Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
θα 'χει διψήφιο αριθμό κλώνων και ο ίδιος στάνταρ
θα 'χει διψήφιο αριθμό κλώνων και ο ίδιος στάνταρ
θα σου φερω το ευαγγελιο να ορκιστεις
Πως να επιστρεψει ο Σταμουλης με αυτα που του συρατε;;; Τουλαχιστον κρατηστε εδω την αλλη σταθερη αξια... τον Αρχοντα Λαγο!!Κανονιστε να τον διωξετε και αυτον με τις κατινιες σας!!!Θα χασετε και τα ωραια προγνωστικα που δινει ο Λαγος στο θρεντ του στοιχηματος!!!Να επιστρέψει σαν Global Moderator καλό θα ήταν...!Αν και αυτό το ρυθμίζουν οι διαχειριστές.Όχι τα μέλη!
το σταματακη εσπασε ασχημα :SΠως να επιστρεψει ο Σταμουλης με αυτα που του συρατε;;; Τουλαχιστον κρατηστε εδω την αλλη σταθερη αξια... τον Αρχοντα Λαγο!!Κανονιστε να τον διωξετε και αυτον με τις κατινιες σας!!!Θα χασετε και τα ωραια προγνωστικα που δινει ο Λαγος στο θρεντ του στοιχηματος!!!
τι εννοεις φιλε μου;Θα σου απαντησω εγω.Ετσι οπως καταντησε το μπου σημερα, τι να επιστρεψει ο ανθρωπος να κανει;;;Τον διαδικτυακο τροχονομο στους κλωνους των κλωνων;;;
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε
υπαρχουν αλλα οχι τοσοι πολλοι.
Μημπως με μπερδευεις με την Αγγελικη;; ...Σου λειπει η καψουρα σου;;;παλι κλαιγεσαι ρε παιχτουρα. μη μας πρηζεις ταρχιδια παλι
Εννοω οτι αποχωρουν αξιολογα μελη απο το μπου...οπως π.χ. ο Θεσσαλος!!!τι εννοεις φιλε μου;
Ισαμε 80-90Κ
ουδεις αναντικαταστατος πλην εμου του ιδιουΜημπως με μπερδευεις με την Αγγελικη;; ...Σου λειπει η καψουρα σου;;;
Εννοω οτι αποχωρουν αξιολογα μελη απο το μπου...οπως π.χ. ο Θεσσαλος!!!
αμαρτωλέ!ατομίσταρε!ουδεις αναντικαταστατος πλην εμου του ιδιου
Μημπως με μπερδευεις με την Αγγελικη;; ...Σου λειπει η καψουρα σου;;;
Εννοω οτι αποχωρουν αξιολογα μελη απο το μπου...οπως π.χ. ο Θεσσαλος!!!
πάντως , ο άλεξ σίγουρα πρέπει να επιστρέψει στο σαιτ.παλι σε ξεφτυλισε ο μογγολος πριν φυγει απο το σαιτ. αλλα δεν τον πιανεις να του ριξεις δυο μαπες ξυλο καθοτι εισαι μπουλης και καθεσαι και σε ρεζιλευει.
τι σημαινει πρεπει ρε μαν;το σαιτ ειναι επιχειρηση.....ρωτας αν θελει ή αν εχει να βαλει κεφαλαιο ο ανθρωπος....πάντως , ο άλεξ σίγουρα πρέπει να επιστρέψει στο σαιτ.
τι σημαινει πρεπει ρε μαν;το σαιτ ειναι επιχειρηση.....ρωτας αν θελει ή αν εχει να βαλει κεφαλαιο ο ανθρωπος....