Νέα

Να συστηθώ;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.558
Πόντοι
1.336
Δεν άρχισες καλά ,δεν αυτό, δεν το άλλο ,δεν γίνεται δουλειά έτσι,,,,καλώς ήρθες στο ναρκοπεδιο !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλως τον κασπαρωβ??? πως απο τα μερη μας
Όλο και κάποιος σωλήνας θα σπάσει ,,,,

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.587
Πόντοι
6.536
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.193
Πόντοι
3.656
Χαιρετώ τα αλάνια, τους παρθένους, τις θεοσεβούμενες και τις μόρτισσες!

Είμαι η Βάγια και, όπως ανέφερα στην πρώτη μου ανάρτηση, γνωρίζω το site εδώ και αρκετό καιρό. Έγινα μέλος γιατί γουστάρω τους άνδρες (αν και μερικοί το παρακάνετε), και θέλω να συνεισφέρω σε αυτό που λέγεται κάβλα με τον δικό μου τρόπο. Απ'όσο έχω καταλάβει, οι γυναίκες είναι σπάνιες εδώ (σαν μαύρες τουλίπες ένα πράγμα). Οι προθέσεις μου είναι ειλικρινείς και αθώες. Δεν ήρθα για να σπάσω άβατο και ομερτά, ούτε για να γνωρίσω κάποιον.

Σε όλες μου τις αναρτήσεις/θέματα απαντώ με μπόλικη δόση χιούμορ αλλά ποτέ ειρωνικά.
Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι θα χρησιμοποιώ αρκετές παρενθέσεις (γιατί είμαι πολυλογού και μου αρέσει το σχήμα).

Τι θα κάνω:
  • Προσφέρω τη δική μου -θηλυκή- ματιά σε θέματα που απασχολούν τους άνδρες.
  • Ανοίγω νέα θέματα που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον.
  • Λίστες με πράγματα που κάνω ή δεν κάνω (δείτε παρακάτω).
  • Απαντώ σε προσωπικά μηνύματα με καλή και ευγενική διάθεση.
Τι δεν θα κάνω:
  • Συναντήσεις, διαδικτυακές καβλάντες, διαφημίσεις.
  • Σπανακοτυρόπιτα.
  • Αποστολή φωτογραφιών ή δεμάτων.
  • Τσαμπουκάδες.
Αυτά! Ρωτήστε ό,τι θέλετε!
:kiss-mark:
Δεν θέλεις να γνωρίσεις κάποιον, ούτε να καβλαντίσεις. Τι δουλειά έχεις σε αυτό το σάιτ; πως και σου 'ρθε ότι μας νοιάζει η θηλυκή ματιά ενός ατόμου το οποίο ΔΗΛΩΝΕΙ (έστω κι αν είναι αλήθεια) ότι είναι θηλυκό; εδώ μέσα ανταλάσουμε πληροφορίες σχετικά με εκδιδόμενες. Σώμα, υπηρεσίες, συμμετοχή, τιμές κλπ. Πως και δεν το έχεις καταλάβει, αφού παρακολουθείς το σάιτ, όπως τουλάχιστον δήλωσες;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.959
Πόντοι
6.056
Κοίτα , εδώ , παίζουν σκληροί χύστες.
Μονογαμικοί άνδρες, που μόνο γαμάνε.
Αν δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το άφθονο , καυτό , παχύ σπέρμα κανενός σκληρού χύστη
είσαι σαν μπύρα χωρίς αλκοόλ . Χωρίς χρησιμότητα.
Παρέα , χαβαλέ , αστειάκια κουβέντα .... τα πάντα όλα
ο σκληρός χύστης τα κάνει με άνδρες φίλους .
Και φίλους, θέλει άνδρες. Γυναίκες φίλες, είναι ανεπιθύμητες.

Τις γυναίκες τις ανέχεται , μόνο αν είναι για να τον βρέξει .
Αν είναι να μην τον βρέξει , αποτελούν απλά ενόχληση .
Οπότε δεν έχεις θέση .

Μόνο αυνάνες θα ασχοληθούν , που τον εκτονώνουν στο χειροκίνητο .

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.844
Πόντοι
3.656

τυπε σιγα μην εισαι και η κουκουβαγια :confused::confused::confused:

Απ'όσο έχω καταλάβει, οι γυναίκες είναι σπάνιες εδώ

τυπε οι μονες γυναικες στο σαη ειναι οι γυναικειοι κλωνοι του ντοπα,και πισωγλεντηδες η τραβελοι που ψαχνουν για μπουτζον.διαλεξε και παρε :confused::confused::confused:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.728
Πόντοι
11.146
Χαιρετώ τα αλάνια, τους παρθένους, τις θεοσεβούμενες και τις μόρτισσες!

Είμαι η Βάγια και, όπως ανέφερα στην πρώτη μου ανάρτηση, γνωρίζω το site εδώ και αρκετό καιρό. Έγινα μέλος γιατί γουστάρω τους άνδρες (αν και μερικοί το παρακάνετε), και θέλω να συνεισφέρω σε αυτό που λέγεται κάβλα με τον δικό μου τρόπο. Απ'όσο έχω καταλάβει, οι γυναίκες είναι σπάνιες εδώ (σαν μαύρες τουλίπες ένα πράγμα). Οι προθέσεις μου είναι ειλικρινείς και αθώες. Δεν ήρθα για να σπάσω άβατο και ομερτά, ούτε για να γνωρίσω κάποιον.

Σε όλες μου τις αναρτήσεις/θέματα απαντώ με μπόλικη δόση χιούμορ αλλά ποτέ ειρωνικά.
Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι θα χρησιμοποιώ αρκετές παρενθέσεις (γιατί είμαι πολυλογού και μου αρέσει το σχήμα).

Τι θα κάνω:
  • Προσφέρω τη δική μου -θηλυκή- ματιά σε θέματα που απασχολούν τους άνδρες.
  • Ανοίγω νέα θέματα που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον.
  • Λίστες με πράγματα που κάνω ή δεν κάνω (δείτε παρακάτω).
  • Απαντώ σε προσωπικά μηνύματα με καλή και ευγενική διάθεση.
Τι δεν θα κάνω:
  • Συναντήσεις, διαδικτυακές καβλάντες, διαφημίσεις.
  • Σπανακοτυρόπιτα.
  • Αποστολή φωτογραφιών ή δεμάτων.
  • Τσαμπουκάδες.
Αυτά! Ρωτήστε ό,τι θέλετε!
:kiss-mark:
...καλως την μαγκιτισσα! Αφου γνωριζεις κ παρακολουθεις το σαϊτ πολυ καιρο γτ ενοιωσες την αναγκη να ανοιξεις νεο νημα για να μας συστηθεις κ δεν αρκεστηκες οπως ολοι μας στο υπαρχον νημα "Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!" οπου κ συστηθηκες???
Διακρινω μια ταση αυτοπροβολης, εγωκεντρισμου ή απλα "δουλιτσα να κανουμε" ?!?!?
:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
301
Βεβαια ειναι αρκετα οξυμωρο αυτο που γραφεις , πως θες να συνεισφερεις στην καβλα και απο την αλλη πιο κατω να λες πως δεν εισαι εδω για καβλαντα !
γουσταρεις τους αντρες ,αλλα μετα απο κατω παλι λες πως δεν εισαι εδω για να γνωρισεις καποιον .
Μηπως μας βλεπεις σαν μουσιακο εκθεμα ? βλεπω αλλα δεν αγγιζω? σαν ειδος σε κλουβι προς μελετη ?

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.920
Πόντοι
2.596
ούτε για να γνωρίσω κάποιον.
Καλημέρες, καλώς ήλθες σε μία ιδιάζουσα κοινότητα, φρόντισε να έχεις γερό στομάχι.
Ασχέτως των σκοπών σου εδώ μέσα, αυτό που θέλω να θυμάσαι είναι ότι το αυτό ισχύει και για εμένα, διότι δεν είμαι είπα/ξείπα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.959
Πόντοι
6.056
Βεβαια ειναι αρκετα οξυμωρο αυτο που γραφεις , πως θες να συνεισφερεις στην καβλα και απο την αλλη πιο κατω να λες πως δεν εισαι εδω για καβλαντα !
γουσταρεις τους αντρες ,αλλα μετα απο κατω παλι λες πως δεν εισαι εδω για να γνωρισεις καποιον .
Μηπως μας βλεπεις σαν μουσιακο εκθεμα ? βλεπω αλλα δεν αγγιζω? σαν ειδος σε κλουβι προς μελετη ?
Η δήλωση αυτή, θυμίζει αρκετά μπάζα με ηλίθιους τις εποχές του δυνατού nightlife στην ελλάδα.
Πατόζες, συνοδεύονταν από ηλίθιους, που τους έκαναν τον ταξιτζή, τις κέρναγαν , τις συνόδευαν , έκλειναν τραπέζια κτλ. Μετά οι μαλάκες , γύριζαν σπίτι και τον έπαιζαν με τις γκόμενες που έβλεπαν να ποζάρουν
στα μαγαζιά μόνες τους, ψάχνοντας γκάνγκστερς , γόνους και διαπλεκόμενους ή ποδοσφαιριστές.

Τους έκανα πολύ χάζι και γέλαγα με την κατάντια τους.
Εγώ γαμούσα βίζιτες.
Για αλλάγή , πήγαινα κανά στούντιο , μασατζίδικο και μπουρδέλο .

Οι άλλοι χόρευαν με τα μπάζα που συνόδευαν τον καπετανάκη και τον πότε βούδα πότε κούδα.

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
441
Πόντοι
301
Η δήλωση αυτή, θυμίζει αρκετά μπάζα με ηλίθιους τις εποχές του δυνατού nightlife στην ελλάδα.
Πατόζες, συνοδεύονταν από ηλίθιους, που τους έκαναν τον ταξιτζή, τις κέρναγαν , τις συνόδευαν , έκλειναν τραπέζια κτλ. Μετά οι μαλάκες , γύριζαν σπίτι και τον έπαιζαν με τις γκόμενες που έβλεπαν να ποζάρουν
στα μαγαζιά μόνες τους, ψάχνοντας γκάνγκστερς , γόνους και διαπλεκόμενους ή ποδοσφαιριστές.

Τους έκανα πολύ χάζι και γέλαγα με την κατάντια τους.
Εγώ γαμούσα βίζιτες.
Για αλλάγή , πήγαινα κανά στούντιο , μασατζίδικο και μπουρδέλο .

Οι άλλοι χόρευαν με τα μπάζα που συνόδευαν τον καπετανάκη και τον πότε βούδα πότε κούδα.
εκανες το καλυτερο ,σου ερχοταν στο τελος και πιο φτηνα απο τους αλλους , που καναν τα καλα παιδια πληρωναν περισοτερα και στο τελος δεν γαμουσαν . στην καλυτερη μπορει η πατοζα να επετρεπε στον συνοδο να παρει ματι την ωρα που θα την ξεκωλιαζε ενας τυχαρπαστος και ασχετος με την παρεα γαμιας

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.393
Πόντοι
456
Αυτό τα λέει όλα για όσους γνωρίζουν καλά Αγγλικά.

1737104362136.png

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.983
Πόντοι
746
Μετά και απο αυτό το νήμα αρχίζω να βλέπω ότι το bou σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται Γ-lifo σε μία ποιό ανεχτική version ως πρός το περιεχόμενο του.

Αν ήθελα ψυχολόγο θα είχα κανονίσει προ καιρού.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
4.849
Πόντοι
736
Αντί να μας συστηθείς , καλύτερα να μας στηθείς να δούμε τα προσόντα σου.

Εδώ δεν έχουμε βρει άκρη τόση άντρες μεταξύ μας τόσα χρόνια , η συνεισφορά σου νομίζω είναι περιττή σε αντρικά θέματα

:hi:

P.s. δεν είδαμε ακόμα το topic για τον προβληματισμό σου ?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.766
Πόντοι
2.606
μονο η ερη ειχε στεριωσει εδω αλλα χαθηκε κι αυτη θα ειναι με κανα φακιολι στο κεφαλι να ξεσκατιζει κανα τεμπελχανα

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.728
Πόντοι
11.146
Μετά και απο αυτό το νήμα αρχίζω να βλέπω ότι το bou σιγά σιγά αρχίζει να γίνεται Γ-lifo σε μία ποιό ανεχτική version ως πρός το περιεχόμενο του.

Αν ήθελα ψυχολόγο θα είχα κανονίσει προ καιρού.
Clash Royale Yes GIF by Clash

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom