olotyxeros
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.223
- Πόντοι
- 1.796
Και αυτοί εκεί στην FIBA, τι καπνίζουν? Φιλιππίνες ρε γαμώτο? Τόσες χώρες στον πλανήτη γη και πάνε στις Φιλιππίνες...
Μάλλον είσαι οπαδός του παο.Βρίζεται αδικαιολόγητα έναν προπονητή και άνθρωπο επειδή βγήκε ο Τράκης.Πιο πριν βριζατε αυτόνΜαλάκας και μουνόπανο είναι αλλά αυτόν έχουμε.
Κατεβαίνουμε με μηδενικές προσδοκίες....
Αυτό ίσως είναι καλό υπό προϋποθέσεις....
Σε άλλα νέα....Αυτός ο Θανάσης πιο Έλληνας από πολλούς "Έλληνες".....
εγω που ειμαι γαυρος μπορω να βριζω τον Ηττουδη χωρις να θεωρουμαι προκατειλημμενος;Μάλλον είσαι οπαδός του παο.Βρίζεται αδικαιολόγητα έναν προπονητή και άνθρωπο επειδή βγήκε ο Τράκης.Πιο πριν βριζατε αυτόν
εγω που ειμαι γαυρος μπορω να βριζω τον Ηττουδη χωρις να θεωρουμαι προκατειλημμενος;
Τελευταία τον βρίζουν οι οπαδοί του παο.Αν νομίζεις ότι πρέπει να βρίζεις τον προπονητή της Εθνικής ομάδας και έναν εκ των κορυφαίων της Ευρώπης... μάλλον θα ήθελες να είσαι στην θέση του εσύ.εγω που ειμαι γαυρος μπορω να βριζω τον Ηττουδη χωρις να θεωρουμαι προκατειλημμενος;
Μάθε να γράφεις και μετά κάνε συστάσεις.....Μάλλον είσαι οπαδός του παο.Βρίζεται αδικαιολόγητα έναν προπονητή και άνθρωπο επειδή βγήκε ο Τράκης.Πιο πριν βριζατε αυτόν
Φιλιππίνες και Λιθουανία μαζί με Αγκόλα και Λίβανο είναι οι χώρες που πρώτα είναι το μπάσκετ και μετα το ποδόσφαιρο ..Και αυτοί εκεί στην FIBA, τι καπνίζουν? Φιλιππίνες ρε γαμώτο? Τόσες χώρες στον πλανήτη γη και πάνε στις Φιλιππίνες...
Φιλιππίνες και Λιθουανία μαζί με Αγκόλα και Λίβανο είναι οι χώρες που πρώτα είναι το μπάσκετ και μετα το ποδόσφαιρο ..
Σε κάθε γειτονιά έχουν μπασκετική σάλα...είναι άρρωστοι με το μπάσκετ
Φίλε τι λες?Και αυτοί εκεί στην FIBA, τι καπνίζουν? Φιλιππίνες ρε γαμώτο? Τόσες χώρες στον πλανήτη γη και πάνε στις Φιλιππίνες...
Που βρήκες το λάθος; Μπαμπινιώτη εσύ;Μάθε να γράφεις και μετά κάνε συστάσεις.....
Μας έβγαλες τα μάτια τύπε.
θα παω και εγωΟποιος πειναει καρβελια ονειρευεται. MUNOBASKET 2023 διαβασα
Και το Παγκόσμιο Στίβου θα δώσει πολλές εικόνες αντάξιες του απίστευτου νήματος "Θε'ι'κοι κώλοι"!!!!εγω λεω Καναδας.... για μεταλλια τωρα... οποια ομαδα δεν παιξει στα νοκ αουτ με ΗΠΑ εχει αρκετες ελπιδες για μεταλλιο αφου πιστευω πως ειναι πολλες ομαδες που ειναι πανω κατω κοντα σε δυναμικη . Αλλα μεχρι τοτε ας απολαυσουμε τον Βασιλια των σπορ που αρχιζει σημερα... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΙΒΟΥ
Δικός μας είσαι παππουλη ,μην μασας!!!!Οποιος πειναει καρβελια ονειρευεται. MUNOBASKET 2023 διαβασα
ε ναι, αφου τσακωθηκε με ντορσει, αφου εφαγε 2 χυλοπιτες σε εθνικο και συλλογικο επιπεδο απο σλουκα και καλαθη, κι αφου δεν εμπνεει κανεναν σεβασμο στην ομαδα για να κατεβει ο Γιαννης να κουβαλησει, θα παιξει με τα "παλτα" που του απεμειναν.Δεν κατάλαβα γιατί να ρίξει κανείς μπινελίκια στον Ιτούδη.
Αυτά τα παλτά έχει διαθέσιμα, με αυτά θα κατέβει να παίξει.
Σιγα μην άφηναν τον Αντετοκούνμπο οι Αμερικανοί...ε ναι, αφου τσακωθηκε με ντορσει, αφου εφαγε 2 χυλοπιτες σε εθνικο και συλλογικο επιπεδο απο σλουκα και καλαθη, κι αφου δεν εμπνεει κανεναν σεβασμο στην ομαδα για να κατεβει ο Γιαννης να κουβαλησει, θα παιξει με τα "παλτα" που του απεμειναν.
Το γιατι (και το αν) θα φαει μπινελικια, θα το μαθουμε σε λιγες ημερες. Κοντος ψαλμος αλληλουια
Αμα ηθελε να παιξει, τι θα του εκαναν; θα τον απελυαν; Ορος στο συμβολαιο δεν υπαρχει (και νομιζω δεν επιτρεπεται να υπαρχει). Αν του κανουν τσαμπουκαδες, σηκωνεται και φευγει και κανουν αλλα 50 χρονια να δουν τιτλο. Αλλα ετσι ειναι αυτα. Οταν ο αλλος εχει αξια εκατομμυριων, υπαρχουν πιεσεις. Υπαρχει και ο φοβος του τραυματισμου (ακομα και υγιης να ειναι), και απλα δεν κατεβαινει. Και ο Γιοκιτς (ο νυν πρωταθλητης και ισως νο.1 στον κοσμο αυτη τη στιγμη) δεν θα κατεβει. Και ο Μαρει τα ιδια, και αλλοι τοσοι.Σιγα μην άφηναν τον Αντετοκούνμπο οι Αμερικανοί...
Το γεγονός ότι οι σιτεμένες "δόξες" και ο εξουθενωμένος από το NBA Γιάννης δεν επιθυμούν να αγωνιστούν, πρέπει να το χρεωθεί ο Ιτούδης; Το ότι ο καταπονημένος Γκάλης κατάλαβε (ευτυχώς για αυτόν νωρίς) ότι δε θα αντέξει να παίζει μέχρι τα 40 (όπως φαντασιωνόταν) κι έκοψε την εθνική το 1991, πρέπει να το χρεωθεί ο Κιουμουρτζόγλου;ε ναι, αφου τσακωθηκε με ντορσει, αφου εφαγε 2 χυλοπιτες σε εθνικο και συλλογικο επιπεδο απο σλουκα και καλαθη, κι αφου δεν εμπνεει κανεναν σεβασμο στην ομαδα για να κατεβει ο Γιαννης να κουβαλησει, θα παιξει με τα "παλτα" που του απεμειναν.
Το γιατι (και το αν) θα φαει μπινελικια, θα το μαθουμε σε λιγες ημερες. Κοντος ψαλμος αλληλουια
Ασε τον Γιαννη, πιθανοτατα να μην ερχοταν ακομα κι αν ειχε την ομαδα ο φιλ τζακσον.Το γεγονός ότι οι σιτεμένες "δόξες" και ο εξουθενωμένος από το NBA Γιάννης δεν επιθυμούν να αγωνιστούν, πρέπει να το χρεωθεί ο Ιτούδης; Το ότι ο καταπονημένος Γκάλης κατάλαβε (ευτυχώς για αυτόν νωρίς) ότι δε θα αντέξει να παίζει μέχρι τα 40 (όπως φαντασιωνόταν) κι έκοψε την εθνική το 1991, πρέπει να το χρεωθεί ο Κιουμουρτζόγλου;
Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Κι όσον αφορά την "έμπνευση" που φέρνει ο κόουτς στους παίκτες, μήπως θα ήθελες να φέρουμε πάλι τον βαψομαλλιά Ιταλοαμερικανό Πιτίνο;
Ο Ντόρσει διέψευσε.Ασε τον Γιαννη, πιθανοτατα να μην ερχοταν ακομα κι αν ειχε την ομαδα ο φιλ τζακσον.
Το οτι δεν ηρθαν 3 γκαρντ με τα οποια ειχε/εχει αμεση σχεση σε συλλογικο επιπεδο ομως, ειναι και δικο του θεμα, ναι.