msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
*Τελικά ΔΕΝ ήταν ράδιο αρβύλα!
Μπαίνει η μούνα στο παιχνίδι...
Ετοιμαστείτε για πολύ
ΚΩΛΑΡΑ και τα μυαλά στα κάγκελα η Κυριακούλα (βέβαια δεν την βλέπω να μένει καιρό στο παιχνίδι).
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=305293.0;attach=1200530;image[/img[/URL]]
[/quote]
Σε αυτή την φωτογραφία θυμίζει την Αλίσα από αλυσίδα Ισμήνης, Τριγγέτα, κλπ. ;D
πρεπει να'χει κανει πλαστικη και στη φωνη αυτη. πιο λεπτη ακουγεται τωρα οταν μιλαει χαχαχα.
το δεσποινακι διπλα, τρελο μουνετο παντως...
Αυτη τυπε μου θυμιζει κατι ξεκωλες αμερικανες πορνοσταρ που συμμετεχουν σε gangbang με καμια δεκαρια αραπικες ψωλες τριγυρω!!και η εγγονα του ακη, δεν ειναι ασχημη...στην αρχη με χαλαγε λιγο, τωρα τη βλεπω πολυ ζεστα...
19χρονο, γυρω στο 1.80 υψος, σωμα λαμπαδα και εκφυλο προσωπακι... γαλακτος λεμε!
στα τεσσερα, καλο σπατουλαρισμα απο πισω, και σφυροκοπημα μεχρι λιποθυμιας...
Αυτη τυπε μου θυμιζει κατι ξεκωλες αμερικανες πορνοσταρ που συμμετεχουν σε gangbang με καμια δεκαρια αραπικες ψωλες τριγυρω!!
Εφυγε η αεροσυνοδός, πιστεύω οτι ηταν μιλημένο να φύγει θα είχε καμιά εβδομάδα άδεια απο τους Αραβες και μπήκε για να πλασαριστεί και στους ελληνες χορηγούς.
Γεια σου msakis καυλιάρη δεν ήξερα ότι έχουμε θρεντ για την εκπομπαρα μας και ότι το άνοιξες εσύ.
Μακάρι να ανοίξεις κι εμένα κάποια μέρα όπως το θρεντ
Επιβάλλεται να υπάρχει θρεντ για τα κορίτσια μας!
Λες να βλεπουν οι αραβοπριγκιπες το ριαλιτι τυπετι μιλημενο ???
εδω η τυπισσα ηταν ακυρη σε ολους τους τομεις.
φανηκε οτι θα επαιρνε πουλο απο την πρωτη μερα... ουτε να περπατησει δε μπορουσε... για να μην αναφερω τα αντιαισθητικα πλαστικα απο πανω μεχρι κατω.
απορω πως οι αραβοτετοιοι θα τη δεχτουν πισω με τετοια εικονα που εδειξε.
Πέφτει ξύλο τώρα