αν ημουν ο ¨φιλος¨ σου, που δεν γνωριζω τί εχετε να μοιρασετε απο το παρελθον σας εδω μεσα, δεν θα σε ειχα ψηφισει Mr Μαλακα 2012?

βαλ'το να στροφαρει λιγο, βλαξ!

Σ.Σ

επιμενω παντως, οτι χρειαζεσαι βοηθεια και οχι χλευασμο.

και οι ανηλικοι ειναι το μελλον αυτης της χωρας!
+100000000................

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Η συμμορια των αλβανων δολοφονων σκοτωσε μετα τη κοπελλα εναν αστυνομικο πατερα 2 παιδιων.
Το ανεκδιηγητο κρατος καφενειο στελνει απλους αστυνομικους, που μπορει να εβαζαν σφραγιδες μεχρι περισυ, να αντιμετωπισουν ομαδες με πολεμικα οπλα και πιθανα
αντιστοιχη εκπαιδευση.
Η μονη λυση για να σταματησουν τα ρεμαλια να περιφερονται και να σκοτωνουν κατα βουληση ειναι να σταλλουν για βοηθεια επιλεκτες ομαδες του στρατου με πολεμικο εξοπλισμο, ή να ζητηθει βοηθεια απο εξω (FBI)
ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΡΕ.ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑ

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Η γνωμη μου ειναι πως εαν σηκωσουν ενα το πολυ δυο απατσι που εχουν εξοπλισμο και θερμοκαμερες τελευταιας τεχνολογιας βγαλουν και ειδικα σκυλια
θα τους εντοπισουν και με μερικους καλα εκπαιδευμενους εκαμιτες ανετα θα μπορεσουν να τους ξεκανουν αλλα απο οτι φενεται καποια συμφεροντα κρυβονται απο πισω και κανουν τα στραβα ματια οι αρχες με ανωθεν εντολες εαν ηταν κανενας απο μας θα τον ειχαν κανει συκο

OP
OP
geoMan

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Η γνωμη μου ειναι πως εαν σηκωσουν ενα το πολυ δυο απατσι που εχουν εξοπλισμο και θερμοκαμερες τελευταιας τεχνολογιας βγαλουν και ειδικα σκυλια
θα τους εντοπισουν και με μερικους καλα εκπαιδευμενους εκαμιτες ανετα θα μπορεσουν να τους ξεκανουν αλλα απο οτι φενεται καποια συμφεροντα κρυβονται απο πισω και κανουν τα στραβα ματια οι αρχες με ανωθεν εντολες εαν ηταν κανενας απο μας θα τον ειχαν κανει συκο

τυπε δινεις πολυ προχωρημενη διασταση στο θεμα  :think:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Επισης να ερθει και το FBI για υποστηριξη ( οπως ειπε και ο νηματοθετης).
Ειδες το Μπορν στο Σταρ ε;  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Η ΕΚΑΜ τι ειναι δηλαδη;

Δεν ξέρω τι είναι τα ΕΚΑΜ. Ούτε τι δυνατότητες εχουν.

Τα SWAT στην Αμερική εχουν ό,τι πιο τελευταίο υπάρχει σε εξοπλισμό. Από ειδικά πολεμικά κράνη με ενσωματωμένα ακουστικά και χειλιόφωνα, από όπλα τελευταίας τεχνολογίας με ειδικές τροχιοδεικτικές διόπτρες νυκτός (ΟΝΥΠΑΣ που κάνουν τη νύχτα μέρα), δικά τους ελικόπτερα για γρηγορη μετακίνηση, ειδικές στολές με ενσωματωμένα αλεξίσφαιρα και απίθανη επικοινωνία και συστηματα εντοπισμού.

Αν τα ΕΚΑΜ έχουν τους ίδιους εξοπλισμούς, γιατί δεν βάλανε αυτά να κυνηγήσουν τα καθάρματα αυτά; Ξέρανε νομιζω πως ήταν δραπέτες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εβαλες και τα γυαλια στο τελος τυπε?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Τα SWAT στην Αμερική εχουν ό,τι πιο τελευταίο υπάρχει σε εξοπλισμό. Από ειδικά πολεμικά κράνη με ενσωματωμένα ακουστικά και χειλιόφωνα, από όπλα τελευταίας τεχνολογίας με ειδικές τροχιοδεικτικές διόπτρες νυκτός (ΟΝΥΠΑΣ που κάνουν τη νύχτα μέρα), δικά τους ελικόπτερα για γρηγορη μετακίνηση, ειδικές στολές με ενσωματωμένα αλεξίσφαιρα και απίθανη επικοινωνία και συστηματα εντοπισμού.

Αν τα ΕΚΑΜ έχουν τους ίδιους εξοπλισμούς, γιατί δεν βάλανε αυτά να κυνηγήσουν τα καθάρματα αυτά; Ξέρανε νομιζω πως ήταν δραπέτες.
H E.Κ.Α.Μ. ειναι αυτη. www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=52&Itemid=43&lang=]http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=52&Itemid=43&lang=[/url]
Τωρα για εξοπλισμους κτλ δεν ξερω, οπως και δεν γνωριζω για τα SWAT (περα απο αμερικανικες ταινιες).
Προφανως θα ειναι και αυτοι μεσα στην γενικοτερη δυναμη που τους ψαχνει.
Επισης διαβασα απο την ανακοινωση της αστυνομιας οτι οι αστυνομικοι ειχαν και ενα G3 μαζι τους.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

Γιατι ανελαβαν την υποθεση οι ασφαλιτες, οπως και στον Βυρωνα οπου αντι για τον δραπετη σκωτοσαν εναν υδραυλικο!!!!!, και αντι να τους "παρει τα κεφαλια" ο Χρυσοχοιδης τους παρασημοφωρησε κιολας επειδη συνελαβαν τον Αλβανο (ο οποιος μετα δραπετευσε)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Αμα βγουν εξω δεν θα μεινει ουτε μυγα

Συνημμένα

• army-0.jpg
    army-0.jpg
    82,6 KB · Εμφανίσεις: 12

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
και κατι τετοιες φιγουρες θελουν οταν βγουνε λεει να παρουν τα οπλα απο την αστυνομια...ακουνε τι σκεπτονται τα ατομα....,η αστυνομια που θα κανει υπηρεσια περιπολια θα ειναι αοπλη...,ειναι πολυ αστειοι... :jerking: :jerking:

Συνημμένα

• ςερφτγ.jpg
    ςερφτγ.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 18
  • σδφ.jpg
    σδφ.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
ΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ....

χωρίς διώξεις όμως ....

και θα δούμε αν θα το παίζουν τόσο μάγκες οι UCKάδες δραπέτες ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom