DRAGON XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.823
- Πόντοι
- 1.191
Επίτηδες το κάνεις πρωί πρωί? Και όχι τίποτα άλλο, είστε και κλειστά σήμερα.
Επίτηδες το κάνεις πρωί πρωί? Και όχι τίποτα άλλο, είστε και κλειστά σήμερα.
Εδώ βλέπουμε την νεαρή Μαρίνα στο κέντρο της επίθεσης, με πλάγια εξτρεμ, δύο από τα πολυβόλα του καταστήματος, την Λίζα καιι την Κατερίνα. Αν η μικρή είναι τόσο καλή μαθήτρια όσο καλές είναι οι δασκάλες της, να είστε σίγουροι ότι θα περάσουμε πολύ καλά.Multi Massage DIAMOND Tora Live i Muna Liza & i Ksaderfes tis !!!![]()
Η Μαρίνα θα δώσει πόνοΕδώ βλέπουμε την νεαρή Μαρίνα στο κέντρο της επίθεσης, με πλάγια εξτρεμ, δύο από τα πολυβόλα του καταστήματος, την Λίζα καιι την Κατερίνα. Αν η μικρή είναι τόσο καλή μαθήτρια όσο καλές είναι οι δασκάλες της, να είστε σίγουροι ότι θα περάσουμε πολύ καλά.
Τσιπουρο,μεζέ εγω ... χαχαχαΌπως και να έχει πάντως, το συγκεκριμένο μαγαζί δεν το χρειάζεται το σαιτ. Φαντάζομαι ότι το έχει έχει για τα μάτια του κόσμου. Επειδή πρέπει να υπάρχει δηλαδή. Αρκεί να μπεις εδώ στο νήμα και θα τα έχεις όλα. Φωτογραφίες ενημέρωση τα πάντα. Και αν θέλεις, κάνεις και μία βόλτα από το μαγαζί, παρακολουθείς την παρέλαση των κοριτσιών, βλέποντας και ποιες δουλεύουν και αν θέλεις περνάς. Αν δεν θέλεις, καλή καρδιά, η Άννα δεν παρεξηγει. Θα σου δώσει και ένα αναψυκτικό για τον δρόμο και όλα καλά. Όσο για την ερώτηση που έκανα, για το τι έγινε, την έκανα μόνο και μόνο από περιέργεια. Εξάλλου τι να το κάνω το σαιτ, κάθε λίγο και λιγάκι εκεί είμαι. Καλημέρα σε όλους και καλή ξεκούραση σήμερα, για την Άννα και τα κορίτσια.
αστέριMulti Massage DIAMOND i Omerfi MARINA !!!![]()
Τα φιλιάMulti Massage DIAMOND i Ksadherfes tis Kavlas !!!![]()
Τις μέρες που επισκέφτηκα το κατάστημα αυτήν την εβδομάδα, είδα ότι είχε δουλίτσα. Επίσης όπως έγραψα στην κριτική μου αλλά και εδώ, είναι πρόθυμη με συμμετοχή, με μεγάλη άνεση και έναν αέρα, που δεν έχουν ούτε παλιές στον χώρο του αγοραίου έρωτα. Γι΄ αυτό κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχει προοπτικές. Θα δείξει.Η Μαρίνα θα δώσει πόνο