loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ωχ. Μπηκε η ταξις και ηθικη.
Κρύβω, κρύβω. Εεεεε εγώ τίιιιιποτα, να, έτσι είδα μια κοπελια στο εξώφυλλο ενός περιοδικού και είπα τι όμορφη που είναι, μακάρι να την είδα ξαδέρφη. Τι;;; Να τη δω πονηρά;;; Μπααααααααα. Από την ώρα που παντρεύτηκα τα σταμάτησα αυτά. Ε μόνο κανα μπουρδέλο που και που, ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;;; όχι μπουρδέλο!!! Όχι είπαμε, λάθος έκφραση!! Να που και που ('ποθ και ποθ' που λέει και ο giasou) μπορεί να περάσω μπροστά από κανα μπουρδέλο και να πω "ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!! ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ???"Ωχ. Μπηκε η ταξις και ηθικη.
Κρυβετε λογια.
Κι εμένα η λογική μου μακρυά λέει. Αντιπαθώ τις κυκλοθυμικές. ΌΜΩΣ αν τη δεις θα πάθεις!!! Μιλάμε για top μουνί.
Κρύβω, κρύβω. Εεεεε εγώ τίιιιιποτα, να, έτσι είδα μια κοπελια στο εξώφυλλο ενός περιοδικού και είπα τι όμορφη που είναι, μακάρι να την είδα ξαδέρφη. Τι;;; Να τη δω πονηρά;;; Μπααααααααα. Από την ώρα που παντρεύτηκα τα σταμάτησα αυτά. Ε μόνο κανα μπουρδέλο που και που, ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;;; όχι μπουρδέλο!!! Όχι είπαμε, λάθος έκφραση!! Να που και που ('ποθ και ποθ' που λέει και ο giasou) μπορεί να περάσω μπροστά από κανα μπουρδέλο και να πω "ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!! ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ???"
Τα λέω καλά alex71? ;)
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια όσον αφορά τα θρεντάκια μου περί ανθρωπίνων σχεσεων. Αλλά τι να κάνουμε, έχουμε κι εμείς οι ψαγμένοι τις ...καύλες μας! ;) Τα σέβη μου!
Psix fan πλάκα έχουν όλα αυτά.
Αλλά κάπου ρε φίλε δεν ξέρεις τι θέλεις.
Είχες ανοίξει κάποια ωραία thredάκια σχετικά με το άγχος, περί μοναξιάς, για το αν υπάρχει πραγματική φιλία και τα ποσταρίσματα σου δείχνουν ένα άνθρωπο έξυπνο, ψαγμένο και με ανυσηχίες.
Και τώρα κάθεσαι και γράφεις πώς θα γαμίσεις την γκόμενα που σου γυάλισε, χωρίς να το καταλάβει η γυναίκα σου .....
Όλοι καταλαβαίνουμε τις κάβλες σου και την έλξη που νιώθεις για αυτή τη γυναίκα .....
Φοβάμαι όμως ότι εσύ θέλεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Έτσι απλά. Όμως όταν θες να κερδίσεις και να πάρεις κάποια πράγματα (όπως τα περιγράφεις εσύ τουλάχιστον) πρέπει να δίνεις κιόλας.
Δηλαδή θέλεις και τη συντροφικότητα της γυναίκας σου, και τις παρέες της και ό,τι έχει να σου προσφέρει και να κατά τα άλλα εσύ να περνάς καλά κοιτώντας μόνο την πάρτη σου. :-
Μετά αναρωτίεσαι αν υπάρχει φιλία , εμπιστοσύνη , επικοινωνία και όλα αυτά;
Τεσπά , να περνάς καλά.
Και πες μας αν την κατάφερες την γκομενούλα τελικά .....
φιλε δεν ενα κακο να α θες ολα ...απλα πρεπει να ξερεις τις συνεπιες και μετα να μην κλεγεσαι
Psix fan πλάκα έχουν όλα αυτά.
Αλλά κάπου ρε φίλε δεν ξέρεις τι θέλεις.
Είχες ανοίξει κάποια ωραία thredάκια σχετικά με το άγχος, περί μοναξιάς, για το αν υπάρχει πραγματική φιλία και τα ποσταρίσματα σου δείχνουν ένα άνθρωπο έξυπνο, ψαγμένο και με ανυσηχίες.
Και τώρα κάθεσαι και γράφεις πώς θα γαμίσεις την γκόμενα που σου γυάλισε, χωρίς να το καταλάβει η γυναίκα σου .....
Όλοι καταλαβαίνουμε τις κάβλες σου και την έλξη που νιώθεις για αυτή τη γυναίκα .....
Φοβάμαι όμως ότι εσύ θέλεις και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Έτσι απλά. Όμως όταν θες να κερδίσεις και να πάρεις κάποια πράγματα (όπως τα περιγράφεις εσύ τουλάχιστον) πρέπει να δίνεις κιόλας.
Δηλαδή θέλεις και τη συντροφικότητα της γυναίκας σου, και τις παρέες της και ό,τι έχει να σου προσφέρει και να κατά τα άλλα εσύ να περνάς καλά κοιτώντας μόνο την πάρτη σου. :-
Μετά αναρωτίεσαι αν υπάρχει φιλία , εμπιστοσύνη , επικοινωνία και όλα αυτά;
Τεσπά , να περνάς καλά.
Και πες μας αν την κατάφερες την γκομενούλα τελικά .....
Κρύβω, κρύβω. Εεεεε εγώ τίιιιιποτα, να, έτσι είδα μια κοπελια στο εξώφυλλο ενός περιοδικού και είπα τι όμορφη που είναι, μακάρι να την είδα ξαδέρφη. Τι;;; Να τη δω πονηρά;;; Μπααααααααα. Από την ώρα που παντρεύτηκα τα σταμάτησα αυτά. Ε μόνο κανα μπουρδέλο που και που, ΤΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;;;; όχι μπουρδέλο!!! Όχι είπαμε, λάθος έκφραση!! Να που και που ('ποθ και ποθ' που λέει και ο giasou) μπορεί να περάσω μπροστά από κανα μπουρδέλο και να πω "ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!! ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ???"
Τα λέω καλά alex71? ;)
Μμμμμμμμ, γυναικεία αλληλεγγύη... Στατιστικώς αναμενόμενη. ;)Το θεμα ειναι οτι κυνηγας σε λαθος δασος....Ερωτηση δικη μου...εαν η συζυγος ασχολιοταν με το κυνηγι θα σε ενοχλουσε? αν οχι απο μενα εχεις ολο το σεβασμο...αν ναι τοτε τζαμπα τα θρεντ που ανοιξες (τα κοινωνικα )
Μμμμμμμμ, γυναικεία αλληλεγγύη... Στατιστικώς αναμενόμενη. ;)
δεκτο απλα απο την στιγμη που η στραβη στο παρελθον εγινε (ασχετα που δεν ησασταν παντρεμενοι) δεν θα το χει ξεχασει! και ισως η 2η φορα να ναι η χαριστικη βολη!Σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Ε όχι δα. Για μας που δεν περιμένουμε πότε θα έρθει η Κάντυ και η Μάντυ στο μπουρδέλο για να γαμήσουμε, φαίνεται άκρως φυσιολογικό. Την έχω πάθει κι εγώ στο παρελθόν με μια μαλακισμένη που (τότε δεν ήμουν παντρεμένος, απλά τα είχαμε με τη γυναίκα μου) την πήδηξα και με ερωτεύτηκε και ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ!!! 100 τηλέφωνα τη μέρα. Μωρό μου, σ'αγαπώ και μαλακίες. Για τη δικιά μου είχα πολλά συναισθήματα, για την άλλη όμως τίποτα. Έκανε όμως τρελό σεξ. Πουτάνα ολκής. Όμως ήθελα να την πηδάω για ένα μικρό διάστημα, όχι να τη φεσωθώ. Το έμαθε η δικιά μου, έγινε χαμός, δε χωρίσαμε αλλά περάσαμε 1-2 μήνες χάλια!!! Εντελώς χάλια μιλάμε. Ακόμα το θυμάται που και που ('ποθ και ποθ' που θα'λεγε κι ο giasou)
Αυτά θυμάμαι και δεν κάνω ακόμα την κίνηση με την τύπισσα. Όχι πως δεν έχω κάνει απιστία από τότε, απλά προσέχω να μένει σε άλλη πόλη, να είναι εχέμυθη κλπ
Ακριβώς! Από τότε είμαι πολύ επιφυλακτικός. Παλιότερα ήθελα την παράλληλη σχέση, το γούσταρα το θέμα. Τώρα, έχοντας καμιά 3-4 χρόνια που δεν έκανα σχέση με άλλη (άλλο σεξ με τουρίστρια, ή με πουτάνα ή πριβέ με στριπτιτζού, άλλο σχέση το ξανατονίζω) μου καλοαρέσει που αφήνω το κινητό μου όπου να'ναι και δε με νοιάζει. Μάλιστα, απορώ με τον εαυτό μου πώς αντεχα το άγχος που ένοιωθα τότε μην τηλεφωνήσει η τρελή, μη στείλει μήνυμα κλπ. Ακόμα θυμάμαι τον ήχο του κινητού μου που είχα και με πιάνει κρύος ιδρώτας. Απλά η καύλα δεν έχει λογική. Ξέρω ότι η συγκεκριμένη δεν θα κάνει μαλακία. Απλά θα πέσει πολύ ψυχολογικά αν μετανοιώσει που απάτησε τον δικό της και άντε να τη σηκώσεις μετά...δεκτο απλα απο την στιγμη που η στραβη στο παρελθον εγινε (ασχετα που δεν ησασταν παντρεμενοι) δεν θα το χει ξεχασει! και ισως η 2η φορα να ναι η χαριστικη βολη!
ο κλεφτης και ο ψευτης τον 1ο χρονο χερονται!!! 1,2,3,4,5 ε μια φορα θα γινει η μαλακια! (αυτο ειναι το κακο)
τοτε και γω αντιμετοπισα προβλημα με τα τηλεφωνα, 00.00 το βραδυ! και γενικα οταν συζεις 2,5 χρονια λιγο πολυ ξερεις ποιος-α παιρνει τηλ, ειδικα 00.00 και καθημερινη! με γονεις-γνωστους ειχα μιλησει στο τηλ,αντε βρες δικαιολγια να πεις ποιος ηταν! και δεν ειναι θεμα αναφορας οσο θεμα περιεργειας ποιος ηταν τεοια ωρα!