manos 1810
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 3.564
- Πόντοι
- 5.585
Κωλοκατάσταση!DAIMOND Multi Massage i Kavles Katerina & Lizaraa !!!![]()
Κωλοκατάσταση!DAIMOND Multi Massage i Kavles Katerina & Lizaraa !!!![]()
Όχι φίλε μου, όχι!!!Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα θα το λέω πάντα..την άλλη φορά πρώτα ο Θεός..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα παρέα!
Προηγείται η Ρούλα στην κούρσαMulti Massage DIAMOND i Muna,Liza & Rulaa i Kavles !!!![]()
Ωωωω! κάτι μπουτάρες!Multi Massage DIAMOND i Muna,Liza & Rulaa i Kavles !!!![]()
Το Σάββατο που πήγα, πριν μπω με την Κατερίνα, με έβαλε η Άννα μέσα στο σαλονάκι, απέναντι από το κουζινάκι που κάθονται τα κορίτσια.Ωωωω! κάτι μπουτάρες!
σ αρεσουν οι τροφαντες απ οτι διαπιστωνω συναδερφε !Το Σάββατο που πήγα, πριν μπω με την Κατερίνα, με έβαλε η Άννα μέσα στο σαλονάκι, απέναντι από το κουζινάκι που κάθονται τα κορίτσια.
Κάποια στιγμή, έρχεται η Λίζα και κάθεται στον καναπέ της κουζίνας, απέναντί μου, σταυροπόδι!
Βλέπω τις μπουτάρες της και τινάχτηκα πάνω! Μου λέει η Άννα, τι επαθες;
Φεύγω, της λέω, μόλις τελείωσα!!!
Πολύ γέλιο!
Θα την έπαιρνα διπλό με την Κατερίνα αλλά θα έμπαινε δωμάτιο και δεν μπορούσα να περιμένω!
Δεν θα μου γλυτώσει όμως!!!
Έχει κλειδώσει ο στόχος!!!
Ναι κατά κανόνα.σ αρεσουν οι τροφαντες απ οτι διαπιστωνω συναδερφε !
χα χα χαΝαι κατά κανόνα.
Όμως αν υπάρχει κάποια που είναι τούρμπο και δεν ειναι τροφαντή, όπως η Ρούλα, δε λέω όχι!!!
Και σ άλλους χίλιους!χα χα χα
εμενα αρεσει η Ρουλα
Tora molis fotogafistike i Rularaa kavlaki !!!χα χα χα
εμενα αρεσει η Ρουλα
Εμένα μου αρέσει το Κατερινάκι.....θέλω φώτο μπρος πίσω....
Μια φωτο της Ρουλας ομως στα τεσσερα δε βαζεις!να δουμε τη κωλαρα της!
Για δάγκωμα !!!
1000 δίκια έχεις..δύσκολη η επιλογήΤο Σάββατο που μας πέρασε, δεν έβλεπα μπροστά μου από την καύλα!!!
Πήγα σε ένα φαρμακείο και μου δώσανε κολλύριο!!!
Εξακολουθούσα να μην βλέπω μπροστά μου. Πήγα στην Άννα και πέρασα με Κατερίνα και ξαναβρήκα το φως μου!!!
Τι να γράψω άλλο γι αυτήν την κοπέλα. Έχω γράψει εδώ, έχω γράψει κριτικές, έχω γράψει χιλιόμετρα μαζί της!!!
Στο λεξικό, δίπλα στην λέξη καύλα, πρέπει να γράφει το όνομά της!!!