Νέα

Μυστική Τρελή Καψούρα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Είμαι παντρεμένος τα τελευταία 4 χρόνια. Να μην αναλύσω αν είμαι πιστός στη γυναίκα μου, το ότι είμαι μέλος του bou δίνει αυτόματα την απάντηση.

Αυτό όμως που δε μου έχει ξανασυμβεί αυτά τα 4 χρόνια έγγαμου βίου είναι το εξής. Από τον περασμένο Ιανουάριο είμαι τρελά και παλαβά ερωτευμένος με μια γκόμενα από το περιβάλλον εργασίας μου και δεν το έχω πει σε κανένα. Είναι μια απόλυτη κούκλα, την περνάω κάποια χρόνια (κλάιν, υπάρχουν και γάμοι με μεγαλύτερη διαφορά) και έχει δεσμό με ένα μαλάκα που σίγουρα την κοροιδεύει. Λοιπόν για να σας κάνω την κριτική πιό εύκολη:
Είναι στον κόσμο της, μισεί τους άπιστους άντρες, νομίζει ότι είναι σπάνιο ο άντρας να απατάει τη γυναίκα του και όπως καταλαβάινετε είναι γκόμενα με αρκετά κολλήματα. Θα μου πεις, ρε τύπε, τι της βρήκες; Ναι, έλα δες την πρώτα και μετά μίλα... ;)

Το πολύ καλό της υπόθεσης είναι ότι είναι κυκλοθυμική (τουτέστιν το ότι μισεί την απιστία κάντε σα να μην το είπα) και γουστάρει να την τρέχεις (άλλη τρέλα αυτή). Μην απορείτε, ξέρετε γυναίκα που να είναι αλλιώς; Εγώ πάντως δεν ξέρω. Παίδες, τα φώτα σας. Θέλω να τη γαμήσω και να μη με πάρουν χαμάρι. Ακούγεται σαν αποστολή των ΟΥΚ αλλά θέλω να το κάνω...

Επισκέπτης
Απλά απέδειξε ότι αυτός ο "μαλάκας" που έχει δεσμό την κοροϊδεύει, και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Είμαι παντρεμένος τα τελευταία 4 χρόνια. Να μην αναλύσω αν είμαι πιστός στη γυναίκα μου, το ότι είμαι μέλος του bou δίνει αυτόματα την απάντηση.

Αυτό όμως που δε μου έχει ξανασυμβεί αυτά τα 4 χρόνια έγγαμου βίου είναι το εξής. Από τον περασμένο Ιανουάριο είμαι τρελά και παλαβά ερωτευμένος με μια γκόμενα από το περιβάλλον εργασίας μου και δεν το έχω πει σε κανένα. Είναι μια απόλυτη κούκλα, την περνάω κάποια χρόνια (κλάιν, υπάρχουν και γάμοι με μεγαλύτερη διαφορά) και έχει δεσμό με ένα μαλάκα που σίγουρα την κοροιδεύει. Λοιπόν για να σας κάνω την κριτική πιό εύκολη:
Είναι στον κόσμο της, μισεί τους άπιστους άντρες, νομίζει ότι είναι σπάνιο ο άντρας να απατάει τη γυναίκα του και όπως καταλαβάινετε είναι γκόμενα με αρκετά κολλήματα. Θα μου πεις, ρε τύπε, τι της βρήκες; Ναι, έλα δες την πρώτα και μετά μίλα... ;)

Το πολύ καλό της υπόθεσης είναι ότι είναι κυκλοθυμική και γουστάρει να την τρέχεις. Μην απορείτε, ξέρετε γυναίκα που να είναι αλλιώς; Εγώ πάντως δεν ξέρω. Παίδες, τα φώτα σας. Θέλω να τη γαμήσω και να μη με πάρουν χαμάρι. Ακούγεται σαν αποστολή των ΟΥΚ αλλά θέλω να το κάνω...
Κυκλοθυμικη γκομενα, ΜΑΚΡΙΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Κι εμένα η λογική μου μακρυά λέει. Αντιπαθώ τις κυκλοθυμικές. ΌΜΩΣ να τη δεις θα πάθεις!!! Μιλάμε για top μουνί.
Ακομη χειροτερα.
Κυκλοθυμικη και τοπ μουνι ισον καταστροφη.
Εκτος αν δεν σε νοιαζει.

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Δεν ειπα οτι θα την παντρευτει.
Οτι θα διαλυσει το γαμο του ειπα.
Εκτος αν δεν τον νοιαζει.
Μα γι'αυτό είναι καταδρομική επιχείρηση, γιατί και θέλω να τη γαμήσω και να μη μου γίνει στενός κορσές και να μην το μάθει η γυναίκα μου. Ζητάω πολλά; Πάντως είμαι σίγουρος ότι γίνεται.

jonbu

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2009
Κριτικές
21
Like
458
Πόντοι
31
Τρελλα ερωτευμενος και να θες απλα να τη γαμησεις, χωρις να σου γινει κολιτσιδα... χμμ μαλλον τρελλα σεξουλιασμενο σε κοβω.

Ετσι οπως περιγραφεις την κατασταση μια καλη στρατηγικη θα ηταν να ξεκινουσες τον ρολο του "δυστυχισμενου συζυγου" και να εκοβες αντιδρασεις αναλογα τα δεδομενα που θα της εδινες.

Το θεμα ειναι ποσο θαρος εχεις μαζι της να κανεις τετοια συζητηση και αν φυσικα εσυ ο ιδιος το εχεις...

OP
OP
psix_fan

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Τρελλα ερωτευμενος και να θες απλα να τη γαμησεις, χωρις να σου γινει κολιτσιδα... χμμ μαλλον τρελλα σεξουλιασμενο σε κοβω.

Ετσι οπως περιγραφεις την κατασταση μια καλη στρατηγικη θα ηταν να ξεκινουσες τον ρολο του "δυστυχισμενου συζυγου" και να εκοβες αντιδρασεις αναλογα τα δεδομενα που θα της εδινες.

Το θεμα ειναι ποσο θαρος εχεις μαζι της να κανεις τετοια συζητηση και αν φυσικα εσυ ο ιδιος το εχεις...
Αυτό που λες το έκανα μια φορά απ'όξω απ'όξω (που λέει και μια παλιά ελληνική ταινία) και είδα ότι μασούσε το παραμύθι. Το "μάζεψα" λιγάκι όμως μετά γιατί έχει δει τη γυναίκα μου και δε θέλω να νομίζει κάτι τέτοιο. Α ναι, άλλο ένα εμπόδιο που δεν ανέφερα, έχει δει τη σύζυγό μου.  :think: Όσο για το "τρελλα σεξουλιασμενο" δίκιο πρέπει να'χεις.  ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Θέλω να τη γαμήσω ...
Και γιατί να μη θέλεις?? Αλλά αυτη, τι γνωμη έχει επι του θεματος??  :grin:

Ρε φίλε, ξενοπήδημα από το περιβάλλον της δουλειάς?? Ξεκίνα έρευνα για δικηγόρο διαζυγίων.
Αυτοί είναι ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ κανόνες

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
352
Πόντοι
2.027
Με νοιάζει και με παρανοιάζει αλλά τη βλέπω και λιώνωωωω!!!
ρε στα ισια  μιλα της και οτι βγει ουτος η αλλος δεν την εχεις γκομενα και δεν φοβασε μην λακισει..........και χασεις τον τραχανα

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Εγώ θα λεγα  να απόσυρσης στρατεύματα για τι μου μοιάζει mission impossible , και να περιμένεις να της κάνει τη στραβη το ´πιστο αγόρι ´οπότε θα το παίξεις παρηγορητης .... Έλα να κλαψεις στον ώμο μου και λοιπά σαλια . Έχεις κάνει τραγικό λάθος που γνωρίζει την γυναίκα σου γιατί αυτο δουλεύει και αντίστροφα ... ( κοινώς αν η γυναίκα σου δει με τι μουνια συναναστρεφεσαι στο γραφείο θα έχει τον νου της).

Η άλλη λύση πιο extreme αλλά και θα σου περάσει εύκολα είναι να της ξηγηθεις μορτικα και στα ίσα και άμα γουστάρει οκ αν τα πάρει κρανίο θα σου περάσει και σένα η κάψα ...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Πόσο χρονών είσαι φίλε; Η γκομενούλα; Η σύζυγος;

Πρέπει να είναι εξαιρετικό κομμάτι όπως τα περιγράφεις.  :rolleyes: Αλλά αν ξέρει τη γυναίκα σου άστο. Είναι και κυκλοθυμική. Θα της το πει 100% και μετά θα το διαλύσετε.  :tickedoff: Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει βέβαια .....  :think:

Καλά ρε μπαγάσα είσαι μόλις 4 χρόνια παντρεμένος  :cheesy: ..... πόσες φορές έχεις απατήσει τη γυναίκα σου;  :P

Έχει πάρει χαμπάρι τίποτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom