Νέα

Να πέσουν οι τιμές του μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα House of Fun
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πρέπει να πέσουν οι τιμές στα ιδρύματα μυοχαλάρωσης?

• Ναι και αμέσως μάλιστα

Ψήφοι: 174 82,1%
  • Όχι μια χαρά είναι

Ψήφοι: 10 4,7%
  • Να τις ανεβάσουν

Ψήφοι: 15 7,1%
  • Για δωρεάν μυγοσκοτώστρες πατήστε εδώ

Ψήφοι: 11 5,2%
  • Είμαι μαγαζάτορας,εργαζόμενη,αγαπούλης-χορηγός

Ψήφοι: 2 0,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212
OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μια σύντομη και διδακτική ιστορία.
Μια κοπέλα που δούλευε κάποτε σε μασατζίδικο της πόλης έμαθε από αγαπούλη-προμότορα μέλος εδώ
για την ύπαρξη του σάιτ.Έμπαινε ένα φεγγάρι εδώ τότε.Η απορία ήταν αν γαμιόταν ή όχι και με πόσο.
Την πριβέδιασα και μου έλεγε για μια φίλη της μασατζού πολύ μουνάρα που ζήταγε τρελλά λεφτά για να γαμηθεί.
Έμπαινε με αντρικό νικ βλέπετε.Η μουνάρα φιλη ήταν φυσικά η ίδια και το πακέτο ήταν 100 ευρώ τα πάντα όλα.
Συμπέρασμα.
Αν κάποιοι νομίζουν πως μας δουλεύουν ας αλλάξουν πλευρό μη πιαστούν.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
την περιπτωση να ειναι κανα μαλακιστηρι,κομπλεξικο την εχεις σκεφτει?

ποιος επαγγελματιας λεει τετοιες μαλακιες?

όντως...το σκέφτηκα,ίσως είναι σκαμ....

αλλά λέγοντας "πολυκατοικία-γαμήσετε-δίπλα σε κόσμο-Ελληνίδες πιπίνια-με 60,70 ευρώ" κλπ,αποκλείονται πολλά μαγαζιά και μένουν λίγα!!!

όπως λένε και στις ειδήσεις "σφίγγει ο κλοιός"!!!!!!!!1

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Περιμένουμε κι άλλες "τεκμηριωμένες" απόψεις απ όσους θέλουν να ανέβουν οι τιμές.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εδώ χρήστες του σάιτ αλληλοκαρφώνονται μεταξύ τους και βγάζουν τα άπλυτά τους στη φόρα ο ένας στον άλλο,οι μαγαζάτορες θα μείνουν πίσω?.....

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Νομίζουν πως είμαστε λίγοι αριθμητικά αλλά δεν είναι έτσι.
Λίγοι ποστάρουν αλλά πάρα πολλοί διαβάζουν.

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Καλημέρες  :)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
869
Πόντοι
4.535
Καλησπέρα φίλε!

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
καλα ρε τι ψαχνετε να βρειτε? εδω ο ενας μπαινει και μας λεει ποσο κανουν τα μασαζια στην κινα.... και φυσικα επειδη το κατεχει,φανταζομαι ξερει και ποιος ειναι ο μεσος μισθος εκει. συγκρινει μηλα με καρπουζια.ναι ρε φιλε προφανως και δεν ειμαστε ευχαριστημενοι με αυτη την κατασταση γιαυτο και ψαχνωμαστε τι να κανουμε. αλλα εναν καημο τον εχουμε,αν δεν υπαρχουν αλλες επιλογες που και που θα τα δινουμε και εκει.απλα οι περιοδοι που μας περισευαν περασαν,γιαυτο καποτε διναμε 4 ευρω στην αριστοτελους για καφε αλλα ειμασταν κλαιν-μαιν,γιατι κονομουσαμε ολοι.Τωρα επειδη αλλαξαν τα πραματα,το 4ευρω ξεκινησε να μας χαλαει.το ιδιο και το 100ρικο στις καριολες. και μην μου πεις ποσο κανει ο καφες στην κινα γιατι θα σε βαρεσω :s&m_1: :s&m_1:
γιωργακι τις μλκιεσ σου πεστις σε καναν μπατσο με το καλο η σε κανα καφενειο. σιγα ρε κεφτε μην τους αναβαμε και λαμπαδες τους μασαζομαγαζατορες.οπως πρεπει να πεσουν ολες οι υπερεκτιμημενες υπηρεσιες,ετσι πρεπει και οι δικες τους.μην νομιζεται οτι οι πραγματικοι ιδιοκτητες το βλεπουν τελειως διαφορετικα... στα  :priest:ρια τους μας εχοπυν γραμμενους οσο τους πληρωνουνε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.535
Πόντοι
2.356
όντως...το σκέφτηκα,ίσως είναι σκαμ....

αλλά λέγοντας "πολυκατοικία-γαμήσετε-δίπλα σε κόσμο-Ελληνίδες πιπίνια-με 60,70 ευρώ" κλπ,αποκλείονται πολλά μαγαζιά και μένουν λίγα!!!

όπως λένε και στις ειδήσεις "σφίγγει ο κλοιός"!!!!!!!!1
βγαλε κ κανα δυο που ηδη ριξανε τιμες

μηπως εσφιξε ακομα περισσοτερο ο κλοιος γιωργακη???

κ επειδη εχω μιλησει για τιμες με καποιον κ καπως ετσι μου τα ειπε

λεω τωρα εγω  :2funny: :2funny: :thefinge:

jim_morrison

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
υπαρχουν και καινουργιες που το εχουν ριξει στα 55 με φραπε ισως και κατι παραπανω!

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Αν και δεν ειμαι του μασαζιου ( με τις παρουσες συνθηκες-τιμες που ακουω και που ειδα 2 φορες)

Ψηφισα να γινουμε 101  :cheesy:
μπας και κανω τον Γιωργακη να τρομαξει , αλλα μαλλον εχει δικιο  :-

Ξαναλεω ... πριβε μασαζια και δημοσιο φορουμ δε παιζει , στηστε πριβε site πελατων ποιος ξερει απ αυτα  :rockon:
Για να μπορουν να παιζουν και κριτικες και ολα , χωρις κυνδινους να καρφωθεις

Γιωργακη , εγω δε θελω να γαμησω Ελληνιδα πιπινι στα αβολα κρεβατια σας , ουτε να κανω ψευτομασαζ
ξερω που να παω να γαμησω με 100 ευρω γκομεναρα , ξερω που να παω και για μασαζ της προκοπης
Παντως αν ανοιξεις κανα τετοιο ερχομαι
  :rockon:σωστος!~!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: s

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
επειδή έχω σπουδάσει "αποκρυπτογράφιση ηλεκτρονικών σημάτων και αποτυπωμάτων μέσω WLAN,δικτυών κοινής χρήσης και δομικών-4g υπολογιστών" στη  MIT στη Βοστώνη,θα βρω ποιος είσαι και το μαγαζί σου θα έχει πραγματικό πρόβλημα τότε

Σιγά μη βρεις και τη θεραπεία για τον καρκίνο ρε επιστήμονα!! :2funny: :2funny: :2funny:

To MIT σημαίνει "Metsobian Institute of Technology";;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ξεκινάω ψηφοφορία περί των τιμών στα μαγαζιά της πόλης μας.
Για να δούμε τη δύναμη των παιχτών του σάιτ.
Υπάρχουμε σαν φωνή καταναλωτών ή όχι?
ακομα περιμενω να μου στειλεις την τζαμπα μυγοσκοτωστρα μου..... :grin: :grin:

pimp salonica

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στους αγαπουληδες της θεσσαλονικης..κατρχην ευχαριστω για ολα τα φραγκα που μας εχετε σταξει μεχρι τωρα..κι αυτα που θα μας σταξετε,,οι τιμες οχι απλα δεν θα πεσουν,,θ ανεβουν κι ολας γιατι πνιγομαστε στη δουλεια!με αυτο το thread πραγματικα ειδαν ολοι οι μαγαζατορες οτι η δυναμη σας ειναι 50-100 ατομα για να σας γραψουν πιο πολυ στ αρχιδια τους,,περιμενα κατι πιο εξυπνο απ αυτον που το ξεκινησε αλλα εχει iq ραδικι οπως ολοι σας που πιστευετε και ζητατε να γαμησετε ελληνιδα-πιπινι-μουναρα-με 70-60-50 ευρω---σε πιο πλανητη ζειτε αραγε?ο αλλος βαζει το κεγαλι του στον ντουρβα για να γαμας εσυ στην πολοικατικοια με τις ανεσεις σου διπλα σε οικογενειες και συ ζητας και ταρεστα?τραβατε βαρδαρι και αφηστε τους φραγκατους να πανε σ αυτα τα μαγαζια γιατι πραγματικα δεν εχουμε κανεναν απο εσας τους 50 100 αναγκη,,αντε γιατι πολλα μας τα ειπατε..καραγκιοζακια.. :thefinge:
καλημερα..ουτε μια πλακα δεν μπορει να κανει κανεις..το θεμα ειναι οτι αν εισαι παλιος σ αυτο το site για να πεις τη γνωμη σου χωρις να παρεξηγηθεις πρεπει να γινεις κλωνος!λοιπον,,φυσικα και θελουμε ολοι να πεσονυν οι τιμες στα 50-60-70 ευρω για μασαζ-πιπα-σεχ..το θεμα ειναι τι σκατα μουνι θα γαμαμε μ αυτα τα λεφτα?τωρα που παιζουν οι τιμες 120-100-80 στα πιο πολλα..τουλαχειστον σ αυτα που παω εγω..και το μονο που βλεπεις ειναι αλβανακια,ρωσοποντιακια απλητες και επαγγελματιες!φαντασου να πεσουν και οι τιμες τι θα δουμε..αμφιβαλει κανεις οτι ολα τα μαγαζια ειναι σε πολοικατοικιες?οτι καθε 2 χρονια μετακομοιζουν γενικα?υπαρχουν πολλα παραδειγματα..για μενα οι τιμες εκει που ειναι ειναι μια χαρα,,ειναι φτηνα θα ελεγα, για καποια κοματια που κυκλοφορουν,,ειναι λιγα ομως..φερτε μου ενα καλο καβλακι ελληνακι να το πληρωσω και 150..αυτο ζηταω,,σιγα να μην κατσει ομως να γαμιεται για τον καθε μαλακα για 30-50 ευρω..αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν περιμενω να συμφωνησει κανενας μαζι μου γιατι εγω μπορει να ειμαι και ζαμπλουτος... ..sorry για το πρωτο post ηταν καπως ανοστο,,θα αυτομαστιγωθω.. :s&m_1:    καλημερα..

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Μπες με το κανονικό σου νικ αν θες να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά.Τα υπόλοιπα είναι ιστορίες για αρκούδες.

OP
OP
House of Fun

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τι έγινε πέσαν κι άλλο ή πάλι στα κωλόμπαρα θα τη βγάλουμε το 3ήμερο?  :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.812
Πόντοι
22.785
Μιά χαρούλα είναι οί τιμές , όποιος θέλη μουνί
πρέπει να μάθη να τό πληρώνη !!!!!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Μιά χαρούλα είναι οί τιμές , όποιος θέλη μουνί
πρέπει να μάθη να τό πληρώνη !!!!!!!!

Μιλάς εκ του ασφαλούς!!!

Τα χρήματα έχουν άλλη αξία πλέον, και δεν βγαίνουν και εύκολα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom