Νέα

N.F.L

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spider-man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
1ος Ημιτελικος kai τελικος NFC μολις αρχισε απο Αμερικη Green-Bay Packers- Chigago Bears 7-0 !!!! deite live sto Nova1  υπεροχο αθλημα 6ωρες μεταδοση αποψε και μετα εχουμε Steelers-Jets!!! final of AFC

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Κάνε μου την χάρη man μην λες τίποτα γιατί θέλω αύριο να το δω με την ησυχία μου,έχω φτιάξει όλο το πρόγραμμα μου για να δω την ματσάρα...by the way... ποιος πέρασε απο τους New York Jets-Chargers;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Μου φαίνεται αργότερα παίζουν αυτοί... :P

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Κάνε μου την χάρη man μην λες τίποτα γιατί θέλω αύριο να το δω με την ησυχία μου,έχω φτιάξει όλο το πρόγραμμα μου για να δω την ματσάρα...by the way... ποιος πέρασε απο τους New York Jets-Chargers;

Jets at Steelers είναι ο 2ος ημιτελικός. Αρχίζει σε λίγο.

Αύριο σίγουρα θα υπάρχουν εκτεταμένα στιγμιότυπα και για τους 2 αγώνες (συνήθως πάνω από 5' για τον καθένα) στο . Αλλά υπομονή, καθώς πέφτουν όλοι με τα μούτρα και μπλοκάρει το site. Καλύτερα απογευματάκι ή/και πιο μετά.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Steelers....όλο οι Chargers μου κολλούσαν στο μυαλό εδώ και μέρες...κάηκε και αυτό.

OP
OP
spider-man

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε 10 λεπτα arxizei to Steelers-Nets  αμα εχεται και Conex deite sto ESPN η μεταδοση ειναι καλυτερη!!! Lets go NETS!!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Οι ΝΕΤS είναι στο ΝΒΑ.  :2funny:

New York Jets  :sunglasses:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Γουστάρω Super Bowl ανάμεσα σε Green Bay Packers-New York Jets για να κάνει πάλι όργια ο Rodgers.

OP
OP
spider-man

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Sorry for the mets yes its JETS

OP
OP
spider-man

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
NET ,METS JETS  σαλατα τα κανα!!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Γουστάρω Super Bowl ανάμεσα σε Green Bay Packers-New York Jets για να κάνει πάλι όργια ο Rodgers.

Και οι 2 άμυνες τρώνε σίδερα. Θα δείξει. Αν και πριν τους ημιτελικούς οι  Packers ήταν το φαβορί για το SB.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
URL]]

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Φέτος θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει πρώτοι στην regular season μπροστά απο το Σικάγο αλλά χάσαμε 2 καθοριστικά παιχνίδια με τους Detroit Lions και New England Patriots, όπου στο πρώτο παιχνίδι ο Rodgers ο βασικός πασαδόρος έφυγε στο ημίχρονο με διέσειση, και στο 2ο δεν έπαιξε καθόλου, παρότι ο Finley τα πήγε εξαιρετικά με 3 TD,αλλά κάποια συγκεκριμένα λάθη στέρησαν την νίκη και έπρεπε να παίξουμε τα 2 τελευταία παιχνίδια σαν να ήταν παιχνίδια playoff.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Το καρφωσε το 1ο ο παιχταρας
956-Ravens_Steelers_Football.sff.embedded.prod_affiliate.81.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αχαχαχαχαχαχαχα,

Αυτός περνάει και τον Πάγκαλο

160 κιλά και σκόραρε..

29170_BJ_Raji.jpg

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Jets, όπως πάντα ξενέρωτοι

Επισκέπτης
Το τι ακούσαμε πάλι απόψε δεν περιγράφεται...

Ο πρώτος έγραψε ότι έχουμε ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ απόψε. Μεγάλε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ, είναι τελικοί περιφερειών, AFC και NFC. Aν ξεκίνησες να βλέπεις φούτμπολ από τη Νόβα και τον...Καρύδα, καληνύχτα. Ολόκληρη η ιστορία του NFL είναι η αντιπαλότητα των conferences και το αναπόφευκτο merger στα mid-60s---->>>>>Super Bowl.
Tώρα, για...Chargers που είπε ο άλλος (ναι, μεγάλε, τρελοί contenders φέτος οι Chargers...χάσανε το div από τους...Chiefs!)

και για...Μets (σιγά μην αναστηθεί ο...Joe Di Maggio να κάνει rushing touchdown...), ασχοληθείτε καλύτερα με τους Βαρούχες και τα μούφα πέναλτι της Ψωροκώσταινας.

Ο δε τυπάκος που περιμένει να γαζώσει πάλι ο Ρότζερς να μας πει, τον ΠΑΡΑΚΑΛΩ, πόσο και ΠΩΣ πιστεύει συμμετείχε ο QB των Packers στη σημερινή νίκη. Μη μας πεις για το rushing TD...

Τέλος, δεν περίμενα από το Βολταίρο τέτοιο ατόπημα. 338lb = 153.3 kg  ;)

Επισκέπτης
Jets, όπως πάντα ξενέρωτοι

NY Jerks or Jokes.

Πάντως, απέκλεισαν τη σύγχρονη America's Team, τους Patriots (και προηγουμένως τον τεράστιο Peyton Manning). Αχώνευτοι και με μετριότατο QB αλλά και αθλητές creme de la creme, τον (baby) LT, Revis κ.ά.

OP
OP
spider-man

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το τι ακούσαμε πάλι απόψε δεν περιγράφεται...

Ο πρώτος έγραψε ότι έχουμε ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ απόψε. Μεγάλε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ, είναι τελικοί περιφερειών, AFC και NFC. Aν ξεκίνησες να βλέπεις φούμπολ από τη Νόβα και τον...Καρύδα, καληνύχτα. Ολόκληρη η ιστορία του NFL είναι η αντιπαλότητα των conferences και το αναπόφευκτο merger στα mid-60s---->>>>>Super Bowl.
Tώρα, για....Chargers που είπε ο άλλος (ναι, μεγάλε, τρελοί contenders φέτος οι Chargers...χάσανε το div από τους...Chiefs!)

και για...Μets (σιγά μην αναστηθεί ο...Joe Di Maggio να κάνει rushinh touchdown...), ασχοληθείτε καλύτερα με τους Βαρούχες και τα μούφα πέναλτι της Ψωροκώσταινας.

Ο δε τυπάκος που περιμένει να γαζώσει πάλι ο Ροτζερς να μας πει, τον ΠΑΡΑΚΑΛΩ, πόσο και ΠΩΣ πιστεύει συμμετείχε ο QB των Pacers στη σημερινή νίκη. Μη μας πεις για το rushing TD...

Τέλος, δεν περίμενα από το Βολταίρο τέτοιο ατόπημα. 338lb = 153.3 kg  ;)
Ενταξει καναμε λαθος τελικοι AFC και NFC einai για ενημερωση σου βλεπω Football 25 xronia!!!!kai δεν ειναι Pacers einai Packers λαθη γινονται οταν γραφεισ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom