Νέα

N.F.L

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spider-man
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
O Rodgers, QB των Packers, θεωρείται ο διάδοχος της εποχής Manning, Brady, Brees αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχει (ακόμη) πολύ marketing hype γύρω από τις ικανότητες του. Εξαιρετικός στο να κινείται και έξω από το QB pocket και προφανώς πολύ ικανός στο να κερδίζει rushing yards. Όμως, ΑΠΟΚΛΕΙΩ να έχει σήμερα τη δυνατότητα αυτή και θα στηριχθεί αποκλειστικά στα passing skills του. H Steel Curtain θα τον "εξωθήσει" είτε στο τέλειο παιχνίδι, είτε σε 3-4 ιντερσέπτιονς...
Δες λίγο τη διαμόρφωση των match-ups (αν και το άρθρο είναι φρικτά ατελές, "where the fuckin' hell is Mr. "versatile" Clay Matthews or the Steelers' receiving corps?") για μία "γρήγορη" ματιά στο αποψινό παιχνίδι.  :thumbsup:

Thanks, θα το εκτυπώσω και θα το πάρω μαζί μου. Cheat sheet λέμε.......

Από ότι είδα τα στατιστικά ο Clay Matthews έχει 13,5 sacks φέτος. Αυτός είναι ο πρώτος;;;

Και ποιός είναι ο καλός RB των Steelers;;; Από TE πως πάνε;

Πω, πω, είμαι hopelessly behind........

Επισκέπτης
Thanks, θα το εκτυπώσω και θα το πάρω μαζί μου. Cheat sheet λέμε.......

Από ότι είδα τα στατιστικά ο Clay Matthews έχει 13,5 sacks φέτος. Αυτός είναι ο πρώτος;;;

Και ποιός είναι ο καλός RB των Steelers;;; Από TE πως πάνε;

Πω, πω, είμαι hopelessly behind........

Ο Μatthews είναι το master key της DL των Packers. Inside LB, outside LB, def. lineman, safety!!!!, ο DC των Packers αξιοποιεί τέλεια αυτό το "τέρας" δύναμης- που δεν υπολείπεται καθόλου σε ταχύτητα και, κυρίως, οξυδέρκεια. Α, είναι και Defensive Player of the Year  :grin: :grin: :grin:. Noμίζω πως ήταν πρώτος στα sacks αν και ο Εd Reed-που αγωνίστηκε μόνο σε 10/16- είχε καλύτερο μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Ο καλός RB των Steelers; Χμμ, κανείς!!! Αστειεύομαι: Rashard Mendenhall. Ή, μάλλον, ο QB Big Ben Roethlisberger  :grin: :grin: :grin: για τον οποίο, όπως λέγεται κατά κόρον, το play ξεκινά μετά το tackle που δέχεται. Too many 'roids  :grin:.

TE φυσικά ο (captain) Heath Miller  :dancing: :dancing: :dancing:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ο καλός RB των Steelers; Χμμ, κανείς!!! Αστειεύομαι: Rashard Mendenhall. Ή, μάλλον, ο QB Big Ben Roethlisberger  :grin: :grin: :grin: για τον οποίο, όπως λέγεται κατά κόρον, το play ξεκινά μετά το tackle που δέχεται. Too many 'roids  :grin:.
Καλά, ότι κάνει rushing ήταν το μόνο που ήξερα μέρχι πριν από 3 ώρες.

Ste ή hemo (sic)??  ;) ;) ;)

O Rodgers, QB των Packers, θεωρείται ο διάδοχος της εποχής Manning, Brady, Brees αλλά κατά τη γνώμη μου υπάρχει (ακόμη) πολύ marketing hype γύρω από τις ικανότητες του. Εξαιρετικός στο να κινείται και έξω από το QB pocket και προφανώς πολύ ικανός στο να κερδίζει rushing yards. Όμως, ΑΠΟΚΛΕΙΩ να έχει σήμερα τη δυνατότητα αυτή και θα στηριχθεί αποκλειστικά στα passing skills του. H Steel Curtain θα τον "εξωθήσει" είτε στο τέλειο παιχνίδι, είτε σε 3-4 ιντερσέπτιονς...

Μισό λεπτό, μισό λεπτό .....

Μόλις είδα ότι ο Rodgers είχε διατελέσει QB στο CAL. (και έχουμε ΚΑΙ δεύτερο παίκτη στο line-up των Packers, τον Bishop).
Το θέμα θεωρείται λήξαν.

Packers all the way (άλλωστε ποτέ δεν πολυχώνεψα τους Steelers).
Και για να μην ξεχνιόμαστε: Go Bears!

Την κάνω, μπορεί να μπω στο site από το κινητό στο halftime αν δεν ξεκοκκαλίζω τα κοτό.

Τα λέμε και thanks for the info.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
To σήκωσαν οι Green Bay Packers. Πολύ καλό παιχνίδι και απο τις 2 ομάδες ειδικά στο 2ο ημίχρονο. MVP του αγώνα ο Aaron Rodgers με 304 γιάρδες και 3 TD. Μπράβο ρε ομαδάρα.

Επισκέπτης
To σήκωσαν οι Green Bay Packers. Πολύ καλό παιχνίδι και απο τις 2 ομάδες ειδικά στο 2ο ημίχρονο. MVP του αγώνα ο Aaron Rodgers με 304 γιάρδες και 3 TD. Μπράβο ρε ομαδάρα.

Πράγματι, επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά που τους έδιναν φαβορί. To παιχνίδι ήταν αρκετά μέτριο τα πρώτα 40 λεπτά αλλά μας "αποζημίωσε" με ένα δραματικό 5+15λεπτο. Βέβαια, οι Steelers "ξύπνησαν" πολύ αργά για να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και πλήρωσαν την έφεση τους στο λάθος (21-0...). Το momentum έδειχνε να αλλάζει με τον τραυματισμό του Charles Woodson αλλά το τεράστιο play του Matthews που προκάλεσε το fumble (τη στιγμή που οι Steelers έδειχναν ικανοί να ανατρέψουν το 21-17) και, κυρίως, η all-pro παρουσία του WR Greg Jennings (inside, outside routes, hooks  :rockon:) εξασφάλισαν τη νίκη για τους Packers.
Eπειδή ήμουν παντελώς ουδέτερος, δε νομίζω ότι θα έχω ιδιαίτερες αναμνήσεις από τον χθεσινό αγώνα και θα αγοράσω το dvd μόνο και μόνο για τη σχετική μελέτη των συστημάτων των γκουρού defensive coordinators. Φυσικά, πάντοτε μου προκαλεί εντύπωση το τεράστιο fan base και των δύο ομάδων στην Ευρώπη. Μαζί με τους Patriots και τους 49ers, αποτελούν (μακράν) τις δημοφιλέστερες ομάδες του NFL this side of the Atlantic...

Το 2012, ο Τim Tebow οδηγεί τους Broncos πίσω στο θρόνο τους. Το διαβάσατε πρώτοι εδώ  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Στε, στε!!! Γιατί, άλλωστε, είναι συνέχεια suspended για alleged sexual assaults;

Μισό λεπτό, μισό λεπτό .....

Μόλις είδα ότι ο Rodgers είχε διατελέσει QB στο CAL.  
Και για να μην ξεχνιόμαστε: Go Bears!

UC@Berkeley; Δεν εκπλήσσομαι  :thumbsup:

Αλλά...ελπίζω να μην ήσουν California το 1985-86 όταν οι Bears...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Πάντως κακά τα ψέματα φάνηκε έντονα η απώλεια του Woodson.
Μεγάλος παίκτης ο άτιμος. Ο Μάθιους μπορεί να έμεινε λίγο πίσω σε σχέση με της απόδοση που είχε στους προηγούμενους αγώνες αλλά δεν παύει να είναι ένας πολύτιμος παίκτης που μπορεί με μια του ενέργεια να δώσει το αβαντάζ στην ομάδα.

Επισκέπτης
Πάντως κακά τα ψέματα φάνηκε έντονα η απώλεια του Woodson.
Μεγάλος παίκτης ο άτιμος. Ο Μάθιους μπορεί να έμεινε λίγο πίσω σε σχέση με της απόδοση που είχε στους προηγούμενους αγώνες αλλά δεν παύει να είναι ένας πολύτιμος παίκτης που μπορεί με μια του ενέργεια να δώσει το αβαντάζ στην ομάδα.

Σε δεύτερη σκέψη, το βλέπω θετικά ότι νίκησαν οι Packers. Την τελευταία φορά που έγινε αυτό (1996-97), οι Broncos κατέκτησαν δύο συνεχόμενους τίτλους τις αμέσως επόμενες σαιζόν  :grin: :grin: :grin:.

Aaron

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρε παιδια μια ερωτηση προς εσας που φαινεστε σχετικοί με το αθλημα. ποσους παιχτες εχει κάθε ομαδα και στο γηπεδο αλλά και συνολικα γιατί εχω δει φωτογραφιες και χανω το μετρημα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ενδιαφέρον παιγνίδι αλλά όχι ότι θα μείνει στην Ιστορία.

Δικαίως ο Rodgers MVP, αυτός έκανε όλο το παιγνίδι καθώς το running game των Packers ήταν ανύπαρκτο. Και κυρίως με εντυπωσίασε το γεγονός ότι έπαιξε τον 3ο του receiver, τον Jordy Nelson. I mean, come on, a white boy WR?
Διάβαζε την άμυνα, καλούσε τα δικά του play, καλός, καλός... Και πολύ ψύχραιμος για το πρώτο του Super bowl.

Από εκεί και πέρα έκρινε το παιγνίδι το fumble του Mendenhall τον οποίο μπορώ να πω ότι παρ' όλα αυτά συμπάθησα. Παρόλο που ο Matthews κατά την γνώμη μου δεν φάνηκε πολύ με την ενέργεια του αυτή έδειξε την κλάση του. Κοντά του και ο Bishop (είπαμε, Go Bears).

Δεύτερη αποφασιστική στιγμή ήταν το return του Collins μετά από interception. Και αυτός σα να ήρθε από το πουθενά.

Το Πίτσμπουργκ δεν με ενθουσιάσε. Αμυντικά ήταν μάλλον κακό και ο πολύς χοντρο-Χαβανέζος (καλά, Τογκανέζος) ήταν ανύπαρκτος.Οι καλλίτερς στιγμές των Steelers μάλλον ήταν το touchdown του Ward και το 2 point conversion  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Τελικά το Πίτσμπουργκ έχασε εξ αιτίας των λαθών του.

Υ.Γ. Τον αγώνα τον είδα τελικά στο James Joyce το οποίο μέχρι σχεδόν τις 4 η ώρα ήταν γεμάτο κόσμο. Μετά ο κόσμος άρχισε να αραιώνει, αλλά αρκετοί φανατικοί μέιναμε μέχρι τέλους. Καλή η ατμόσφαιρα, μικρές ηλικίες κυρίως, με περισσότερους οπαδούς των Packers.

Επισκέπτης
ρε παιδια μια ερωτηση προς εσας που φαινεστε σχετικοί με το αθλημα. ποσους παιχτες εχει κάθε ομαδα και στο γηπεδο αλλά και συνολικα γιατί εχω δει φωτογραφιες και χανω το μετρημα

Κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι 53 το πολύ αθλητές στο "ενεργό" roster της.

Υπάρχει σχετικός κανονισμός που περιορίζει αυτό τον αριθμό σε 45 για την ημέρα του αγώνα και επομένως η ομάδα πρέπει να αποφασίζει κάθε εβδομάδα ποιοι 8 αθλητές θα μείνουν ανενεργοί (ή 7, αν υπάρχει 3ος quarterback).

Mέσα στο γήπεδο, υπάρχουν κάθε στιγμή 11 αθλητές από τις δύο ομάδες.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Είμαι περίεργος να δω το ετήσιο μπάτζετ κάθε ομάδας πόσο είναι.
Πολύ χρήμα ρε αδερφέ.

Επισκέπτης
Είμαι περίεργος να δω το ετήσιο μπάτζετ κάθε ομάδας πόσο είναι.
Πολύ χρήμα ρε αδερφέ.

Δες αυτό . Δεν είναι πλήρες (salary-cap) αλλά είναι πολύ πρόσφατο και, μάλλον, ακριβές.

Ως μέγεθος εταιρείας, οι Cowboys δεν έχουν ταίρι. Νομίζω - αλλά ίσως λαθεύω- ότι είναι το μεγαλύτερο sports franchise στον κόσμο, πάνω κι από Real Madrid, Man. United. Yπάρχει μία σχετική λίστα του Forbes αλλά...βαριέμαι να τη βρω  :grin: :grin:

1)Yankees
2)Manchester United
3)Real Madrid
4)Dallas Cowboys

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Στε, στε!!! Γιατί, άλλωστε, είναι συνέχεια suspended για alleged sexual assaults;
Χμμμμ, και γιατί τότε λένε ότι με στε δεν σου κάνει κούκου;
(Θα μου πεις με χέμο μήπως σου κάνει; )

UC@Berkeley; Δεν εκπλήσσομαι  :thumbsup:
Να φανταστείς ότι η πρώτη σπιτονοικοκύρα μου, μία Εβραία, θυμόνταν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Αλλά...ελπίζω να μην ήσουν California το 1985-86 όταν οι Bears...
Αχαχααχααχαχαχαχ.
Αυτό το είχα πλήρως ξεχάσει.

Εκεί ήμουν και αυτό ήταν το 2ο Super Bowl που είδα (από την τηλεόραση βέβαια).
Τώρα που το σκέφτομαι εκείνο το Σικάγο ήταν πάρα πολύ καλή ομάδα.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Terrell το 2ο λινκ δεν λειτουργεί.

Επισκέπτης
Χμμμμ, και γιατί τότε λένε ότι με στε δεν σου κάνει κούκου;
Παρόμοια περίπτωση δεν ήταν ο "Καναδός" (Τζαμέικα, αν θυμάμαι καλά) "Big" Ben Johnson; Το έχει το όνομα μάλλον να μην τους πιάνει το αντι-κούκου  :2funny: :2funny: :2funny:

Να φανταστείς ότι η πρώτη σπιτονοικοκύρα μου, μία Εβραία, θυμόνταν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Αν τη θυμόταν κι ο Ανδρέας, μάλλον είχε συμβεί το "μοιραίο"  ;) με τον Μεγάλο Αντιφατικό. Αλλά, και μόνο που τον ανέφερες, προβλέπω "επέλαση" των εθνικοπαραφρόνων και στο παρόν θρεντ, μόνο και μόνο για να σε βρίσουν. Αλήθεια, πώς τους αντέχεις;

Τώρα που το σκέφτομαι εκείνο το Σικάγο ήταν πάρα πολύ καλή ομάδα.

Φυσικά!!! Συμπεριλαμβάνεται, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, σε όλες τις λίστες των all-time top 10 ομάδων.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αν τη θυμόταν κι ο Ανδρέας, μάλλον είχε συμβεί το "μοιραίο"  ;) με τον Μεγάλο Αντιφατικό.
Μπααα, αν και πρέπει να ήταν συνομίληκοι ήταν πανάσχημη. Και τυπική Εβραία.
Αλλά πάλι θα μου πεις... ποτέ δεν ξέρεις...

Πάντως θυμάμαι ότι έπαιρνε καθημερινά WSJ και σημείωνε τις τιμές διαφόρων μετοχών σε στενό μιλλιμετρέ χαρτί. Ολόκληρο το living room ήταν γεμάτο από λωρίδες χαρτιού με γραφήματα τιμών. Σουρρεαλιστικό θέαμα.

Αλλά, και μόνο που τον ανέφερες, προβλέπω "επέλαση" των εθνικοπαραφρόνων και στο παρόν θρεντ, μόνο και μόνο για να σε βρίσουν. Αλήθεια, πώς τους αντέχεις;
Χα, τους συνδέω με Κάϊρο κανονικά.

Επισκέπτης
Μπααα, αν και πρέπει να ήταν συνομίληκοι ήταν πανάσχημη. Και τυπική Εβραία.
Αλλά πάλι θα μου πεις... ποτέ δεν ξέρεις...

Τότε, σίγουρα ΔΕΝ!!!  :grin:

Πάντως θυμάμαι ότι έπαιρνε καθημερινά WSJ και σημείωνε τις τιμές διαφόρων μετοχών σε στενό μιλλιμετρέ χαρτί. Ολόκληρο το living room ήταν γεμάτο από λωρίδες χαρτιού με γραφήματα τιμών. Σουρρεαλιστικό θέαμα.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Την άνοιξη του 2004 ταξίδευα (ως στρατιώτης με φύλλο πορείας) για τη Λέσβο. Στο καράβι, υπήρχαν γύρω στις 10000 θεούσες, ιέρειες του εκκλησιαστικού/προσκυνηματικού τουρισμού. Σε μία παρέα εξ' αυτών, υπήρχε μία ερίτιμος κυρία που είχε μαζί της περίπου 50 "σομόν" οικονομικά ένθετα εφημερίδων. Εκεί να δεις σουρεάλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom