You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να πάρει το χάπι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmys22
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
να το παρει .δεν υπαρχει λογος να φοβαται.οτι υπαρχει στα φαρμακεια ειναι ελεγμενο σ ολο τον κοσμο κ χωρις παρενεργειες.οπως ολα τα αντιβιοτικα ,κ φαρμακα για καρδια κτλ.στη σωστη δοσολογια ενοειτε.νωμιζο αλλο ειδους χαπιου ειναι αυτο (οταν γινει το κακο),αν δεν κανω λαθος.κ εχουνε βγει κατι τελευταια (μοντελα)για μετα οπως στην περιπτωση σου ,δεν ξερω αν ηρθαν ελλαδα.κ αμεσως σ εναν φαρμακοπειο,ειναι ανοιχτα τωρα,μην σου πει φερε συνταγη κ χανεις χρονο,να του το πεις.
Ρε φιλε πες της να το παρει!
Λεγοντας συχνη χρηση εννοουν να μην το παιρνει καθε φορα που κανει σεξ!
Γιατι πολλες στην αρχη , για να μην παιρνουν αντισυλληπτικο καθε μερα προτιμουσαν να παιρνουν το χαπι της επομενης μερας οποτε πηδιοντουσαν!
Αν δεν της προκαλεσε καμια σοβαρη παρενεργεια την προηγουμενη φορα , τοτε δεν υπαρχει φοβος!Μονο να της χαλασει ο κυκλος προσωρινα μπορει! (οποτε μπορει να εμφανισει καθυστερηση και να αγχωθειτε)
Φαρμακοποιος.
Λεγοντας συχνη χρηση εννοουν να μην το παιρνει καθε φορα που κανει σεξ!
Γιατι πολλες στην αρχη , για να μην παιρνουν αντισυλληπτικο καθε μερα προτιμουσαν να παιρνουν το χαπι της επομενης μερας οποτε πηδιοντουσαν!
Αν δεν της προκαλεσε καμια σοβαρη παρενεργεια την προηγουμενη φορα , τοτε δεν υπαρχει φοβος!Μονο να της χαλασει ο κυκλος προσωρινα μπορει! (οποτε μπορει να εμφανισει καθυστερηση και να αγχωθειτε)
Φαρμακοποιος.
nikos22(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν το καλύτερο είναι να μιλήσει με τον γυναικολόγο της.ʼλλα από προσωπική πείρα από την κοπέλα μου από όσο ξέρω και χρειάστηκε να κάνει το ίδιο να ξέρεις θα της τρελάνει τον κύκλο της γιατί είναι δυνατά αλλά να προσέχεις την επόμενη φορά γιατί ξέρω ότι δεν κάνει να το παίρνει πάνω από μια φορά το χρόνο.Γιάτι υπάρχει φόβος για καρκίνο.Έτσι λένε μερικοί γιατροί.Αλλά μία φορά παραπάνω δεν θα πειράξει,έτσι έκανε και η δικιά μου.Όχι ότι είναι καλό αλλά από μία έκτρωση είναι καλύτερο.Απλώς στο μέλλον να προσέχεις για καλό της υγείας της όπως σου είπα παραπάνω.Και μπορεί να δράσει ως 72 ώρες αλλά όσο πιο γρήγορα το πάρει τόσο περισσότερες πιθανότητες να πιάσει σίγουρα.Αλλά όπως σου είπα το καλύτερο είναι ένας γιατρός.Ελπίζω να σε βοήθησα!
αν κ μου έσβησαν το μήνυμα, θα ξαναγράψω γιατί μερικοί προκαλούν τη τύχη τους.
Όλοι αυτοί που λένε να το πάρει το χάπι, ξέρετε ποιά ουσία είναι κ ποιός είναι μηχανισμός δράσης τους? Έχετε σπουδάσει ιατρική 6 χρόνια κ έχετε κάνει άλλα τόσα ειδικότητα γυναικολογίας που λέτε έτσι απλά "να το πάρει"?
Αν αγαπάς τη φίλη σου, να πάτε σε έναν γυναικολόγο κ θα σου πεί αυτός τί είναι καλύτερο. Το κακό το καλλιεργούν οι φαρμακοποιοί. Φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.Γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Όλοι αυτοί που λένε να το πάρει το χάπι, ξέρετε ποιά ουσία είναι κ ποιός είναι μηχανισμός δράσης τους? Έχετε σπουδάσει ιατρική 6 χρόνια κ έχετε κάνει άλλα τόσα ειδικότητα γυναικολογίας που λέτε έτσι απλά "να το πάρει"?
Αν αγαπάς τη φίλη σου, να πάτε σε έναν γυναικολόγο κ θα σου πεί αυτός τί είναι καλύτερο. Το κακό το καλλιεργούν οι φαρμακοποιοί. Φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.Γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάται! Να πάρει το χάπι!Για μία φορά δεν πειράζει αρκεί να μην γίνεται συχνά. Μπορεί να ρωτήσει τον φαρμακοποιό. Γνωρίζω περιπτώσεις που έχει συμβεί αυτό και όλα πήγαν καλά. Τώρα αν είσαι υπερευαίσθητος και θέλεις να πάρεις γνώμη και από σεξολόγους, γυναικολόγους, μεσημεριανές εκπομπές της TV έχει καλώς αλλά πρόσεχε μην αργήσεις και πολύ...
Τελικα το πηρε.. Ετσι λεει τουλαχιστον..
Δυστηχως ειναι 3 φορα για φετος κ φοβαται πολυ.. Μακαρι να μην χρειαστει ξανα.. Ρωτησα φαρμακοποιους κ 1 γυναικολογο κ ειπαν ας το παρει.. Τι να πω οι αποψεις ειναι πολλες.. Οτι εγινε εγινε ομως τωρα..
Δυστηχως ειναι 3 φορα για φετος κ φοβαται πολυ.. Μακαρι να μην χρειαστει ξανα.. Ρωτησα φαρμακοποιους κ 1 γυναικολογο κ ειπαν ας το παρει.. Τι να πω οι αποψεις ειναι πολλες.. Οτι εγινε εγινε ομως τωρα..
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Με τα υγρα μπορει να υπαρξει εγκυμοσυνη...........εχει υπαρξει περιστατικο οπου η κοπελα ηταν παρθενα και με σεξουαλικα παιχνιδια λογω υγρων τα οποια παρεισφρησαν εμεινε εγκυος!!! σπανιοτατη περιπτωση δε λεω.....
το σπερμα αλλωστε παραμενει "ζωντανο" για 48 ωρες........
το σπερμα αλλωστε παραμενει "ζωντανο" για 48 ωρες........
-Η οργανική διαταραχή που προκαλεί δεν είναι τίποτα σε σχέση με την κατάπονηση μίας έκτρωσης που έχει πιθανότητα ακόμα και να την αφήσει στείρα.Γιαυτό εκ των 2 κακών να προτιμήσεις το μικρότερο..
-Πέραν τούτου.ΜΗΝ αγοραζεις προφυλακτικά ΓΤΠ από περίπτερα.Επίσης μάθε τις γόνιμες μέρες και να προσέχεις σαν τα μάτια σου τότε.Χρησιμοποίησε Extra Thick προφυλακτικό μα για 5 μέρες είναι.
-Το να μείνει έγκυος μια κοπέλα από προσπερματικά είναι πιθανόν αλλά όχι πολύ.Οι περιπτώσεις συνήθως αυτές συμβαδίζουν με τις γόνιμες μέρες.Και το σπέρμα "Θεωρητικά" παραμένει ζωντανο σε εργαστηριακές συνθήκες και ιδανικό περιβάλλον.Στους περισοτέρους με την ζωη που κάνουν οι νέοι ζήτημα είναι να βγει ζωντανό ή να αντέξει πάνω απο μία ώρα...(Αναφέρομαι σε ηλικίες 20-30 γιατί οι έφηβοί παραείναι καρπεροί ούτως η άλλως)
-Πέραν τούτου.ΜΗΝ αγοραζεις προφυλακτικά ΓΤΠ από περίπτερα.Επίσης μάθε τις γόνιμες μέρες και να προσέχεις σαν τα μάτια σου τότε.Χρησιμοποίησε Extra Thick προφυλακτικό μα για 5 μέρες είναι.
-Το να μείνει έγκυος μια κοπέλα από προσπερματικά είναι πιθανόν αλλά όχι πολύ.Οι περιπτώσεις συνήθως αυτές συμβαδίζουν με τις γόνιμες μέρες.Και το σπέρμα "Θεωρητικά" παραμένει ζωντανο σε εργαστηριακές συνθήκες και ιδανικό περιβάλλον.Στους περισοτέρους με την ζωη που κάνουν οι νέοι ζήτημα είναι να βγει ζωντανό ή να αντέξει πάνω απο μία ώρα...(Αναφέρομαι σε ηλικίες 20-30 γιατί οι έφηβοί παραείναι καρπεροί ούτως η άλλως)
Επισκέπτης
Καλύτερα να μιλήσει με τον γυνναικολόγο της, αλλά και να πάρει το χάπι "της επόμενης μέρας" αμέσως καλό θα ήταν. Πρόβλημα μια φορά δεν πρόκειται να της δημιουργήσει. Τόσες και τόσες το παίρνουν. Ωστόσο δεν ξέρω αν θα προλάβει... δεν είμαι γνώστης των χρονικών ορίων που έχει μια κοπέλα πριν συλλάβει για τα καλά...! Αλλά για να λέγεται χάπι "της επόμενης μέρας", μάλλον θα κάνει την δουλειά του!
Έπεσες στην περίπτωση.
Επίσης το ίδιο έχω παρατηρήσει και για τις περισσότερες που συχνάζουν στα καταστήματα με αρώματα. Χάλια μαύρα. Και το ίδιο και για κάποιες που πηγαίνουν στα φαρμακεία και ψάχνουν τα προφυλακτικά που προσφέρουν τη μεγαλύτερη απόλαυση(!), αν και εκεί το στατιστικό μου δείγμα δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα μεγάλο.
Επίσης το ίδιο έχω παρατηρήσει και για τις περισσότερες που συχνάζουν στα καταστήματα με αρώματα. Χάλια μαύρα. Και το ίδιο και για κάποιες που πηγαίνουν στα φαρμακεία και ψάχνουν τα προφυλακτικά που προσφέρουν τη μεγαλύτερη απόλαυση(!), αν και εκεί το στατιστικό μου δείγμα δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα μεγάλο.
LesMasques
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες έχω δει να ζητάνε το χάπι σε φαρμακεία ήταν τελείως μπάζα σε σημείο που να απορώ ποιός τις γάμησε.
φαρμακοποιος εισαι?
αρωματοποιος?
στατιστικολογος?
φαρμακοποιος εισαι?
αρωματοποιος?
στατιστικολογος?
+1
ʼλλο κάποιος να λέει τη γνώμη του και άλλο να είναι παρεξηγήσιμος σε σημείο του να θεωρηθεί αθεράπευτα μαλάκας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις