xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.570
- Πόντοι
- 1.056
Υπέροχη όπως πάνταΓλυκιά καλημέρα…..
Υπέροχη όπως πάνταΓλυκιά καλημέρα…..
Καλή σου μέρα Μυρτώ!!!Τι όμορφα καλλίγραμμα πόδια που έχεις!!! Από όλες εδώ μέσα είσαι μοναδικήΓλυκιά καλημέρα…..
Πάντα προσεγμένη και σέξιΓλυκιά καλημέρα…..
για φίλημα παντούΌμορφη Τετάρτη σε όλους καλημέρα…
Ωραιοτατη μου Κυρία να σας πω και εγώ την γλυκιά μου καλημέρα ,,μια όμορφη μέρα να έχετε σήμερα ....Και να σας εκφράσω τον θαυμασμό μου για ακόμη μια φορά για την υπέροχη ομορφιά σας και το αγαλμάτινο κορμί σας..Όμορφη Τετάρτη σε όλους καλημέρα…
Ωραιοτατη μου Κυρία όσες λέξεις θαυμάσου και να σας εκφράσω ειναι ένα τίποτα μπροστά στην τόση ομορφιά σας ..Σας είχα πει και πιο παλιά ότι ένα απλό ύφασμα ,,πάνω στο υπέροχο κορμί σας μεταμορφώνεται σε ρούχο διάσημου οίκου.. Την γλυκιά μου καλήμεραΌμορφη μέρα καλημερα …..
Θα τραβάς τα βλέμματα στο γυμναστήριο δε θ'αφήνεις άνθρωπο να γυμναστεί με την ησυχία του. Κολάζεις και Άγιο μανάρι....Όμορφη Τετάρτη σε όλους καλημέρα…
Δηλαδή????Όχι άλλο Κάρβουνο!
Ότι έχουν πάθει κοκο μπλόκο μαζι της, και κοιτάνε να τη βγάλουν γκομενα, έχουν καεί για παρτη της. Παίδες εσάς περίμενε η μυρτω για ανδραΔηλαδή????
Ειδικά η Μυρτώ που δεν είναι από αυτές που καυλαντίζουν για να μαζέψουν πελατεία...Ότι έχουν πάθει κοκο μπλόκο μαζι της, και κοιτάνε να τη βγάλουν γκομενα, έχουν καεί για παρτη της. Παίδες εσάς περίμενε η μυρτω για ανδρα
Καλό μήνα ΜυρτώΝα έχουμε έναν υπέροχο Νοέμβρη με υγεία χαρά κι αισιοδοξία καλημέρα…..