Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 889K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
2
Like
673
Πόντοι
81
Θα μου άρεσε να υπήρχε λίγη περισσότερη εχεμύθεια ως προς τους πελάτες, μπαίνεις στο σαλόνι και είσαι τετ α τετ με τον κάθε νέο ή παλιό πελάτη, εμένα προσωπικά με χαλάει πολύ αυτό σε όποιο μαγαζί μου συμβαίνει θέλω να φύγω αυτόματα.
Εγω πηγαινω ωρες που δεν γινεται χαμος...αλλα σαν χαρακτηρας δεν θα με χαλουσε καθολου..να γνωριστω κ με τα παιδια εδω χαχα..το μονο που θα με χαλουσε θα ηταν να κουτουλησω κανα πεθερο ή κουνιαδο χαχαχαχα

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.925
Πόντοι
496
Εγω πηγαινω ωρες που δεν γινεται χαμος...αλλα σαν χαρακτηρας δεν θα με χαλουσε καθολου..να γνωριστω κ με τα παιδια εδω χαχα..το μονο που θα με χαλουσε θα ηταν να κουτουλησω κανα πεθερο ή κουνιαδο χαχαχαχα
Ποτέ δεν ξέρεις φίλε ποιος είναι γνωστός με ποιόν.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
11.671
Πόντοι
2.256
Τι εσωρουχα φοραει σημερα η Ρουλαρα??
Tora molis fotogratike ia esena i Rula Levendi mou Live !!!
IMG-20250225-WA0002.jpg

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
11.671
Πόντοι
2.256
Θα μου άρεσε να υπήρχε λίγη περισσότερη εχεμύθεια ως προς τους πελάτες, μπαίνεις στο σαλόνι και είσαι τετ α τετ με τον κάθε νέο ή παλιό πελάτη, εμένα προσωπικά με χαλάει πολύ αυτό σε όποιο μαγαζί μου συμβαίνει θέλω να φύγω αυτόματα.
Levendi mou kalispera malon ehis kronia na episkeftis to magazi !!!
Screenshot_20250225_131733_Gallery.jpg

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.925
Πόντοι
496
Levendi mou kalispera malon ehis kronia na episkeftis to magazi !!!
Screenshot_20250225_131733_Gallery.jpg
Αφού έχω έρθει και είχε 3 άτομα στο σαλόνι και έφυγα. Μου έχει συμβεί πολλές φορές. Με βάζετε εκεί στο καναπέ και απέναντι κάθεται ένας περιμένει και μετά χτυπάει το κουδούνι μπαίνει άλλος ένας και κοιταζομαστε όλοι μαζί. Φέτος έχω έρθει δύο φορές σίγουρα με Αγάπη και Κατερίνα.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
1.925
Πόντοι
496
Τώρα τον Φεβρουάριο βάλατε τις κουρτίνες αυτές στον διάδρομο;

DRAGON XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
14
Like
1.329
Πόντοι
1.071
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
11.671
Πόντοι
2.256
Αφού έχω έρθει και είχε 3 άτομα στο σαλόνι και έφυγα. Μου έχει συμβεί πολλές φορές. Με βάζετε εκεί στο καναπέ και απέναντι κάθεται ένας περιμένει και μετά χτυπάει το κουδούνι μπαίνει άλλος ένας και κοιταζομαστε όλοι μαζί. Φέτος έχω έρθει δύο φορές σίγουρα με Αγάπη και Κατερίνα.
Levendi mou ehis dikio otan erkese kori randevu afto siveni sevume afto ala den me voithai o horos eho kani oti kalitera pistevo ia olus tous belates nomizo ala ola afta ta kronia eho mathi oti ke na kanis pali kati alo tha ftei opote ta perisotera magazia ehune apla pragmata ke mikara kanun ti dhulia tous ke ute ta paratirai kanenas an ehune ta dush me kurtines ke me itikes pu mazevine i kurtines tu dush ute ta ladhia proseki kanenas ego ksero mipos prepi na kitaksete ligo genika tin kathariotita pu ine pio simatiko i gnomi mou ine afto iati ego sto magazi eho katharistria kathemerini 8 ores kathe mera pu kani ke apolimaxis kathe mera ke petetes dhen ta perno apo plitiria pu ta pane oli mazi ke ta ksenodhokia ke dhen kseris ti sou ginete ego eho dhikezmou petetes dhen ta nikiazo iati thelo na ime ego i idia ipeftini iaoti ke na sinvi . Afta iskune ia olus tus belates naisate kala Levendes mou !!!

k@vliaris21

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
73
Πόντοι
0
Levendi mou ehis dikio otan erkese kori randevu afto siveni sevume afto ala den me voithai o horos eho kani oti kalitera pistevo ia olus tous belates nomizo ala ola afta ta kronia eho mathi oti ke na kanis pali kati alo tha ftei opote ta perisotera magazia ehune apla pragmata ke mikara kanun ti dhulia tous ke ute ta paratirai kanenas an ehune ta dush me kurtines ke me itikes pu mazevine i kurtines tu dush ute ta ladhia proseki kanenas ego ksero mipos prepi na kitaksete ligo genika tin kathariotita pu ine pio simatiko i gnomi mou ine afto iati ego sto magazi eho katharistria kathemerini 8 ores kathe mera pu kani ke apolimaxis kathe mera ke petetes dhen ta perno apo plitiria pu ta pane oli mazi ke ta ksenodhokia ke dhen kseris ti sou ginete ego eho dhikezmou petetes dhen ta nikiazo iati thelo na ime ego i idia ipeftini iaoti ke na sinvi . Afta iskune ia olus tus belates naisate kala Levendes mou !!!
Να ξέρει
Άννα δεν ισχύει αυτό. Κανένας δεν έχει πει οτιδήποτε (τουλάχιστον δεν έχω δει κάποιον) για τον επαγγελματισμό σου,την ευγένεια σου, την περιποίηση που δεν υπάρχει αλλού και την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. Και για αυτό έχεις και θαμώνες που έρχονται και ξαναέρχονται γιατί περνάνε ωραία.
Αλλά με όλο τον σεβασμό δέξου και την κριτική έστω και εάν είναι ατσούμπαλη είτε για το ρόστερ είτε γιατί κάποιος θέλει διακριτικότητα.
Να 'σαι καλά Άννα!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
29
Like
3.514
Πόντοι
5.585
Ένα μήνα είχα να περάσω από το "στέκι"!!!
Κι έτσι επειδή η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, σήμερα κατά τις 4 το απόγευμα πήγα στο μαγαζί της Άννας. Μου είχαν λείψει τόσο πολύ όλα τα κορίτσια, που θα πέρναγα με όλες!!!!
Όχι διπλό, αλλά εξαπλό!!!
Αυτό όμως ήταν αδύνατον να συμβεί και ετσι πέρασα με ένα ζευγάρι που δεν είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν.
Νίνα και Αλίνα. Καλά για μασάζ δεν το συζητώ. 4 χέρια είναι πάντα μαγικά!!!
Μετά μπλέξαμε με φιλιά βαθιά με πάθος, γλυψίματα εκατέρωθεν, τρελά βογγητά από τα κορίτσια με τις βυζαρες και την κωλάρα της Αλίνας να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας και την Νίνα να μην κρατιέται και να μου ζητάει τον πούτσο μέσα στον κώλο της!!!
Δεν της χάλασα χατήρι και την έστησα στα τέσσερα σε ένα ξέφρενο ξεκώλιασμα με την Νίνα να φωνάζει: "Ναι, ναι μ' αρέσει, μην σταματάς" και την Αλίνα να της κρατάει τα κωλομάγουλα ανοιχτά, να με κοιτάει πονηρά και να μου κλείνει το μάτι!!!
Δεν άντεξα και κατέθεσα γρήγορα. Ψόφιος από την κούραση της δουλειάς δεν μπόρεσα να συνεχίσω και είπα στην Αλίνα πως της χρωστάω δύο μπαλάκια τα οποία θα εξοφλήσω στη πρώτη ευκαιρία.
Ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες με ένα ζευγάρι, που η αλήθεια είναι, δεν είχα σκεφτεί νωρίτερα. Φοβερά κορίτσια, άπειροι συνδυασμοί!!!
Άννα σ ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την άψογη συμπεριφορά σου και την ζεστή σου ατμόσφαιρα!!!
Καλά να περνάτε παίδες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom