Νέα

Μύκητες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 69
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

crafter87gr

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπερα..εχω φρικαρει τελευταιο καιρο επειδη βγαζω μια κοκκινιλα στο κεφαλακι της πουτσας μου..εβαλα κρεμα βερνταλ..δε ξερω αν βοηθησε αλλα μου εφυγε μετα απο 5 μερες..ημουν μια χαρα..τωρα τον επαιξα μια φορα και ξαναεμφανιστηκε μετα απο 1 λεπτο η κοκκινιλα στο ιδιο σημειο..δεν τσουζει, δεν μυριζει..τιποτα..ξερει κανεις τιποτα; να ανησυχησω;

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
Καλησπερα..εχω φρικαρει τελευταιο καιρο επειδη βγαζω μια κοκκινιλα στο κεφαλακι της πουτσας μου..εβαλα κρεμα βερνταλ..δε ξερω αν βοηθησε αλλα μου εφυγε μετα απο 5 μερες..ημουν μια χαρα..τωρα τον επαιξα μια φορα και ξαναεμφανιστηκε μετα απο 1 λεπτο η κοκκινιλα στο ιδιο σημειο..δεν τσουζει, δεν μυριζει..τιποτα..ξερει κανεις τιποτα; να ανησυχησω;
Την περίπτωση να πας σε γιατρό την σκέφτηκες;;;
Δεν είναι ντροπή να πας και να του δείξεις τι έχεις, θα σε βοηθήσει και να ξέρεις ο γιατρός δεν θα σε επικρίνει για το σπυράκι!!!

crafter87gr

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
48
Πόντοι
0
Την περίπτωση να πας σε γιατρό την σκέφτηκες;;;
Δεν είναι ντροπή να πας και να του δείξεις τι έχεις, θα σε βοηθήσει και να ξέρεις ο γιατρός δεν θα σε επικρίνει για το σπυράκι!!!
προφανως θα παω επειδη μου ξαναβγηκε, εχω ξαναπαει δεν εχω προβλημα απλα ειπα μπας και εχει παθει καποιος το ιδιο..και δεν ειναι σπυρακι..κοκκινιλα ειναι

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
προφανως θα παω επειδη μου ξαναβγηκε, εχω ξαναπαει δεν εχω προβλημα απλα ειπα μπας και εχει παθει καποιος το ιδιο..και δεν ειναι σπυρακι..κοκκινιλα ειναι
Ένας γνωστός που έβγαλε κάτι κοκκινίλες στο κεφαλάκι έβαλε μια αλοιφή ντακταμπρεν,κάπως έτσι λεγόταν και μετά μια χαρά.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.641
Πόντοι
12.756
το εχω παθει 2-3 φορες καποιο γαμημενο μαλακτικο με πειραζει,πηγα δερματολογο μου εδωσε αλοιφη την ιδια ολες τις φορες και περασε σε 3-4 μερες

crafter87gr

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Like
48
Πόντοι
0
ευχαριστω παιδια..ε θα ριξω την ιδια αλοιφη παλι, θα αλλαξω μαλακτικο και σαμπουαν ξερωγω να δω μηπως ειναι κατι απο αυτα που το προκαλουν..αλλιως παω ουρολογο..τουλαχιστον δεν ειναι ΣΝΜ

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
Και γω είχα βγάλει μύκητες μετά από αντιβίωση που με είχε πειράξει. Είχε γίνει το παπαρι σαν μελιτζανα με σπυριά. Μου γραψε ο δερματολόγος κρέμα και ένα χάπι μέρα παρά μέρα.. σε πέντε μέρες ήμουν κομπλέ. Πηγαίνετε στο γιατρό και μην προσπαθείτε να κάνετε διάγνωση από το ίντερνετ. Μπορεί καμία φορά να σας βγει σε κακό.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
ευχαριστω παιδια..ε θα ριξω την ιδια αλοιφη παλι, θα αλλαξω μαλακτικο και σαμπουαν ξερωγω να δω μηπως ειναι κατι απο αυτα που το προκαλουν..αλλιως παω ουρολογο..τουλαχιστον δεν ειναι ΣΝΜ
Εγώ θα σε συμβούλευα να πας πρώτα σε δερματολόγο, για να είσαι σίγουρος ότι δεν είναι ΣΜΝ.

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
ναι θα κλεισω αυριο να το σιγουρεψω ευχαριστω
Και μην ξεχνάς ότι το πουτσοκεφαλο είναι δέρμα, άρα μπορεί να έχεις βγάλει το οτιδήποτε και ο μόνος ειδικός είναι ο δερματολόγος!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom