φυσικα και το μυριζω.
επισης πιανω τ αρχιδια μου οταν ειναι απλυτα και μετα τραβαω μια τζουρα απ την ορμονιλα απ το χερι μου.
επισης το χειμωνα με το παπλωμα,σκεπαζομαι αεροστεγως κλανω μεσα και το ανεβοκατεβαζω ετσι που η κλανια ανεβαινει και την πινω σιγα σιγα.οσο πιο βρωμερη τοσο μεγαλυτερη η περηφανια μου.
φυσικα και το μυριζω.
επισης πιανω τ αρχιδια μου οταν ειναι απλυτα και μετα τραβαω μια τζουρα απ την ορμονιλα απ το χερι μου.
επισης το χειμωνα με το παπλωμα,σκεπαζομαι αεροστεγως κλανω μεσα και το ανεβοκατεβαζω ετσι που η κλανια ανεβαινει και την πινω σιγα σιγα.οσο πιο βρωμερη τοσο μεγαλυτερη η περηφανια μου.
φυσικα και το μυριζω.
Θα πρότεινα να μη πλησιάζεις και πολύ τη μύτη σου, γιατί μπορεί να μη μυρίζει αλλά να πετύχεις σταγονίδια από προηγούμενο συναγωνιστή που τίμησε την εργαζόμενη με τελειωτικό ξεφόρτωμα στο πρόσωπο και τα σκάγια είναι ενδεχόμενο να πέρασαν και στο μαξιλάρι...