ναι, εχω απλωσει spreadsheet με ολους τους ομιλους για να βρω value bets (booooo nerd)
Ακολουθει αναλυση παπαροτριφτουλεικη η οποια θα παει σιγουρο
κουβα ταμειο
Μην ξεχνατε το φορματ, 8 ομιλοι των τεσσαρων στην αρχη, οι πρωτοι 2 προκρινονται σε δευτερους ομιλους, δηλαδη 4 ομιλοι των τεσσαρων, και οι πρωτοι 2 απο αυτους (8 ομαδες) καταληγουν στα προημιτελικα. Ελπιζω τα ζευγαρωματα να τα εχω κανει σωστα, αν οχι να πα να γαμηθειτε
Οι χαμενοι ολων των ομιλων παιζουν για τις υπολοιπες θεσεις σε αντιστοιχο φορματ, δεν θα ασχοληθω με αυτα πριν αρχισει το τουρνουα...
αυτες ειναι οι προβλεψεις μου για προημιτελικα. Σερβια Ιταλια (και προφανως ΗΠΑ) νομιζω πως ειναι αχαστα να φτασουν μεχρι εδω, εχουν αστειο προγραμμα. Καναδας και Γαλλια θα κονταροχτυπηθουν για μια θεση στον ηλιο, ο χαμενος θα αντιμετωπισει μαλλον Αυστραλια.
ερωτηματικο η λιθουανια στην θεση της οποιας θα μπορουσε να ειναι και η Ελλαδα υπο προυποθεσεις, και η σλοβενια η οποια μπορει να φαει κανενα ξεγυρισμενο γαμησι απο τους γερμανους στο δευτερο σταδιο, οπως και η Γαλλια αντιστοιχα απο τους απεθαντους Ισπανους... Η Γαλλια δεν μου γεμιζει το ματι, πολυ πιθανο να με διαψευσει. Δεν με ενδιαφερει τοσο ομως απο την αποψη οτι βλεπω ΗΠΑ, Σερβια, Αυστραλια και Καναδα να πηγαινουν ημιτελικα ετσι κι αλλιως...
Η Σερβια χωρις Γιοκιτς θεωρω θα πονεσει. Ασε που παντα ειναι νευρικοι και στα δυσκολα παιζουν ξυλο. Ισως να αποκλειστουν και νωριτερα...
Οι ΗΠΑ αν και γκραντ φαβορι, θα ζοριστουν με Καναδα, αλλα μαλλον θα περασουν νικηφορα απο τον εμφυλιο. Αν βεβαια οι αμερικανοι κατεβουν σοβαροι, πραγμα που μενει να το δουμε στο παρκε.
Για καποιο λογο μου αρεσει η Αυστραλια η οποια ειναι τιγκα στους ΝΒΑers και εχει σχετικα νεανικη ομαδα (πηρε χαλκινο το '21 στους ολυμπιακους). Σε σχεση με τα αλλα φαβορι, παιζει και "εντος εδρας" (οσο αυτο γινεται) αλλα αυτο δεν ειναι σοβαρο επιχειρημα.
Τελικος για εμενα,
Αυστραλια - ΗΠΑ με ~~~ 30-70 πιθανοτητες υπερ των αμερικανων. Βρισκω αξια στην αποδοση 12.00 (betshop, εχει και μια προσφορα για καθε νικη τους) -11.00 νοβιμπετ, 10.00 στοιχιμαν- λοιπον των αυστραλων. Βεβαια ολα τα παραπανω μπορουν ανετα να πανε περιπατο αν γραψουν ηττα στο δευτερο γυρο, αλλα θα δουμε. Προφανως αν φτασουν μακρια θα γινει κασαουτ ή μερικη καλυψη.
Γενικα ειναι πολλα τα σεναρια και η παραμικρη ηττα φαβορι (πραγμα αναποφευκτο) θα αλλαξει ολα τα δεδομενα.
Ευχαριστουμε που πεταξατε με την paparoAirways, ευχομαστε εναν ηπιο κουβα με μπολικες συγκινησεις και ελαχιστες χριστοπαναγιες. Τα υπολοιπα οταν αρχισει το τουρνουα μουνοπανοι, καλα γαμησια μεχρι τοτε