Νέα

Mundobasket 2023

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 869
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος πουστης θα το σηκωσει;

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Εκτος και ο μητογλου

Τι γκαντεμιά ειναι αυτη
Ειχαμε που ειχαμε ελαχιστους παιχτες επιπεδου χτυπησε βασικος

Καλα κρασια
Αντίο ζωή.....
Σκληρό ντέρμπι με τους Μαορί....

:confused::confused::confused::confused:

godfather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
799
Πόντοι
301
Μας εχουν ματιασει. Δεν εξηγειται αλλιως :confused:

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
35.909
Πόντοι
6.236
Δύσκολο το πρώτο μας παιχνίδι... Ματσάρα στις 16:30 το Καναδάς - Γαλλία

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
35.909
Πόντοι
6.236
Και από τα πρώτα παιχνίδια φαίνεται ότι η διαιτησία είναι Γ.Τ.Π.

passionfruit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
1.367
Πόντοι
481
O τραυματισμός του Μήτογλου ήρθε κυριολεκτικά τη χειρότερη στιγμή. Ήταν ο μόνος που επιθετικά μπορούσε με αξιώσεις να βάλει τη μπάλα στο καλάθι με διάφορους τρόπους. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα σε ρακέτα, ειδικά αμυντικά, αλλά και σε σκορ γενικότερα. Ελπίζω να μπαίνουν τα σουτ και να αναδειχτούν μερικά παιδιά από αυτή τη διοργάνωση. Τώρα είναι η ευκαιρία τους να λάμψουν. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα.
Κρίμα για το Μήτογλου, αλλά κάτι δε μου πάει καλά. Ένα ράγισμα στο μικρό δάχτυλο και μάλιστα του αριστερού χεριού είναι. Θεωρώ πως μπορούσε να παίξει ή τουλάχιστον να δοκιμάσει και να μείνει κοντά στην ομάδα. Δεν περιμένω οι παίχτες πλέον να παίζουν με κομμένο χιαστό όπως ο Γιαννάκης, αλλά νομίζω πως θα μπορούσαν να δείξουν λίγη περισσότερη θέληση. Ίσως είμαι εγώ ξεπερασμένος πια!

OP
OP
paparotriftoulas

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.247
Πόντοι
10.336
την πηρε ο διαολος την Γαλλια στο β ημιχρονο, με πηρε ο υπνος στην αναπαυλα :coffee:

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
35.909
Πόντοι
6.236
Απογοητεύτηκα από τους Γάλλους. Δεν είναι "ομάδα" ο Καναδάς.
Οι διαιτητές Γ.Τ.Π.

viali

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
10.260
Πόντοι
2.241
Όσο δένουν οι Γάλλοι θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.420
Πόντοι
22.266
O τραυματισμός του Μήτογλου ήρθε κυριολεκτικά τη χειρότερη στιγμή. Ήταν ο μόνος που επιθετικά μπορούσε με αξιώσεις να βάλει τη μπάλα στο καλάθι με διάφορους τρόπους. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα σε ρακέτα, ειδικά αμυντικά, αλλά και σε σκορ γενικότερα. Ελπίζω να μπαίνουν τα σουτ και να αναδειχτούν μερικά παιδιά από αυτή τη διοργάνωση. Τώρα είναι η ευκαιρία τους να λάμψουν. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα.
Κρίμα για το Μήτογλου, αλλά κάτι δε μου πάει καλά. Ένα ράγισμα στο μικρό δάχτυλο και μάλιστα του αριστερού χεριού είναι. Θεωρώ πως μπορούσε να παίξει ή τουλάχιστον να δοκιμάσει και να μείνει κοντά στην ομάδα. Δεν περιμένω οι παίχτες πλέον να παίζουν με κομμένο χιαστό όπως ο Γιαννάκης, αλλά νομίζω πως θα μπορούσαν να δείξουν λίγη περισσότερη θέληση. Ίσως είμαι εγώ ξεπερασμένος πια!
Το ένα πρόβλημα της εθνικής κ γενικά της Ελλάδος είναι ότι δε βγάζουμε ταλέντα κ δεν μαθαίνουμε σωστά το σύγχρονο μπάσκετ από τις μικρές ηλικίες κ αυτό για να διορθωθεί χρειάζεται μια πενταετία δεκαετια τουλάχιστον

Άλλο σοβαρό θέμα είναι ότι πλέον απουσιάζει το πάθος των Ελλήνων για να παίζουν στην εθνική δλδ με την πρώτη ευκαιρία Αλέκος όλοι...
Το πάθος και η θέληση των παικτών να παίζουν κ με σπασμένα πόδια που κερδίζεται από μια ενωμένη διοίκηση με προπονητικό τeam αλλά και κουλτούρα

Τέλος είναι ευχή και κατάρα μα έχουμε τον Γιάννη Αντετοκούμπο και να ζούμε κάθε καλοκαίρι το σήριαλ αν θα παίξει ή όχι..έτσι αποσυντωνιζεται η ομάδα κάθε καλοκαιρι

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
ενταξει επειδη διαβαζω πολλες μλκιες για τον καλαθη ας μας απαντηση καποιο ξουραφι αυτες οι στατιστικες υσχιουν

Αυτα και αν ειναι..... στατιστικα

Νικ Καλάθης: 90,5% ποσοστό… αστοχίας στα τρίποντα τον Δεκέμβριο!​

16% στα τρίποντα (9/56)
42,8% στις βολές (9/21)

Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ κι έκτοτε, παρότι σε αυτό το χρονικό διάστημα είναι στους 12 πόντους μ.ό., ο 31χρονος ομογενής γκαρντ βρίσκει σίδερο πιο συχνά από ποτέ και σε τέσσερα παιχνίδια έχει ευστοχήσει σε τρίποντο μόλις δύο φορές σε 21 προσπάθειες.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα πρέπει να παίξω καλύτερα. Τραβάω την ομάδα προς τα κάτω, κάνοντας φτηνά λάθη και έχοντας άσχημα ποσοστά ευστοχίας. Δεν παίζω έτσι όπως θέλω εγώ και ο κόσμος. Πρέπει να βελτιωθώ δεν υπάρχει άλλη επιλογή, η βελτίωση μου είναι μονόδρομος. Πρέπει να βρω ρυθμό, να βελτιωθώ στην επίθεση, να σκοράρω περισσότερο και να δώσω ώθηση στην ομάδα».

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Φιλικό είναι.
Μην τρελαίνεσαι....
Η Γερμανία έχει ωραία ομάδα αλλά υστερεί σε αρκετά σημεία απέναντι σε Γαλλία,Ισπανία,Αυστραλία και ίσως και σε Ιταλία.
Κουμπώνει καλά με Καναδά...
Νομιζω οτι Γαλλια, Αυστραλια και Ιταλια δεν εχουν καμια ελπιδα εναντιον τη Γερμανια. Την Κυριακη στις 11:30 εχει Γερμανια - Αυστραλια.
Για να δουμε......

Τελευταία τροποποίηση:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
ενταξει επειδη διαβαζω πολλες μλκιες για τον καλαθη ας μας απαντηση καποιο ξουραφι αυτες οι στατιστικες υσχιουν

In the past season, I criticized Nick Calathes because his percentages from the 3 point line and at the free-throws were simply awful. I couldn’t accept that a guard would shoot so bad. At that moment, Nick Calathes was THE WORST SHOOTER from the free-throw line having only 41%. From the arc, he had around 25%.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.300
Πόντοι
7.195
και για να μην λεμε λογια του αερα
https://www.reddit.com/r/nba/comments/wg4ni0 τα λινκ ειναι απο αξιοπιστες πηγες, εικαζω οτι ισχυουν

εχω βαλει στο πρωτο ποστ ενα λινκ απο betarades που εχει ολα τα ροστερ αν κανεις κλικ στην αντιστοιχη ομαδα.
ο καναδας ειναι τιγκα στους ΝΒΑερς (8 νομιζω), σαν δευτερη team USA κατεβαινει
παρομοιως και η Αυστραλια
Μου έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση η εικόνα που εμφάνισε ο Καναδάς. Είδα σήμερα αποσπασματικά, το Καναδάς-Γαλλία. Τη "σκόρπισε" τη Γαλλία. 30 πόντους στο κεφάλι, εύκολα. Ο Καναδάς, παλιά, ήταν μία πολύ μέτρια ομάδα, κάτι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, αλλά απ' ότι δείχνει, τουλάχιστον στο πρώτο παιχνίδι που μπήκε "αγριεμένος", ότι έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα. Ίσως και μετάλλιο; Θα δείξει...

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
35.909
Πόντοι
6.236
ειναι κακος ο Καναδας δηλαδη; :confused:
Είπα ότι δεν είναι "ομάδα" και γι αυτό το λόγο εκτιμώ ότι θα έχει προβλήματα με ομάδες όπως π.χ. Ισπανία, Σερβία, Ιταλία, Γερμανία.
Σίγουρα έχει εξαιρετικούς παίκτες, αλλά αυτό δεν φτάνει κατά την προσωπική μου άποψη.

peloma

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2014
Κριτικές
6
Like
35.909
Πόντοι
6.236
Έχεις απόλυτο δίκιο. Δεκάδες παιδιά που παίζουν Α2, Β΄ Εθνική και ακόμα πιο κάτω έχουν παίξει με ραγισμένο το μικρό δάχτυλο πάμπολες φορές....
Επίσης να προσθέσω ότι ο Νίκος Ζήσης όταν του έσπασε το ζυγωματικό, την 2η μόλις αγωνιστική έμεινε μέχρι το τέλος της διοργάνωσης το 2006...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Νομιζω οτι Γαλλια, Αυστραλια και Ιταλια δεν εχουν καμια ελπιδα εναντιον τη Γερμανια. Την Κυριακη στις 11:30 εχει Γερμανια - Αυστραλια.
Για να δουμε......
Καμμια ελπίδα?
Τι λες μωρέ.
Δεν παίζουν στην Γερμανία όπως πέρσι στο Ευρωμπάσκετ.
Πάντως μιλάμε για την καλύτερη Γερμανία όλων εποχών.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Είπα ότι δεν είναι "ομάδα" και γι αυτό το λόγο εκτιμώ ότι θα έχει προβλήματα με ομάδες όπως π.χ. Ισπανία, Σερβία, Ιταλία, Γερμανία.
Σίγουρα έχει εξαιρετικούς παίκτες, αλλά αυτό δεν φτάνει κατά την προσωπική μου άποψη.
Ομαδα Νβαερ είναι.

Αφύσικο αυτό που έγινε με την Γαλλία.
Εκτιμώ ότι θα ξυπνήσει τους Τρικολόρ αυτή η ήττα.
Μέχρι την τεχνική ποινή κερδίζανε άνετα.
Αποσυντονιστήκανε βάλανε 6 τρίποντα σερί οι άλλοι και το παράτησαν.

:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom