Νέα

Μυστική Τρελή Καψούρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Ωχ. Μπηκε η ταξις και ηθικη.
Κρυβετε λογια.
Κρύβω, κρύβω. Εεεεε εγώ τίιιιιποτα, να, έτσι είδα μια κοπελια στο εξώφυλλο ενός περιοδικού και είπα τι όμορφη που είναι, μακάρι να την είδα ξαδέρφη. Τι;;; Να τη δω πονηρά;;; Μπααααααααα. Από την ώρα που παντρεύτηκα τα σταμάτησα αυτά. Ε μόνο κανα μπουρδέλο που και που, ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;;; όχι μπουρδέλο!!! Όχι είπαμε, λάθος έκφραση!! Να που και που ('ποθ και ποθ' που λέει και ο giasou) μπορεί να περάσω μπροστά από κανα μπουρδέλο και να πω "ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!! ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ???"
Τα λέω καλά alex71? :dancing:  ;)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κρύβω, κρύβω. Εεεεε εγώ τίιιιιποτα, να, έτσι είδα μια κοπελια στο εξώφυλλο ενός περιοδικού και είπα τι όμορφη που είναι, μακάρι να την είδα ξαδέρφη. Τι;;; Να τη δω πονηρά;;; Μπααααααααα. Από την ώρα που παντρεύτηκα τα σταμάτησα αυτά. Ε μόνο κανα μπουρδέλο που και που, ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;;; όχι μπουρδέλο!!! Όχι είπαμε, λάθος έκφραση!! Να που και που ('ποθ και ποθ' που λέει και ο giasou) μπορεί να περάσω μπροστά από κανα μπουρδέλο και να πω "ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!! ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ???"
Τα λέω καλά alex71? :dancing:  ;)

:2funny:

Psix fan πλάκα έχουν όλα αυτά.   :sunglasses:

Αλλά κάπου ρε φίλε δεν ξέρεις τι θέλεις.  :grin:

Είχες ανοίξει κάποια ωραία thredάκια σχετικά με το άγχος, περί μοναξιάς, για το αν υπάρχει πραγματική φιλία και τα ποσταρίσματα σου δείχνουν ένα άνθρωπο έξυπνο, ψαγμένο και με ανυσηχίες.  

Και τώρα κάθεσαι και γράφεις πώς θα γαμίσεις την γκόμενα που σου γυάλισε, χωρίς να το καταλάβει η γυναίκα σου .....  :think:

Όλοι καταλαβαίνουμε τις κάβλες σου και την έλξη που νιώθεις για αυτή τη γυναίκα .....  :zfuck:

Φοβάμαι όμως ότι εσύ θέλεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Έτσι απλά. Όμως όταν θες να κερδίσεις και να πάρεις κάποια πράγματα (όπως τα περιγράφεις εσύ τουλάχιστον) πρέπει να δίνεις κιόλας.  :cheesy:

Δηλαδή θέλεις και τη συντροφικότητα της γυναίκας σου, και τις παρέες της και ό,τι έχει να σου προσφέρει και να κατά τα άλλα εσύ να περνάς καλά κοιτώντας μόνο την πάρτη σου.  :-

Μετά αναρωτίεσαι αν υπάρχει φιλία , εμπιστοσύνη , επικοινωνία και όλα αυτά;  :2funny:

Τεσπά , να περνάς καλά.  :)

Και πες μας αν την κατάφερες την γκομενούλα τελικά .....  :grin:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36

Είχες ανοίξει κάποια ωραία thredάκια σχετικά με το άγχος, περί μοναξιάς, για το αν υπάρχει πραγματική φιλία και τα ποσταρίσματα σου δείχνουν ένα άνθρωπο έξυπνο, ψαγμένο και με ανυσηχίες.  

Και τώρα κάθεσαι και γράφεις πώς θα γαμίσεις την γκόμενα που σου γυάλισε, χωρίς να το καταλάβει η γυναίκα σου .....  :think:

Όλοι καταλαβαίνουμε τις κάβλες σου και την έλξη που νιώθεις για αυτή τη γυναίκα .....  :zfuck:

Φοβάμαι όμως ότι εσύ θέλεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Έτσι απλά. Όμως όταν θες να κερδίσεις και να πάρεις κάποια πράγματα (όπως τα περιγράφεις εσύ τουλάχιστον) πρέπει να δίνεις κιόλας.  :cheesy:

Δηλαδή θέλεις και τη συντροφικότητα της γυναίκας σου, και τις παρέες της και ό,τι έχει να σου προσφέρει και να κατά τα άλλα εσύ να περνάς καλά κοιτώντας μόνο την πάρτη σου.  :-

Μετά αναρωτίεσαι αν υπάρχει φιλία , εμπιστοσύνη , επικοινωνία και όλα αυτά;  :2funny:

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια όσον αφορά τα θρεντάκια μου περί ανθρωπίνων σχεσεων. Αλλά τι να κάνουμε, έχουμε κι εμείς οι ψαγμένοι τις ...καύλες μας!  ;) Τα σέβη μου!

mounokletistis

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
γεια χαρα κ απο μένα..

τα πέρι λογικής κ πάθους τα προσπερνώ καθότι η πράξη δείχνει πως το ένα είναι άσχετο με το άλλο. Εδώ ο dsk πήδηξε τη μπαζ λαϊντγιαρ καμαριερα..

στην ουσία... η άποψη μου είναι Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α.

Ακόμη κ αν ΔΕΝ σε ενδιαφέρει ο γάμος σου, θεωρώ πως σε ενδιαφέρει η δουλειά σου.
Υπάρχουν μπόλικα νήματα που αναλύουν το θέμα του πηδήματος εντός γραφείου. Το συμπέρασμα είναι πως ΣΠΑΝΙΑ το "θύμα" ειναι τοσο "συνεργάσιμο" που σε αφήνει να.. γαμήσεις κ να φύγεις χωρίς απώλειες. Κ αν η γκόμενα φέρει κυκλοθυμικά χαρίσματα... τη γάμησες. Γεωργίου σπικιγκ.

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66

φιλε δεν ενα κακο να α θες ολα  ...απλα πρεπει να ξερεις τις συνεπιες και μετα να μην κλεγεσαι                                           

Iakwvos

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Κριτικές
4
Like
113
Πόντοι
1
Τα λέω καλά alex71? :dancing:  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :bigdick: :bigdick: :jerking: :jerking:

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Κανονικά, αν ήμουν νορμάλ άτομο, θα μου αρκούσαν 2 σελιδούλες στο θρεντάκι μου μέσα σε ένα ολόκληρο 24ωρο και θα έλεγα "οκ, ας ακούσω τις συμβουλές τους και ας μη ριχτώ στη γκόμενα. Πάμε παρακάτω". Επειδή όμως δεν είμαι νορμάλ και το θρεντάκι το έφτιαξα για σούπερ μεγαλεία (τι λέει το ψώνιο) θα σας εξομολογηθώ κάτι. Γουστάρω που είμαι με τη γυναίκα μου αλλά αν αποσυρθώ από το κυνήγι τότε είμαι νεκρός. Άρα αποφάσισα μόλις δω ότι με παίρνει να το προχωρήσω το θέμα γιατί απλά τη γουστάρω πάρα πολύ την πουτάνα! Πχ σε φάση που θα τύχει να κανουμε μια πριβέ συζήτηση και δω ότι η κουβέντα πάει στο πονηρό (που έχει συμβεί στο παρελθόν) κλπ κλπ  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το θεμα ειναι οτι κυνηγας σε λαθος δασος....Ερωτηση δικη μου...εαν η συζυγος ασχολιοταν με το κυνηγι θα σε ενοχλουσε? αν οχι απο μενα εχεις ολο το σεβασμο...αν ναι τοτε τζαμπα τα θρεντ που ανοιξες (τα κοινωνικα :P )

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Το θεμα ειναι οτι κυνηγας σε λαθος δασος....Ερωτηση δικη μου...εαν η συζυγος ασχολιοταν με το κυνηγι θα σε ενοχλουσε? αν οχι απο μενα εχεις ολο το σεβασμο...αν ναι τοτε τζαμπα τα θρεντ που ανοιξες (τα κοινωνικα :P )
Μμμμμμμμ, γυναικεία αλληλεγγύη... Στατιστικώς αναμενόμενη.  ;)

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Είχα καιρο να τη δω. Η γκόμενα είχε άδεια, έλειπε στον γκόμενό της. Είναι από Αθήνα αυτός και όποτε παίρνει άδεια πάει σ'αυτόν. Τώρα επέστρεψε Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε πάλι δουλειά. Γύρισε αλλαγμένη. Πιό απόμακρη, πιό σνομπ, πιό μαλάκω. Θέλω να της την πέσω έτσι στην ψύχρα αλλά φοβάμαι το ρεζίλεμα σε περίπτωση που δε γουστάρει... Ακούω συμβουλές. :think: Είναι δύσκολη περίπτωση, το είπα και πιό πάνω.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καταρχην στην περιπτωση που της την πεσεις στα ισια! οι πιθανοτητες ειναι 2! ή τρως χυλοπιτα! ή την πηδας!! ειτε την πηδηξεις ειτε οχι! παιζει και στις 2 περιπτωσεις να σου (την) πει οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανεις-εκανες!
εισαι προετοιμασμενος αν μια στο εκατομυριο γινει μια στραβη να χασεις και τα αυγα και τα πασχαλια???
μηπως ειναι και ψυχολογικο? για την αλλαγη που λενε ρε αδερφε...οτι και καλα και το καλυτερο φαγητο του κοσμου να τρως καθημερινα το βαριεσαι....μπορει η αλλη να σου αρεσει αλλα μην τυχον και την πηδηξεις και ξενερωσεις και μετα οχι απλα το καλυτερο φαγητο του κοσμου δεν θα χεις καθε μερα , νηστικος θα μεινεις!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω παντως μια φορα επαθα κατι παρομοιο!
εμενα στον 4ο οροφο μιας πολυακτικοιας και στο ισογειο ειχα μια κυρια η οποια με συμπαθουσε τοσο πολυ που μεχρι και πιτες μου δινε!
ελα που μια μερα ηρθε η κορη της! και επαθα κοκομπλοκο...! γνωριστηκαμε,τα ειπαμε κανα 4ωρο στο παρκο της γειτονιας (η κοπελα μου να με περιμενει σπιτι μου (2,5 χρονια σχεση)) και κουβεντα στην κουβεντα που λεει και η Παολα επεσαν τα πρωτα φιλακια!
τι το θελα? μπελα στο κεφαλι μου εβαλα! ηξερε οτι δεν τα παμε και καλα και οτι ειμασυε για να χωρισουμε....πηγαινα να παρω τσιγαρα, επαιρνα και κανα γλυκο και με εβλεπε στην σκαλα και μου λεγε <μπαααα της πας και γλυκα??>  εντωμεταξυ μου χε βαλει το μαχαιρι στο λαιμο μετα απο μπαλαμουτια να την χωρισω και οτι δεν γουσταρει να ναι 2η κλπ κλπ κλπ κλπ
και μια ωραια μερα ηλιολουστη της εδωσα δρομο,διοτι ηταν και τσαουσα-τσαμπουκας! και φοβηθηκα μην μου κανει καμια εκπληξη στον 4ο και πει καμια μαλακια και τραβαω τα @@@@@@@ για εναν ενθουσιαμσο!!
αυτο ηταν στην τελικη!! για την κοπελα μου ειχα συναισθηματα!
οποιος θελει μπορει να με πει μαλακα ή οτιδηποτε αλλο!
σαν σεναριο επιστημονικης φαντασιας ακουγεται!!
τεσπα, δυστυχως καποια πραγματα ερχονται σε ακαταληλες στιγμες! για αυτο θελει και σωστες αποφασεις!

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Ε όχι δα. Για μας που δεν περιμένουμε πότε θα έρθει η Κάντυ και η Μάντυ στο μπουρδέλο για να γαμήσουμε, φαίνεται άκρως φυσιολογικό. Την έχω πάθει κι εγώ στο παρελθόν με μια μαλακισμένη που (τότε δεν ήμουν παντρεμένος, απλά τα είχαμε με τη γυναίκα μου) την πήδηξα και με ερωτεύτηκε και ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! 100 τηλέφωνα τη μέρα. Μωρό μου, σ'αγαπώ και μαλακίες. Για τη δικιά μου είχα πολλά συναισθήματα, για την άλλη όμως τίποτα. Έκανε όμως τρελό σεξ. Πουτάνα ολκής. Όμως ήθελα να την πηδάω για ένα μικρό διάστημα, όχι να τη φεσωθώ. Το έμαθε η δικιά μου, έγινε χαμός, δε χωρίσαμε αλλά περάσαμε 1-2 μήνες χάλια!!! Εντελώς χάλια μιλάμε. Ακόμα το θυμάται που και που ('ποθ και ποθ' που θα'λεγε κι ο giasou)
Αυτά θυμάμαι και δεν κάνω ακόμα την κίνηση με την τύπισσα. Όχι πως δεν έχω κάνει απιστία από τότε, απλά προσέχω να μένει σε άλλη πόλη, να είναι εχέμυθη κλπ

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Ε όχι δα. Για μας που δεν περιμένουμε πότε θα έρθει η Κάντυ και η Μάντυ στο μπουρδέλο για να γαμήσουμε, φαίνεται άκρως φυσιολογικό. Την έχω πάθει κι εγώ στο παρελθόν με μια μαλακισμένη που (τότε δεν ήμουν παντρεμένος, απλά τα είχαμε με τη γυναίκα μου) την πήδηξα και με ερωτεύτηκε και ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! 100 τηλέφωνα τη μέρα. Μωρό μου, σ'αγαπώ και μαλακίες. Για τη δικιά μου είχα πολλά συναισθήματα, για την άλλη όμως τίποτα. Έκανε όμως τρελό σεξ. Πουτάνα ολκής. Όμως ήθελα να την πηδάω για ένα μικρό διάστημα, όχι να τη φεσωθώ. Το έμαθε η δικιά μου, έγινε χαμός, δε χωρίσαμε αλλά περάσαμε 1-2 μήνες χάλια!!! Εντελώς χάλια μιλάμε. Ακόμα το θυμάται που και που ('ποθ και ποθ' που θα'λεγε κι ο giasou)
Αυτά θυμάμαι και δεν κάνω ακόμα την κίνηση με την τύπισσα. Όχι πως δεν έχω κάνει απιστία από τότε, απλά προσέχω να μένει σε άλλη πόλη, να είναι εχέμυθη κλπ
δεκτο απλα απο την στιγμη που η στραβη στο παρελθον εγινε (ασχετα που δεν ησασταν παντρεμενοι) δεν θα το χει ξεχασει! και ισως η 2η φορα να ναι η χαριστικη βολη!
ο κλεφτης και ο ψευτης τον 1ο χρονο χερονται!!! 1,2,3,4,5 ε μια φορα θα γινει η μαλακια! (αυτο ειναι το κακο)

τοτε και γω αντιμετοπισα προβλημα με τα τηλεφωνα, 00.00 το βραδυ! και γενικα οταν συζεις 2,5 χρονια λιγο πολυ ξερεις ποιος-α παιρνει τηλ, ειδικα 00.00 και καθημερινη! με γονεις-γνωστους ειχα μιλησει στο τηλ,αντε βρες δικαιολγια να πεις ποιος ηταν! και δεν ειναι θεμα αναφορας οσο θεμα περιεργειας ποιος ηταν τεοια ωρα!

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
δεκτο απλα απο την στιγμη που η στραβη στο παρελθον εγινε (ασχετα που δεν ησασταν παντρεμενοι) δεν θα το χει ξεχασει! και ισως η 2η φορα να ναι η χαριστικη βολη!
ο κλεφτης και ο ψευτης τον 1ο χρονο χερονται!!! 1,2,3,4,5 ε μια φορα θα γινει η μαλακια! (αυτο ειναι το κακο)

τοτε και γω αντιμετοπισα προβλημα με τα τηλεφωνα, 00.00 το βραδυ! και γενικα οταν συζεις 2,5 χρονια λιγο πολυ ξερεις ποιος-α παιρνει τηλ, ειδικα 00.00 και καθημερινη! με γονεις-γνωστους ειχα μιλησει στο τηλ,αντε βρες δικαιολγια να πεις ποιος ηταν! και δεν ειναι θεμα αναφορας οσο θεμα περιεργειας ποιος ηταν τεοια ωρα!
Ακριβώς! Από τότε είμαι πολύ επιφυλακτικός. Παλιότερα ήθελα την παράλληλη σχέση, το γούσταρα το θέμα. Τώρα, έχοντας καμιά 3-4 χρόνια που δεν έκανα σχέση με άλλη (άλλο σεξ με τουρίστρια, ή με πουτάνα ή πριβέ με στριπτιτζού, άλλο σχέση το ξανατονίζω) μου καλοαρέσει που αφήνω το κινητό μου όπου να'ναι και δε με νοιάζει. Μάλιστα, απορώ με τον εαυτό μου πώς αντεχα το άγχος που ένοιωθα τότε μην τηλεφωνήσει η τρελή, μη στείλει μήνυμα κλπ. Ακόμα θυμάμαι τον ήχο του κινητού μου που είχα και με πιάνει κρύος ιδρώτας. Απλά η καύλα δεν έχει λογική. Ξέρω ότι η συγκεκριμένη δεν θα κάνει μαλακία. Απλά θα πέσει πολύ ψυχολογικά αν μετανοιώσει που απάτησε τον δικό της και άντε να τη σηκώσεις μετά...

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Τύπε έχεις βεβαρυμένο παρελθόν και αυτό κάνει την κατάσταση σου άκρως επικίνδυνη. Καλύτερα να μην κάνεις τπτ. Αλλωστε αν το επιδιώκεις τόσο πολύ μπορεί να μην κάτσει καινα φας και το κεφάλι σου.

Τώρα από τη στιγμή που θες να το φας, γίνε κλάψας. Αυτό που πιάνει πάντα είναι το παράπονο ότι η γυναίκα μου δεν με ικανοποιεί, εκεί πάντα τσιμπάνε γιατί θεωρούν πως μαζί τους θα τα δώσεις όλα. Πρόσεχε μην φας κανα κόλλημα όμως και τα διαλύσεις όλα.

Ρε τύπε όμως, για να σκέφτεσαι τον ποδόγηρο, όντως το γυναικάκι σου δεν πρέπει να σε καλύπτει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom