Παίδες, τα φώτα σας. Θέλω να τη γαμήσω και να μη με πάρουν χαμάρι. Ακούγεται σαν αποστολή των ΟΥΚ αλλά θέλω να το κάνω...
Αν η γυναικα ειναι οπως λες, τοτε καλυτερα να τη γαμησεις χωρις ΑΥΤΗ να σε παρει χαμπαρι.
Παίδες, τα φώτα σας. Θέλω να τη γαμήσω και να μη με πάρουν χαμάρι. Ακούγεται σαν αποστολή των ΟΥΚ αλλά θέλω να το κάνω...
Είχα καιρο να τη δω. Η γκόμενα είχε άδεια, έλειπε στον γκόμενό της. Είναι από Αθήνα αυτός και όποτε παίρνει άδεια πάει σ'αυτόν. Τώρα επέστρεψε Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε πάλι δουλειά. Γύρισε αλλαγμένη. Πιό απόμακρη, πιό σνομπ, πιό μαλάκω. Θέλω να της την πέσω έτσι στην ψύχρα αλλά φοβάμαι το ρεζίλεμα σε περίπτωση που δε γουστάρει... Ακούω συμβουλές. Είναι δύσκολη περίπτωση, το είπα και πιό πάνω.
Είμαι παντρεμένος τα τελευταία 4 χρόνια. Να μην αναλύσω αν είμαι πιστός στη γυναίκα μου, το ότι είμαι μέλος του bou δίνει αυτόματα την απάντηση.
Αυτό όμως που δε μου έχει ξανασυμβεί αυτά τα 4 χρόνια έγγαμου βίου είναι το εξής. Από τον περασμένο Ιανουάριο είμαι τρελά και παλαβά ερωτευμένος με μια γκόμενα από το περιβάλλον εργασίας μου και δεν το έχω πει σε κανένα. Είναι μια απόλυτη κούκλα, την περνάω κάποια χρόνια (κλάιν, υπάρχουν και γάμοι με μεγαλύτερη διαφορά) και έχει δεσμό με ένα μαλάκα που σίγουρα την κοροιδεύει. Λοιπόν για να σας κάνω την κριτική πιό εύκολη:
Είναι στον κόσμο της, μισεί τους άπιστους άντρες, νομίζει ότι είναι σπάνιο ο άντρας να απατάει τη γυναίκα του και όπως καταλαβάινετε είναι γκόμενα με αρκετά κολλήματα. Θα μου πεις, ρε τύπε, τι της βρήκες; Ναι, έλα δες την πρώτα και μετά μίλα... ;)
Το πολύ καλό της υπόθεσης είναι ότι είναι κυκλοθυμική (τουτέστιν το ότι μισεί την απιστία κάντε σα να μην το είπα) και γουστάρει να την τρέχεις (άλλη τρέλα αυτή). Μην απορείτε, ξέρετε γυναίκα που να είναι αλλιώς; Εγώ πάντως δεν ξέρω. Παίδες, τα φώτα σας. Θέλω να τη γαμήσω και να μη με πάρουν χαμάρι. Ακούγεται σαν αποστολή των ΟΥΚ αλλά θέλω να το κάνω...
Μα γι'αυτό είναι καταδρομική επιχείρηση, γιατί και θέλω να τη γαμήσω και να μη μου γίνει στενός κορσές και να μην το μάθει η γυναίκα μου. Ζητάω πολλά; Πάντως είμαι σίγουρος ότι γίνεται.
Πολύ σωστά το θεωρείς απίθανο. Κι εγω κοιτάω παντρεμένες αλλά πάντα κάτι γίνεται και στο τέλος διστάζουν να προχωρήσουν. Εγώ ένα λέω. Η καλύερη περίπτωση ερωμένης. Ελεύθερη, από άλλη πόλη, εχέμυθη, σεξουάλα και βουρ...Δεν νομίζω ότι γίνεται.
Σε καταλαβαίνω
γιατί κι εμένα στη δουλειά μου την πέφτουν μουνάρες
ελεύθερες και κάνω το ΜΑΛΑΚΑ.
Κοιτάω μόνο παντρεμένες πλέον .
Να τη φας γίνεται.
Να τη φας χωρίς να χωρίσεις , χλωμό το κόβω.
Εκτός κι αν γυναίκα σου συγχωρεί κέρατα κτλ
αλλά το θεωρώ απίθανο.
Δεν νομίζω ότι γίνεται.
Σε καταλαβαίνω
Να τη φας γίνεται.
αλλά το θεωρώ απίθανο.
ερχονται να φτιαξουν τα δοντια και στην πεφτουν τυπε?Δεν νομίζω ότι γίνεται.
Σε καταλαβαίνω
Να τη φας γίνεται.
αλλά το θεωρώ απίθανο.
Αφου τους τα φτιαξει και γινουν πιο ομορφα...ερχονται να φτιαξουν τα δοντια και στην πεφτουν τυπε?
ερχονται να φτιαξουν τα δοντια και στην πεφτουν τυπε?
Ειναι γοητευτικος με την ασπρη μπλουζα και τη μασκα .
Σαν τον Λόουν Ρέηντζερ ,στα λευκά !
εχει και αλογο τυπε?Ειναι γοητευτικος με την ασπρη μπλουζα και τη μασκα .
Σαν τον Λόουν Ρέηντζερ ,στα λευκά !
σα να την πεφτεις στο γυναικολογο σου....ποσο ντεκαβλε...αφου εχει δει σφραγισματα, κουφαλες, σαπια ουλα να του την πεφτεις κι ολας