Νέα

ΝΑ δω πότε θα γαμήσουμε και τους 300 ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι προτιμάτε ;

• υπουργους

Ψήφοι: 7 46,7%
  • επιτροπους

Ψήφοι: 5 33,3%
  • αλλο

Ψήφοι: 3 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Βέβαια στους παραπάνω κατηγορίες θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και όσους ψήφισαν το Μνημόνιο (βλέπε ΛΑΟΣ... :s&m_3:)

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Το ΛΑΟΣ φροντίζει μόνο προνομιούχους Έλληνες (τραπεζίτες, βιομηχάνους, μεγαλεμπόρους, κλπ). Δες λίγο καλύτερα τις θέσεις του...

Τώρα αν εσύ εντάσσεσαι σε αυτές τις κατηγορίες...πάω πάσο.

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Ναι ναι και το ΛΑΟΣ θα ετρεχε να βοηθήσει τον συμπολίτη  :headbang: :headbang: :headbang:

Παντος απο οτι βλέπω μεχρι στιγμής αθροιστικα το ποσοστο που θελει να κάνει κάτει σε εναν βουλευτη

ειναι τραγικα μεγαλυτερο απο το ποσοστο αυτων που δεν θελουν να κανουν τιποτα

ανυσιχιτικο παντος  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Επισκέπτης
Θα του έσφιγκα το χέρι και θα του πρότεινα να κάνει τις αλλαγές ονοματεπωνύμων πιο εύκολες και πιο απλές. :sunglasses: ;)

Επισκέπτης
Α και επίσης,θα του έλεγα,όσα άτομα ξεπερνάνε τα 18 να τα υποχρεώσειε να φεύγουν από τους γονείς τους....έτσι για να τσούξει ο κώλος των πρηξαρχίδων μανάδων :jerking:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Μια μόνη ερώτηση θα του έκανα και θα έφευγα
Κύριε Βουλευτα μπορείτε να ζήσετε με 600 ευρω το μήνα?

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Μια μόνη ερώτηση θα του έκανα και θα έφευγα
Κύριε Βουλευτα μπορείτε να ζήσετε με 600 ευρω το μήνα?

και πιστευεις αυτος θα σου απαντουσε φυσιολογικα....

αφου ειναι καριοληδες ολοι.....να παν να γαμηθουν ολοι φιλε μου?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
και πιστευεις αυτος θα σου απαντουσε φυσιολογικα....

αφου ειναι καριοληδες ολοι.....να παν να γαμηθουν ολοι φιλε μου?
Οχι φίλε μου μαλακίες θα μου έλεγε!!!!!
Αλλα αν όλοι μας τους απορίπταμε σαν ανθρωπους θα παθαίναν μεγάλη πλάκα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και λεω
αν ηταν ο παγκαλος θα τον ρωτουσα για κανα καλο και ψαγμενο φαγαδικο που μου εχει διαφυγει τελειως
αν ηταν η ραπτη θα την γαμουσα για ολα τα δινα του τοπου
αν ηταν ο καραμανλης θα τον ρωτουσα που τσιπαρε το playstation3 του
αν ηταν ο παπανδρεου θα του εκανα δωρο ενα σιντι με μαθηματα ελληνικων ανευ διδασκαλου
αν ηταν η κανελη θα της ελεγα γαμω το βαζελο σου μωρη λεσβο
αν ηταν ο πεταλοτης θα τον ρωτουσα απο που πηρε την περουκα γιατι ενδιαφερει ενα θειο μου
αν ηταν ο αδωνις θα τον ρωτουσα αν η παντοφλα που τρωει ειναι δερματινη η πετσινη
αν ηταν η παπαρηγα θα την ρωτουσα απο που περνει αυτα τα γουστοζικα παπουτσια που φοραει παντα
αν ηταν ο τσιπρας θα τον ρωτουσα σε ποιο μπουρδελακι δουλευει αυτο το αραπακι που ειχε εμφανιση παλια
αν ηταν καποιος αλλος κατι θα γεννουσε το μυαλο μου

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
εχω συναντησει την ραπτη σε αεροδρομιο με τον πρωην της αυτον τον χλεχλε μαρακακη!!την εκανα ρομπα στο κραξιμο γιατι δεν καταδεχοταν να μεινει στην ουρα με την αιτιολογια οτι ειμαι βουλευτης και κλασσικα ''ξερετε ποια ειμαι?''.παλιοτερα οταν πρωτοβγηκε δημαρχος ειχα κραξει τον αβραμοπουλο μια καθαρη δευτερα που μου εμφανιστηκε φαντης μπαστουνης ενω επινα το καφεδακι μου φιλοπαππου!!!γενικα μαγκες απαξιωση,χλευη και οσο μπορειτε ξεφτιλισμα!!αυτο θελουν τα μουνοπανα!!δειχτε τους πως δεν τους σεβεστε καθολου και τους θεωρειτε αυτο που πραγματικα ειναι!!ενα ματσο σκατα!!!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Είναι λάθος να προκαλείς κάποιον χωρίς λόγο, δηλαδή χωρίς να σου έχει δώσει ΚΑΜΙΑ αιτία τη στιγμή εκείνη. Αυτά που γράφετε δεν είναι σωστά πράματα. Δε συμβαδίζουν με τον πολιτισμό.

Εγώ έχω συναντήσει αρκετούς σε τέτοια μέρη, και αν δεν προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί τους.

Βεβαίως η περίπτωση που γράφεις prawler7 (που πήγε να περάσει την ουρά στο έτσι) σηκώνει κράξιμο, και μάλιστα χοντρό. Αν θέλει να μη κάθεται στις ουρές κάποιος, πάει και πληρώνει business class.

Συνήθως, κάποια λαβή θα δώσουν (το έχουν στο αίμα τους) οπότε το κράξιμο επιβάλλεται. Αλλά με τρόπο που δε θα χαρακτηρίσει τη δικιά σου συμπεριφορά σαν "απρεπή", αλλά τη δικιά του.
Και δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις.

OP
OP
Π
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Είναι λάθος να προκαλείς κάποιον χωρίς λόγο, δηλαδή χωρίς να σου έχει δώσει ΚΑΜΙΑ αιτία τη στιγμή εκείνη. Αυτά που γράφετε δεν είναι σωστά πράματα. Δε συμβαδίζουν με τον πολιτισμό.

Εγώ έχω συναντήσει αρκετούς σε τέτοια μέρη, και αν δεν προκαλέσουν με τη συμπεριφορά τους δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί τους.

Βεβαίως η περίπτωση που γράφεις prawler7 (που πήγε να περάσει την ουρά στο έτσι) σηκώνει κράξιμο, και μάλιστα χοντρό. Αν θέλει να μη κάθεται στις ουρές κάποιος, πάει και πληρώνει business class.

Συνήθως, κάποια λαβή θα δώσουν (το έχουν στο αίμα τους) οπότε το κράξιμο επιβάλλεται. Αλλά με τρόπο που δε θα χαρακτηρίσει τη δικιά σου συμπεριφορά σαν "απρεπή", αλλά τη δικιά του.
Και δεν είναι δύσκολο να το πετύχεις.

Πρεπει να είσαι αναπηρος για να πιστευεις οτι οι βουλευτες δεν εχουν προκαλεσει ηδη :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
O τεραστιος τυπος με το σκουφι που βαραγε τον Χατζηδακη απο πισω, πολυ χλωμο το βλεπω να ειχε αυτο το προφιλ

o τύπος αυτός παίζει να είναι και κανένα ρουσφέτι - ανάπηρος με σύνταξη από τα 35 του...

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Κάποιοι ... αντιδραστικοί χαστούκισαν τον κ.Χατζηδάκη. Δεν πιστεύω να πιστεύει κάποιος πως χτύπησαν τον ίδιο τον κ.Χατζηδάκη. Χτύπησαν την πολυαγαπημένη μας Δημοκρατία και τους φίλους μας Βουλευτές. Αλλά για να σοβαρευτώ, η ηλιθιότητα περισσεύει σε αυτόν τον τόπο. Βρε μαλάκα εσύ που τον έπιασες, γιατί τον άφησες???? Είχες τέτοια ευκαιρία και την άφησες να φύγει??? Θα έπρεπε φεύγοντας από εκεί η πορεία να αφήσει 3 σωρούς: μία με νύχια, μία με κόκαλα, και μία με πέτσες...Οχι κατι χαστουκάκια και άντε γειά. Α Ι Μ Α + Μ Ι Σ Ο Σ και όχι μόνο για αυτούς. Συνδικαλιστές, πρόεδροι, γραμματείς και φαρισαίοι, μαλάκες ψηφοφόροι της αποχής, ηλίθια κομματόσκυλα, νεοέλληνες της απίστευτης ρηχότητας, μάγκες του γλυκού νερού, προμηθευτές δημοσίου, λαμόγια πάσης φύσεως και παραφύσεως, ...να πάτε να Γ Α Μ Η Θ Ε Ι Τ Ε  Ο Λ Ο Ι  Σ Α Σ !!!! Και σκάστε εσείς τους βάζετε εκεί πάνω. Με την ψήφο σας, με την συναλλαγή σας, με την ανοχή σας. Αν έβρισκα βουλευτή, θα του έλεγα ΜΠΡΑΒΟ, που είναι ένας από εμάς.
Αυτά και είμαι και ήρεμος...

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
και λεω
αν ηταν ο παγκαλος θα τον ρωτουσα για κανα καλο και ψαγμενο φαγαδικο που μου εχει διαφυγει τελειως
αν ηταν η ραπτη θα την γαμουσα για ολα τα δινα του τοπου
αν ηταν ο καραμανλης θα τον ρωτουσα που τσιπαρε το playstation3 του
αν ηταν ο παπανδρεου θα του εκανα δωρο ενα σιντι με μαθηματα ελληνικων ανευ διδασκαλου
αν ηταν η κανελη θα της ελεγα γαμω το βαζελο σου μωρη λεσβο
αν ηταν ο πεταλοτης θα τον ρωτουσα απο που πηρε την περουκα γιατι ενδιαφερει ενα θειο μου
αν ηταν ο αδωνις θα τον ρωτουσα αν η παντοφλα που τρωει ειναι δερματινη η πετσινη
αν ηταν η παπαρηγα θα την ρωτουσα απο που περνει αυτα τα γουστοζικα παπουτσια που φοραει παντα
αν ηταν ο τσιπρας θα τον ρωτουσα σε ποιο μπουρδελακι δουλευει αυτο το αραπακι που ειχε εμφανιση παλια
αν ηταν καποιος αλλος κατι θα γεννουσε το μυαλο μου

Και αυτό σωστό είναι...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Συνδικαλιστές, πρόεδροι, γραμματείς και φαρισαίοι, μαλάκες ψηφοφόροι της αποχής, ηλίθια κομματόσκυλα, νεοέλληνες της απίστευτης ρηχότητας, μάγκες του γλυκού νερού, προμηθευτές δημοσίου, λαμόγια πάσης φύσεως και παραφύσεως, ...να πάτε να Γ Α Μ Η Θ Ε Ι Τ Ε  Ο Λ Ο Ι  Σ Α Σ !!!!

δηλαδή ομιλείς περί του συνόλου των Ελλήνων...

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
δηλαδή ομιλείς περί του συνόλου των Ελλήνων...
Ναι. Για το σύνολο των νεοελλήνων. Αυτοί είμαστε, αυτούς έχουμε. Δεν κατάλαβα. Σου έβαλαν το πιστόλι στον κρόταφο και σου είπαν ψήφισε αυτούς? Στις δημοτικές πρασίνισε η Ελλάδα και σε 5 μέρες μετά κάνεις απεργία?? Ή κάνεις απεργία, αφού ψηφιστεί ο νόμος? Για δε κάνεις ρε καριόλη εργατοπατέρα πριν? Επειδή σε ελέγχει ο ...Πάγκαλος??? ΕΕΕΕ????

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
54
Like
1.292
Πόντοι
8.225
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΓΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ

Stories