Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 10.893
- Πόντοι
- 2.256
Ειστε φοβερη κ Αννα! Για την Αλινα θελω να ερθω, αλλα δεν την βρηκα σημερα!! Εχει φοβερο στηθος!!
Ειστε φοβερη κ Αννα! Για την Αλινα θελω να ερθω, αλλα δεν την βρηκα σημερα!! Εχει φοβερο στηθος!!
Γυναικα χωρις βυζους εκκλησια χωρις Jesus!!
Ne Manari mou tha ine !!!Γυναικα χωρις βυζους εκκλησια χωρις Jesus!!Δουλευει αυριο για να περασω το απογευμα?
Ωρεεε κατι αγιρτικα πεπονια!!!Ne Manari mou tha ine !!!![]()
Καύλα θέλω να ξεσκίσω μαζί με άλλον. Να σε πάρουμε από τον κόλο και να σε κάνουμε σουρωτυρι.![]()
Ola ja sena Levendi mou kuftoseta parta armegiseta gustaro !! Lei i Katerina !!!
Μεσα ειμαι εγω , φιλε!Καύλα θέλω να ξεσκίσω μαζί με άλλον. Να σε πάρουμε από τον κόλο και να σε κάνουμε σουρωτυρι.
Είσαι για πάρα πολύ πουτσα
Όπως τα λες καπετάνιε!Σημερινή επίσκεψη για 1η φορά στο εν λόγω ινστιτούτο. Έχω να πω και λόγω παγκόσμιας εμπειρίας, καπετάνιος γαρ, ότι τα μέρη αυτά τα ξεχωρίζεις όχι τόσο απ το αν τα κορίτσια είναι πολύ ή λιγότερο όμορφα αλλά από την προσέγγιση.. Λοιπόν το κατάστημα πέρα απ το ότι ο χώρος είναι πολύ καλός και πεντακάθαρος σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός. Ζήτησα καφέ εκτός καταλόγου κι ήρθε με αεροπλάνο πραγματικά σε 5 λεπτά. Γενικά αυτά τα μικρά απλά που ξεχωρίζουν τα μέτρια απ τα καλά μαγαζιά για μένα είναι τα πιο σημαντικά. Στα υπόλοιπα όταν πήγα διαθέσιμες εκεί Λιζα κ Κατερίνα. Πήρα Λιζα και περάσαμε πολύ ωραία και μπράβο μας . Βγαίνοντας είδα τη Ρούλα που ειναι πιο πολύ του γούστου μου και θα είναι η επόμενη…
Χαιρετισμούς
Καπετάνιος
Φωτιά όπως τα λες!!! Στα μπλε είναι σαν φλόγα υγραερίου!Το Κατερίνακι στα μπλε είναι φωτιά.....
Δώσατε πόνο αδερφέ!!!Εμένα πάντως απόψε με ζεμάτισε και χωρίς τα μπλε. Μην ρωτήσετε τι φορούσε, δεν θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μας συνεπήρε η δίνη και του δώσαμε και κατάλαβε!!!
Μηχανή του σεξMulti Massage DIAMOND i Kanlaa Rula !!!![]()
μουναρα !~Μηχανή του σεξ
Καμία ομοιοκαταληξια ...της υπογραφής όμως κορυφαίαΤη συντροφιά σας χαίρομαι
τη συναναστροφή σας
αχι και να ταν μπορετό
να μαι πάντα μαζί σας
Τα,σας αγόρι μου... διάβασε ξανά τη μαντινάδα του μέγιστου Πολογιαννη κ μετά να μου μιλεις για ριμεςΚαμία ομοιοκαταληξια