Νέα

Να πάρει το χάπι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmys22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αθεράπευτα μαλάκας είναι όποιος δε δέχεται ότι κάποιος μπορεί να είχε την ευκαιρία να κάνει μία τέτοια στατιστική.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.868
Πόντοι
216
Δωστης εσυ οχι ενα,αλλα 5 χαπια.
Εχουμε δυο πιθανα ενδεχομενα-

1-θα σου μεινει στον τοπο

2-θα αποβαλλει

Παντως μπαμπας δεν θα γινεις.Στην χειροτερη περιπτωση ισως χρειαστει να βρεις αλλη γκομενα.Δεν χρειαζεται ομως να την αφησεις.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Φίλε μου, αν , με τις επιπτώσεις που έχει σε κάθε γυναίκα η λήψη ενός τέτοιου χαπιού, θεωρείς ότι το σχόλιο που έκανες, (στατιστική κιόλας τρομάρα της, εκτός αν θεωρείς ότι απευθύνεσαι σε ηλιθίους, άλλωστε παρατηρείται σε πολύ κόσμο εδώ μέσα) δεν είναι παρά μια μεγάλη και προσβλητική μαλακία, αλλά το θεωρείς και σοβαρά μια στατιστική, σου εύχομαι να βγαίνεις πάντα μόνο με θεές, για να μην χρειαστεί ποτέ να υποβάλλεις κάποια, και μάλιστα κάποια που αγαπάς, στη διαδικασία αυτή.

Περαστικά

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Tα περί "κάποιας που αγαπάς" είναι για τους μικρούς που δεν έχουν αρκετή εμπειρία της ζωής.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ok αρχηγέ, ό,τι πεις.. Είναι γνωστό ότι έχεις κόλλημα με το συγκεκριμένο θέμα

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
αν κ μου έσβησαν το μήνυμα, θα ξαναγράψω γιατί μερικοί προκαλούν τη τύχη τους.
Όλοι αυτοί που λένε να το πάρει το χάπι, ξέρετε ποιά ουσία είναι κ ποιός είναι μηχανισμός δράσης τους? Έχετε σπουδάσει ιατρική 6 χρόνια κ έχετε κάνει άλλα τόσα ειδικότητα γυναικολογίας που λέτε έτσι απλά "να το πάρει"?
Αν αγαπάς τη φίλη σου, να πάτε σε έναν γυναικολόγο κ θα σου πεί αυτός τί είναι καλύτερο. Το κακό το καλλιεργούν οι φαρμακοποιοί. Φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.Γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Το χαπι της επομενης ημερας που συνηθως δινεται ειναι το "norlevo" περιεχει ως δραστικη ουσια την "Levonorgestrel" που ανηκει στα προγεστεγονα.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
(συνεχεια)Δρα ως φυσικο αντισυλληπτικο (οπως δρα και η προγεστερονη δηλ) και  επιπλεον αλλαζει την συσταση της τραχηλικης βλεννας ωστε να την καθιστα αδιαπεραστη απο το σπερμα!
Στην ουσια λοιπον η αλλαγη του κυκλου δεν ειναι ανεπιθυμητη ενεργεια αλλα επιθυμητη , προκειμενου να αποφυγουμε τις γονιμες μερες.Αν τελικα δεν τις αποφυγουμε γιατι ηδη εχουν ερθει τοτε με την αλλαγη της βλεννας εμποδιζουμε τα σπερματοζωαρια να φτασουν στο στοχο τους...

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Υστερα απο το μικρο μαθημα φαρμακολογιας φιλε aspirin η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω αν απλα εισαι ασχετος με το θεμα και εχεις επιφυλαξεις ή εισαι κομπλεξικος γιατρος.Στην 1η περιπτωση οκ ,εξαλλου η αγνοια προκαλουσε φοβο και προκαταληψεις , στην 2η περιπτωση πρεπει να καταλαβεις οτι υπαρχει λογος ουσιαστικος που εδω και αιωνες οι 2 επιστημες διαχωριστηκαν (ιατρικη-φαρμακευτικη).
Και τελος εμεις οι φαρμακοποοι δεν περιμενουμε να ζησουμε απο τα 6ευρω του νορλεβο που θα το παρει μια κανα 2φορες το χρονο και αν...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Έπεσες στην περίπτωση.

Επίσης το ίδιο έχω παρατηρήσει και για τις περισσότερες που συχνάζουν στα καταστήματα με αρώματα. Χάλια μαύρα. Και το ίδιο και για κάποιες που πηγαίνουν στα φαρμακεία και ψάχνουν τα προφυλακτικά που προσφέρουν τη μεγαλύτερη απόλαυση(!), αν και εκεί το στατιστικό μου δείγμα δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα μεγάλο.

αφου εκατσες και εκανες ερευνα με αυτο βρηκες να ασχοληθεις? :headbang: κανε και αλλη μια και πες μας τουλαχιστον που συχναζουν οι μουναρες,πιο χρησιμο μου φαινεται αυτο.
εχω επισης να προσθεσω οτι κατοπιν ερευνας δικης μου σε κομμωτηρια,γυμναστηρια και σπα παρατηρησα οτι εχουν μαζευτει ολλες οι ασχημες και κανουν προσπαθεια να βελτιωθουν  :grin: :grin:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τις μουνάρες θα τις δεις στα καταστήματα σέξυ προκλητικών εσωρούχων.

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
η δικια μου πηρε το χαπι δευτερη φορα μεσα σε που συντομο χρονικο διαστημα επειδη εσπασε το γαμο-durex και το καταλαβα αφου ειχα βγαλει το υλικο μεσαααα!!!!

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Οκ,ως γυναικα μου ειχε συμβει ενα ''ατυχημα'' και απο τοτε αντισυλληπτικα (jasmin) να εχω το κεφαλι μου ησυχο :sunglasses:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Οκ,ως γυναικα μου ειχε συμβει ενα ''ατυχημα'' και απο τοτε αντισυλληπτικα (jasmin) να εχω το κεφαλι μου ησυχο :sunglasses:

καλα παιρνε κ την αλλη προφυλαξη
γιατι το κακο, εκτος ολων των αλλων, με τα αντισυλληπτικα ειναι οτι κ να μη δουλεψεουν σωστα καποια στιγμη δνε θα το παρεις ειδηση ωσπου να ναι αργα

mojodojo

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μια μέρα θα ξυπνήσεις ΜΠΑΜΠΑς :think:

Stories

Νέο!

Stories