Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 801K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

adesmeftostypos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
443
Πόντοι
21
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
10.293
Πόντοι
2.256
χα χα χα
εμενα αρεσει η Ρουλα
Tora molis fotogafistike i Rularaa kavlaki !!!
IMG-20250121-WA0001.jpg

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
10.293
Πόντοι
2.256
Εμένα μου αρέσει το Κατερινάκι.....θέλω φώτο μπρος πίσω....
IMG-5c4bf49c206619e21db17442ad5374ea-V.jpg

Tora ia sena sto krevati mou travixsa foto pu mou zitisate fenunde ke i dyo i tripa mono se afti tin stasi tora tha kimitho ke se perimeno avrio Moro mou onira glika !! Ahta ipe i KATERINA Levendei mou !!!

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
231
Πόντοι
0
Το Σάββατο που μας πέρασε, δεν έβλεπα μπροστά μου από την καύλα!!!
Πήγα σε ένα φαρμακείο και μου δώσανε κολλύριο!!!
Εξακολουθούσα να μην βλέπω μπροστά μου. Πήγα στην Άννα και πέρασα με Κατερίνα και ξαναβρήκα το φως μου!!!
Τι να γράψω άλλο γι αυτήν την κοπέλα. Έχω γράψει εδώ, έχω γράψει κριτικές, έχω γράψει χιλιόμετρα μαζί της!!!
Στο λεξικό, δίπλα στην λέξη καύλα, πρέπει να γράφει το όνομά της!!!
1000 δίκια έχεις..δύσκολη η επιλογή

pa-poutsis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2014
Κριτικές
8
Like
357
Πόντοι
281
Σημερινή επίσκεψη για 1η φορά στο εν λόγω ινστιτούτο. Έχω να πω και λόγω παγκόσμιας εμπειρίας, καπετάνιος γαρ, ότι τα μέρη αυτά τα ξεχωρίζεις όχι τόσο απ το αν τα κορίτσια είναι πολύ ή λιγότερο όμορφα αλλά από την προσέγγιση.. Λοιπόν το κατάστημα πέρα απ το ότι ο χώρος είναι πολύ καλός και πεντακάθαρος σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός. Ζήτησα καφέ εκτός καταλόγου κι ήρθε με αεροπλάνο πραγματικά σε 5 λεπτά. Γενικά αυτά τα μικρά απλά που ξεχωρίζουν τα μέτρια απ τα καλά μαγαζιά για μένα είναι τα πιο σημαντικά. Στα υπόλοιπα όταν πήγα διαθέσιμες εκεί Λιζα κ Κατερίνα. Πήρα Λιζα και περάσαμε πολύ ωραία και μπράβο μας . Βγαίνοντας είδα τη Ρούλα που ειναι πιο πολύ του γούστου μου και θα είναι η επόμενη…
Χαιρετισμούς
Καπετάνιος

adesmeftostypos

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2024
Like
443
Πόντοι
21
Σημερινή επίσκεψη για 1η φορά στο εν λόγω ινστιτούτο. Έχω να πω και λόγω παγκόσμιας εμπειρίας, καπετάνιος γαρ, ότι τα μέρη αυτά τα ξεχωρίζεις όχι τόσο απ το αν τα κορίτσια είναι πολύ ή λιγότερο όμορφα αλλά από την προσέγγιση.. Λοιπόν το κατάστημα πέρα απ το ότι ο χώρος είναι πολύ καλός και πεντακάθαρος σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός. Ζήτησα καφέ εκτός καταλόγου κι ήρθε με αεροπλάνο πραγματικά σε 5 λεπτά. Γενικά αυτά τα μικρά απλά που ξεχωρίζουν τα μέτρια απ τα καλά μαγαζιά για μένα είναι τα πιο σημαντικά. Στα υπόλοιπα όταν πήγα διαθέσιμες εκεί Λιζα κ Κατερίνα. Πήρα Λιζα και περάσαμε πολύ ωραία και μπράβο μας . Βγαίνοντας είδα τη Ρούλα που ειναι πιο πολύ του γούστου μου και θα είναι η επόμενη…
Χαιρετισμούς
Καπετάνιος
σωστοςςςςςςςςς !

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
231
Πόντοι
0
Χαιρετισμούς
Καπετάνιος
Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς!!

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
9
Like
822
Πόντοι
300
Το Κατερίνακι στα μπλε είναι φωτιά.....
Εμένα πάντως απόψε με ζεμάτισε και χωρίς τα μπλε. Μην ρωτήσετε τι φορούσε, δεν θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μας συνεπήρε η δίνη και του δώσαμε και κατάλαβε!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom