Διαγραμμένο μέλος 223351
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Like
- 26.043
τα ειπες ολα!Καλημέρα και καλή αρχή.
Επειδή θα αρχίσουν να σας την πεφτουν όλοι για ελλιπής αγγελία γράψτε ποσες εκτονωσεις είναι για το 60' - 100€ ραντεβού καθώς επίσης πιο αναλυτικά τις υπηρεσίες σας. Και αυτά που δεν κάνετε επίσης αναφέρετε τα. Όπως πχ "δεν κάνω πρωκτικο" ή "δεν κάνω τελείωμα στόμα προσωπο".
Ή τέλος παντων αν αυτά τα χρεώνετε έξτρα.
Βάλτε όλα λοιπόν κάτω από την υπογραφή σας για να φαίνονται σε κάθε σχόλιο που κάνετε. Έτσι δε θα σας πρηζουν για την κάθε ασκοπη ερώτηση. Γραψτε σε ποια ξενοδοχεία πατε, τι περιλαμβανει και ποσο κοστίζει το δίωρο ραντεβού κοκ. Όλα να φαίνονται συνέχεια από κάτω για να μη σας πρηζει ο κάθε εξυπνακιας που η μόνη του δουλειά εδώ στο Bou είναι να ειρωνευεται κοπέλες και να τις ρεζιλευει για να περναει την ώρα του νομίζοντας ότι αυτός είναι ο εξυπνος! Επίσης ανοίξτε τα προσωπικά μυνήματα. Καλο Σαββατοκυριακο, καλες δουλειες.
Επίσης γράψτε ότι είστε η Μυρτώ από το Your Angels για να είστε πιο συγκεκριμένη. Και ότι τώρα, πλεον, φυγατε και είστε ανεξαρτητη.
Ναι αυτή είναιη γνωστη Μυρτω απο your angel?
Ίσωςη γνωστη Μυρτω απο your angel?
Άλλο λεβελ η γυναίκαΝαι αυτή είναι
...καλως την και καλη αρχη!Καλησπέρα σε όλους είμαι η Μυρτώ πλέον ως ανεξάρτητη θα χαρώ πολύ να γνωριστούμε από κοντά.
Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου ,προσπαθώ αλλά στην υπογραφή δεν μπορώ να βάλω τόσο μεγάλο κείμενο, για αρχή αναγκαστικά θα ενημερώσω μέσον τηλεφώνου αν και στις αγγελίες μου γράφω το πρόγραμμα που κάνω.Καλημέρα και καλή αρχή.
Επειδή θα αρχίσουν να σας την πεφτουν όλοι για ελλιπής αγγελία γράψτε ποσες εκτονωσεις είναι για το 60' - 100€ ραντεβού καθώς επίσης πιο αναλυτικά τις υπηρεσίες σας. Και αυτά που δεν κάνετε επίσης αναφέρετε τα. Όπως πχ "δεν κάνω πρωκτικο" ή "δεν κάνω τελείωμα στόμα προσωπο".
Ή τέλος παντων αν αυτά τα χρεώνετε έξτρα.
Βάλτε όλα λοιπόν κάτω από την υπογραφή σας για να φαίνονται σε κάθε σχόλιο που κάνετε. Έτσι δε θα σας πρηζουν για την κάθε ασκοπη ερώτηση. Γραψτε σε ποια ξενοδοχεία πατε, τι περιλαμβανει και ποσο κοστίζει το δίωρο ραντεβού κοκ. Όλα να φαίνονται συνέχεια από κάτω για να μη σας πρηζει ο κάθε εξυπνακιας που η μόνη του δουλειά εδώ στο Bou είναι να ειρωνευεται κοπέλες και να τις ρεζιλευει για να περναει την ώρα του νομίζοντας ότι αυτός είναι ο εξυπνος! Επίσης ανοίξτε τα προσωπικά μυνήματα. Καλο Σαββατοκυριακο, καλες δουλειες.
Επίσης γράψτε ότι είστε η Μυρτώ από το Your Angels για να είστε πιο συγκεκριμένη. Και ότι τώρα, πλεον, φυγατε και είστε ανεξαρτητη.
Καλή Αρχή και Καλό σαββατοκύριακο γλυκιά μουΚαλημέρα, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου ,προσπαθώ αλλά στην υπογραφή δεν μπορώ να βάλω τόσο μεγάλο κείμενο, για αρχή αναγκαστικά θα ενημερώσω μέσον τηλεφώνου αν και στις αγγελίες μου γράφω το πρόγραμμα που κάνω.
Δύο εκτόνωσεις προσφέρω στην ώρα εφόσον μπορούν στο πρόγραμμα μου δεν έχω έξτρα γιατί δεν κάνω ούτε πρωκτικό ούτε τελείωμα πρόσωπο και στόμα. Πηγαίνω γενικά εντός Αττικής παντού και οι χρεώσεις μου είναι 100€ ανά ώρα εκτός και αν θα είναι ένα πολύωρο ραντεβού εκεί αλλάζει.
Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα, ευχαριστώ πολύ για της συμβουλές σου κάθε σχόλιο δεχτώ αλλά δεν θέλω να ανακατεψω μαγαζιά και όνοματα οποίος με γνωρίζει θα καταλάβει.
Ευχαριστώ πολύ,καλό σαββατοκύριακο .Καλή Αρχή και Καλό σαββατοκύριακο γλυκιά μου
Θα χαρούμε να σε δούμε και απ κοντά λειαν σύντομος
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους, δουλεύω κάθε μέρα από τις 11:00 το πρωί έως 22:00 βράδυ.
Σύντομα θα κάνω και άλλες φωτογραφίες.
σε στυλ Μυρτούς ναι...αλλά υπάρχουν και με χαμηλότερες τιμές αλλά βέβαια ξέρεις...όσο πέφτει η τιμή μεγαλώνει το ρίσκο...τελικα τα 100 σαν ελαχιστο εχουν καθιερωθει , δεν βρισκεις πλεον επ ουδενι καποια με λιγοτερα
το ρισκο παντα υπαρχει αγαπητε ασχετως τιμης , απλα παρατηρησα πως το κατοσταρικο δυστυχως πως εχει γινει καθεστωςσε στυλ Μυρτούς ναι...αλλά υπάρχουν και με χαμηλότερες τιμές αλλά βέβαια ξέρεις...όσο πέφτει η τιμή μεγαλώνει το ρίσκο...