Παραθέτω κι εδώ την κριτική μου από το πρόσφατο ραντεβού μας.
Συνάντηση στον Πρίαμο στο Μοσχάτο πριν λίγες μέρες. Συνεννόηση μέσω viber αυθημερόν αλλά το είχαμε αφήσει ανοιχτό από την προηγούμενη μέρα. Η Μυρτώ είναι μία κυρία! Ήρθε στο ραντβού στην ώρα της ντυμένη στην πένα. Είναι κοντούλα στο ύψος αλλά το κορμί της είναι σκέτη κόλαση! Έσπασε απ' την αρχή τον πάγο με μία ζεστή αγκαλιά και ένα φιλί. Μπήκε για ντουζάκι και βγήκε πεντακάθαρη και μυρωδάτη. Έπεσε στα γόνατα και μου χάρισε ένα βαθύ απολαυστικό στοματικό. Η Μυρτώ θα σε γλείψει σε όλα τα σημεία που θα σου χαρίσουν απόλαυση, και θα το κάνει με τον καλύτερο τρόπο... Φυσικά και ανταπέδωσα. Είναι μία απόλαυση να γλείφεις ένα τέτοιο μουνί. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ! Και με μία κλειτορίδα σκέτη έκπληξη. Πρώτος γύρος στα 4, δεν κρατήθηκα και έχυσα γρήγορα. Με είχε κάνει turbo! Μπανάκι, λίγο social και ξεκίνησε από μόνη της τον δεύτερο γύρο. Αλλαγή τριών στάσεων και τελείωμα με το χέρι της τη στιγμή που η γλώσσα της έδινε ρεσιτάλ... Εν κατακλείδι, μία εξαιρετική συνάντηση που άξιζε και το τελευταίο ευρώ. Η τόσο ευχάριστη προσωπικότητά της, η άψογη υγιεινή και η καθαριότητά της είναι εγγύηση για ένα επιτυχημένο ραντεβού. Μυρτώ σου στέλνω τα φιλιά μου!!