Ένα μήνα είχα να περάσω από το "στέκι"!!!
Κι έτσι επειδή η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, σήμερα κατά τις 4 το απόγευμα πήγα στο μαγαζί της Άννας. Μου είχαν λείψει τόσο πολύ όλα τα κορίτσια, που θα πέρναγα με όλες!!!!
Όχι διπλό, αλλά εξαπλό!!!
Αυτό όμως ήταν αδύνατον να συμβεί και ετσι πέρασα με ένα ζευγάρι που δεν είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν.
Νίνα και Αλίνα. Καλά για μασάζ δεν το συζητώ. 4 χέρια είναι πάντα μαγικά!!!
Μετά μπλέξαμε με φιλιά βαθιά με πάθος, γλυψίματα εκατέρωθεν, τρελά βογγητά από τα κορίτσια με τις βυζαρες και την κωλάρα της Αλίνας να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας και την Νίνα να μην κρατιέται και να μου ζητάει τον πούτσο μέσα στον κώλο της!!!
Δεν της χάλασα χατήρι και την έστησα στα τέσσερα σε ένα ξέφρενο ξεκώλιασμα με την Νίνα να φωνάζει: "Ναι, ναι μ' αρέσει, μην σταματάς" και την Αλίνα να της κρατάει τα κωλομάγουλα ανοιχτά, να με κοιτάει πονηρά και να μου κλείνει το μάτι!!!
Δεν άντεξα και κατέθεσα γρήγορα. Ψόφιος από την κούραση της δουλειάς δεν μπόρεσα να συνεχίσω και είπα στην Αλίνα πως της χρωστάω δύο μπαλάκια τα οποία θα εξοφλήσω στη πρώτη ευκαιρία.
Ήταν μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες με ένα ζευγάρι, που η αλήθεια είναι, δεν είχα σκεφτεί νωρίτερα. Φοβερά κορίτσια, άπειροι συνδυασμοί!!!
Άννα σ ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την άψογη συμπεριφορά σου και την ζεστή σου ατμόσφαιρα!!!
Καλά να περνάτε παίδες!!!