DAMDIM100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 4.545
- Πόντοι
- 2.696
Απάντησα σε αυτό που έγραψες... Γιατί έμεινες έκθαμβος; Μήπως είσαι και ΕΚ, εκτός από ΝΔ;Αλλο αυτό.
Απάντησα σε αυτό που έγραψες... Γιατί έμεινες έκθαμβος; Μήπως είσαι και ΕΚ, εκτός από ΝΔ;Αλλο αυτό.
ΕΚ έχω ψηφίσει 2 φορές.ΝΔ ποτέ.Απάντησα σε αυτό που έγραψες... Γιατί έμεινες έκθαμβος; Μήπως είσαι και ΕΚ, εκτός από ΝΔ;
Άστα τώρα... Ποιος ξέρει με ποιον μιλάω τώρα με την τεχνητή νοημοσύνη ειδικά...ΕΚ έχω ψηφίσει 2 φορές.ΝΔ ποτέ.
Λες να είμαι ο Λεβέντης?Άστα τώρα... Ποιος ξέρει με ποιον μιλάω τώρα με την τεχνητή νοημοσύνη ειδικά...
Όλα είναι πιθανά... Αν πάντως είσαι ο Αλέκος (που είσαι), ετοιμάσου για άλλη μια χαμένη δίκη... Για να δικαιώσεις το παρατσούκλι σου...Λες να είμαι ο Λεβέντης?
Ο Αlex δε χάνει όλες τις δίκες.Όλα είναι πιθανά... Αν πάντως είσαι ο Αλέκος (που είσαι), ετοιμάσου για άλλη μια χαμένη δίκη... Για να δικαιώσεις το παρατσούκλι σου...
Ναι, κερδίζει 1 στις 10... Να μην πω κανένα αστείο;Ο Αlex δε χάνει όλες τις δίκες.
Xάνει λέω 1 στις 10.Ναι, κερδίζει 1 στις 10... Να μην πω κανένα αστείο;
Εντάξει... Κάνε τις 5 να κλείσουμε...Xάνει λέω 1 στις 10.
Λογικότερο μισές να χάνει και μισές να κερδίζει.Εντάξει... Κάνε τις 5 να κλείσουμε...
Δύο προς ένα για επιστροφή του Αlex.O Alex ο δικηγορος της καρδιας μας ηταν μια μεγαλη μορφη του site. Θα τον αναπολουμε αλλα δεν θα γυρισει. Χαθηκε οπως χαθηκαν κι αλλες μεγαλες μορφες του παρωντος ιστιοτοπου. Ισως βαρεθηκε, ισως παντρευτηκε.. Ισως πεθανε ισως ειναι βαρια αρωστος
.
Ευχομαι να ειναι καλα, να παντρευτηκε την Κολομβιανη και να αλλαζει πανες στο μωρακι τους. Αν πεθανε ζωη σε λογου μας και παμε παρακατω.
να περιμενεις αυτο το σαββατο που ειναι του λαζαρου που ξερεις μπορει να αναστηθει ο μακαριτηςΔύο προς ένα για επιστροφή του Αlex.
κανονισε τιποτα γιατι δεν εχω παρει κατι για σουβλισμαEλπίζω να δεχτεί τη λαϊκή βούληση.
Αμα πρόλειται να αναστηθεί, θα δώσει στίγμα έγκαιρα.κανονισε τιποτα γιατι δεν εχω παρει κατι για σουβλισμα
ναι απλος πιξιδες gps ειναι ολα εκτος λειτουργιαςΑμα πρόλειται να αναστηθεί, θα δώσει στίγμα έγκαιρα.
Ναυαγός είναι?ναι απλος πιξιδες gps ειναι ολα εκτος λειτουργιας
μισο το εφτιαξα λιγοΝαυαγιο είναι?
Θα τον βοηθήσει ή θα τον βουλιάξει πιο πολύ?μισο το εφτιαξα λιγο