Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 927K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.776
Πόντοι
1.191
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
12.535
Πόντοι
2.256
Θελουμε καυλορουλα!!!
IMG-20241206-WA0005.jpg

G1100XX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
4
Like
405
Πόντοι
300
Α γεια σου!!! Κ γω γουσταρω.. ε αντε να παμε παρεα κανα Σαββατο να πιουμε και καφε με το Αννιο
Α μπράβο και εγω ίδιο Σάββατο και να γίνεται πανικός να γίνεται παρέλαση και να καυλαντίζω με τα κορίτσια όσες φορές έχω πάει όλο κάτι τριοωρα τετράωρα με παίρνει

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.776
Πόντοι
1.191
Τελευταία τροποποίηση:

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.776
Πόντοι
1.191
Αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Επειδή καθυστέρησε το Κατερινάκι με κάποιον συναγωνιστή το δίδυμο άλλαξε και έγινε Ρούλα - Νίνα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ανέβηκε κριτική και περιμένω έγκριση.

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
461
Πόντοι
311
η κριτική του μέλους που γράφτηκε πριν 5-10 μέρες και ξαφνικα γράφει διθύραμβους ή θάβει ένα κατάστημα χωρίς να έχει παρουσία στο φόρουμ για μένα δεν μετράει.
έχουν δει πολλά τα μάτια μου τόσα χρόνια και η εμπειρία μου λέει ότι οι περισσότεροι είναι προμότορες ή από ανταγωνιστικά καταστήματα.
Όταν περάσεις κάποιο χρόνο στο φόρουμ θα καταλάβεις και εσύ σε ποια προφίλ αναφέρομαι.
Εσύ σαν παλιός που είσαι...θα έπρεπε να λες τα αντίθετα...ότι υπάρχουν κάποιοι που προμοταρουν συγκεκριμένα μαγαζιά και συγκεκριμένα κορίτσια...η παρουσία στο φόρουμ δεν σημαίνει κάτι για μένα...και οι κριτικές μου είναι για διαφορετικά μαγαζιά και δεν πρόκειται να ξαναδείτε κριτικές γιατί πολύ απλά έχω καταλάβει ότι αυτό που αρέσει σε μένα είναι υποκειμενικό και τούμπαλιν και ότι κάθε κοπέλα πρέπει να την δοκιμάζουμε εφόσον κάτι μας αρέσει όταν την βλέπουμε να αναφέρουμε ακόμα ότι το μαγαζί τις Άννας δεν έχει ανάγκη από προμοταριους είναι από τα κορυφαία αυτή την στιγμή στην Αθήνα γιατί έχει το καλύτερο ρόστερ κοριτσιών στόχος μου είναι μόνο η ενημέρωση και όχι να τσακονωμαι εδώ μέσα ....δεν έχω κάτι με κανένα και με καμία εργαζόμενη θα είμαι υπέρ και δίπλα σε όποιον θέλει οτιδήποτε για τα μασάζ και πάντα υπέρμαχος των εμφανησιμον κοριτσιών που Ύδρωνουν την φανέλα και κατέχουν και μασάζ

Rtn

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Επειδή είμαι Στην πατρίδα μας μόνο λίγες μέρες κ βλέπω ότι έχεις τίς καλύτερες κριτικές θά ήθελα από τούς συναγωνιστές νά Με ενημερώσουν με ποίο από τά κορίτσια τού diamond νά περάσω Για πρώτη φορά.... Σάς ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
3
Like
886
Πόντοι
81
Επειδή είμαι Στην πατρίδα μας μόνο λίγες μέρες κ βλέπω ότι έχεις τίς καλύτερες κριτικές θά ήθελα από τούς συναγωνιστές νά Με ενημερώσουν με ποίο από τά κορίτσια τού diamond νά περάσω Για πρώτη φορά.... Σάς ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Καλημέρα τιμημένε ομογενή..
Θα σου έλεγα το γλυκανάλατο κλισέ "με όλες" αλλά επειδή αυτό είναι ανέφικτο θα πας και θα δεις και ανάλόγα τα κέφια σου...υπάρχουν και κριτικές και φώτο κορμιών που ανεβάζει κατα καιρούς η βασίλισσα..
Εγώ προσωπικά έσπασα το ρόδι με Ρούλα..και αφου θα,σαι εδώ λίγες μέρες ε κλείνε κάθε μέρα με μια χαχαχαχα
Καλά να περνάς στα πάτρια!

big optima

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
68
Πόντοι
0
προχθές Τετάρτη συνάντησα την Ρούλα
Ο χωρος πολυ όμορφος, η κυρία της υποδοχής ευγενέστατη, ομοίως και οι κοπέλες. Επέλεξα την Ρούλα, επειδή είναι το στυλ που μ αρέσει εμφάνιση καλή.
Από υπηρεσίες , ξεκινήσαμε την συνεδρία με πίπα άνευ και ακολούθησε ένα πολύ καλο σεξάκι κατόπιν προτροπής της,
Το αιδοίο ιδιαίτερα στενό και ρηχό με καλή αίσθηση.
Σαν συνολική εμπειρία και απομίμηση θα έλεγα οτι ήταν ολοκληρωμένη και ευχάριστη !

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.392
Πόντοι
2.846

Rtn

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Multi Massage DIAMOND i Agapi Sta Tesera epi tesera Full opsi !!!
IMG-20250110-WA0003.jpg

Καλημέρα τιμημένε ομογενή..
Θα σου έλεγα το γλυκανάλατο κλισέ "με όλες" αλλά επειδή αυτό είναι ανέφικτο θα πας και θα δεις και ανάλόγα τα κέφια σου...υπάρχουν και κριτικές και φώτο κορμιών που ανεβάζει κατα καιρούς η βασίλισσα..
Εγώ προσωπικά έσπασα το ρόδι με Ρούλα..και αφου θα,σαι εδώ λίγες μέρες ε κλείνε κάθε μέρα με μια χαχαχαχα
Καλά να περνάς στα πάτρια!
Εδώ θά είμαι από δω κ μπρος οπότε λογικά αύριο θά επισκεφθώ.Σε ευχαριστώ

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
18
Like
1.776
Πόντοι
1.191