marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ετσι ειναι,αχ αχ.............................. :- :- :- :- :- :-Αφου ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ
ετσι ειναι,αχ αχ.............................. :- :- :- :- :- :-Αφου ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑρεεεεε πότε θα καταλάβετε ότι ο απλός βουλευτής που δεν έχει κυβερνητική εξουσία είναι ένα απλό ανθρωπάκι??? όχι ότι δεν έχει ευθύνες και αυτός για το σημερινό κατάντημα, αλλά αν θέλετε να αποδώσετε πραγματικές ευθύνες να ψάξετε σε αυτούς που κατείχαν κυβερνητικά πόστα και όχι ισοπεδωτικά σε όλους τους βουλευτές!!! σας μαράνανε οι βουλευτές, για τους μεγαλοδημοσιογράφους τι έχετε να πείτε????
Παλιό, πολύ καλό, και επίκαιρο....Εγώ θα του έλεγα το παρακάτω ανέκδοτο..
σαν τον παπαρα τον χατζινικολαου που απο την ημερα πουρεεεεε πότε θα καταλάβετε ότι ο απλός βουλευτής που δεν έχει κυβερνητική εξουσία είναι ένα απλό ανθρωπάκι??? όχι ότι δεν έχει ευθύνες και αυτός για το σημερινό κατάντημα, αλλά αν θέλετε να αποδώσετε πραγματικές ευθύνες να ψάξετε σε αυτούς που κατείχαν κυβερνητικά πόστα και όχι ισοπεδωτικά σε όλους τους βουλευτές!!! σας μαράνανε οι βουλευτές, για τους μεγαλοδημοσιογράφους τι έχετε να πείτε????
Εγώ θα του έλεγα το παρακάτω ανέκδοτο..
Παλιά μου τέχνη κόσκινο ο μαλάκας ο κουρής.Εχει φάει λεφτά απο το κράτος αυτό το αρχιδάκισαν τον παπαρα τον χατζινικολαου που απο την ημερα που
εφαγε ξυλο ο χατζιδακης του εχει παει 3 και μια
και αλλαζει ρωτα σιγα σιγα ?
το αλτερ για οσους δεν γνωριζεται εχει μπει τειρεσια
και βαρανε επιταγες και σελιγο καιρο παπαλα
βεβαια ο αρχιμαφιοζος κουρης εχει ηδη ανοιξει αλλο καναλι
το θεμα ειναι οτι ο χατζινικολαου δεν θα κατσει πολυ
καιρο ακομα στο αλτερ και ηδη σηνομιλει με μεγκα
να δω εκει τι πλωρη θα ακολοθησει , του καναλιου
η θα ριξει λιγο νερο στο κρασι του
Παλιά μου τέχνη κόσκινο ο μαλάκας ο κουρής.Εχει φάει λεφτά απο το κράτος αυτό το αρχιδάκι
εγώ δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, αλλά θυμάμαι όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο Κοσκωτά, ο Κουρής εκβίαζε τον Ανδρέα με τις γυμνές φωτο της Λιάνη για να του εγκρίνει ένα θαλασσοδάνειο η Εθνική! επαγγελματίας απατεώνας και εκβιαστής ο Κουρής!
Ασε ρε sotomoto λέρα είναι ο τύπος απο όπου και να τον πιάσεις λερώνεσαι τον μαλάκαεγώ δεν είμαι ΠΑΣΟΚ, αλλά θυμάμαι όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο Κοσκωτά, ο Κουρής εκβίαζε τον Ανδρέα με τις γυμνές φωτο της Λιάνη για να του εγκρίνει ένα θαλασσοδάνειο η Εθνική! επαγγελματίας απατεώνας και εκβιαστής ο Κουρής!
Επιβεβαιώνωο τυπος για φυλακη ειναι , να κανει παρεα μαζι με τον αλλο αρχιμαφιοζο της ασπις
ο κουρης παιδες τα δανεια που επαιρνε απο το κρατος δεν τα επεστρεψε ποτε
και μαντεψτε......... τοσα χρονια κουφαλες βλεπατε ταινιουλες τσαμπε στο αλτερ ??
ποιο φτηνα θα σας εβγαινε η νοβα μιας και τωρα ως φορολογουμενοι πολιτες πρεπει
να ξεχρεωσουμε και τα δανεια του κουρη
μηπως τελικα η νοβα με 50 ευρω το μηνα ειναι φτηνωτερη και απο την ερτ τελικα ???
Ασε ρε sotomoto λέρα είναι ο τύπος απο όπου και να τον πιάσεις λερώνεσαι τον μαλάκα
Σόι πάει δηλ.το βασίλειο στην ρεμούλακαι δεν είναι ο μόνος της οικογενείας Κουρή, υπάρχει ο αδελφός του ο Μάκης της εφημερίδας "Παρόν", ο υιός του ο Ανδρέας συνεταιράκι του Χατζηνικολάου στο Real FM και ο ανιψιός του Ανδρέας του MAD TV
ακριβώς!!! ;)Σόι πάει δηλ.το βασίλειο στην ρεμούλα
ολα τα αρχιδια ανταμα...και δεν είναι ο μόνος της οικογενείας Κουρή, υπάρχει ο αδελφός του ο Μάκης της εφημερίδας "Παρόν", ο υιός του ο Ανδρέας συνεταιράκι του Χατζηνικολάου στο Real FM και ο ανιψιός του Ανδρέας του MAD TV
ολα τα αρχιδια ανταμα...