DRAGON XXX
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.776
- Πόντοι
- 1.191
Εμένα θα με αφήσετε απ' έξω? Χαχαχα.Α γεια σου!!! Κ γω γουσταρω.. ε αντε να παμε παρεα κανα Σαββατο να πιουμε και καφε με το Αννιο
Εμένα θα με αφήσετε απ' έξω? Χαχαχα.Α γεια σου!!! Κ γω γουσταρω.. ε αντε να παμε παρεα κανα Σαββατο να πιουμε και καφε με το Αννιο
Οχι ...ασε που εσυ ολο εκει εισαι..ευκολα σε βρισκω χαχαχαΕμένα θα με αφήσετε απ' έξω? Χαχαχα.
Θελουμε καυλορουλα!!!
που και τι ωρα βρισκουμε το κοριτσι?
Α μπράβο και εγω ίδιο Σάββατο και να γίνεται πανικός να γίνεται παρέλαση και να καυλαντίζω με τα κορίτσια όσες φορές έχω πάει όλο κάτι τριοωρα τετράωρα με παίρνειΑ γεια σου!!! Κ γω γουσταρω.. ε αντε να παμε παρεα κανα Σαββατο να πιουμε και καφε με το Αννιο
Κάθε μέρα, εκτός Κυριακής, 10:00 με 22:00. Τώρα πάντως είναι εδώ και πριν λίγο τελείωσα μαζί της.που και τι ωρα βρισκουμε το κοριτσι?
Εσύ σαν παλιός που είσαι...θα έπρεπε να λες τα αντίθετα...ότι υπάρχουν κάποιοι που προμοταρουν συγκεκριμένα μαγαζιά και συγκεκριμένα κορίτσια...η παρουσία στο φόρουμ δεν σημαίνει κάτι για μένα...και οι κριτικές μου είναι για διαφορετικά μαγαζιά και δεν πρόκειται να ξαναδείτε κριτικές γιατί πολύ απλά έχω καταλάβει ότι αυτό που αρέσει σε μένα είναι υποκειμενικό και τούμπαλιν και ότι κάθε κοπέλα πρέπει να την δοκιμάζουμε εφόσον κάτι μας αρέσει όταν την βλέπουμε να αναφέρουμε ακόμα ότι το μαγαζί τις Άννας δεν έχει ανάγκη από προμοταριους είναι από τα κορυφαία αυτή την στιγμή στην Αθήνα γιατί έχει το καλύτερο ρόστερ κοριτσιών στόχος μου είναι μόνο η ενημέρωση και όχι να τσακονωμαι εδώ μέσα ....δεν έχω κάτι με κανένα και με καμία εργαζόμενη θα είμαι υπέρ και δίπλα σε όποιον θέλει οτιδήποτε για τα μασάζ και πάντα υπέρμαχος των εμφανησιμον κοριτσιών που Ύδρωνουν την φανέλα και κατέχουν και μασάζη κριτική του μέλους που γράφτηκε πριν 5-10 μέρες και ξαφνικα γράφει διθύραμβους ή θάβει ένα κατάστημα χωρίς να έχει παρουσία στο φόρουμ για μένα δεν μετράει.
έχουν δει πολλά τα μάτια μου τόσα χρόνια και η εμπειρία μου λέει ότι οι περισσότεροι είναι προμότορες ή από ανταγωνιστικά καταστήματα.
Όταν περάσεις κάποιο χρόνο στο φόρουμ θα καταλάβεις και εσύ σε ποια προφίλ αναφέρομαι.
,Multi Massage DIAMOND i Agapi Sta Tesera epi tesera Full opsi !!!![]()
Καλημέρα τιμημένε ομογενή..Επειδή είμαι Στην πατρίδα μας μόνο λίγες μέρες κ βλέπω ότι έχεις τίς καλύτερες κριτικές θά ήθελα από τούς συναγωνιστές νά Με ενημερώσουν με ποίο από τά κορίτσια τού diamond νά περάσω Για πρώτη φορά.... Σάς ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Αννα καλημέρα!!Multi Massage DIAMOND i Muna Liza me Trela !!!![]()
Next targetMulti Massage DIAMOND i Muna Liza me Trela !!!![]()
Καλό βόλι αύριο!!!Next target
Αννα βάλε φωτο της βυζαρες της Alinas , φτιάξε μας λίγο τις έχουμε ανάγκη !!!Multi Massage DIAMOND i Kavla Katerinara !!!![]()
Multi Massage DIAMOND i Agapi Sta Tesera epi tesera Full opsi !!!![]()
Εδώ θά είμαι από δω κ μπρος οπότε λογικά αύριο θά επισκεφθώ.Σε ευχαριστώΚαλημέρα τιμημένε ομογενή..
Θα σου έλεγα το γλυκανάλατο κλισέ "με όλες" αλλά επειδή αυτό είναι ανέφικτο θα πας και θα δεις και ανάλόγα τα κέφια σου...υπάρχουν και κριτικές και φώτο κορμιών που ανεβάζει κατα καιρούς η βασίλισσα..
Εγώ προσωπικά έσπασα το ρόδι με Ρούλα..και αφου θα,σαι εδώ λίγες μέρες ε κλείνε κάθε μέρα με μια χαχαχαχα
Καλά να περνάς στα πάτρια!
Αύριο θα πάτε όλοι, που δεν θα μπορώ εγώ?Εδώ θά είμαι από δω κ μπρος οπότε λογικά αύριο θά επισκεφθώ.Σε ευχαριστώ