Νέα

Να πάρει το χάπι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimmys22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimmys22

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χτες βραδυ καθως το καναμε με την κοπελα μου εσπασε το προφυλακτικο αλλα δε το πηραμε χαμπαρι.. Το καταλαβαμε αρκετα αργοτερα οταν κοντευα να τελειωσω.. Ειχα βγαλει ηδη αρκετα υγρα κ φοβαμαι πολυ μην εμεινε εγγυος. Να το παρει το χαπι? Το ειχε ξαναπαρει πριν 3 μηνες..
Αν δεν εβγαζα τοσα πολλα υγρα δε θα φοβομουν αλλα παντα βγαζω..
Οσοι γνωριζετε κατι παρακαλω πειτε μου γιατι η κοπελα φοβαται να το παρει το χαπι ξανα αλλα δε θα ηθελα κ να γινω μπαμπας..
Ευχαριστω.. Χτες 3 τα μεσανυχτα εγινε αυτο οποτε θελω οσο πιο γρηγορα να μου δωσετε απαντησεις..

Επισκέπτης
Γιατί δεν τηλεφωνεί στο γυναικολόγο της να της πει υπεύθυνα τί να κάνει;Η καλύτερη λύση είναι αυτή.

blackorwhat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κυκλοφορουν διαφορα για το χαπι,μερικα αληθειες αλλα ψεματα.Παντως σιγουρα δεν ειναι καραμελα. Καλυτερα να παει σημερα στο γυναικολογο της και να ρωτησει.

Επισκέπτης
blackorwhat εννοεί το "χάπι της επόμενης ημέρας",όχι το αντισυλλυπτικό.

blackorwhat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
το ξερω.σε αυτο αναφερομαι. επειδη το πηρε πριν 3 μηνες καλο ειναι ρωτησει το γιατρο αν υπαρχει προβλημα.

Orsalia

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Oσο περνάει η ωρα τόσο μειώνεται η αποτελεσματικότητα του συγκεκριμένου χαπιού. Οπως είπανε και παραπάνω το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει η κοπέλα σου ήτανε να παει πρωι πρωι στο γιατρό. Οταν πάρεις ενα τέτοιο χάπι είναι σαν να πέρνεις αντισυλλιπτικά για 6 μήνες. Οπότε οπως καταλαβαίνεις δεν είναι καραμέλες για να σου πούνε εδω μέσα ναι να το πάρει η όχι.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ξυράφια είχε το μουνί της;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Επρεπε ΗΔΗ να το έχει πάρει !!!
Αν και καλύτερα θα ήταν να έπαιρνε αντισσυληπτικά και να μην αγχώνεστε κάθε φορά...

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Παρτε μια υπευθυνη απαντηση απο τον γυναικολο της για να εισαστε οκ. Παντως οσο πιο αργα το παρει τοσο χειροτερα!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Οι γυναίκες ενδόμυχα ζουν για τη στιγμή "που θα κάνουν παιδάκι"... οπότε κάτι μου λέει ότι με τη συγκεκριμένη η ιστορία είναι προβλέψιμη.

dancan

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Like
108
Πόντοι
0
Φίλε χρειάστηκε να το πάρει η κοπέλα μου δυο φορές σε διάστημα 2,5-3 μηνών. Ρώτησα ένα φαρμακοποιό και μου είπε οτι δεν υπάρχει πρόβλημα να το πάρει, αλλά μα μην γίνει ξανά χρήση του χαπιού για πολυυυ καιρό... Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι οτι άλλαξε ο κύκλος της περιόδου της. Αυτό βέβαια δεν είναι κανόνας. Α, και τις δυο φορές η λήψη του χαπιού έγινε την επόμενη μέρα. Πάντως, όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα! Καλή και πολύ υπομονή?

Υ.Γ Αν ρωτήσει τον γυναικολόγο της για μεγαλήτερη σιγουριά και για να μάθει τυχών επιπτώσεις θα είναι ακόμα καλύτερα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το εχω παρει δυο φορες σε συντομο χρονικο διαστημα και ο γυναικολογος μου ειχε δωσει το οκ...... θεωρω οτι δεν υπαρχει προβλημα και καλο θα ηταν να τον παρει τηλεφωνο να τον ρωτησει αλλ νομιζω επρεπε να γινουν ολα αυτα λιγο πιο γρηγορα.....το χαπι παντως μπορεις να το παρεις μεσα σε 48 ωρες αν και μειωνεται η αποτελεσματικοτητα του......

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
Εχω την εντυπωση οτι η συχνη χρηση αυτων των χαπιων βλαπτει.
Το λεει νομιζω κιολας στις οδηγιες ,οτι πρεπει να αποφευγετε η συχνη τους χρηση.
Παντως ειναι αποτελεσματικο  χαπι (το  after day).
Τρεις φορες που χρειαστηκε εκανε τη δουλεια του.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Χτες βραδυ καθως το καναμε με την κοπελα μου εσπασε το προφυλακτικο αλλα δε το πηραμε χαμπαρι.. Το καταλαβαμε αρκετα αργοτερα οταν κοντευα να τελειωσω.. Ειχα βγαλει ηδη αρκετα υγρα κ φοβαμαι πολυ μην εμεινε εγγυος. Να το παρει το χαπι? Το ειχε ξαναπαρει πριν 3 μηνες..
Αν δεν εβγαζα τοσα πολλα υγρα δε θα φοβομουν αλλα παντα βγαζω..
Οσοι γνωριζετε κατι παρακαλω πειτε μου γιατι η κοπελα φοβαται να το παρει το χαπι ξανα αλλα δε θα ηθελα κ να γινω μπαμπας..
Ευχαριστω.. Χτες 3 τα μεσανυχτα εγινε αυτο οποτε θελω οσο πιο γρηγορα να μου δωσετε απαντησεις..

να το πάρεις.. (το κορίτσι...)

OP
OP
J

jimmys22

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ακομα ειμαστε με το δηλειμα.. Απλα επειδη δεν εχυσα μεσα της λεω να το ρισκαρω...
Αλλα και παλι βγαζω πολλα υγρα γαμω το.. Ειναι ικανα αυτα να την αφησουν εγγυο?

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Οι γυναίκες ενδόμυχα ζουν για τη στιγμή "που θα κάνουν παιδάκι"... οπότε κάτι μου λέει ότι με τη συγκεκριμένη η ιστορία είναι προβλέψιμη.

τι ειπες τωρα ρε μεγαλε?πως το ψυχολογησες αμεσως το κοριτσι?
να δεις που κανει και καποιο κολπο με το μουνι της για να σκιζεται το προφυλακτικο

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Ακομα ειμαστε με το δηλειμα.. Απλα επειδη δεν εχυσα μεσα της λεω να το ρισκαρω...
Αλλα και παλι βγαζω πολλα υγρα γαμω το.. Ειναι ικανα αυτα να την αφησουν εγγυο?

δυστυχως ειναι,ενας γνωστος μου εχει γκαστρωσει 2 φορες με τα προσπερματικα υγρα χωρις να τελειωσει μεσα της,ηταν πολυ καρπερος φαινεται

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
εφόσον το καθυστερήσατε το χάπι, τουλάχιστον φρόντισε το άνχος σου να μην της το μεταδώσεις!
Πολλές γυναίκες λόγω άνχους έχουν καθυστέρηση και σας βλέπω να ασπρίζουν τα μαλλιά σας απο την αγωνία!
εγώ την πήγαινα cinema, εστιατόρια κλπ προκειμένου να "ξεχαστεί"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom