Νέα

Μύκητες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Βρε παιδες να σας πω τον πονο μου (είναι τελείως άσχετα με αυτα που συζητάτε) και όποιος μπορει, να βοηθήσει. Εγω κολλήσει εδω και 2 και ισως 3 μήνες μύκητες στο πουλακι μου και δεν λένε να με αφήσουν σε ησυχία. Έχω πάει και σε δερματολόγο που μου εδωσε αλοιφή,ορο, πουδρα + χαπια. Κάνω τηβ θεραπεία όπως άλλες 5-6 φορες και φεύγουν τελείως. ΑΛΛΑ μετά απο καμιά βδομάδα περίπου, ξαναγυριζει. Το έχει πάθει κανείς σας να μου προτείνετε καποια καλή θεραπεία ή κάποιον καλο γιατρό? Ο δικός μου που τον πήρα τηλ να τον ενημερώσω οτι για ακόμη μια φορά ξαναγυρισαν, απαντησε "εε ξαναβαλε την αλοιφή για λίγες μέρες'. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο και ευχαριστω οποιον το διάβασε και θέλει να βοηθήσει
Δοκίμασε επίσης να φοράς άνετα ρούχα και κυρίως βαμβακερά εσώρουχα για ένα διάστημα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Βρε παιδες να σας πω τον πονο μου (είναι τελείως άσχετα με αυτα που συζητάτε) και όποιος μπορει, να βοηθήσει. Εγω κολλήσει εδω και 2 και ισως 3 μήνες μύκητες στο πουλακι μου και δεν λένε να με αφήσουν σε ησυχία. Έχω πάει και σε δερματολόγο που μου εδωσε αλοιφή,ορο, πουδρα + χαπια. Κάνω τηβ θεραπεία όπως άλλες 5-6 φορες και φεύγουν τελείως. ΑΛΛΑ μετά απο καμιά βδομάδα περίπου, ξαναγυριζει. Το έχει πάθει κανείς σας να μου προτείνετε καποια καλή θεραπεία ή κάποιον καλο γιατρό? Ο δικός μου που τον πήρα τηλ να τον ενημερώσω οτι για ακόμη μια φορά ξαναγυρισαν, απαντησε "εε ξαναβαλε την αλοιφή για λίγες μέρες'. Συγνώμη για το μεγάλο κείμενο και ευχαριστω οποιον το διάβασε και θέλει να βοηθήσει
αυτο μ το ελεγε ο κολλητος μου το καλοκαιρι οτι το επαθε

του εδωσε μια κρεμα ο γιατρος, στην αρχη καλα μετα απο λιγες μερες το ιδιο αυτη η κατασταση

να σ πω την αληθεια δεν θυμαμαι τι εγινε μετα απλα θυμαμαι πως ελεγε οτι ενω εφευγε ξαναγυρνουσε

δε ξερω αν παιζει ρολο και η ζεστη

η πλακα ειναι οτι εχει σχση με κοπελα 10 χρονια και δεν εχει παει ουτε με αλλη

αρα πως το επαθε ??

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παρε τηλεφωνο τον κερατα :tooth:
οχι ρε καμια σχεση η κοπελα ειναι πολυ σωστη και τιμια

αυτος μια φορα πηγε να κανει κατι με καποια αλλα δεν νομιζω να ειναι απο εκει αυτο ηταν πριν δυο χρονια αυτος φετος το επαθε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.475
Πόντοι
27.261

αυτος μια φορα πηγε να κανει κατι με καποια αλλα δεν νομιζω να ειναι απο εκει αυτο ηταν πριν δυο χρονια αυτος φετος το επαθε
οτι πεις

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21

Δεν εχει σχέση , κολλάς και απο καθίσματα τουαλέτας , επειδή πέταξες το σώβρακοστο πάτωμα και απο πολλά άλλες "καλές συνήθειες"

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.307
Πόντοι
5.097
αυτο μ το ελεγε ο κολλητος μου το καλοκαιρι οτι το επαθε

του εδωσε μια κρεμα ο γιατρος, στην αρχη καλα μετα απο λιγες μερες το ιδιο αυτη η κατασταση

να σ πω την αληθεια δεν θυμαμαι τι εγινε μετα απλα θυμαμαι πως ελεγε οτι ενω εφευγε ξαναγυρνουσε

δε ξερω αν παιζει ρολο και η ζεστη

η πλακα ειναι οτι εχει σχση με κοπελα 10 χρονια και δεν εχει παει ουτε με αλλη

αρα πως το επαθε ??
μηπως το κολλησε απο σενα. :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
καλα τους μυκητες μια κοπελα μπορει να τους κολλησει καπως πολυ ευκολα. Ειχα παρθενα φιλη που επαθε μυκητιαση και κυριολεκτικα δεν ειχε ερθει σε επαφη με κανεναν. Αλλα στο θεμα μας τα ρουχα που φοραω ειναι μια χαρα, τα πλενω εγω ο ιδιος στο χερι και στο ξεβγαλμα ριχνω και ξυδακι που λενε οτι σκοτωνει τους μυκητες και μετα τα σιδερωνω πολυ καλα αλλα και παλι... δεν παιζει να εχετε καποιον καλο γιατρο εε, ή εσυ pussy wagon να ρωτησεις καπως πλαγιως το φιλαρακι σου να μαθω και γω την μυστικη θεραπεια

Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Όλα τα παραπάνω είναι σωστά. Αν ο μύκητας είναι candida, συμπληρωματικά καλό είναι με προσέξεις τη διατροφή σου λίγο περισσότερο και επίσης, κάτι που θα βοηθήσει είναι να αποφεύγεις το καυτό νερό στο ντους. Δυστυχώς για εσένα είμαι γυναίκα και δε γνωρίζω περισσότερα για τη δική σου περίπτωση. Ό,τι και να σου πούμε εδώ, εφόσον είναι τόσο επίμονο το πρόβλημα μάλλον δε θα βοηθήσουμε.
Η αλήθεια είναι οτι κάνω μπάνιο με καυτό νερο αλλα απ οταν έχω αυτό το θεματακι, όταν πλένω το πουλακι μου, το κάνω με χλιαρο νερό γτ εχω παρατηρήσει οτι όντως το καυτό τον χαλαει οταν δεν είναι καλα. Γίνεται όμως ενώ θεωρητικά μου έχουν περάσει, να επανέρχονται κάπως απο το ζεστό νερο στο υπόλοιπο μπάνιο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 202461

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι οτι κάνω μπάνιο με καυτό νερο αλλα απ οταν έχω αυτό το θεματακι, όταν πλένω το πουλακι μου, το κάνω με χλιαρο νερό γτ εχω παρατηρήσει οτι όντως το καυτό τον χαλαει οταν δεν είναι καλα. Γίνεται όμως ενώ θεωρητικά μου έχουν περάσει, να επανέρχονται κάπως απο το ζεστό νερο στο υπόλοιπο μπάνιο?
Ορίστε; Πάμε πάλι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom