Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.002
- Πόντοι
- 3.936
Φτιαχτο? Μηπως χρησιμοποιουν την ευρυδικη να δημιουργει ιντρικα?
Μπα.
Έχουν θέμα σοβαρό τα κορίτσια.
Μπέρδεψαν τις τρέσες τους.
Φτιαχτο? Μηπως χρησιμοποιουν την ευρυδικη να δημιουργει ιντρικα?
Λες να βλεπουν οι αραβοπριγκιπες το ριαλιτι τυπε
Γεια σου msakis καυλιάρη...
Μακάρι να ανοίξεις κι εμένα κάποια μέρα όπως το θρεντ
Πέφτει ξύλο τώρα
Σχόλιο για Αλεξανδράκη;
Κρίμα ρε παιδί μου νεα κοπέλα φαίνεται μεγαλύτερη και τα φρύδια της κάπως... Να έχει κάνει μποτοξ και τέτοια;
το εμπειρο μου ματι εντοπισε τα γδαρμενα γονατα της δημητρουλας στην απο πανω φωτογραφια.τσιμπουκωνε ολη την νυχτα πριν την πασαρελα..
Κι όμως.. αυτή θα υποστηρίξει πως οι κοκκινίλες στα γόνατά της παραμένουν από την συμμετοχή της στο Nomads..!
δεν λεει ρε τακη.... :S :S :Sενα μαξιλαρακι κατα την διαρκεια του καθηκοντος θα ειχε λυσει το προβλημα... :S
δεν λεει ρε τακη.... :S :S :S
αμα σου παιρνει πιπα γκομενα με μαξιλαρακι ειναι σαν να γαμας εσυ με ασπρα σοσονια :S :S :Sγιατι δεν λεει?
αμα σου παιρνει πιπα γκομενα με μαξιλαρακι ειναι σαν να γαμας εσυ με ασπρα σοσονια :S :S :S
.....η μηπως? :S :S :S :S
εισαι κινκυ ιδαλμα του σταιλ τακη παιχταραμε σοσονια οχι...αλλα εχω γαμησει με γραβατα μονο
Σιγα μην καθοταν η αεροσυνοδος να γινει πλεμπα σαν τις 3οδευτερες που εχουν μαζεψει εκει μεσα , χαζη ειναι να αφησει το μηνιατικο απ τους Αραβες ... αλλωστε ειναι πολυ δυνατος μουνος με πτυχιο , γαλλικα και πιανο , δεν ειχε θεση εκει μεσα με τα τσοκαρα απ τον Βυθουλα ...Εφυγε η αεροσυνοδός, πιστεύω οτι ηταν μιλημένο να φύγει θα είχε καμιά εβδομάδα άδεια απο τους Αραβες και μπήκε για να πλασαριστεί και στους ελληνες χορηγούς.
με σοσονια οχι...αλλα εχω γαμησει με γραβατα μονο