Δηλαδη εσυ λες οτι ντουγανια υπαρχουν μονο στην Ελλαδα... Στην Ελβετια που φερουν οπλα, στρατιωτικου τυπου τυφεκια,δεν υπαρχουν ντουγανια,ειναι ολοι πυρηνικοι επιστημονες με iq πανω απο 120 ολοι...Θα επρεπε να επιτραπει,επειδη το κρατος αποδεικνυεται περίτρανα ανικανο να προστατεψει τους πολιτες και να επιβαλλει τον νομο.
Όμως
σε ποιον λαο θα επιτρεψει να εχει οπλο ?
σ αυτόν που δεν μπορει ουτε στο απέναντι πεζοδρομιο να παει με ασφαλεια?
σ αυτόν που δεν μπορει να κανει μια απλη συναλλαγή σ ένα κατάστημα ,και να την κανει σωστα ?
σ αυτόν που δεν μπορει να κανει μια διαδρομή με το αυτοκινητο χωρις να κανει καποια οδηγηκη χοντραδα ?
σ αυτόν που είναι πολύ θρασυς όταν νομιζει ότι τον παιρνει και πολύ υπουλος όταν δεν τον παιρνει ?
σ αυτόν που δεν λεει ποτε "εγω εχω λαθος" ?
στον εγωιστή, εκδικητικο ,μπαμπεση συγχρονο ελληνα ?
Ας γελασω.Για να εχεις οπλο θελει καποια προαπαιτουμενα αλλιως εισαι κινητη βομβα .Είναι παραπανω από σιγουρο ότι θα καταστρεψεις την ζωη σου και την ζωη καποιων συνανθρωπων σου.
Ευτυχως που δεν επιτρέπονται (εκτος εξαιρεσεων ) τα οπλα στην Ελλαδα,δεν θα βγαιναμε από τα σπιτια μας.
Στο Ισραηλ που εφαρμοζουν την πολιτικη πολιτης-οπλιτης ειναι ολοι τζιμανια,δεν νευριαζουν ποτε με κανεναν ωστε να τον σκοτωσουν με το οπλο...
Οι εθνοφυλακες στην Ελλαδα,που εχουν κανονικα G3, ειναι διαφορετικοι απο τους υπολοιπους Ελληνες,ειναι σουπερ οδηγοι,ευγενικοι ανθρωποι,καλλιεργημενοι ολοι τους...
Σε πληροφορω οτι ΠΟΤΕ δεν εχει γινει το παραμικρο με οπλο εθνοφυλακα....Αυτοι δεν ειναι Ελληνες???
Το προβλημα του μπου ειναι οτι οσοι μιλανε εδω μεσα συναναστρεφονται με εναν τυπο Ελληνα που ειναι ενα ταδε ποσοστο...
Του Ελληνα που δεν θα πολεμησει,του ωχ μωρε,του Ελληνα που θα βγαλει οπλο να σκοτωσει για ενα ΣΤΟΠ στο δρομο...
Ειστε μεσα σε μια λιμνη με 10 ψαρια και νομιζετε ειναι ολη η θαλασσα...
Ελατε στον δικο μου κυκλο και στους Ελληνες που βλεπουμε εγω και ο αλλος που ειναι στον σκοπευτικο...
Ελα να γνωρισεις εναν Ελληνα που αγορασε τυφεκιο ελευθερου σκοπευτη 10χιλ γιουρο...και σε περιπτωση πολεμου θα το δωσει σε συγκεκριμενο εκπαιδευμενο στελεχος του στρατου... Ελα να γνωρισεις εναν τυπο που εριξε 4.500 για upgrade στο G3,στρατιωτικος...Ελα να δεις την παρεα που βγαινει στο βουνο με τις ghilie και κανει ασκησεις αποκρυψης...