Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 929K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.804
Πόντοι
1.191
Αυτό δεν είναι απάντηση....

Κ όσο για τη μίλια που λες δεν τη χάνεις με όλες το μονο σίγουρο. Ξέρεις έχω κάνει επίσκεψη κ δοκιμή στο χώρο μια φορά.
Έχεις δίκιο. Όντως δεν την χάνεις με όλες. Το έχω πει πολλές φορές. Ο καθένας με τα γούστα του. Για να σου δώσω μία ακριβή απάντηση θα σου πω τα εξής: Η Ρούλα μιλάει άπταιστα. Η Λίζα πάρα πολύ καλά. Η Κατερίνα και η Αγάπη αρκετά καλά. Η Νίνα καταλαβαίνει και μιλάει τα βασικά, αλλά αυννενοησε. Η Μαρίνα, αν και η Άννα μου είπε ότι ξέρει λίγα ελληνικά και λίγα αγγλικά, εγώ συννενοηθηκα μία χαρά στα ελληνικά με όσα ήξερε. Όσο για την Αλίνα καταλαβαίνει και μιλάει λίγο αλλά συννενοειται και στα αγγλικά.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.597
Πόντοι
2.836
Έχεις δίκιο. Όντως δεν την χάνεις με όλες. Το έχω πει πολλές φορές. Ο καθένας με τα γούστα του. Για να σου δώσω μία ακριβή απάντηση θα σου πω τα εξής: Η Ρούλα μιλάει άπταιστα. Η Λίζα πάρα πολύ καλά. Η Κατερίνα και η Αγάπη αρκετά καλά. Η Νίνα καταλαβαίνει και μιλάει τα βασικά, αλλά αυννενοησε. Η Μαρίνα, αν και η Άννα μου είπε ότι ξέρει λίγα ελληνικά και λίγα αγγλικά, εγώ συννενοηθηκα μία χαρά στα ελληνικά με όσα ήξερε. Όσο για την Αλίνα καταλαβαίνει και μιλάει λίγο αλλά συννενοειται και στα αγγλικά.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες .Αγγλικά ξέρω αλλά όπως διευκρίνισα δεν ψήνομαι να κάνω τον διερμηνέα ιδιαίτερα σε πρόγραμμα ώρας με την κοπέλα.

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.804
Πόντοι
1.191
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες .Αγγλικά ξέρω αλλά όπως διευκρίνισα δεν ψήνομαι να κάνω τον διερμηνέα ιδιαίτερα σε πρόγραμμα ώρας με την κοπέλα.
Έχεις επιλογές πάντως. Έχει για όλα τα γούστα.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.597
Πόντοι
2.836
Έχεις επιλογές πάντως. Έχει για όλα τα γούστα.
Το γνωρίζω απλώς την μοναδική φορά που πέρασα στο μαγαζί εκανα λάθος επιλογή κοπέλας κ πέρασα πολύ μέτρια.... συμβαίνουν αυτά

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
889
Πόντοι
81

Κ όσο για τη μίλια που λες δεν τη χάνεις με όλες το μονο σίγουρο. Ξέρεις έχω κάνει επίσκεψη κ δοκιμή στο

Κ όσο για τη μίλια που λες δεν τη χάνεις με όλες το μονο σίγουρο. Ξέρεις έχω κάνει επίσκεψη κ δοκιμή στο χώρο μια φορά.
Μια ή μια με ολες??
Οπως και να χει μια χαρα συνενοουνται ολες ...εγω με ολες μιλαω κ καταλαβαινουν Ελληνικα.. απο κει και περα υπαρχει και η γλωσσα του σωματος...

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
12.539
Πόντοι
2.256
Καλησπέρα από το παρόν ρόστερ αυτήν την εποχή ποια/ες κοπέλες δεν μιλάνε ελληνικά καθόλου κ πρέπει να κάνεις τον διερμηνέα μέσα στο δωμάτιο? Ευχαριστώ.
Kalispera Levendi mou oles i kopeles milane edho mesa ektos apo tin MARINA . Ehis dhikio Levendi mou pu dhen gnorizis kala ta koritia me mia fora pu ehis erthi pu na prolavias na gnorizis ke ta ipolipa koritia . Nase kala kalo sabato kiriako na ehis !!!

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.597
Πόντοι
2.836
Μια ή μια με ολες??
Οπως και να χει μια χαρα συνενοουνται ολες ...εγω με ολες μιλαω κ καταλαβαινουν Ελληνικα.. απο κει και περα υπαρχει και η γλωσσα του σωματος...
Με μια κοπέλα έχω περάσει από το κατάστημα.

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.804
Πόντοι
1.191
Kalispera Levendi mou oles i kopeles milane edho mesa ektos apo tin MARINA . Ehis dhikio Levendi mou pu dhen gnorizis kala ta koritia me mia fora pu ehis erthi pu na prolavias na gnorizis ke ta ipolipa koritia . Nase kala kalo sabato kiriako na ehis !!!
Εγώ πάντως Άννα μου μία χαρά συννενοηθηκα και με την Μαρίνα, με τα βασικά ελληνικά που ξέρει.

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
889
Πόντοι
81
Εγώ πάντως Άννα μου μία χαρά συννενοηθηκα και με την Μαρίνα, με τα βασικά ελληνικά που ξέρει.
Σίγουρα ρε Μητσο ή άρχισες τα "come with me για να τη βρεις"?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Με μια κοπέλα έχω περάσει από το κατάστημα.
Δεν θα χεις θεμα αληθεια..

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.804
Πόντοι
1.191

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.804
Πόντοι
1.191
Σίγουρα ρε Μητσο ή άρχισες τα "come with me για να τη βρεις"?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν θα χεις θεμα αληθεια..
Για το δεύτερο σχόλιο συμφωνώ. Κι εγώ έχω ένα θέμα με την γλώσσα, αλλά όλα τα κορίτσια καταλαβαίνουν τι θα τους ζητήσεις είτε μιλάνε και καταλαβαίνουν άπταιστα ελληνικα είτε λίγο.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
12.539
Πόντοι
2.256
Όντως. Έγινε κάτι? San ti na gini me tin KATERINA mono treles Levendi mou !!!
IMG-20250122-WA0001.jpg

Rtn

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2024
Like
30
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories