Νέα

N.F.L

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spider-man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μην νομίζεις πως σκαμπάζω πολλά,στα μέσα της σαιζόν άρχισα να βλέπω NFL... ότι έμαθα τα έμαθα αρχικά απο το Madden NFL για το X-Box και μετά άρχισα να τα καταλαβαίνω καλύτερα βλέπωντας τους αγώνες τις ομάδας μου.

Το παιχνίδι Green Bay Packers-Chicago Bears έκανε 52 εκατομμύρια σε τηλεθέαση.

Καλώς, φίλε. Δεν υπάρχει λόγος να είμαι επιθετικός μαζί σου.  :thumbsup:

Το φούτμπολ μας χωράει όλους. :grouphug: :grouphug: :grouphug:

ΥΓ. Αν μου πεις ότι γουστάρεις και λίγο Denver Broncos, σου χαρίζω γάντια LB!!!  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μόνο με Green Bay ασχολούμαι, απο τις υπόλοιπες κάτι λίγα ξέρω.
Πάντως μου αρέσει το σήμα τους, Μάσταγκ είναι το άλογο αν δεν κάνω λάθος, έτσι;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Φίλε Terrell Owens λύσε μου μια απορία που έχω.
Όταν ο QB δεχθεί sack, πως υπολογίζουν τις γιάρδες που θα κινηθεί πίσω η επίθεση;
Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ακολουθία;

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Η μπάλα θα τοποθετηθεί για το επόμενο snap εκεί που βρέθηκε μετά το sack. Στην πλησιέστερη γραμμή με τα hashmarks εννοείται.

Το ίδιο δλδ που γίνεται κάθε φορά με τον ball carrier, που τη στιγμή του sack είναι ο QB.

Επισκέπτης
Φίλε Terrell Owens λύσε μου μια απορία που έχω.
Όταν ο QB δεχθεί sack, πως υπολογίζουν τις γιάρδες που θα κινηθεί πίσω η επίθεση;
Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ακολουθία;

Το επόμενο play ξεκινά από το σημείο που έγινε το sack. Αν, ας πούμε, είχαμε play με first & 10 και έγινε sack στις -5 γιάρδες, τότε το επόμενο play ξεκινά ως 2nd & 15. Είναι απλό, νομίζω. Η περίπτωση του sack επάνω ακριβώς στο line of scrimmage αντιμετωπίζεται ακριβώς το ίδιο (zero yards loss, one down loss)

Μιας και ζούμε in a QB era να σημειώσω ότι στο προ φούτμπολ, οι γιάρδες που χάνονται στο play προστίθενται ως αρνητικές γιάρδες στο σύνολο της ομάδας ΧΩΡΙΣ να επηρεάζονται τα στατιστικά σύνολα του QB. Παλιότερα, όταν το tackle γινόταν πίσω από το line of scrimmage έχανε γιάρδες από τα στατιστικά του, ακόμη και αν ήταν προφανές ότι θα έχουμε rush play.

Επισκέπτης
Η μπάλα θα τοποθετηθεί για το επόμενο snap εκεί που βρέθηκε μετά το sack. Στην πλησιέστερη γραμμή με τα hashmarks εννοείται.

Το ίδιο δλδ που γίνεται κάθε φορά με τον ball carrier, που τη στιγμή του sack είναι ο QB.

Έτσι ακριβώς.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Να 'στε καλά παίδες...με καλύψατε πλήρως.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν και δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου την σαιζόν για κάποιο λόγο προβλέπω σήμερα Green Bay.

Πιθανόν γιατί μου αρέσει το επιθετικό football αν και τις περισσότερες φορές η άμυνα κερδίζει.

Πιθανόν γιατί θα κάνει ψωφόκρυο στο Ντάλλας.

Δεν ξέρω, θα δείξει...

Αααααα, και ξέρει κανένας αν θα το δείξει κανένα μπαρ στην Αθήνα;
Γιατί μου έλειψε η ατμόσφαιρα.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Για μπαρ λίγο χλωμό, 2,30 με 3 τα ξημερώματα θα είναι ο αγώνας.
Ελπίζω να το τσιμπήσουν οι Packers, αν βρεθεί η ομάδα στην μέρα της κάνει παπάδες. Αλλά δεν έχω δει κανέναν αγώνα των Stealers οπότε ελπίζω να δούμε έναν εξαιρετικό αγώνα και ας κερδίσει ο καλύτερος.

Επισκέπτης
Ελπίζω να το τσιμπήσουν οι Packers, αν βρεθεί η ομάδα στην μέρα της κάνει παπάδες. Αλλά δεν έχω δει κανέναν αγώνα των Stealers οπότε ελπίζω να δούμε έναν εξαιρετικό αγώνα και ας κερδίσει ο καλύτερος.

6.30 pm EST---> 1.30 GMT+2 (ώρα Ελλάδας). Κάποιος θα χάσει το 1ο ημίχρονο και θα φταις εσύ  :grin:

Οι Packers είναι το φαβορί, όχι αδικαιολόγητα, αλλά "never, ever, underestimate the heart of a champion" (Rudi Tomjanovic, 1995). Oι Steelers έχουν την αμυντική ποιότητα να κρατήσουν σχετικά χαμηλά το σκορ και να "απαγορεύσουν" το running game. Αλλά είναι πολύ επιρρεπείς στο λάθος...Αν το παιχνίδι γίνει shoot-out, οι Packers θα φέρουν το Vince Lombardi στο σπίτι του...
Προσωπικά, είμαι αδιάφορος (no likes/dislikes) και απλώς "βλέπω" υψηλό σκορ (over 45). 55% πιθανότητες στους Packers.

Επισκέπτης
Μία-δύο φορές που είχα έλθει Αθήνα, ένας φίλος/παλιός συμφοιτητής με είχε πάει σε μία ιρλανδέζικη παμπ κάπου στο Μαρούσι, Ο.Τ.Ε. Ιδέα όμως δεν έχω πώς λεγόταν, δυστυχώς... :S

Aν του χρόνου βρεθείς εδώ τέτοιες ημέρες, δε θα σου πρότεινα το προφανές (και υπερ-τουριστικό)

αλλά αυτό
Εμείς θα είμαστε  :dancing:

OP
OP
spider-man

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τα τελευταια 2χρονια το βλεπω στο JAMES JOYCE ισως το καλυτερο μπαρ στην Αθηνα με εκπληκτικη μπαρα πολλες μεγαλες πλασμα παρα πολλες φρεσκιες βαρελισιες μπυρες και στο ημιχρονο προσφορα περισυ και προπερσι HOT-DOGS and CHICKEN WINGS αξιζει να το δεις εκει Αστιγγος12 Μοναστηρακι στο Θησειο....

Επισκέπτης
Μία-δύο φορές που είχα έλθει Αθήνα, ένας φίλος/παλιός συμφοιτητής με είχε πάει σε μία ιρλανδέζικη παμπ κάπου στο Μαρούσι, Ο.Τ.Ε. Ιδέα όμως δεν έχω πώς λεγόταν, δυστυχώς... :S

Aν του χρόνου βρεθείς εδώ τέτοιες ημέρες, δε θα σου πρότεινα το προφανές (και υπερ-τουριστικό)

αλλά αυτό
Εμείς θα είμαστε  :dancing:
Το σχόλιο απευθυνόταν στο Βολταίρο αλλά για κάποιο λόγο η "παράθεση" δεν μου έκανε τη χάρη, μετά από 5-6 προσπάθειες, να εμφανισθεί σωστά... :helpplea:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν την ξέρω. Εκτός από το γνωστό στον Πύργο των Αθηνών και το Red Lion δεν έχω επαφή με άλλες παμπ (ιρλανδέζικες ή όχι) στην Αθήνα.
Γενικά επειδή πλέον τις βρίσκεις παντού στον κόσμο έχουν γίνει χειρότερες και από το Hard Rock Cafe.
Και η Guinness ως γνωστόν πίνεται όσο πιό κοντά....

Και τα sports bar γενικώς τα αποφεύγω.

Τιιιι; Tailgate party στο Λονδίνο;;; Δεν είχα ιδέα.....

Λίγοοοοοο καλλίτερη από την τυπική gastro-pub.
Τις μπύρες δεν μπόρεσα να δω αλλά φέτος νομίζω ότι συμμετέχουν όλοι στην καμπάνια Real Ale οπότε όλο και κάτι θα υπάρχει.
Διότι είδα κάτι raspberry cosmopolitan και watermelon martini και... no comment.

Και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: κάποτε μία γκόμενα που είχα μου είπε ότι το Bushmills είναι το ουΐσκυ της εργατικής τάξης οπότε αυτό πίνουμε από εδώ και εμπρός.
Αν και κάτι Ιρλανδοί φίλοι στην Connemara ισχυρίζονται ότι ακόμη μπορείς να βρεις moonshine άμα έχεις τα κονέ. Και εδώ που τα λέμε τώρα με το ΔΝΤ προβλέπω οι Ιρλανδοί να θυμηθούνε τις παλιές τους δόξες: λαθρεμπόριο, moonshine κλπ, κλπ..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τα τελευταια 2χρονια το βλεπω στο JAMES JOYCE ισως το καλυτερο μπαρ στην Αθηνα με εκπληκτικη μπαρα πολλες μεγαλες πλασμα παρα πολλες φρεσκιες βαρελισιες μπυρες και στο ημιχρονο προσφορα περισυ και προπερσι HOT-DOGS and CHICKEN WINGS αξιζει να το δεις εκει Αστιγγος12 Μοναστηρακι στο Θησειο....

Ααααααα, ωραία.

Έκλεισε.

Επισκέπτης
Τιιιι; Tailgate party στο Λονδίνο;;; Δεν είχα ιδέα.....
Λίγοοοοοο καλλίτερη από την τυπική gastro-pub.
Τις μπύρες δεν μπόρεσα να δω αλλά φέτος νομίζω ότι συμμετέχουν όλοι στην καμπάνια Real Ale οπότε όλο και κάτι θα υπάρχει.
Διότι είδα κάτι raspberry cosmopolitan και watermelon martini και... no comment.

Και η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: κάποτε μία γκόμενα που είχα μου είπε ότι το Bushmills είναι το ουΐσκυ της εργατικής τάξης οπότε αυτό πίνουμε από εδώ και εμπρός.
Αν και κάτι Ιρλανδοί φίλοι στην Connemara ισχυρίζονται ότι ακόμη μπορείς να βρεις moonshine άμα έχεις τα κονέ. Και εδώ που τα λέμε τώρα με το ΔΝΤ προβλέπω οι Ιρλανδοί να θυμηθούνε τις παλιές τους δόξες: λαθρεμπόριο, moonshine κλπ, κλπ..

Στο tailgate party πηγαίνω ανελλιπώς τα τελευταία 4 χρόνια που γίνεται αγώνας NFL στο Wembley Stadium. Δυστυχώς, φέτος (εννοώ 2011-12) με το διαφαινόμενο μερικό λοκ-άουτ (λόγω CBA) μάλλον θα χρειαστούμε τη Virgin Atlantic για ένα σ/κ στην Ανατολική Ακτή.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Το HJB δεν είναι πια στις δόξες του -δεν υπάρχει μέσα Άγγλος εργαζόμενος- αλλά είναι ο καλύτερος συμβιβασμός για κάποιον σαν και εμένα που θέλει να γυρίσει, όντας μεθυσμένος, με τα πόδια -και όχι με το αυτοκίνητο- στις 03.00-03.30 στο σπίτι του. Η καλοκαιρινή του αυλή, βέβαια, παραμένει μία καλή επιλογή - ιδίως για όσους αρέσκονται σε νεαρά milf  :grin: :grin: :grin:.
Οι Ιρλανδοί έχουν "χαλάσει" γενικώς. Μέχρι και με τα microchips καταπιάστηκαν...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
6.30 pm EST---> 1.30 GMT+2 (ώρα Ελλάδας). Κάποιος θα χάσει το 1ο ημίχρονο και θα φταις εσύ  :grin:

Οι Packers είναι το φαβορί, όχι αδικαιολόγητα, αλλά "never, ever, underestimate the heart of a champion" (Rudi Tomjanovic, 1995). Oι Steelers έχουν την αμυντική ποιότητα να κρατήσουν σχετικά χαμηλά το σκορ και να "απαγορεύσουν" το running game. Αλλά είναι πολύ επιρρεπείς στο λάθος...Αν το παιχνίδι γίνει shoot-out, οι Packers θα φέρουν το Vince Lombardi στο σπίτι του...
Προσωπικά, είμαι αδιάφορος (no likes/dislikes) και απλώς "βλέπω" υψηλό σκορ (over 45). 55% πιθανότητες στους Packers.

Τελικά οι Packers είναι φαβορί και με τους μπούκηδες.

Αν το Πίτσμπουργκ κάνε shut down το running game τότε όλα είναι ανοιχτά γιατί χωρίς running δεν προχωράς.

Όπως είπα τις ομάδες δεν τις ξέρω οπότε δεν γνωρίζω πόσο οι Packers στηρίζονται σε passing game.

Πάντως αν πάει πάνω από 45 θα δούμε ωραίο παιγνίδι.

Επισκέπτης
Τελικά οι Packers είναι φαβορί και με τους μπούκηδες.

Αν το Πίτσμπουργκ κάνε shut down το running game τότε όλα είναι ανοιχτά γιατί χωρίς running δεν προχωράς.

Όπως είπα τις ομάδες δεν τις ξέρω οπότε δεν γνωρίζω πόσο οι Packers στηρίζονται σε passing game.

Πάντως αν πάει πάνω από 45 θα δούμε ωραίο παιγνίδι.

O Rodgers, QB των Packers, θεωρείται ο διάδοχος της εποχής Manning, Brady, Brees αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχει (ακόμη) πολύ marketing hype γύρω από τις ικανότητες του. Εξαιρετικός στο να κινείται και έξω από το QB pocket και προφανώς πολύ ικανός στο να κερδίζει rushing yards. Όμως, ΑΠΟΚΛΕΙΩ να έχει σήμερα τη δυνατότητα αυτή και θα στηριχθεί αποκλειστικά στα passing skills του. H Steel Curtain θα τον "εξωθήσει" είτε στο τέλειο παιχνίδι, είτε σε 3-4 ιντερσέπτιονς...
Δες λίγο τη διαμόρφωση των match-ups (αν και το άρθρο είναι φρικτά ατελές, "where the fuckin' hell is Mr. "versatile" Clay Matthews or the Steelers' receiving corps?") για μία "γρήγορη" ματιά στο αποψινό παιχνίδι.  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom