Νέα

Μυρίζετε το μαξιλάρι πριν ξαπλώσετε?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα is0vitis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
εχθες με εβαλες σε σκεψεις και το μυρισα :2funny:
δεν μυριζε ασχημα :grin:

dalas giovanni

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
φυσικα και το μυριζω.
επισης πιανω τ αρχιδια μου οταν ειναι απλυτα και μετα τραβαω μια τζουρα απ την ορμονιλα απ το χερι μου.
επισης το χειμωνα με το παπλωμα,σκεπαζομαι αεροστεγως κλανω μεσα και το ανεβοκατεβαζω ετσι που η κλανια ανεβαινει και την πινω σιγα σιγα.οσο πιο βρωμερη τοσο μεγαλυτερη η περηφανια μου.

OP
OP
is0vitis

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
φυσικα και το μυριζω.
επισης πιανω τ αρχιδια μου οταν ειναι απλυτα και μετα τραβαω μια τζουρα απ την ορμονιλα απ το χερι μου.
επισης το χειμωνα με το παπλωμα,σκεπαζομαι αεροστεγως κλανω μεσα και το ανεβοκατεβαζω ετσι που η κλανια ανεβαινει και την πινω σιγα σιγα.οσο πιο βρωμερη τοσο μεγαλυτερη η περηφανια μου.

:jerking:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
φυσικα και το μυριζω.

χαχαχαχαχ  :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σόρρυ, για τα μαξιλάρια στα ρδέλα αναφέρεστε?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Είναι ένα είδος φετίχ κι αυτό να υποθέσω?Για να ρωτάς προφανώς το έχεις κάνει ο ίδιος. Πες μας λοιπόν τις εντυπώσεις σου... :grin:

OP
OP
is0vitis

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Είναι ένα είδος φετίχ κι αυτό να υποθέσω?Για να ρωτάς προφανώς το έχεις κάνει ο ίδιος. Πες μας λοιπόν τις εντυπώσεις σου... :grin:

8α η8ελεσ πολυ μαλλον,αλλα δυστυχως δεν ειναι φετιχ. Υπαρχουν κ αλλοι λογοι να μυρισεις το  μαξιλαρι του μπουρδελου πριν βαλεις το κεφαλακι σου...  :knockinb:

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
2.917
Πόντοι
3.091
8α η8ελεσ πολυ μαλλον,αλλα δυστυχως δεν ειναι φετιχ. Υπαρχουν κ αλλοι λογοι να μυρισεις το  μαξιλαρι του μπουρδελου πριν βαλεις το κεφαλακι σου...   :knockinb:

Θα πρότεινα να μη πλησιάζεις και πολύ τη μύτη σου, γιατί μπορεί να μη μυρίζει αλλά να πετύχεις σταγονίδια από προηγούμενο συναγωνιστή που τίμησε την εργαζόμενη με τελειωτικό ξεφόρτωμα στο πρόσωπο και τα σκάγια είναι ενδεχόμενο να πέρασαν και στο μαξιλάρι... :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τι διαλο ρε??????? Λαγωνικα ειμαστε να το μυριζουμε??? Σιγα μην κατουραμε και στην ακρη του κρεβατιου :headbang: :headbang:

OP
OP
is0vitis

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι