Νέα

Να πάρει το χάπι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmys22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ακομα δεν το πηρε?Γρηγορα φιλε μου εχω παθει κ εγω το ιδιο πολλες φορες!Παντως καμια εγκυμοσυνη δεν εχει κατσει!
Αντε και κουραγιο!

OP
OP
J

jimmys22

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
15 ωρες περασαν.. ειναι αργα τωρα? μεχρι 24 λενε ειναι καλα

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ρε αγορι πες της να το παρει μην εχεις προβληματα και ειδικα αν ειναι στις γονιμες μερες και μετα γινεις μπαμπας!
Ακομα.....

roi34

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
να το παρει .δεν υπαρχει λογος να φοβαται.οτι υπαρχει στα φαρμακεια ειναι ελεγμενο σ ολο τον κοσμο κ χωρις παρενεργειες.οπως ολα τα αντιβιοτικα ,κ φαρμακα για καρδια κτλ.στη σωστη δοσολογια ενοειτε.νωμιζο αλλο ειδους χαπιου ειναι αυτο (οταν γινει το κακο),αν δεν κανω λαθος.κ εχουνε βγει κατι τελευταια (μοντελα)για μετα οπως στην περιπτωση σου ,δεν ξερω αν ηρθαν ελλαδα.κ αμεσως σ εναν φαρμακοπειο,ειναι ανοιχτα τωρα,μην σου πει φερε συνταγη κ χανεις χρονο,να του το πεις.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Ρε φιλε πες της να το παρει!
Λεγοντας συχνη χρηση εννοουν να  μην το παιρνει καθε φορα που κανει σεξ!
Γιατι πολλες στην αρχη , για να μην παιρνουν αντισυλληπτικο καθε μερα προτιμουσαν να  παιρνουν το χαπι της επομενης μερας οποτε πηδιοντουσαν!
Αν δεν της προκαλεσε καμια σοβαρη παρενεργεια την προηγουμενη φορα , τοτε δεν υπαρχει φοβος!Μονο να της χαλασει ο κυκλος προσωρινα μπορει! (οποτε μπορει να εμφανισει καθυστερηση και να αγχωθειτε)
Φαρμακοποιος.

nikos22(1)

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Λοιπόν το καλύτερο είναι να μιλήσει με τον γυναικολόγο της.ʼλλα από προσωπική πείρα από την κοπέλα μου από όσο ξέρω και χρειάστηκε να κάνει το ίδιο να ξέρεις θα της τρελάνει τον κύκλο της γιατί είναι δυνατά αλλά να προσέχεις την επόμενη φορά γιατί ξέρω ότι δεν κάνει να το παίρνει πάνω από μια φορά το χρόνο.Γιάτι υπάρχει φόβος για καρκίνο.Έτσι λένε μερικοί γιατροί.Αλλά μία φορά παραπάνω δεν θα πειράξει,έτσι έκανε και η δικιά μου.Όχι ότι είναι καλό αλλά από μία έκτρωση είναι καλύτερο.Απλώς στο μέλλον να προσέχεις για καλό της υγείας της όπως σου είπα παραπάνω.Και μπορεί να δράσει ως 72 ώρες αλλά όσο πιο γρήγορα το πάρει τόσο περισσότερες πιθανότητες να πιάσει σίγουρα.Αλλά όπως σου είπα το καλύτερο είναι ένας γιατρός.Ελπίζω να σε βοήθησα!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
αν κ μου έσβησαν το μήνυμα, θα ξαναγράψω γιατί μερικοί προκαλούν τη τύχη τους.
Όλοι αυτοί που λένε να το πάρει το χάπι, ξέρετε ποιά ουσία είναι κ ποιός είναι μηχανισμός δράσης τους? Έχετε σπουδάσει ιατρική 6 χρόνια κ έχετε κάνει άλλα τόσα ειδικότητα γυναικολογίας που λέτε έτσι απλά "να το πάρει"?
Αν αγαπάς τη φίλη σου, να πάτε σε έναν γυναικολόγο κ θα σου πεί αυτός τί είναι καλύτερο. Το κακό το καλλιεργούν οι φαρμακοποιοί. Φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.Γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάται! Να πάρει το χάπι!Για μία φορά δεν πειράζει αρκεί να μην γίνεται συχνά. Μπορεί να ρωτήσει τον φαρμακοποιό. Γνωρίζω περιπτώσεις που έχει συμβεί αυτό και όλα πήγαν καλά. Τώρα αν είσαι υπερευαίσθητος και θέλεις να πάρεις γνώμη και από σεξολόγους, γυναικολόγους, μεσημεριανές εκπομπές της TV έχει καλώς αλλά πρόσεχε μην αργήσεις και πολύ...

OP
OP
J

jimmys22

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα το πηρε.. Ετσι λεει τουλαχιστον..
Δυστηχως ειναι 3 φορα για φετος κ φοβαται πολυ.. Μακαρι να μην χρειαστει ξανα.. Ρωτησα φαρμακοποιους κ 1 γυναικολογο κ ειπαν ας το παρει.. Τι να πω οι αποψεις ειναι πολλες.. Οτι εγινε εγινε ομως τωρα..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
να το παρει το χαπι και αν δεν κανει δουλεια να το παρεις το κοριτσι!!!!!!!!!
μην μασας ολα καλα θα πανε!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι δεν παιρνει αντισυλληπτικο να γλυτωνετε την ταλαιπωρια καθε φορα? ακομα και με τα υγρα μπορει να μεινει εγκυος.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με τα υγρα μπορει να υπαρξει εγκυμοσυνη...........εχει υπαρξει περιστατικο οπου η κοπελα ηταν παρθενα και με σεξουαλικα παιχνιδια λογω υγρων τα οποια παρεισφρησαν εμεινε εγκυος!!! σπανιοτατη περιπτωση δε λεω.....
το σπερμα αλλωστε παραμενει "ζωντανο" για 48 ωρες........

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  -Η οργανική διαταραχή που προκαλεί δεν είναι τίποτα σε σχέση με την κατάπονηση μίας έκτρωσης που έχει πιθανότητα  ακόμα και να την αφήσει στείρα.Γιαυτό εκ των 2 κακών να προτιμήσεις το μικρότερο..

-Πέραν τούτου.ΜΗΝ αγοραζεις προφυλακτικά ΓΤΠ από περίπτερα.Επίσης μάθε τις γόνιμες μέρες και να προσέχεις σαν τα μάτια σου τότε.Χρησιμοποίησε Extra Thick προφυλακτικό μα για 5 μέρες είναι.

-Το να μείνει έγκυος μια κοπέλα από προσπερματικά είναι πιθανόν αλλά όχι πολύ.Οι περιπτώσεις συνήθως αυτές συμβαδίζουν με τις γόνιμες μέρες.Και το σπέρμα "Θεωρητικά" παραμένει ζωντανο σε εργαστηριακές συνθήκες και ιδανικό περιβάλλον.Στους περισοτέρους με την ζωη που κάνουν οι νέοι ζήτημα είναι να βγει ζωντανό ή να αντέξει πάνω απο μία ώρα...(Αναφέρομαι σε ηλικίες 20-30 γιατί οι έφηβοί παραείναι καρπεροί ούτως η άλλως)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες έχω δει να ζητάνε το χάπι σε φαρμακεία ήταν τελείως μπάζα σε σημείο που να απορώ ποιός τις γάμησε.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Λογικό γιατί συνήθως τα βρομόσκυλα έχουν μάθει να προστατεύονται.Τα μπάζα είναι που μόλις δουν χαρά στα σκέλια τους δεν τα νοιάζει τίποτα άλλο.....Δεν έχω γνωρίσει ωραία κοπέλα 20-25 να ΜΗΝ παίρνει αντισυλληπτικά....

Επισκέπτης
Καλύτερα να μιλήσει με τον γυνναικολόγο της, αλλά και να πάρει το χάπι "της επόμενης μέρας" αμέσως καλό θα ήταν. Πρόβλημα μια φορά δεν πρόκειται να της δημιουργήσει. Τόσες και τόσες το παίρνουν. Ωστόσο δεν ξέρω αν θα προλάβει... δεν είμαι γνώστης των χρονικών ορίων που έχει μια κοπέλα πριν συλλάβει για τα καλά...! Αλλά για να λέγεται χάπι "της επόμενης μέρας", μάλλον θα κάνει την δουλειά του!

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Καλά μην το λέτε. Έχω γνωρίσει ωράια γκόμενα που να επιμένει να μην χρησιμοποιήσω προφυλακτικό και μάλιστα επειδή της είπα όχι να μου λέει δεν ταιριάζουμε!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έπεσες στην περίπτωση.

Επίσης το ίδιο έχω παρατηρήσει και για τις περισσότερες που συχνάζουν στα καταστήματα με αρώματα. Χάλια μαύρα. Και το ίδιο και για κάποιες που πηγαίνουν στα φαρμακεία και ψάχνουν τα προφυλακτικά που προσφέρουν τη μεγαλύτερη απόλαυση(!), αν και εκεί το στατιστικό μου δείγμα δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα μεγάλο.

LesMasques

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως έχω παρατηρήσει ότι όσες έχω δει να ζητάνε το χάπι σε φαρμακεία ήταν τελείως μπάζα σε σημείο που να απορώ ποιός τις γάμησε.

φαρμακοποιος εισαι?
αρωματοποιος?
στατιστικολογος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom