Νέα

ΝΑ δω πότε θα γαμήσουμε και τους 300 ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουτσαρας_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 397
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι προτιμάτε ;

• υπουργους

Ψήφοι: 7 46,7%
  • επιτροπους

Ψήφοι: 5 33,3%
  • αλλο

Ψήφοι: 3 20,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    15

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Ακριβως αυτος ειναι και ο λογος που ανεβασα το παρον θρεντ...
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ για την χυδαια κοροιδια

Αι στα γαμηδια ολοι τους και τα κομματοσκυλα τους μαζι

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φιλε ....

Διαβασε τι εγραψα...

Ειδες εσυ κανενα κομμα να διαφωνει ως προς αυτο ?
ΟΛΟΙ τα ιδια σκατα ειναι...

Εγώ φίλε αν και δεν είμαι ήρωας ούτε γενναίος δέχομαι να πλακωθώ και στο ξύλο και στο πιστολίδι αν δω ότι ο κόσμος έχει μπέσα και θέλει αλλαγή.Τα δραστικά μέτρα που λες είναι να γίνει μαζική επίθεση πολλών χιλιάδων έξω από το σπίτι του Μασώνου μαλάκα Γιώργου και να τον κατασφάξουν.Και αυτόν και τον Πάγκαλο και τη Διαμαντοπούλου και τον Παπακωσταντίνου και κάθε τομάρι.Έπειτα θα σκεφτεί πολύ καλά όποιος θελήσει να γίνει κυβέρνηση.Ας δω εγώ προκυρήξεις και αληθινά αγωνιστικό παλμό και γω είμαι διατεθημένος να θυσιάσω και τη δουλειά μου και το σπίτι μου και τη ζωή μου αν χρειαστεί...

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εχω κι αλλη λυση.

ΛΑΟΣ.

Δεν χρωστανε πουθενα - ολα εγιναν με ιδια κεφαλαια του Καρατζαφυρερ.
Θα διωξουν και τους μεταναστες απο αλλο θρεντ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ φίλε αν και δεν είμαι ήρωας ούτε γενναίος δέχομαι να πλακωθώ και στο ξύλο και στο πιστολίδι αν δω ότι ο κόσμος έχει μπέσα και θέλει αλλαγή.Τα δραστικά μέτρα που λες είναι να γίνει μαζική επίθεση πολλών χιλιάδων έξω από το σπίτι του Μασώνου μαλάκα Γιώργου και να τον κατασφάξουν.Και αυτόν και τον Πάγκαλο και τη Διαμαντοπούλου και τον Παπακωσταντίνου και κάθε τομάρι.Έπειτα θα σκεφτεί πολύ καλά όποιος θελήσει να γίνει κυβέρνηση.Ας δω εγώ προκυρήξεις και αληθινά αγωνιστικό παλμό και γω είμαι διατεθημένος να θυσιάσω και τη δουλειά μου και το σπίτι μου και τη ζωή μου αν χρειαστεί...
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εχω κι αλλη λυση.

ΛΑΟΣ.

Δεν χρωστανε πουθενα - ολα εγιναν με ιδια κεφαλαια του Καρατζαφυρερ.
Θα διωξουν και τους μεταναστες απο αλλο θρεντ.
Αφου εχει βρει προβατα και αγοραζουν τα βιλβια του Αδωνη εχει και κεφαλαια  :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
φανταζομαι οτι ειναι πολλοι ετσι φιλε...
το θεμα ειναι το ποτε θα αναψει η σπιθα....
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΑ τα λαμογια εκει μεσα και οι παρατρεχαμενοι τους μαζι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο παγκαλος δεν θελει σφαξιμο... κρεμασμα παραδειγματικα στο δεντρο του συνταγματος... το μονο που φοβαμαι ειναι μην σπασει το δεντρο.  :2funny:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
φανταζομαι οτι ειναι πολλοι ετσι φιλε...
το θεμα ειναι το ποτε θα αναψει η σπιθα....
ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΑ τα λαμογια εκει μεσα και οι παρατρεχαμενοι τους μαζι

Ξέρεις τι;Αυτό το λέω εδώ που είναι άσχετο μέρος..Φοβόμαστε να τα πούμε έξω επίσημα μην μας πάνε μέσα.Θέλει πρώτα ενημέρωση και ιδεολογικό πόλεμο..Ο φίλος μου ο Φανης απο δω μέσα ειναι ακροδεξιός όμως έχει ανεβάσει φοβερά βίντεο που δείχνουν για τους Μασώνους πολιτικούς,τα συμφέροντα των Μασώνων και Σιωνιστών και το ότι προωθούν σχέδια όπως να μας βάζουν μέσα μας μικροτσιπ.Να κάνουμε συναλλαγές με το χέρι μας.Θέλουν να χουν όλες τις πληροφορίες στο τσιπ και να ξέρουν τι κάνουμε που πάμε και αν αντιδράς σε οτιδήποτε θα σου κλείνουν το τσιπ και δεν θα υπάρχεις...

Μας ψεκάζουν τα κωλοαεροπλάνα με χημικά και αρρωσταίνουν και μας και τα ζωντανά.Ιοι όπως τρελές αγελάδες,γρίπη των χοίρων και πουλερικών από αυτά είναι.Ο λόγος:;Να μας αναγκάσουμε να αγοράζουμε μεταλλαγμένα τρόφιμα και κλωνοποιημένα ζώα.

Ο Γιώργος για όσους δεν ξέρουν είναι Μασώνος.Μασώνος ήταν και ο γέρος του.Και έχουν τα δικά τους σχέδια..

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Πρέπει να το δείτε!!Θα καταλάβετε πολλά για τους πολιτικούς μας εδώ και 30 χρόνια.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.631
Πόντοι
2.637
Ξέρεις τι;Αυτό το λέω εδώ που είναι άσχετο μέρος..Φοβόμαστε να τα πούμε έξω επίσημα μην μας πάνε μέσα.Θέλει πρώτα ενημέρωση και ιδεολογικό πόλεμο..Ο φίλος μου ο Φανης απο δω μέσα ειναι ακροδεξιός όμως έχει ανεβάσει φοβερά βίντεο που δείχνουν για τους Μασώνους πολιτικούς,τα συμφέροντα των Μασώνων και Σιωνιστών και το ότι προωθούν σχέδια όπως να μας βάζουν μέσα μας μικροτσιπ.Να κάνουμε συναλλαγές με το χέρι μας.Θέλουν να χουν όλες τις πληροφορίες στο τσιπ και να ξέρουν τι κάνουμε που πάμε και αν αντιδράς σε οτιδήποτε θα σου κλείνουν το τσιπ και δεν θα υπάρχεις...

Μας ψεκάζουν τα κωλοαεροπλάνα με χημικά και αρρωσταίνουν και μας και τα ζωντανά.Ιοι όπως τρελές αγελάδες,γρίπη των χοίρων και πουλερικών από αυτά είναι.Ο λόγος:;Να μας αναγκάσουμε να αγοράζουμε μεταλλαγμένα τρόφιμα και κλωνοποιημένα ζώα.

Ο Γιώργος για όσους δεν ξέρουν είναι Μασώνος.Μασώνος ήταν και ο γέρος του.Και έχουν τα δικά τους σχέδια..
Mου ειναι αδιαφορο τι ειναι και τι δεν ειναι ο γιωργος και ο καθε γιωργος
Απλα αγανακτω με την κοροιδια οταν αυτη σερβιρεται σε καθημερινη βαση σε ολους μας, σαν απλος σκεπτομενος πολιτης, μεσα στα πλαισια της ''ελεγχομενης ελευθεριας'' που μου αναλογει.

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Μάλιστα,λοιπόν από ότι κατάλαβα το γαμήση θα το φάμε γερά,ας έχουμε μαζί μας όλοι από ένα μεγάλο βάζο βαζελίνη γιατί αν δεν το έκανες από τον λόκο θα πονέσει,περαστικά μας και εύχομαι λίγο πόνο όπως λέμε καλή ψυχή και αι στο διάολο όλοι οι πούστηδες ξενόφερτοι πολιτικάντιδες που το παίζουν σωτήρες της Ελλάδας.Βρε σας είπα η γενειά του Πολυτεχνείου είναι απάτη,όλοι τους πουλημένα τομάρια είναι γιατί δεν το καταλαβένετε,επίτηδες τους ρίξαν μέσα επίτηδες βάλαν ένα άρμα να ρίξει την πόρτα όλα στημένα ήταν,όλα μια μεγάλη απάτη ρεεεεεεεεεεεεεεεε.

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Τα δραστικά μέτρα που λες είναι να γίνει μαζική επίθεση πολλών χιλιάδων έξω από το σπίτι του Μασώνου μαλάκα Γιώργου και να τον κατασφάξουν.Και αυτόν και τον Πάγκαλο και τη Διαμαντοπούλου και τον Παπακωσταντίνου και κάθε τομάρι.Έπειτα θα σκεφτεί πολύ καλά όποιος θελήσει να γίνει κυβέρνηση.Ας δω εγώ προκυρήξεις και αληθινά αγωνιστικό παλμό και γω είμαι διατεθημένος να θυσιάσω και τη δουλειά μου και το σπίτι μου και τη ζωή μου αν χρειαστεί...
Και αυτοί και πολλοί άλλοι αγαπητέ, ο λόγος σου...ευχή μας....

Επισκέπτης
Δεξιοι θελουν να σφαξουν τους Πασοκους και τους αριστερους. Αριστεροι τους Πασοκους και τους δεξιους. Πασοκοι τους δεξιους και τους αριστερους. Χριστιανοι τους μασονους, Ολυμπιακοι τους Παναθηναικους.
Στα λογια ολοι καλοι ειμαστε, απο πραξεις δεν βλεπω. Γιατι ?

Επισκέπτης
Δεξιοι θελουν να σφαξουν τους Πασοκους και τους αριστερους. Αριστεροι τους Πασοκους και τους δεξιους. Πασοκοι τους δεξιους και τους αριστερους. Χριστιανοι τους μασονους, Ολυμπιακοι τους Παναθηναικους.
Στα λογια ολοι καλοι ειμαστε, απο πραξεις δεν βλεπω. Γιατι ?
ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Οποιος και να ταν επανω δεν θα ειχε σημασια  . Ακομα και ακρα αριστερα κομματα , ολα θα υπακουαν το σχεδιο της παγκοσμιας κυβερνησης . Δεν ειμαι υπερεθνικιστης , αλλα για καποιο λογο που δεν γνωριζουμε ακομα καλα ή δεν ειμαστε βεβαιοι , εδω και χιλιετιες πολεμανε την Ελλαδα ..
Αποκορυφωμα στα τελευταια χρονια ολη η μουφα του πολιτικου συστηματος και ο διαχωρισμος των Ελληνων σε μπλε και πρασινους ως επι των πλειστων .
ΞΕκολλατε ! Δεν υπαρχει κανενας "ηγετης" που να μπορει να πει οχι στις μεγαλες δυναμεις .
Δεν κυβερναται το κρατος απο τα κομματα αλλα απο μια παγκοσμια ελιτ που δινει απλα ροτες και ολοι την ακολουθουν . ..
ΚΑτι μεγαλο ετοιμαζεται σιγουρα για την Ελλαδα , ισως και τον πλανητη γενικα .
Επαγρυπνειτε , ξυπνηστε , ξεσηκωθειτε , κλειστε τηλεορασεις κλπ κλπ
Ολοι οι αγωνες βαφτηκαν με αιμα , καποιοι θα ματωσουν οταν ερθει η ωρα .
Ολοι οι μασωνοι , ροταριανοι κλπ κλπ λεσχες Μπιντελμπεργκ και δεν συμαζζευεται , ενα σκοπο εχουν . Τον απολυτο ελεγχο και εξευτελισμο των μαζων . Ειμαστε απλα νουμερα ...
Δειτε τα πραγματα πιο σφαιρικα και μην αναλωνεστε σε μικροτητες .
Προφυλαξτε οσο μπορειτε τα παιδια σας και τον ευατο σας . Μην χρεωνεστε , αρνηθειτε οσο μπορειτε πληρωμες δημοσιου , κοιταξτε πισω απο τις ειδησεις , φυτεψτε και καμμια πατατα ..
Ολα μα ολα ειναι μια μουφα
Οργανωμενα σχεδια εγκλωβισμου ανθρωπων , μακροχρονια και υποχθονια
Στον πουστη απαντας με πουστια
Αχχχχχχχχ Τα πα

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.016
Πόντοι
3.715
το πιο καλό θα ήταν να τους αποκλείσουμε όταν θα είναι απαρτία 1 εκατομμύριο κόσμος γύρω γύρω από τη Βουλή, να πλαντάξουνε από την πείνα. Να κάνουν έξοδο Μεσολογγίου και να τους ξεβρακώσουμε.
Καπάκι τους βάζουμε σειρά και βήμα να κατεβαίνουν Συγγρού, τους φορτώνουμε σε δουλεμπορικό ναυλωμένο για φορτίο με σφαίρες, το βουλιάζουμε στο Κάβλο Ντόρο και εισπράττουμε και την ασφάλεια.
Μετατροπή της Βουλής σε MEGA DELO στυλ OASE FKK και τα ξεχνάμε όλα σα μια παλιά κακή ιστορία.

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
το πιο καλό θα ήταν να τους αποκλείσουμε όταν θα είναι απαρτία 1 εκατομμύριο κόσμος γύρω γύρω από τη Βουλή, να πλαντάξουνε από την πείνα. Να κάνουν έξοδο Μεσολογγίου και να τους ξεβρακώσουμε.
Καπάκι τους βάζουμε σειρά και βήμα να κατεβαίνουν Συγγρού, τους φορτώνουμε σε δουλεμπορικό ναυλωμένο για φορτίο με σφαίρες, το βουλιάζουμε στο Κάβλο Ντόρο και εισπράττουμε και την ασφάλεια.
Αυτό με την ασφάλεια μ΄άρεσε θα το σκεφτώ μπράβο
Μετατροπή της Βουλής σε MEGA DELO στυλ OASE FKK και τα ξεχνάμε όλα σα μια παλιά κακή ιστορία.

Αυτό με την ασφάλεια πολλή καλό μπράβο τύπε άξιος.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Τι εγινε τελικα? Καταληξαμε οτι δεν φταινε για ολα οι μεταναστες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom