Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μπορειτε να του φανερωσετε ενα τετοιο

Και μολις βαλει τα γελια θα του την αστραψετε να του κοπει αμεσα  :grin:

Συνημμένα

• this-is-what-happens-when-you-sell-pink-guns-that-look-like-toys.jpg
    this-is-what-happens-when-you-sell-pink-guns-that-look-like-toys.jpg
    328,7 KB · Εμφανίσεις: 54

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Μητσε συναγερμο εχεις;Ειχα εναν παρακμιακο και βαρεσε μπιελα και θελω να βαλω αλλον αλλα δεν θελω εγκαταστασεις πολυπλοκες γιατι ειμαι στο ενοικιο και αν αλλαξω σπιτι θελω να τον παρω μαζι μου.Εχεις καμμια ιδεα;

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εδω ησουνα και θα παρακολουθησεs πιστευω το θριλερ με τον Κολα  και τουs αλλουs που σκοτωσε η αστυνομια μετα το πολυημερο κυνηγητο
Πιστευειs......οτι αυτοι οι τυποι θα κολωσουν μπροστα στον συνηθισμενο εργαζομενο ανθρωπο.....την στιγμη που η ΕΛΑΣ διεθεσε 500 Εκαμιτεs , 2 ελικοπτερα , 40 περιπολικα . 20 δυτεs και θερμικεs καμερεs???
Αμύνεσθαι περί πάτρης (κι όπως γουστάρουμε τύπε)

:dancing:

Συνημμένα

• Ο.Υ.Κ.jpg
    Ο.Υ.Κ.jpg
    27,2 KB · Εμφανίσεις: 16

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μητσε συναγερμο εχεις;Ειχα εναν παρακμιακο και βαρεσε μπιελα και θελω να βαλω αλλον αλλα δεν θελω εγκαταστασεις πολυπλοκες γιατι ειμαι στο ενοικιο και αν αλλαξω σπιτι θελω να τον παρω μαζι μου.Εχεις καμμια ιδεα;
Βαλε καλο συναγερμο με συνδεση σε εταιρια φυλλαξης και αστυνομια
Σε 5 λεπτα εχεις την διας στην πορτα σου !!!!!!

Η εταιρια κοστιζει 130-150 ευρω τον χρονο και κανει δουλεια

Αν φυγεις τον παιρνεις μαζι σου....

Σημμαντικο....

Μην βαλεις με ασυρματους δεκτες και παγιδες...
Οτι κανεις ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ !!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αμύνεσθαι περί πάτρης (κι όπως γουστάρουμε τύπε)

:dancing:

Οπωσδηποτε.....Θα συναντηθει με τουs....σκληρουs του πληκτρολογιου (κι εδω μεσα ειναι πολλοι) και θα τον πιασει δοιαροια  :grin: :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Βαλε καλο συναγερμο με συνδεση σε εταιρια φυλλαξης και αστυνομια
Σε 5 λεπτα εχεις την διας στην πορτα σου !!!!!!

Η εταιρια κοστιζει 130-150 ευρω τον χρονο και κανει δουλεια

Αν φυγεις τον παιρνεις μαζι σου....

Σημμαντικο....

Μην βαλεις με ασυρματους δεκτες και παγιδες...
Οτι κανεις ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ !!!!!!!!
ενσυρματο θελω και εγω αλλα εχει μερεμετια και αν φυγω απο το σπιτι υπαρχει θεμα.Εχω εταιρεια καλη και καλο συναγερμο να βαλω αλλα υπαρχει το θεμα του σπιτιου.2 που ηρθαν μου ειπαν για ευκολια ασυρματο παντως

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ενσυρματο θελω και εγω αλλα εχει μερεμετια και αν φυγω απο το σπιτι υπαρχει θεμα.Εχω εταιρεια καλη και καλο συναγερμο να βαλω αλλα υπαρχει το θεμα του σπιτιου.2 που ηρθαν μου ειπαν για ευκολια ασυρματο παντως
Καθολου μερεμετια.......

ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΙ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Μην βαλεις κινεζικο αλλα αμερικανικο η ισραηλινο συναγερμο που ειναι οι καλυτεροι

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οπωσδηποτε.....Θα συναντηθει με τουs....σκληρουs του πληκτρολογιου (κι εδω μεσα ειναι πολλοι) και θα τον πιασει δοιαροια  :grin: :grin:
Όντως...ειδικά πολλοί δεν εμφανίζονται ποτέ (όξω) στις βόλτες!
Όλο λόγια και παχιές κουράδες από τον καναπέ είναι. :2funny:
Γνωστής πολιτικής κατεύθυνσης αλλά και τάχα "ιδεολογίων".
Τους θυμόμαστε και στα επεισόδια με τους αγανακτισμένους (στημένοι κι αυτοί) όπου βρέθηκαν
με την μέθοδο "σπιράλ" στο κέντρο της διαδήλωσης για να την σπάσουν.......

(έχει ο καιρός γυρίσματα ΟΜΩΣ)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΙ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Μην βαλεις κινεζικο αλλα αμερικανικο η ισραηλινο συναγερμο που ειναι οι καλυτεροι
ευχαριστω τυπε.General Electric εχω βρει γυρω στα 600 και για συνδεση θα πληρωσω κατι παραπανω αλλα θα παω στην κορυφαια του χωρου.Απλα θα τον  :zfuck:ετσι και κανει μερεμετια και δεν μπορω να τον παρω οταν φυγω απο το σπιτι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ευχαριστω τυπε.General Electric εχω βρει γυρω στα 600 και για συνδεση θα πληρωσω κατι παραπανω αλλα θα παω στην κορυφαια του χωρου.Απλα θα τον  :zfuck:ετσι και κανει μερεμετια και δεν μπορω να τον παρω οταν φυγω απο το σπιτι
Μια χαρα !!!!!

Παρε και κατι εξτρα ομως για μεσα και μην μεινεις μονο σε αυτο

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
[
[/quote]το σπιτι που μενω ειναι καινουριο με αλουμινια,διπλα τζαμια και πορτα ασφαλειας.Συναγερμο,καραμπινα και ειμαι οκ :grin:

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σε μιά κοινωνία που καταρρέει ηθικά, κοινωνικά και οικονομικά η νόμιμη χρήση όπλου με σκοπό την άμυνα και την υπεράσπιση ιδιωτικού - ζωτικού χώρου είναι μιά καλή ιδέα.  

Τι κι αν χάσουν τη ζωή τους μερικά άτομα? είναι αυτό το πρόβλημα? το δίκαιο η το άδικο?   θα προσφέρει πολυ περισσότερα απο όσο θα κοστίσει .... οι άνθρωποι ειναι αναλώσιμοι και έχουν ειδκό βάρος πολύ χαμηλότρο του γενικού καλού ...

Θα προσφέρει αυτοπεποιήθηση, ικανοποίηση και προοπτική σε πολλούς και τον θάνατο σε κάτι λίγους που πιθανότατα θα το αξίζουν ...

Αρα ποιό το πρόβλημα ?

Συμφωνω αλλα το γαμησες, επιεικως. Αναλωσιμοι, ναι. Παντου και παντα. Το "καταρρεει ηθικα" και το "κατι λιγους που το αξιζουν" ειναι εκτος τοπου και χρονου. Κοινωνιες δεν σχηματησαμε απο την ανακαληψη της φωτιας, και πολλα απο αυτα που σημερα λεμε εγκληματα, ειναι συμπεριφορες που οδηγησαν στη εξελιξη και την επικρατηση επι γης του ειδους. Ειναι μερος του ανταγωνισμου προς επιβιωση και αν και οδηγει σε θανατους, ειναι εκ φυσεως υγειης.

Να το ριχνεις τοσο χαμηλα, ή ηλιθιος εισαι ή κοπανος.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

Οπως ειπε και ο Durkheim, η εγκληματικοτητα (και πιο ειδικα, η συμπεριφορα πισω απο αυτην) ειναι απαραιτιτη για την λειτουργια μιας κοινωνιας. Γι αυτο υπηρχε και υπαρχει παντου. Μπορεις να παρεις και μια πυρινικη, και να την κρατησεις οπλισμενη στο σαλονι και να φενεται απο το παραθυρο. Βαλε τα κλειδια του Audi και ενα ματσο 20ευα διπλα της, και ολο και καποιος μαλακας θα προσπαθισει να στα φαει.

Ενω τωρα παιζεται στο 50-50;! Δηλαδη αμα μπει ο αλλος με τον λοστο και ενα κατσαβιδι υπαρχει περιπτωση να τον τσαμπουκαλεψεις και να σηκωθει να φυγει, αντι (εστω να προσπαθησει) να σε κατσαβιδιασει;!

Ρε τυπε..! Εδω στη νεα ερυθραια (βουπου) πηγαν οι αλλοι με τα αυτοματα και ανοιξαν σπιτι διπλα στο Α.Τ., βαλαν βομβα στο εμπατι και σκασαν με τα καλασνικοφ (αν θυμαμαι καλα την ιστορια) και κλεψαν ενα cayenne πανω στο κεντρικο. Και αυτα γιναν πριν κλεισουμε το πρωτο εξαμηνο του 13!

Δε μας χεζεις λεω γω, που θα σου μπει σπιτι κλεφτης-ζαχαροπλαστης;! Σιγα μη ζητανε και "συγνωμη για την ταλαιπωρια".

Και στη τελικη πρεπει να καταλαβεις οτι αμα καποιος θελει να σε φαει θα το κανει με gun-ι ή χωρις. Αυτο που προσφερει ενας τετοιος νομος ειναι 1) σε αυτους που εχουν την σκοποβολη χομπι, να μπορουν να το κανουν χωρις να ειναι παρανομοι - αυτη τη στιγμη δε μπορεις ουτε να κουβαλισεις αποσυναρμολογημενο τοξο, συν του οτι δε μπορεις ουτε κατι τετοιο να παρεις www.amazon.com/United-Cutlery-Tomahawk-Throwing-3-Piece/dp/B0044U42LU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1375663522&sr=8-2&keywords=throwing+knife]http://www.amazon.com/United-Cutlery-Tomahawk-Throwing-3-Piece/dp/B0044U42LU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1375663522&sr=8-2&keywords=throwing+knife[/url] που κατ εμε ειναι τερμα παραλογο τη στιγμη που το ikea εχει μια χαρα κουζινομαχερα στο χυμα - και 2)  μια δικαιη ευκαιρια να υπερασπιστει τον εαυτο του εναντια σε εισβολη, καποιος που δεν εχει τη δυνατοτητα να παλεψει (γυναικες, αναπηροι, τζουτζδες, φλουφληδες και οι κλασσικοι ελληναραδες του "Ελ Γαμιαδορ").

Απ τη στιγμη που το εκαστοτε κλεφτρονι του κερατα, κουβαλαει σιδερικο και στα @@ του γιατι δεν παει με τον νομο ουτως ή αλλος, ειναι παραλογο να περιμενεις οτι θα αυξησει την εγκληματικοτητα ή οποιον αλλο παραλογισμο εχεις στο κεφαλι σου, η νομιμοποιηση. Αυτος που θελει, εχει. Ο νομος θα δωσει σε αυτους που ηταν διστακτικοι.

στα οπλα, ή στα ξορκια...?

Ellen-Burstyn-Signed-The-Exorcist-Chris-MacNeil-8x10.jpg

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ΣΤΙΣ ΦΑΚΙΡΟΠΙΠΙΖΕΣ !!!!!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ειναι μερος του ανταγωνισμου προς επιβιωση και αν και οδηγει σε θανατους, ειναι εκ φυσεως υγειης.

Να το ριχνεις τοσο χαμηλα, ή ηλιθιος εισαι ή κοπανος.

τραβα στην ζουγκλα με το τοξο σου ρε!

βλαξ!

που επικρινεις κι απο πανω!

ποτε να μην πιασεις οπλο! εισαι ψυχολογικα επικινδυνη περιπτωση.

ακομα κι αν επιτραπει η ελευθερη, χωρις προϋποθεσεις και περιορισμους οπλοφορια σε ολον τον πλανητη, να απαγορευθει για εσενα, ειδικα και μονον!

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
τραβα στην ζουγκλα με το τοξο σου ρε!

βλαξ!

που επικρινεις κι απο πανω!

ποτε να μην πιασεις οπλο! εισαι ψυχολογικα επικινδυνη περιπτωση.

ακομα κι αν επιτραπει η ελευθερη, χωρις προϋποθεσεις και περιορισμους οπλοφορια σε ολον τον πλανητη, να απαγορευθει για εσενα, ειδικα και μονον!

Και μολις εγινες ο πρωτος μου στοχος με το που ερθει η νομιμοποιηση! Τοση βλακεια και εγωκεντρισμος μαζεμενα σε ενα μυαλο ειναι too much. Να το ανοιξουμε να φυγουν!

Φραγκοκοτα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom