Νέα

ΝΑ δω πότε θα γαμήσουμε και τους 300 ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι προτιμάτε ;

• υπουργους

Ψήφοι: 7 46,7%
  • επιτροπους

Ψήφοι: 5 33,3%
  • αλλο

Ψήφοι: 3 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εκτος απο το να με κρινεις προσωπικα, και να αποδεικνυεις οτι εισαι τοσο ηλιθιος.. καλο θα ηταν να μην υπογραμιζεις αυτα που γραφεις. Δεν ειναι τοσο σημαντικα και αν παλι ζητας την προσοχη, βρες αλλο τροπο.

Ενημερωτικα δεν εχω "δικο" μου πολιτη. Ζω σε ενα κοσμο που οι μονες διαφορες που αναγνωριζω ειναι πολιτισμικες.
earthgeo1.jpg

Ναι, Ναι, μας έπεισες τώρα, προφανώς είσαι καλομαθημένο "παγκόσμιο" παιδί (βορείων προαστίων) και εσύ.
Άντε κανε καμιά βόλτα στο κέντρο το βραδάκι (αλλά να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι) με αυτοκόλλητο τον
πλανήτη που έβαλες και εδώ.

Άστο φίλε, Έχεις πολλές παρωπίδες τελικά κύριε "παγκόσμιε" "ανθρωπιστή" πολίτη.

Υ.Γ.  :cheesy: :cheesy: :cheesy:  σε αφήνω τώρα, και τα ξαναλέμε.

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, Ναι, μας έπεισες τώρα, προφανώς είσαι καλομαθημένο "παγκόσμιο" παιδί (βορείων προαστίων) και εσύ.
Άντε κανε καμιά βόλτα στο κέντρο το βραδάκι (αλλά να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι) με αυτοκόλλητο τον

τη ειναι καλυτερο καλομαθημένο "παγκόσμιο" παιδί (βορείων προαστίων) με βολτες στο κεντρο? η λουμπεν αμορφωτος φτωχομπινες νεοελληνφασιστορεντνεκ με βολτες μονο στην γειτονια του αντε και στο γηπεδο της αγαπημενης του ομαδας.

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
4.000.000 Λαθρομετανάστες από 5 ΕΥΡΩ που στοιχίζουν στο Ελληνικό Δημάσιο κάθε ημέρα με τις λαμαγιές κλεψιές νοσοκομεία φύλαξη σύλληψη καταδίωξη συμπλήρωμα χαρτιών κλπ.5Χ4.000.000=20.000.000 ΕΚΑΤΟΜΎΡΙΑ επί 365 ημέρες=7.300.000.000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ τον χρόνο πληρώνει ο Ραγιάς γαι τους λαθρόβιους που ανέβηκαν στο τραίνο και στο σβέρκο του.Λεφτά υπάρχουν στις τσέπες σας πληρώστε ανθρωπιστές αλλά στην δική μου τσέπη μη βάλετε το χέρι σας γιατί θα σας το κόψω,αν θέλετε να λέγεστε ανθρωπιστές πάρτε τους στο σπίτη σας κανένας δεν θα σας πειράξη ούτε θα σας κατηγορήση.   :humpleg:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6

Συνεχιζεις να βγαζεις συμπερασματα για μενα, και ουσιαστικα δεν εχεις απαντησεις για αυτα που εγραψα.. Εισαι τυπικο δειγμα ηλιθιου νεοελληνα.
Ξερεις τα παντα, ακομα και για την προσωπικη μου ζωη.

4.000.000 Λαθρομετανάστες από 5 ΕΥΡΩ που στοιχίζουν στο Ελληνικό Δημάσιο κάθε ημέρα με τις λαμαγιές κλεψιές νοσοκομεία φύλαξη σύλληψη καταδίωξη συμπλήρωμα χαρτιών κλπ.5Χ4.000.000=20.000.000 ΕΚΑΤΟΜΎΡΙΑ επί 365 ημέρες=7.300.000.000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ τον χρόνο πληρώνει ο Ραγιάς γαι τους λαθρόβιους που ανέβηκαν στο τραίνο και στο σβέρκο του.Λεφτά υπάρχουν στις τσέπες σας πληρώστε ανθρωπιστές αλλά στην δική μου τσέπη μη βάλετε το χέρι σας γιατί θα σας το κόψω,αν θέλετε να λέγεστε ανθρωπιστές πάρτε τους στο σπίτη σας κανένας δεν θα σας πειράξη ούτε θα σας κατηγορήση.   :humpleg:

στα γρηγορα...
Οι ελληνικοι δρομοι ειναι οι ακριβοτεροι στην Ευρωπη..
Τα δημοσια εργα στοιχιζουν περιπου 3 φορες ακριβοτερα απο την πραγματικοτητα..
Διαφοροι Βοσκοπουλοι ειναι ωραιοι.. με χρεη, αλλα τους τα χαριζουν..
Το αρθρο 44 χαρισε κατι εκκατομυρια σε ποδοσφαιρικες ομαδες και ακομα τις υποστηριζουν μερικοι..
Συνδικαλιστες της Δημοσιας.Ε.Η πηραν 500 εκκατομυρια..

Δεν σου βαζουν χερι μονο στην τσεπη αλλα και στον κωλο.

Αλλα για πες τους 4.000.000 λαθρομεταναστες εσυ τους μετρησες? Γιατι αν ειναι λαθραιοι και παρανομοι μαλλον δεν γνωριζουμε ποσοι ειναι... Εσυ πως κατεληξες στα 7.300.000.000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ρε τυπε??

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
νεοελληνφασιστορεντνεκ
:rockon: :rockon: :rockon: REDNECK !!??    ΣΩΣΤΟΣ!!!

4.000.000 Λαθρομετανάστες από 5 ΕΥΡΩ που στοιχίζουν στο Ελληνικό Δημάσιο κάθε ημέρα με τις λαμαγιές κλεψιές νοσοκομεία φύλαξη σύλληψη καταδίωξη συμπλήρωμα χαρτιών κλπ.5Χ4.000.000=20.000.000 ΕΚΑΤΟΜΎΡΙΑ επί 365 ημέρες=7.300.000.000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ τον χρόνο πληρώνει ο Ραγιάς γαι τους λαθρόβιους
Και 4.000.000 απο 100 Ευρω την ημερα που παραγουν σε αγαθα (γιατι μονο αυτοι δουλευουν σε οικοδομες, εργοταξια, εργοστασια, χωραφια) = 50% του εθνικου ΑΕΠ.

Προφανως ο Ελληναρας - ρεντνεκ εχει ΣΑΦΕΣ οφελος (οικονομικο) απο την υπαρξη του μεταναστη (κυριως του νομιμου βεβαια) αλλιως θα ειχε τον φυγει ηδη.

Υπαρχει ενα συγκεκριμενο πληθος μεταναστων που ευνοει την Ελλαδα - και οσο ηταν εδω ΜΟΝΟΝ τοσοι, τους βγαζαμε το λαδι και ζουσαμε καλα.
Τωρα που ξεπεραστηκε (πλεον κατα πολυ) και αρχιζουν να μας ειναι βαρος, πρεπει να τους περιορισουμε.

Αυτα βεβαια αφορουν ΜΟΝΟΝ το λογιστικο-οικονομικο κομματι.

Το ανθρωπιστικο ειναι μια ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικη ιστορια, γιατι και αυτοι ανθρωποι ειναι βεβαια, αλλα και εμεις ανθρωποι ειμαστε...

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Oσο ειναι αρχηγος κρατους το ανδρεικελο θα μας ξεπουλησει ακομα και τα πετραδακια απο τις παραλιες..ο ανθρωπος ειναι Α Δ Ι Σ Τ Α Κ Τ Ο τομαρι το λεω και το φωναζω..ειναι σκατοψυχος,ρουφιανος και ανθελληνας επειδη οι ελληνες τον θεωρουν βλακα και επειδη βριζουν τον ευεργετη μεθυστακα ουισκακια πατερα του..
δεν υπαρχει εναλλακτικη λυση ομως..αντε να πεσει το ανδρεικελο..ποιος να παρει τις τυχες του κρατους?ο καρατζαφερης ή ο σαμαρας?
θα μου πεις απο την αλλη πως εαν ο κοσμος επι ενα μηνα καθε μερα βγαινει εκατομυρια στους δρομους ισως δωσουν το δικαιωμα σε ικανους αφθαρτους ανθρωπους να πουν εδω ειμαστε κι εμεις..και αυτοι δεν πρεπει να ειναι πολιτικοι..

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Φίλε ding dong αν είσαι αλλοδαπός δεν σου επιτρέπω να μου απευθύνεις ουσιαστικά τύπου,να ξέρεις όμως ότι θα πάρεις ότι σου αξίζει αλλά Έλληνας δεν θα γίνεις ποτέ γιατί Έλληνας γενιέσε δεν γίνεσε,δεν μισώ τους αλοδαπούς γιατί και αυτοί άνθρωποι του Θεού είναι αλλά μας γάμησαν την χώρα την ζωή μας και γι αυτό πρέπει να κάνουμε κάτι όπως κάναμε τόσες χιλιάδες χρόνια ως Έλληνες όσοι σκατορουφιάνοι Εφιάλτες και Προδότες και Ανδρείκελα να βρίσκονται στον Ιερό αυτό τόπο να παίζουν το παιχνίδι των Εβραιομασώνων,μη σας ξεγελάει τίποτα από αυτά σηκώστε το κεφάλι σας υπάρχει και η αλήθεια και ο αγώνας ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Φίλε stefakis,εγώ ήρθα από την Τραπεζούντα μέσα στα αρχίδ...... του συχωρεμένου Πατέρα μου,ο Παππούς μου έφυγε κρυφά αφήνοντας στα βουνά της Πατρίδας την γιαγιά μου με δύο παιδιά ζωντανά και ένα στην κοιλιά για να πολεμήσει για την απελευθέρωση της Μακεδονίας με τον Παύλο Μελά και τον Βασιλειά Γεώργιο,έχω τα μετάλλεια ανδρείας του καταχωνιασμένα βαθειά μέσα στα συρτάρια μου χωρίς να τα διατυμπανίζω,δεν νομίζεις ότι Έλληνας νοιώθει ο απαντουχού γεννημένος με αίμα Ελληνικό και αυτός ο οποίος πονά τον τόπο που μάτωσαν οι πρόγονοί του,τώρα τα άλλα με τους μετανάστες είναι να έχουμε να λέμε και να έχουμε να κρύβουμε τα σκατόμυαλα ο καθένας που κουβαλάει.Όποιος θέλει και όπως θέλει καταστρέφει γιατί δεν μπορεί να δημιουργήσει μόνος του στην άθλια ζωή του.

Επισκέπτης
Φίλε stefakis,εγώ ήρθα από την Τραπεζούντα μέσα στα αρχίδ...... του συχωρεμένου Πατέρα μου,ο Παππούς μου έφυγε κρυφά αφήνοντας στα βουνά της Πατρίδας την γιαγιά μου με δύο παιδιά ζωντανά και ένα στην κοιλιά για να πολεμήσει για την απελευθέρωση της Μακεδονίας με τον Παύλο Μελά και τον Βασιλειά Γεώργιο,έχω τα μετάλλεια ανδρείας του καταχωνιασμένα βαθειά μέσα στα συρτάρια μου χωρίς να τα διατυμπανίζω,δεν νομίζεις ότι Έλληνας νοιώθει ο απαντουχού γεννημένος με αίμα Ελληνικό και αυτός ο οποίος πονά τον τόπο που μάτωσαν οι πρόγονοί του,τώρα τα άλλα με τους μετανάστες είναι να έχουμε να λέμε και να έχουμε να κρύβουμε τα σκατόμυαλα ο καθένας που κουβαλάει.Όποιος θέλει και όπως θέλει καταστρέφει γιατί δεν μπορεί να δημιουργήσει μόνος του στην άθλια ζωή του.

Οταν δεν θα 'χεις να πληρωσεις τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τα κοινοχρηστα ή οτι αλλες υποχρεωσεις εχεις, οταν δεν θα εχεις να φας ή οταν η τραπεζα θα σου χτυπαει τη πορτα και τα παιδια σου θα κρυωνουν γιατι δεν θα εχεις λεφτα για πετρελαιο, τοτε να τους δειξεις τα μεταλια ανδρειας. Να τους πεις για τον Π.Μελα και το βασιλεια Γεωργειο και τη Φρειδερικη. Ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβουν. Αλλα κι αν δεν καταλαβουν μη χανεις το κουραγιο σου, ο καιρος γαρ εγγυς. Και ο εξαδαχτυλος που θα παει θα εμφανιστει και θα σε (μας) σωσει.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.781
Πόντοι
3.715
στην αλβανια της ευρωπης ζεις..ακομα πανε και σφιγγουν τα χερια υπουργων..μην περιμενεις αμεσα μπαμ και μπουμ..
το ξαναλεω..κυριως δεν υπαρχει ανθρωπος να μας βγαλει στον δρομο..δινοντας οραμα στον κοσμο για ενα καλυτερο αυριο..το χρειαζεται ο ελληνας αυτο..λειτουργει με το οραμα..και θα αργησει πολυ να εμφανιστει τετοιος..

αυτά τα δείχνει η τηλεόραση με τα σφιξίματα και τις προσφορές της κωλόγριας που δίνει στο ΓΑΠ τη σύνταξη.

Και δεν ανέφερα ότι σύντομα θα γίνει κάτι, ο Έλληνας έγραψα ότι έχει μάθει να υπομένει, είναι μουλάρι, 400 χρόνια τους είχε από πάνω.

Κι αυτό γιατί όπως πολύ καλά γράφεις ο καθένας περιμένει τον επόμενο βοσκό για να τον πάει βόλτα.

(δε ζω στην αλβανία της ευρώπης, αλλά στο βαθύ χωριό της ελλάδας)

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Οταν δεν θα 'χεις να πληρωσεις τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τα κοινοχρηστα ή οτι αλλες υποχρεωσεις εχεις, οταν δεν θα εχεις να φας ή οταν η τραπεζα θα σου χτυπαει τη πορτα και τα παιδια σου θα κρυωνουν γιατι δεν θα εχεις λεφτα για πετρελαιο, τοτε να τους δειξεις τα μεταλια ανδρειας.

Μιση την αφησες την εικονα φιλε μου:
Εσυ δεν θα εχεις να φας και να πληρωσεις ΔΕΗ και ΟΤΕ, και διπλα σου θα περναν σφυριζοντας τα Καγιεν και θα πηγαινουν στις βιλαρες με τις πισινες.

Οι εποχες εκεινες περασαν για παντα. Οι αρχαιοι Μακεδονες, Αθηναιοι, Σπαρτιατες, οι αγωνιστες του 1821, οι αγωνιστες της Μικρασιατικης καταστροφης.
Τελος αυτα.

Τωρα ο Ελληνας παιρνει τηλεφωνο τον γνωστο του βολευτη, για να βολεψει το παιδι του στο δημοσιο οπου θα καθεται για παντα σε μια καρεκλα χαζευοντας Μενεγακη και ροκανιζοντας τα δανεια που πληρωνουμε οι υπολοιποι στον Γερμανο κατακτητη.

Επισκέπτης
Μιση την αφησες την εικονα φιλε μου:
Εσυ δεν θα εχεις να φας και να πληρωσεις ΔΕΗ και ΟΤΕ, και διπλα σου θα περναν σφυριζοντας τα Καγιεν και θα πηγαινουν στις βιλαρες με τις πισινες.

Οι εποχες εκεινες περασαν για παντα. Οι αρχαιοι Μακεδονες, Αθηναιοι, Σπαρτιατες, οι αγωνιστες του 1821, οι αγωνιστες της Μικρασιατικης καταστροφης.
Τελος αυτα.

Τωρα ο Ελληνας παιρνει τηλεφωνο τον γνωστο του βολευτη, για να βολεψει το παιδι του στο δημοσιο οπου θα καθεται για παντα σε μια καρεκλα χαζευοντας Μενεγακη και ροκανιζοντας τα δανεια που πληρωνουμε οι υπολοιποι στον Γερμανο κατακτητη.

Παει και το δημοσιο φιλαρα. Οσοι μπηκαν - μπηκαν. Τωρα τους διωχνουν ή τους κανουν μειωσεις μισθων. Μονο τα μεταλεια ανδρειας εμειναν σε καποιους και οι ιστοριες του παππου απο τον πολεμο του '40. Αληθεια γιατι πολεμισαν οι Ελληνες στο ΒΠΠ για να διωξουν τους Γερμανους ? Που να ηξεραν τα κοροιδα οτι το 2011 Γερμανιδα θα εκανε κουμαντο στην Ελλαδα.

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Παει και το δημοσιο φιλαρα. Οσοι μπηκαν - μπηκαν. Τωρα τους διωχνουν ή τους κανουν μειωσεις μισθων.

Πραγματι, και επιτελους καιρος ηταν.
Φτανει πια με τις Καγιεν, απο το σπιτι στο Πανοραμα μεχρι τον Ομιλο για καφε και πισω.

Πλακα πλακα, καιρο εχω να δω Καγιεν.
Και ακουω σιγα σιγα και για σπιτια στο Πανοραμα που βγαινουν σε δημοπρασια...

Οσο κι αν στεναχωριεμαι για τους ανεργους και φτωχους, αλλο τοσο χαιρομαι για τους χλιδανεργους που ροκανιζαν γερμανικα δανεια.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Πραγματι, και επιτελους καιρος ηταν.
Φτανει πια με τις Καγιεν, απο το σπιτι στο Πανοραμα μεχρι τον Ομιλο για καφε και πισω.

Πλακα πλακα, καιρο εχω να δω Καγιεν.
Και ακουω σιγα σιγα και για σπιτια στο Πανοραμα που βγαινουν σε δημοπρασια...

Οσο κι αν στεναχωριεμαι για τους ανεργους και φτωχους, αλλο τοσο χαιρομαι για τους χλιδανεργους που ροκανιζαν γερμανικα δανεια.
τωρα δεν εχουν λεφτα ουτε για να φτασουν την βενζινη στις τζιπαρες των 3000 κκ μεχρι την μεση...δανειζονται..

[move]
«Εμείς φτιάξαμε αυτόν τον κόσμο, αλλά εμείς, το ΠΑΣΟΚ, αποφασίσαμε να τον αλλάξουμε». «Από εμένα θα ακούτε μόνο τη γλώσσα της αλήθειας, έτσι ξεκίνησα, έτσι θα συνεχίσω» Γεωργιος παπανδρεου - forrest gump 4/3/2011
[/move]

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
TΩΡΑ για να καταλαβω αλλα χαιρομαστε που δεν υπαρχουν πια καγιεν η εστω λεφτα για νατα γεμισουν???

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Αληθεια γιατι πολεμισαν οι Ελληνες στο ΒΠΠ για να διωξουν τους Γερμανους ? Που να ηξεραν τα κοροιδα οτι το 2011 Γερμανιδα θα εκανε κουμαντο στην Ελλαδα.

Εμ,γι αυτο  υπαρχει το "κομμα του λαού",για να μας βγαζει απο τα δυσκολα ...( συμφωνιες Λιβάνου-Καζερτας,η κορυφαία   αριστουργηματική προδοσια του ΚΚΕ κατα των αγωνιστών,μοναδικη στα παγκοσμια στρατιωτικά  χρονικα,οπου  ενας ΝΙΚΗΦΟΡΟς ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟς στρατος παραδοθηκε με την υπογραΦΗ ΤΟΥς ΣΤΟΝ τΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΆ ΤΟΥ πΑΠΑΤΖΉ, στην ουσια δηλαδη  σε  εναν αντιπαλο χωρις στρατιωτικη ισχύ...Βλεπε και  καλυψη στον "εθναρχη" μετα τη χούντα,βλεπε σημερα καλυψη των σκανδάλων ληστειας  ("δεν  ενδιαφερουν το λαό μας"),και τα σαλοναρισματά τους  τελευταια στις διαδηλωσεις,δειχνοντας στους τκογλυφους απατεωνες και  ληστες  ποσο χρησιμοι και  απαραιτητοι θα τους ηταν και παλι σε καποια κυβερνηση "Εθνικης Ενοτητας"
 Ειναι  τυχαιο που  απο το κομμα  αυτο  βγηκαν οι Δαμανακισσες,οι  Μπιστηδες,οι Ανδρουλακηδες,οι Σκοτεινιώτηδες και οι αναριθμητοι ρουφιανοκνιτες? Δε νομιζω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom