adesmeftostypos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 443
- Πόντοι
- 21
χα χα χαΝαι κατά κανόνα.
Όμως αν υπάρχει κάποια που είναι τούρμπο και δεν ειναι τροφαντή, όπως η Ρούλα, δε λέω όχι!!!
εμενα αρεσει η Ρουλα
χα χα χαΝαι κατά κανόνα.
Όμως αν υπάρχει κάποια που είναι τούρμπο και δεν ειναι τροφαντή, όπως η Ρούλα, δε λέω όχι!!!
Και σ άλλους χίλιους!χα χα χα
εμενα αρεσει η Ρουλα
Tora molis fotogafistike i Rularaa kavlaki !!!χα χα χα
εμενα αρεσει η Ρουλα
Εμένα μου αρέσει το Κατερινάκι.....θέλω φώτο μπρος πίσω....
Μια φωτο της Ρουλας ομως στα τεσσερα δε βαζεις!να δουμε τη κωλαρα της!
Για δάγκωμα !!!
1000 δίκια έχεις..δύσκολη η επιλογήΤο Σάββατο που μας πέρασε, δεν έβλεπα μπροστά μου από την καύλα!!!
Πήγα σε ένα φαρμακείο και μου δώσανε κολλύριο!!!
Εξακολουθούσα να μην βλέπω μπροστά μου. Πήγα στην Άννα και πέρασα με Κατερίνα και ξαναβρήκα το φως μου!!!
Τι να γράψω άλλο γι αυτήν την κοπέλα. Έχω γράψει εδώ, έχω γράψει κριτικές, έχω γράψει χιλιόμετρα μαζί της!!!
Στο λεξικό, δίπλα στην λέξη καύλα, πρέπει να γράφει το όνομά της!!!
σωστοςςςςςςςςς !Σημερινή επίσκεψη για 1η φορά στο εν λόγω ινστιτούτο. Έχω να πω και λόγω παγκόσμιας εμπειρίας, καπετάνιος γαρ, ότι τα μέρη αυτά τα ξεχωρίζεις όχι τόσο απ το αν τα κορίτσια είναι πολύ ή λιγότερο όμορφα αλλά από την προσέγγιση.. Λοιπόν το κατάστημα πέρα απ το ότι ο χώρος είναι πολύ καλός και πεντακάθαρος σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός. Ζήτησα καφέ εκτός καταλόγου κι ήρθε με αεροπλάνο πραγματικά σε 5 λεπτά. Γενικά αυτά τα μικρά απλά που ξεχωρίζουν τα μέτρια απ τα καλά μαγαζιά για μένα είναι τα πιο σημαντικά. Στα υπόλοιπα όταν πήγα διαθέσιμες εκεί Λιζα κ Κατερίνα. Πήρα Λιζα και περάσαμε πολύ ωραία και μπράβο μας . Βγαίνοντας είδα τη Ρούλα που ειναι πιο πολύ του γούστου μου και θα είναι η επόμενη…
Χαιρετισμούς
Καπετάνιος
Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς!!Σημερινή επίσκεψη για 1η φορά στο εν λόγω ινστιτούτο. Έχω να πω και λόγω παγκόσμιας εμπειρίας, καπετάνιος γαρ, ότι τα μέρη αυτά τα ξεχωρίζεις όχι τόσο απ το αν τα κορίτσια είναι πολύ ή λιγότερο όμορφα αλλά από την προσέγγιση.. Λοιπόν το κατάστημα πέρα απ το ότι ο χώρος είναι πολύ καλός και πεντακάθαρος σε κάνει να αισθάνεσαι σημαντικός. Ζήτησα καφέ εκτός καταλόγου κι ήρθε με αεροπλάνο πραγματικά σε 5 λεπτά. Γενικά αυτά τα μικρά απλά που ξεχωρίζουν τα μέτρια απ τα καλά μαγαζιά για μένα είναι τα πιο σημαντικά. Στα υπόλοιπα όταν πήγα διαθέσιμες εκεί Λιζα κ Κατερίνα. Πήρα Λιζα και περάσαμε πολύ ωραία και μπράβο μας . Βγαίνοντας είδα τη Ρούλα που ειναι πιο πολύ του γούστου μου και θα είναι η επόμενη…
Χαιρετισμούς
Καπετάνιος
Το Κατερίνακι στα μπλε είναι φωτιά.....Tora molis i Katerinara sti krevatokameratis Levendes mou bros ke piso !!!
Εμένα πάντως απόψε με ζεμάτισε και χωρίς τα μπλε. Μην ρωτήσετε τι φορούσε, δεν θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μας συνεπήρε η δίνη και του δώσαμε και κατάλαβε!!!Το Κατερίνακι στα μπλε είναι φωτιά.....