Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Τους σάρωσαν τα καγκουρό στο 2ο.παμε μωρη αυστραλια μη μου κανεις καμια κουτσουκελα στην πρεμιερα
Τους σάρωσαν τα καγκουρό στο 2ο.παμε μωρη αυστραλια μη μου κανεις καμια κουτσουκελα στην πρεμιερα
Αντίο ζωή.....Εκτος και ο μητογλου
Τι γκαντεμιά ειναι αυτη
Ειχαμε που ειχαμε ελαχιστους παιχτες επιπεδου χτυπησε βασικος
MundoBasket 2023: Σοκ με Μήτογλου, χάνει την διοργάνωση
Απίστευτη ατυχία για τον Ντίνο Μήτογλου, που υπέστη κάταγμα στο μικρό του δάκτυλο στο αριστερό του χέρι και τέθηκε εκτός MundoBasket.www.news247.gr
Καλα κρασια
Οντως ματσαρα αλλα διαφορετικα αποτι περιμεναμε, πολλα με λιγα.....Ματσάρα στις 16:30 το Καναδάς - Γαλλία
ειναι κακος ο Καναδας δηλαδη;Δεν είναι "ομάδα" ο Καναδάς.
Το ένα πρόβλημα της εθνικής κ γενικά της Ελλάδος είναι ότι δε βγάζουμε ταλέντα κ δεν μαθαίνουμε σωστά το σύγχρονο μπάσκετ από τις μικρές ηλικίες κ αυτό για να διορθωθεί χρειάζεται μια πενταετία δεκαετια τουλάχιστονO τραυματισμός του Μήτογλου ήρθε κυριολεκτικά τη χειρότερη στιγμή. Ήταν ο μόνος που επιθετικά μπορούσε με αξιώσεις να βάλει τη μπάλα στο καλάθι με διάφορους τρόπους. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα σε ρακέτα, ειδικά αμυντικά, αλλά και σε σκορ γενικότερα. Ελπίζω να μπαίνουν τα σουτ και να αναδειχτούν μερικά παιδιά από αυτή τη διοργάνωση. Τώρα είναι η ευκαιρία τους να λάμψουν. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα.
Κρίμα για το Μήτογλου, αλλά κάτι δε μου πάει καλά. Ένα ράγισμα στο μικρό δάχτυλο και μάλιστα του αριστερού χεριού είναι. Θεωρώ πως μπορούσε να παίξει ή τουλάχιστον να δοκιμάσει και να μείνει κοντά στην ομάδα. Δεν περιμένω οι παίχτες πλέον να παίζουν με κομμένο χιαστό όπως ο Γιαννάκης, αλλά νομίζω πως θα μπορούσαν να δείξουν λίγη περισσότερη θέληση. Ίσως είμαι εγώ ξεπερασμένος πια!
ενταξει επειδη διαβαζω πολλες μλκιες για τον καλαθη ας μας απαντηση καποιο ξουραφι αυτες οι στατιστικες υσχιουν
Νικ Καλάθης - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Νομιζω οτι Γαλλια, Αυστραλια και Ιταλια δεν εχουν καμια ελπιδα εναντιον τη Γερμανια. Την Κυριακη στις 11:30 εχει Γερμανια - Αυστραλια.Φιλικό είναι.
Μην τρελαίνεσαι....
Η Γερμανία έχει ωραία ομάδα αλλά υστερεί σε αρκετά σημεία απέναντι σε Γαλλία,Ισπανία,Αυστραλία και ίσως και σε Ιταλία.
Κουμπώνει καλά με Καναδά...
ενταξει επειδη διαβαζω πολλες μλκιες για τον καλαθη ας μας απαντηση καποιο ξουραφι αυτες οι στατιστικες υσχιουν
Μου έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση η εικόνα που εμφάνισε ο Καναδάς. Είδα σήμερα αποσπασματικά, το Καναδάς-Γαλλία. Τη "σκόρπισε" τη Γαλλία. 30 πόντους στο κεφάλι, εύκολα. Ο Καναδάς, παλιά, ήταν μία πολύ μέτρια ομάδα, κάτι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αλλά απ' ότι δείχνει, τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι που μπήκε "αγριεμένος", ότι έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα. Ίσως και μετάλλιο; Θα δείξει...και για να μην λεμε λογια του αερα
https://www.reddit.com/r/nba/comments/wg4ni0 τα λινκ ειναι απο αξιοπιστες πηγες, εικαζω οτι ισχυουν
εχω βαλει στο πρωτο ποστ ενα λινκ απο betarades που εχει ολα τα ροστερ αν κανεις κλικ στην αντιστοιχη ομαδα.
ο καναδας ειναι τιγκα στους ΝΒΑερς (8 νομιζω), σαν δευτερη team USA κατεβαινει
παρομοιως και η Αυστραλια
Είπα ότι δεν είναι "ομάδα" και γι αυτό το λόγο εκτιμώ ότι θα έχει προβλήματα με ομάδες όπως π.χ. Ισπανία, Σερβία, Ιταλία, Γερμανία.ειναι κακος ο Καναδας δηλαδη;
Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεκάδες παιδιά που παίζουν Α2, Β΄ Εθνική και ακόμα πιο κάτω έχουν παίξει με ραγισμένο το μικρό δάχτυλο πάμπολες φορές....O τραυματισμός του Μήτογλου ήρθε κυριολεκτικά τη χειρότερη στιγμή. Ήταν ο μόνος που επιθετικά μπορούσε με αξιώσεις να βάλει τη μπάλα στο καλάθι με διάφορους τρόπους. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα σε ρακέτα, ειδικά αμυντικά, αλλά και σε σκορ γενικότερα. Ελπίζω να μπαίνουν τα σουτ και να αναδειχτούν μερικά παιδιά από αυτή τη διοργάνωση. Τώρα είναι η ευκαιρία τους να λάμψουν. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα.
Κρίμα για το Μήτογλου, αλλά κάτι δε μου πάει καλά. Ένα ράγισμα στο μικρό δάχτυλο και μάλιστα του αριστερού χεριού είναι. Θεωρώ πως μπορούσε να παίξει ή τουλάχιστον να δοκιμάσει και να μείνει κοντά στην ομάδα. Δεν περιμένω οι παίχτες πλέον να παίζουν με κομμένο χιαστό όπως ο Γιαννάκης, αλλά νομίζω πως θα μπορούσαν να δείξουν λίγη περισσότερη θέληση. Ίσως είμαι εγώ ξεπερασμένος πια!
Καμμια ελπίδα?Νομιζω οτι Γαλλια, Αυστραλια και Ιταλια δεν εχουν καμια ελπιδα εναντιον τη Γερμανια. Την Κυριακη στις 11:30 εχει Γερμανια - Αυστραλια.
Για να δουμε......
Ομαδα Νβαερ είναι.Είπα ότι δεν είναι "ομάδα" και γι αυτό το λόγο εκτιμώ ότι θα έχει προβλήματα με ομάδες όπως π.χ. Ισπανία, Σερβία, Ιταλία, Γερμανία.
Σίγουρα έχει εξαιρετικούς παίκτες, αλλά αυτό δεν φτάνει κατά την προσωπική μου άποψη.