redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
μητσο για σενα ειδες να το εβαλα;Φτου ρε γμτ με καταλαβε παλι !!!!!!!
μητσο για σενα ειδες να το εβαλα;Φτου ρε γμτ με καταλαβε παλι !!!!!!!
Έφαγε warn και ο λάκηςς???????????????
ΓΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι παμεεεεεε πανηγυρισμοι ολοι εξω στους δρομους αντε να φαει και μπαν να μην τον ξαναδουμε εδω μεσα.
ικανο σε εχω εσενα να πας ομονοια να πανηγυρισεις αλλα ειναι βραδυΈφαγε warn και ο λάκηςς???????????????
ΓΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι παμεεεεεε πανηγυρισμοι ολοι εξω στους δρομους αντε να φαει και μπαν να μην τον ξαναδουμε εδω μεσα.
ικανο σε εχω εσενα να πας ομονοια να πανηγυρισεις αλλα ειναι βραδυ
ανοιξε ενα τοπικ με τους ανεπιθυμητους του σαιτ να δουμεαμα φυγει ο λακης? καλα εισαι....
θα ηθελα ενα μπαν σε αχαχουχα (με reason : ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΟΠΑΝΑ ΤΗΝ απο εδω μεσα επιτελους...)
σε αρκανς στανταρακι για τον ιδιο λογο με αχαχουχα... σε τραλαλακη επειδη βριζει μανες και ειναι φασισταριο του κερατα. Γενικα αυτοι οι 3 αμα εφευγαν αρχικα ολα κυριλε
αμα φυγει ο λακης? καλα εισαι....
θα ηθελα ενα μπαν σε αχαχουχα (με reason : ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΚΟΠΑΝΑ ΤΗΝ απο εδω μεσα επιτελους...)
σε αρκανς στανταρακι για τον ιδιο λογο με αχαχουχα... σε τραλαλακη επειδη βριζει μανες και ειναι φασισταριο του κερατα. Γενικα αυτοι οι 3 αμα εφευγαν αρχικα ολα κυριλε
ανοιξε ενα τοπικ με τους ανεπιθυμητους του σαιτ να δουμε
ανοιξε ενα τοπικ με τους ανεπιθυμητους του σαιτ να δουμε
βαριεμαι σου πα ποιοι ειναι...
ψηφοφορια δημοκρατικα παντα!βαριεμαι σου πα ποιοι ειναι...
εδω οι αστυνομικοι απαγορευται να βγαλουν οπλο αν δεν τους βγαλει πρωτα καποιος αλλος και θα αφησουν εμας? Και ο καθε τρελος δλδ θα κυκλοφορει με το μ9 στην τσεπη? Μηπως να αντικαταστησουμε και τα αμαξια με αρματα γιατι υπαρχουν τυποι που σπανε τα παραθυρα και σε κλεβουν :o
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΥΝΑ.
ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΙΤΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ
ΝΑ ΣΕ
ΣΚΟΤΩΣΕΙ
ΛΗΣΤΕΨΕΙ
ΓΑΜΗΣΕΙ
ΚΑΤΕΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ
ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
αλλιώς ....
ΣΑΠΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ , ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ....
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Συνεχή κεφαλαία[/color]
[/quote]
το "αλλιώς"
δεν το βλέπει ότι δεν είναι με κεφαλαία ;;
πρέπει να συστήσουμε οφθαλμίατρο;;;
ή μήπως είναι πρόφαση , για δίωξη , των μη συριζαίων
και μη κομμουνιστών αναρχοάπλυτων ;;;
Θα σκοτωνομαστε για μια θεση παρκινγκ...Μην παs μακρυα...Ασε που αμα στραβοκοιταξει εναs παναθηναικακιαs εναν ολυμπιακακια, θα γινει σφαγη
καλυτερα να εχουμε και εμεις δουλεια τυπεΘα σκοτωνομαστε για μια θεση παρκινγκ...Μην παs μακρυα...Ασε που αμα στραβοκοιταξει εναs παναθηναικακιαs εναν ολυμπιακακια, θα γινει σφαγη
Δλδ......αντι να απαιτησουμε/πιεσουμε να εχουμε καλυτερη αστ.προστασια , βρισκειs σαν λυση το να γινουμε ολοι καουμπουδεs απ τα Πετραλωνα???....Γιατι μη μου πειs, οτι ολοι αυτοι θα τοχουν στο σπιτι για περιπτωση αναγκηs και δεν θα το κουβαλαν μαζι τουsπως σκοτώνονται ρε μεγάλε ;;;
αν όλοι έχουν όπλα, ποιός θα βγάζει όπλο ;;;
τώρα οι κακοποιοί και τα αλμπάνια , έχουν όλοι όπλα.
οι νοικοκυραίοι και νομοταγείς δεν έχουν,
με αποτέλεσμα να είναι στο έλεος
κάθε δολοφόνου, κλεφτη , βιαστή , χασάπη που θα μπει στο σπίτι τους ....
μιλάμε για μεγάλο αίσχος ....
καλυτερα να εχουμε και εμεις δουλεια τυπε![]()
θα μας πεις τι εχεις ?
ετσι για να μαθαινουμε εαν ειναι και κατι καινουργιο![]()
καλα ξηγιεσαι τυπεΤελικά αποφάσισα να σας πω τι έχω. Δεν είναι κάτι καινούριο. Ίσα ίσα πολύ παλιό. Να κάνω και μια διαφήμιση το σάητ. Μπορεί να αρέσει σε κανέναν και να αγοράσει τίποτες. Έχουν καλή πραμάτεια. Σε αυτήν την περίπτωση όμως θέλει κοπλαδόρικα πράματα για να μη στο κατάσχουν όταν περάσει από έλεγχο. Ο νοών νοείτο.
Αυτά τα δύο έχω εγώ. 20 εκατοστά το σύνολον.
Φυσικά έχω και thrown weapons. Όπως και την αντίστοιχη εκπαίδευση σε "τεχνικές", μέσω "συγκεκριμένης" πολεμικής τέχνης. Ναί, αυτής που δίνει έμφαση στην οπλοχρησία/οπλασκία και τις ύπουλες τακτικές μάχης. Αλλά μην τα βγάλουμε και όλα στη φόρα μονομιάς...
Τελικά αποφάσισα να σας πω τι έχω. Δεν είναι κάτι καινούριο. Ίσα ίσα πολύ παλιό. Να κάνω και μια διαφήμιση το σάητ. Μπορεί να αρέσει σε κανέναν και να αγοράσει τίποτες. Έχουν καλή πραμάτεια. Σε αυτήν την περίπτωση όμως θέλει κοπλαδόρικα πράματα για να μη στο κατάσχουν όταν περάσει από έλεγχο. Ο νοών νοείτο.
Αυτά τα δύο έχω εγώ. 20 εκατοστά το σύνολον.
Φυσικά έχω και thrown weapons. Όπως και την αντίστοιχη εκπαίδευση σε "τεχνικές", μέσω "συγκεκριμένης" πολεμικής τέχνης. Ναί, αυτής που δίνει έμφαση στην οπλοχρησία/οπλασκία και τις ύπουλες τακτικές μάχης.
Δρυίδης είσαι τελικά ή σαμουράι?