Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 930K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.823
Πόντοι
1.191
IMG-20250122-WA0001.jpg
Επίτηδες το κάνεις πρωί πρωί? Και όχι τίποτα άλλο, είστε και κλειστά σήμερα.

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.823
Πόντοι
1.191
Όπως και να έχει πάντως, το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το χρειάζεται το σαιτ. Φαντάζομαι ότι το έχει έχει για τα μάτια του κόσμου. Επειδή πρέπει να υπάρχει δηλαδή. Αρκεί να μπεις εδώ στο νήμα και θα τα έχεις όλα. Φωτογραφίες ενημέρωση τα πάντα. Και αν θέλεις, κάνεις και μία βόλτα από το μαγαζί, παρακολουθείς την παρέλαση των κοριτσιών, βλέποντας και ποιες δουλεύουν και αν θέλεις περνάς. Αν δεν θέλεις, καλή καρδιά, η Άννα δεν παρεξηγει. Θα σου δώσει και ένα αναψυκτικό για τον δρόμο και όλα καλά. Όσο για την ερώτηση που έκανα, για το τι έγινε, την έκανα μόνο και μόνο από περιέργεια. Εξάλλου τι να το κάνω το σαιτ, κάθε λίγο και λιγάκι εκεί είμαι. Καλημέρα σε όλους και καλή ξεκούραση σήμερα, για την Άννα και τα κορίτσια.

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.823
Πόντοι
1.191
Multi Massage DIAMOND Tora Live i Muna Liza & i Ksaderfes tis !!!
IMG-20250307-WA0001.jpg
Εδώ βλέπουμε την νεαρή Μαρίνα στο κέντρο της επίθεσης, με πλάγια εξτρεμ, δύο από τα πολυβόλα του καταστήματος, την Λίζα καιι την Κατερίνα. Αν η μικρή είναι τόσο καλή μαθήτρια όσο καλές είναι οι δασκάλες της, να είστε σίγουροι ότι θα περάσουμε πολύ καλά.

patridasole21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
3
Πόντοι
0
Εδώ βλέπουμε την νεαρή Μαρίνα στο κέντρο της επίθεσης, με πλάγια εξτρεμ, δύο από τα πολυβόλα του καταστήματος, την Λίζα καιι την Κατερίνα. Αν η μικρή είναι τόσο καλή μαθήτρια όσο καλές είναι οι δασκάλες της, να είστε σίγουροι ότι θα περάσουμε πολύ καλά.
Η Μαρίνα θα δώσει πόνο

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
904
Πόντοι
81
Όπως και να έχει πάντως, το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το χρειάζεται το σαιτ. Φαντάζομαι ότι το έχει έχει για τα μάτια του κόσμου. Επειδή πρέπει να υπάρχει δηλαδή. Αρκεί να μπεις εδώ στο νήμα και θα τα έχεις όλα. Φωτογραφίες ενημέρωση τα πάντα. Και αν θέλεις, κάνεις και μία βόλτα από το μαγαζί, παρακολουθείς την παρέλαση των κοριτσιών, βλέποντας και ποιες δουλεύουν και αν θέλεις περνάς. Αν δεν θέλεις, καλή καρδιά, η Άννα δεν παρεξηγει. Θα σου δώσει και ένα αναψυκτικό για τον δρόμο και όλα καλά. Όσο για την ερώτηση που έκανα, για το τι έγινε, την έκανα μόνο και μόνο από περιέργεια. Εξάλλου τι να το κάνω το σαιτ, κάθε λίγο και λιγάκι εκεί είμαι. Καλημέρα σε όλους και καλή ξεκούραση σήμερα, για την Άννα και τα κορίτσια.
Τσιπουρο,μεζέ εγω ... χαχαχα
Οντως το forum είναι δύναμη ..πουθενα αυτη η παρεα

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.823
Πόντοι
1.191
Η Μαρίνα θα δώσει πόνο
Τις μέρες που επισκέφτηκα το κατάστημα αυτήν την εβδομάδα, είδα ότι είχε δουλίτσα. Επίσης όπως έγραψα στην κριτική μου αλλά και εδώ, είναι πρόθυμη με συμμετοχή, με μεγάλη άνεση και έναν αέρα, που δεν έχουν ούτε παλιές στον χώρο του αγοραίου έρωτα. Γι΄ αυτό κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχει προοπτικές. Θα δείξει.

Τελευταία τροποποίηση:

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.823
Πόντοι
1.191
Πάντως, κατά την προσωπική μου άποψη πάντα, εκεί μέσα υπάρχει ένα ταλέντο ανεκμεταλλευτο, που μπορεί να μην γεμίζει το μάτι σε πολλούς στο σαλόνι, αλλά μέσα δίνει πολύ πόνο. Και επειδή έχω πάει με όλες εκεί μέσα, απορώ πως έχουν τόση δουλειά όλες οι άλλες και όχι αυτή, που κάνει και φουλ πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να πω όνομα, όποιος διαβάζει τα μηνύματά μου και διάβασε και την τελευταία κριτική μου θα καταλάβει. Και για να μην παρεξηγηθώ, επαναλαμβάνω ότι αυτή είναι προσωπική μου άποψη και όπως έχω πει πολλές φορές γούστα είναι αυτά.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom