αφου οι αλβανοι ειχαν καλασνικοφ και οι μπατσοι νεροπιστολα τι θα γινοταν?
Σκρουτζακοοοοοοοοοο!
αφου οι αλβανοι ειχαν καλασνικοφ και οι μπατσοι νεροπιστολα τι θα γινοταν?
Τραβα γαμησου μαλακιστηρι και βουλωστο
Δεν ακουμπαω οποια κι οποια ρε λιγουρη !!!!!!το Μουνοφαγος τι το εβαλες μωρε δυστυχισμενε? αφου εχεις να ακουμπησεις γυναικα απο τοτε που σε βαφτισαν χαχαχα
Εδω ρε...
ειλικρινα δεν θελω να εχω τυψεις οταν σε παρουν τα κατω σου και αρχισουν να σου μπαινουν και περιεργες σκεψεις στο μυαλο σου (επειδη η ζωη σου γλιστραει μεσα απο τα δακτυλα σου και χανεται στο πληκτρολογιο, ενω ολοι οι αλλοι γυρω σου χαιρονται τον ηλιο, τον ερωτα, την θαλασσα, μπορει να εχουν πολλα χρηματα και να εχουν καλυτερη επιστημονικη καταρτιση στο ιδιο αντικειμενο...)
θελω να εισαι αισιοδοξος, μην σε πιανει η κατσουφια...
οταν σε καλεσουν στη μεθοριο και συγκεκριμενα στο αγαπημενο μας ποταμι τον ΕΒΡΟ απο την βατραχοθηλεια μεχρι τα ΛΑΒΑΡΑ φιλικα μην ξεχασεις να μου γραψεις να σε βλεπω που θα τρεχεις.Σύμφωνα με όσα θυμάμαι από τη θητεία μου, το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι αν βγει ο στρατός να χτυπήσει την εγκληματικότητα θα γεμίσουμε νεκρούς από παράπλευρες απώλειες. Οι ΕΠΟΠ που είχαμε παραμεθόριο δεν μπορούσαν να χτυπήσουν όχι το στόχο αλλά ούτε φρεγάτα στα 300 μέτρα και η απόδοσή τους ήταν εφάμμιλη αν όχι χειρότερη από των φαντάρων που ρίξαμε όλες και όλες μέχρι 10 βολές στη θητεία μας.
Κατά τα άλλα και για να σοβαρευτούμε λίγο... ΟΞΩ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΜΟΥΤΡΑ που εκμεταλλευεστε το θανατο ενός αστυνομικου για να κάνετε την κωλοπροπαγάνδά σας του στυλ να βγει ο στρατός και λοιπές παπάρες. Πίσω στις τρύπες σας ασπόνδυλα!
........1. παρε τηλεφωνο γρηγορα το 166....μαλλον εγκεφαλικο η σοβαρη ηλιαση!..βιασου!!Η συμμορια των αλβανων δολοφονων σκοτωσε μετα τη κοπελλα εναν αστυνομικο πατερα 2 παιδιων.
Το ανεκδιηγητο κρατος καφενειο στελνει απλους αστυνομικους, που μπορει να εβαζαν σφραγιδες μεχρι περισυ, να αντιμετωπισουν ομαδες με πολεμικα οπλα και πιθανα
αντιστοιχη εκπαιδευση.
Η μονη λυση για να σταματησουν τα ρεμαλια να περιφερονται και να σκοτωνουν κατα βουληση ειναι να σταλλουν για βοηθεια επιλεκτες ομαδες του στρατου με πολεμικο εξοπλισμο, ή να ζητηθει βοηθεια απο εξω (FBI)
Βασικα ο geoman ξεκινησε το νημα γραφοντας"Να βγει ο στρατος"...Μερικοι βεβαια παριστανουν οτι δεν καταλαβανε...Κάτι έγραψε ο φίλος "geoMan" αλλά ως συνήθως , εδώ μέσα , γράφουν και πολλοί άλλοι χονδρο-μαλακίες.
........1. παρε τηλεφωνο γρηγορα το 166....μαλλον εγκεφαλικο η σοβαρη ηλιαση!..βιασου!!
2....το μπου ειναι μαγικο......(νατσο 2013)...
Σε οποιαδήποτε άλλη δημοκρατική χώρα τέτοια περιστατικά δολοφονίας αστυνομικών από κακοποιούς είναι πιο σπάνια διότ εκεί η αστυνομία ασχολείται κυρίως με το έγκλημα και άρα έχει τον απαιτούμενο εξοπλισμό, εκπαίδευση. Δυστυχώς στην Ελλάδα πρωταρχικός στόχος της αστυνομίας είναι η καταστολή των λαϊκών διαδηλώσεων και άρα τα λεφτά που πηγαίνουν εκεί (ΜΑΤ, αύρες, δακρυγόνα, ασπίδες κλπ) χάνονται από αλλού.
Σε πόσες χώρες και κυρίως σε ποιες βγαίνει ο στρατός για να καθαρίσει άραγε;