Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Καλημέρα!Ευχομαι σε όλους να είναι ο πιο όμορφος μήνας που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα! Γίνεται, αν το πιστέψουμε! Ας αγωνιστούμε..
Καλή σας μέρα λοιπόν
Καλημέρα!Ευχομαι σε όλους να είναι ο πιο όμορφος μήνας που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα! Γίνεται, αν το πιστέψουμε! Ας αγωνιστούμε..
Καλή σας μέρα λοιπόν
Δεν μπορώ να πω. Κάθε μέρα και μια φωτογραφία με ακριβώς το ίδιο στυλ αλλά πάντα διαφορετική. Κούκλα... Το στυλ που δεν προκαλεί, δείχνει και ελκύει το group που απευθύνεσαι... Και πάλι κούκλαΕύχομαι σε όλους να είναι ο πιο όμορφος μήνας που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα! Γίνεται, αν το πιστέψουμε! Ας αγωνιστούμε..
Καλή σας μέρα λοιπόν
Και φοβερά εσώρουχα πάνταΔεν μπορώ να πω. Κάθε μέρα και μια φωτογραφία με ακριβώς το ίδιο στυλ αλλά πάντα διαφορετική. Κούκλα... Το στυλ που δεν προκαλεί, δείχνει και ελκύει το group που απευθύνεσαι... Και πάλι κούκλα
Είσαι καθυστερημενος?Καλημέρα συναγωνιστές και Μυρτώ καλό μήνα με υγεία, συναγωνιστή η Μυρτώ με έχει μπλοκάρει στο Viber και στις κλήσεις,την παίρνω με κανονική κλήση στο τηλέφωνο της συνεχώς να κανονίσω δίωρο ραντεβού μαζί της στο ξενοδοχείο Μπιλ στο Μεταξουργείο και το τηλέφωνο της χτυπάει μια φορά και μετά λέει ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατηλημενος, μπλόκ δεν είναι αυτό; Και στο Viber με έχει μπλοκάρει!! Όμορφη Τετάρτη να έχετε από την Θήβα!!
Τι γυναικάρα είσαι εσύ!!!Εύχομαι σε όλους να είναι ο πιο όμορφος μήνας που έχουμε ζήσει μέχρι τώρα! Γίνεται, αν το πιστέψουμε! Ας αγωνιστούμε..
Καλή σας μέρα λοιπόν
Καλησπέρα συναγωνιστή, όχι δεν είμαι καθυστερημένος,αν επιτρέπεται γιατί το λες αυτόν τον χαρακτηρισμό;Είσαι καθυστερημενος?
Εδώ το σάιτ νομίζω είναι να ανταλλάζουμε απόψεις και όχι να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον!! Εγώ δεν έχω προσβάλει κανέναν εδώ στο σάιτ,για αυτό σε παρακαλώ πάρα πάρα πολύ,οι προσβλητικοι χαρακτηρισμοί να λείπουν,σε παρακαλώ πάρα πάρα πολύ!!Είσαι καθυστερημενος?
Γιατί δεν κανονίζεις με κάποια άλλη κοπέλα αφού δεν σου βγαίνει με την Μυρτώ;; υπάρχει ποικιλία!!Καθυστερημένος γιατί; Επειδή λέω την αλήθεια,δεν θέλω να λέω ψέματα!!
Παρε αλλο αριθμο και κανονισε.Καλημέρα συναγωνιστές και Μυρτώ καλό μήνα με υγεία, συναγωνιστή η Μυρτώ με έχει μπλοκάρει στο Viber και στις κλήσεις,την παίρνω με κανονική κλήση στο τηλέφωνο της συνεχώς να κανονίσω δίωρο ραντεβού μαζί της στο ξενοδοχείο Μπιλ στο Μεταξουργείο και το τηλέφωνο της χτυπάει μια φορά και μετά λέει ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατηλημενος, μπλόκ δεν είναι αυτό; Και στο Viber με έχει μπλοκάρει!! Όμορφη Τετάρτη να έχετε από την Θήβα!!
Κάνε τρεις φορές αναπάντητη και αν δεν.. προσπάθησε να στείλεις φαξ.Καλημέρα συναγωνιστές και Μυρτώ καλό μήνα με υγεία, συναγωνιστή η Μυρτώ με έχει μπλοκάρει στο Viber και στις κλήσεις,την παίρνω με κανονική κλήση στο τηλέφωνο της συνεχώς να κανονίσω δίωρο ραντεβού μαζί της στο ξενοδοχείο Μπιλ στο Μεταξουργείο και το τηλέφωνο της χτυπάει μια φορά και μετά λέει ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατηλημενος, μπλόκ δεν είναι αυτό; Και στο Viber με έχει μπλοκάρει!! Όμορφη Τετάρτη να έχετε από την Θήβα!!
Κι εδώ είσαι πουλάκι μου??Τι γυναικάρα είσαι εσύ!!!
Ακόμα θυμάμαι τα ραντεβού μας!!!
Εσύ όμως συχνάζεις αλλού!!!Κι εδώ είσαι πουλάκι μου??
Καλημέρα!!!Μέσα από όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν γύρω μας ας πούμε μία συννεφιασμένη Καλημέρα.....
Χαχαχα!!Κάνε τρεις φορές αναπάντητη και αν δεν.. προσπάθησε να στείλεις φαξ.
Τώρα αν έχεις την ευγενή καλοσύνη.. επανέλαβε μία που σ έχει κάνει μπλοκ, γιατί μου διαφεύγει.. ευχαριστώ.
Εεεεε που αλλού να είμαι. Με τέτοια γυναίκα άλλωστε...Κι εδώ είσαι πουλάκι μου??
Συμφωνώ.Η υψηλή κλάση και η ποιότητα στον χαρακτήρα, δεν κρύβονται. Καλημέρα γυναικάρα.
Η Τζο τα ξέρει αυτά?Εεεεε που αλλού να είμαι. Με τέτοια γυναίκα άλλωστε...
Κάνε τρεις φορές αναπάντητη και αν δεν.. προσπάθησε να στείλεις φαξ.
Τώρα αν έχεις την ευγενή καλοσύνη.. επανέλαβε μία που σ έχει κάνει μπλοκ, γιατί μου διαφεύγει.. ευχαριστώ.
Το φοβερό με τον Νταφυ είναι ότι έχει χιούμορ!Χαχαχα!!